Gość: Jelaman IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.05, 09:15 zobaczymy czy nie bedzie problemu jak zacznie wam chodzic 100 osob na mecze do orbity...Śląsk to Śląsk precz z dupmanami i temu podobnymi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teczek Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.im.pwr.wroc.pl 20.01.05, 13:18 Jelaman, wyłóż pieniądze to nie będzie problemu. Choć na jednego zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek ja nie widzę problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:30 Sponsor chce się promować, za friko kasiory nie daje. Dla kibiców Śląsk pozostanie Śląskiem, a dla nie-kibiców to obojętne, jak się klub nazywa. Wilk syty i owca cała, więc nie ma problemu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK 1947 Re: ja nie widzę problemu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.01.05, 13:55 Jak coś co się np nazywa Dajszman może jednocześnie nazywać się Śląskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.server.ntli.net 20.01.05, 18:15 tylko niech to nie bedzie znany producent oswietlenia ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrq Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.05, 22:58 Drużyna chce zmienic nazwe i wy nie widzicie w tym problemu ? Albo zespół bedzie sie nazywać Śląsk Wrocław, albo Dajszmal coś tam Wrocław. Jesli zostala by zmieniona nazwa, to ja napewno w Orbicie się już nie pojawie. I mysle ze wiekszosc kibicow takze. Panowie prezesi, jak to czytacie, to wezcie sobie moje słowa głęboko do serca. Hej Śląsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl 21.01.05, 08:38 Też jestem zdecydowanie przeciwny zmianie nazwy ale zawodnicy nie mogą grać za darmo :( Czy sponsorowi nie wystarczy tylko reklama na koszulkach i w hali? Musi od razu wchodzić z buciorami w nazwę klubu? Myślę że kibice bardziej docenią sponsora gdy ten pomoże klubowi bez zmieniania nazwy. Wtedy reklama osiągnie swój cel a tak przy zmianie nazwy to sposor zostanie znienawidzony a nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaK® Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:33 wydawalo mi sie zawsze ze na mecze chodzi sie dla druzyny dla zawodnikow a nie nazwy zespolu !!bez pieniedzy by niebylo zadnej druzyny !! wiec zastanow sie co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.05, 23:14 Takie są czasy i trzeba sie z tym pogodzic. Widac jacy z Was kibice - nie przyjde wiecej do hali, bo w nazwie pojawi sie nazwa sponsora. To nie przychodz! Ciekawe, czy ty bys chcial jeden z drugim grac za darmo i martwic sie za co zyc. Nie. Macie to gdzies, ze zawodnicy nie maja za co zyc. Dla Was najwazniejszy jakis tam chory honor. Nasluchaliscie sie slow niejakiego R.Z. i bezmyslnie powtarzacie. A ja chodze i bede chodzi. Bo dla mnie to zawsze bedzie SLASK! Takie sa czasy i trzeba to przeczekac. Bo pozniej jezeli sie czasy zmienia to u nas nie bedzie druzyny. Prawdziwi kibice chodzili, chodza i beda chodzili na na mecze. Dla dobra tej druzyny. Pozdrowienia dla wszystkich normalnych i rozsadnych kibicow Slaska Wroclaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK 1947 Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.01.05, 23:34 Gość portalu: kibic napisał(a): > A ja chodze i bede chodzi. Bo dla mnie to zawsze bedzie SLASK! Jak coś co zmienia nazwę na np Pietruszka może być dalej Śląskiem? Albo Pietruszka albo Śląsk. Innej możliwości nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK 1947 Skutki zmiany nazwy klubu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.01.05, 08:45 Jakie są skutki zmiany nazwy klubu opisałem na przykładzie koszykówki w wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=19791096&a=19791096 Odpowiedz Link Zgłoś