Dodaj do ulubionych

Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śląska

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.05, 09:15
zobaczymy czy nie bedzie problemu jak zacznie wam chodzic 100 osob na mecze
do orbity...Śląsk to Śląsk precz z dupmanami i temu podobnymi
Obserwuj wątek
    • Gość: teczek Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.im.pwr.wroc.pl 20.01.05, 13:18
      Jelaman, wyłóż pieniądze to nie będzie problemu. Choć na jednego zawodnika.
    • Gość: bartek ja nie widzę problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:30
      Sponsor chce się promować, za friko kasiory nie daje. Dla kibiców Śląsk
      pozostanie Śląskiem, a dla nie-kibiców to obojętne, jak się klub nazywa. Wilk
      syty i owca cała, więc nie ma problemu.

pzdr
      • Gość: ŚLĄSK 1947 Re: ja nie widzę problemu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.01.05, 13:55
        Jak coś co się np nazywa Dajszman może jednocześnie nazywać się Śląskiem?
    • Gość: optymista Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.server.ntli.net 20.01.05, 18:15
      tylko niech to nie bedzie znany producent oswietlenia ......
      • Gość: qrq Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.05, 22:58
        Drużyna chce zmienic nazwe i wy nie widzicie w tym problemu ? Albo zespół bedzie
        sie nazywać Śląsk Wrocław, albo Dajszmal coś tam Wrocław. Jesli zostala by
        zmieniona nazwa, to ja napewno w Orbicie się już nie pojawie. I mysle ze
        wiekszosc kibicow takze. Panowie prezesi, jak to czytacie, to wezcie sobie moje
        słowa głęboko do serca.
        Hej Śląsk !
        • kibicwks Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl 21.01.05, 08:38
          Też jestem zdecydowanie przeciwny zmianie nazwy ale zawodnicy nie mogą grać za
          darmo :(
          Czy sponsorowi nie wystarczy tylko reklama na koszulkach i w hali? Musi od razu
          wchodzić z buciorami w nazwę klubu? Myślę że kibice bardziej docenią sponsora
          gdy ten pomoże klubowi bez zmieniania nazwy. Wtedy reklama osiągnie swój cel a
          tak przy zmianie nazwy to sposor zostanie znienawidzony a nie o to chodzi.
    • Gość: PaK® Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:33
      wydawalo mi sie zawsze ze na mecze chodzi sie dla druzyny dla zawodnikow a nie
      nazwy zespolu !!bez pieniedzy by niebylo zadnej druzyny !! wiec zastanow sie co
      piszesz
      • Gość: kibic Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.05, 23:14
        Takie są czasy i trzeba sie z tym pogodzic. Widac jacy z Was kibice - nie
        przyjde wiecej do hali, bo w nazwie pojawi sie nazwa sponsora. To nie
        przychodz! Ciekawe, czy ty bys chcial jeden z drugim grac za darmo i martwic
        sie za co zyc. Nie. Macie to gdzies, ze zawodnicy nie maja za co zyc. Dla Was
        najwazniejszy jakis tam chory honor. Nasluchaliscie sie slow niejakiego R.Z. i
        bezmyslnie powtarzacie. A ja chodze i bede chodzi. Bo dla mnie to zawsze bedzie
        SLASK! Takie sa czasy i trzeba to przeczekac. Bo pozniej jezeli sie czasy
        zmienia to u nas nie bedzie druzyny. Prawdziwi kibice chodzili, chodza i beda
        chodzili na na mecze. Dla dobra tej druzyny.
        Pozdrowienia dla wszystkich normalnych i rozsadnych kibicow Slaska Wroclaw.
        • Gość: ŚLĄSK 1947 Re: Sponsor w nazwie drużyny piłkarzy ręcznych Śl IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.01.05, 23:34
          Gość portalu: kibic napisał(a):

> A ja chodze i bede chodzi. Bo dla mnie to zawsze bedzie SLASK!

Jak coś co zmienia nazwę na np Pietruszka może być dalej Śląskiem? Albo
          Pietruszka albo Śląsk. Innej możliwości nie widzę.
    • Gość: ŚLĄSK 1947 Skutki zmiany nazwy klubu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.01.05, 08:45
      Jakie są skutki zmiany nazwy klubu opisałem na przykładzie koszykówki w wątku
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=19791096&a=19791096

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka