Dodaj do ulubionych

Sędzia B. Piwnik

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 23:43
tak, trochę nijak będzie teraz kobiecie- bo czy wróci do sędziowania po ledwie
9 miesiącach "kariery"? Sprawy poprzerywane, środowisko pewnie będzie
nienajchętniejsze jej osobie, w ministerstwie spektakularnych sukcesów nie
odniosła- oj, oj, co teraz?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefano Re: Sędzia B. Piwnik IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 00:10
      Jedno z wiekszych rozczarowan elit politycznych w ostatnim roku .
      Nie tylko elit , ale rowniez nas obserwatorow zycia publicznego .
      Ogarniala mnie rozpacz gdy slyszalem pokretna i dziecinna argumentacje spraw w
      wykonaniu p.piwnik. Ta flagowa pani minister zegna sie i my zegnamy sie w
      podziece.
    • Gość: mr_pope Re: Sędzia B. Piwnik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 01:29
      Ma swój spektakularny sukces: odwołanie prokuratora Olejnika. Dzięki niej cała
      Polska poznała jego nazwisko.
    • Gość: Toto A co ta pania kierowalo IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 04:20
      kiedy obejmowala posade w tym rzadzie?
      • Gość: jajaccek Re: A co ta pania kierowalo IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 06.07.02, 06:03
        Polityczny blamaż.Na dodatek nieudane wpuszczenie, tego , jak mu tam, Kaucza-
        pozal sie Boze.
        • Gość: Stefano Re: A co ta pania kierowalo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 09:03
          Mam na to swoja nazwe , polityka w kaloszach .
          • Gość: Maniek Re: A co ta pania kierowalo IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 06.07.02, 10:00
            Najważniejsze, że FOZZ się przedawnia!
            • Gość: Toto Przedawnienia-o wlasnie!!! IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 13:31
              Komunistom o to chodzilo,ukrecic sprawom leb.Zadanie wykonane ,Piwnik juz nie
              potrzebna.
    • Gość: fred Re: Sędzia B. Piwnik IP: 168.143.113.* 06.07.02, 13:41
      Gość portalu: sew napisał(a):

> odniosła- oj, oj, co teraz?

A jebal ja pies....
    • Gość: bromden Re: Sędzia B. Piwnik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.02, 15:11
      moze damy jej posedziowac mecz,
      to by podreperowalo jej nadszarpnieta reputacje
      • Gość: Stefano Re: Sędzia B. Piwnik IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 16:17
        Nie , do sedziowania meczu niezbedna jest spostrzegawczosc , refleks i troche
        inteligencji.
        • Gość: eric Re: Sędzia B. Piwnik IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 12:28
          spostrzegawczość i inteligencja potrzebne są też moim zdaniem do pracy w
          sądzie ...
          dziwi mnie, że taka osoba dała się podpuścić, przecież od początku było
          wiadomo, że chodzi tylko i wyłącznie o FOZZ ... dziwi mnie też, że nic o tym
          wątku nie mówi się w tv, gazety też raczej o tym nie wspominają. no ale to już
          by było poważne oskarżenie pana millera, na dodatek nie do udowodnienia ...
          • Gość: jajaccek Re: Sędzia B. Piwnik IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 07.07.02, 12:36
            Gość portalu: eric napisał(a):

> dziwi mnie, że taka osoba dała się podpuścić, .....

Mnie tez.
            Moze milosc do "prawdziwego mezczyzny"??Macho Leszka.?
          • Gość: Maniek Re: Sędzia B. Piwnik IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 07.07.02, 13:13
            Gość portalu: eric napisał(a):

> spostrzegawczość i inteligencja potrzebne są też moim zdaniem do pracy w
            > sądzie ...
            > dziwi mnie, że taka osoba dała się podpuścić, przecież od początku było
            > wiadomo, że chodzi tylko i wyłącznie o FOZZ ... dziwi mnie też, że nic o tym
            > wątku nie mówi się w tv, gazety też raczej o tym nie wspominają. no ale to już
            > by było poważne oskarżenie pana millera, na dodatek nie do udowodnienia ...

A może jeszcze myslałeś, że w tym kraju jest WOLNOŚĆ SŁOWA?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka