redakcja_wrw 09.07.02, 15:11 Bardzo prosze, byscie tu wpisywali co myslicie o forum na nowym serwerze. Wciaz jest ono testowane i dopracowywane. Wasze uwagi sa dla nas bardzo cenne. Czekam. pzdr. r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magician Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 15:16 jeśli można to taka techniczna uwaga - żeby kolory postów NIE czytanych były np. niebieskie tak jak są, ale posty PRZECZYTANe (przeze mnie oczywiscie) były np. żółte. Chodzi o to że muszę się przyglądać postom ze wzgledu na zbliżone odcienie. To tyle - poza tym mi się podoba! marta Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 09.07.02, 15:28 Magdo, myslimy nad tym ale wydaje sie nam, ze te dwa kolory odrozniaja sie juz od siebie. Jezeli bedzie wiekszy kontrast powstanie zebra i bedzie brzydko. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 15:34 redakcja_wrw napisała: Marto :) rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 10.07.02, 18:26 redakcja_wrw napisała: Magdo, myslimy nad tym ale wydaje sie nam, ze te dwa kolory odrozniaja sie juz > od siebie. Jezeli bedzie wiekszy kontrast powstanie zebra i bedzie brzydko. > r. Co????? nie mówisz poważnie, brzydko ???? to może szary bo wielu mężczyzn to daltoniści i np. czerwonego i zielonego nie odróżniają, ale poważnie to jest bardzo męczące wpatrywanie sie w ten odcień, dajcie coś bardziej wyrazistego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.client.dsl.net 09.07.02, 15:16 moje uwagi, o ktorych rozmawialismy sa wciaz aktualne. dodam jeszcze tylko jedna (na razie): forum "laduje sie" zdecydowanie wolniej od starego. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 09.07.02, 15:23 Gość portalu: cyfer napisał(a): > moje uwagi, o ktorych rozmawialismy sa wciaz aktualne. dodam jeszcze tylko jedn > a (na razie): forum "laduje sie" zdecydowanie wolniej od starego. Z czterech zostawilem tylko pierwsze posty (w dwoch przypadkach). Problem wciaz istnieje? Jezeli caly czas wysylasz posty poczwornie, to wrzucaj tu, prosze, ich linki. Co do otwierania - coz, dzisiaj moge tylko powiedziec, ze poczatki zawsze sa trudne :-). Powinno byc lepiej. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.client.dsl.net 09.07.02, 15:25 dzieki. juz jest normalnie. nie dubluje postow. a szybkosc... poczekamy, zobaczymy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 09.07.02, 15:28 Ehem, troche przypomina to sytuacje klientow po fuzji BH i Citibanku, albo tak zwany czeski film. Jakies lokalne zawirowania pracy sie pojawiaja, zupelnie tajemnicze i fluktuujace z natury. Osobiscie wolabym zeby zostawic stare forum w spokoju i zajac poprawa pracy poczty gazetowej, zeby ciagle nie musial czytac ze "wystapily problemy komunikacyjne, porsze sie jeszcze raz zalogowac". Nie lubie zmian w ogole i jestem do tego malkontent :-) Znacie ten stary dowcip , o gosciu ktory wstapil do klasztoru o bardzo surowej regule? Wolno sie bylo odezwac tylko raz na dziesiec lat , a i to tylko pod warunkiem ze sie wypowie najwyzej dwa slowa. Po 10 latach nasz bohater zjawia sie u przeora i mowi: spanie twarde. A przeor nic. Po dalszych 10 latach nasz bohater zjawia sie znow u przeora i mowi: jedzenie niesmaczne. A przeor nic. Po dalszych 10 latach nasz bohater zjawia sie znow u przeora i mowi: ja odchodze. A przeor: zawsze narzekales. BreslY Odpowiedz Link Zgłoś
grabiezca Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 09.07.02, 15:30 jezeli cos jest dobre to po co zmieniac? tamte forum bylo OK,te mi sie wogole niepodoba.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 15:39 Zbyt drobny druk, lub za gruba czcionka przy tej wielkosci liter. Mala przejrzystosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 09.07.02, 18:44 Gość portalu: Yani napisał(a): > Zbyt drobny druk, lub za gruba czcionka przy tej wielkosci liter. > Mala przejrzystosc. Fakt, czcionki mogliby nie ruszac. Wystarczy ze kolejnosc miast jest wreszcie alfabetyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 15:50 zajrzałam sobie jak zwykle na forum "zdrowie kobiety" dlaczego zmienił się kolor "odptaszkowania"? czerwony był jak najbardziej w porządku - widoczny jak żaden inny. a teraz? jestem za "powrotem czerwonych ptaszków"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_wrw Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 09.07.02, 15:58 Teraz czerwone ptaszki sa dla admionow - pojawiaja sie wtedy, gdy glos zabrala redakcja. Dla ekspertow mamy ptaszki niebieskie. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 23:04 ALE ONE GINĄ!!! MOŻE ZIELONE? NIEBIESKIE SĄ BEZNADZIEJNE! BŁAGAM O ZMIANĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek constans IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 09.07.02, 16:24 chociaż kiedyś janerka spiewał że zmiana każda zmiana podnieca mnie o nich ciągle myśle do nich lgnę. Nie zmieniałbym nic po za faktem dopisania autora postu z boku.Unikniemy dwu rzeczy.Czytania głupwaych wątków autorstwa ogólnie znanych nam forumowiczów z oslej ławki a jednoczesnie admin ma spokój z wywalaniem do oslej ławki - po prostu czytelnicy będą olewać taki post bonk Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: constans 09.07.02, 16:34 Gość portalu: bonczek napisał(a): > chociaż kiedyś janerka spiewał że zmiana każda zmiana podnieca mnie o nich ciąg > le myśle do nich lgnę. > Nie zmieniałbym nic po za faktem dopisania autora postu z boku.Unikniemy dwu rz > eczy.Czytania głupwaych > wątków autorstwa ogólnie znanych nam forumowiczów z oslej ławki a jednoczesnie > admin ma spokój z > wywalaniem do oslej ławki - po prostu czytelnicy będą olewać taki post > bonk Mam nadzieje, ze zrozumialem sens Twojego listu. Rozwiazaniem tego jest zaznaczenie nielubianych autorow. Opcja taka dostepna jest w ''Moje forum''. Sprobuj! r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. kolory!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 09.07.02, 17:27 przyzwyczaiłam się do "starego Forum",ale mój protest przeciwko "nowemu" nic nie zmieni,zatem mam jedną gł. uwagę - KOLORY: [wątków przeczytanych i tych nowych- nie widać różnicy. a aż oczy bolą od przypatrywania się!!!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Jak dla mnie lista watkow jest teraz za krotka. IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 09.07.02, 18:47 Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Jak dla mnie lista watkow jest teraz za krotk 10.07.02, 10:10 Kliknij na „Moje forum” (czerwony link pod reklama). Ta nowa opcja pozwala skonfigurowac indywidualne ustawienia uzytkownika, m.in. liczbe wyswietlanych na stronie watkow. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: kolory!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 19:07 Gość portalu: m. napisał(a): > przyzwyczaiłam się do "starego Forum",ale mój protest przeciwko "nowemu" nic ni > e > zmieni,zatem mam jedną gł. uwagę - KOLORY: [wątków przeczytanych i tych nowych- > nie widać różnicy. a aż oczy bolą od przypatrywania się!!!] a nie mówiłam??? :-) marsha zobacz na odpowiedź mojego postu (drugi z kolei) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: kolory!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 20:44 ja tam na szczęście ciągle korzystam ze starego "designu" ;-))) ciekawam, jak długo :-)) ale pytanie mam... czemu z konta gazetowego maile można wysłać wyłącznie do innych "gazetowiczów"?? Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: kolory!!! 09.07.02, 20:54 Już pisałem w wątku Nelki bodajże - kolory zmienić by wypadało. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: poczta 10.07.02, 09:56 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > ale pytanie mam... czemu z konta gazetowego maile można wysłać wyłącznie do > innych "gazetowiczów"?? Sprawdzalem z trzech kont Gazety.pl i wszystkie maile dochodza na adresy spoza naszego portalu. Czy ktos ma podobne problemy co Tirsa? ps Tirso, jezeli klopoty wciaz sie pojawiaja, to podaj nam swoj login i bedziemy sprawdzac. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: poczta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 10:48 red_rk napisał: > Sprawdzalem z trzech kont Gazety.pl i wszystkie maile dochodza na adresy spoza > naszego portalu. Czy ktos ma podobne problemy co Tirsa? > ps Tirso, jezeli klopoty wciaz sie pojawiaja, to podaj nam swoj login > i bedziemy sprawdzac. > r. to czyżbym ja, blondynka, coś źle ustawiła???.... hmmm... login oczywiście "tirsa", no bo jaki :-) ewentualne instrukcje i wyjaśnienia proszę mailem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Dodawanie posta... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 09.07.02, 21:04 Dlaczego wyrzuca mnie na poczatek watku po dodaniu posta? Czy tak ma juz pozostac? Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Dodawanie posta... 10.07.02, 13:08 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Dlaczego wyrzuca mnie na poczatek watku po dodaniu posta? Czy tak ma juz pozost > ac? Nie. Bedzie poprawione. Prosze tylko o cierpliwosc. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Acha... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 09.07.02, 21:10 Przy forach ekspertow nie ma licznikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Acha... IP: *.eu.org 09.07.02, 21:24 Jezusie, ale modernie. Jak w Hameryce. Ot, co znaczy kasioraka na nowy serwer. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Acha... 10.07.02, 13:11 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Przy forach ekspertow nie ma licznikow... Tych licznikow juz nie bedzie - zajmuja miejsce, spowalniaja ladowanie. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 22:18 chociaż mało z tego korzystałem ale wydaje się, że było to dobre rozwiązanie - a mianowicie bezpośrednie wejście z forum Wrocław na chat wrocławski; Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 09.07.02, 23:00 Kolorki koniecznie, a żeby nie było zebry, może być np. niebieski i zielony. Nie są tak kontrastowe, jak zaproponowany niebieski i żółty, a do odróżnienia. Oczy już mnie bolą... Aha, czasem po kliknięciu na "następny", wyświetla się, że strona nieznaleziona, albo, że "forum ileś tam nie istnieje, lub jest w tej chwili nie dostępne". Co to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 09.07.02, 23:20 nadal mam "stare" Forum - do kiedy to szczęście będę miała? a można wcale nie mieć "nowego"? [bez rozróżniających kolorków nie chcę go] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 23:24 ja tez ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 10.07.02, 10:06 dawno temu gdy wyborcza miala jeszcze pionowy znaczek na pierwszej stronie zapowiedziano utrate "solidarnosci" spod znaczka... zmian przykra,smutno sie zrobilo-pogodzialm sie... potem zmieniono pionowe logo w czarnej oprawie na czerwone poziome i nowa szate graficzna...szlag mnei trafil na miejscu...kazano wtedy-nam czytelniko-zostawic sobie na jakis czas w szufladzie stara wyborcza i za miesiac -dwa spojrzec na nia... i rzeczywiscie nowa okazal sie (mimo oporow i to ogromnych) o wiele lepsza... tak samo kazdorazowo z nowa telewizyjna ktora sie zmienia w tempie zastraszajacym jak dla mnie... i tak polubilam zmiany,z enawet metamorfoza magazynu w Duzy Format mnie wzruszyla tylko pozytywnie... "stare dobre czasy" tojedno ale nalezy isc z duchem czasu ;) pozdrawiam i zapewniam redakcjo dorga,ze wole nowa wersje forum... Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 10.07.02, 10:38 Stara forma forum podobała mi się bardziej, jakoś nie jestem przekonany do nowej wersji. Plusem nowego na pewno jest dopisanie autora do wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 10.07.02, 13:27 nexus20 napisał: > Stara forma forum podobała mi się bardziej, jakoś nie jestem przekonany do nowe > j > wersji. Plusem nowego na pewno jest dopisanie autora do wątku. Wiesz Nexus, to troche jak z politykami. Przychodza nowi i przekonuja nas, ze sa o niebo lepsi od poprzednikow. Czesci z nas, a czasem nawet wiekszosci, nie podoba sie nowa ekipa i narzeka. A wydaje sie przeciez, ze to my wybieralismy... pozdrawiam, wyjatkowo chlodnie, bo za oknem powyzej 30 st. (wlasnie sie przekonalem) Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 10.07.02, 10:31 Gość portalu: m. napisał(a): > nadal mam "stare" Forum - do kiedy to szczęście będę miała? > a można wcale nie mieć "nowego"? Stare bedzie jeszcze tylko przez kilka dni. > [bez rozróżniających kolorków nie chcę go] Rozmawiamy z grafikami. Cos zrobimy z kolorami. r. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 10.07.02, 10:28 > Aha, czasem po kliknięciu na "następny", wyświetla się, że strona nieznaleziona > albo, że "forum ileś tam nie istnieje, lub jest w tej chwili nie dostępne". > Co to??? Prawdopodobnie klopoty z serwerem. Przepraszamy ale - jak juz mowilem - poczatki przewaznie sa trudne. Bedzie lepiej! r. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 10.07.02, 13:06 Gość portalu: Ktoś napisał(a): > chociaż mało z tego korzystałem ale wydaje się, że było to dobre rozwiązanie - > a > mianowicie bezpośrednie wejście z forum Wrocław na chat wrocławski; Taki link pojawi sie wkrotce. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.02, 10:39 kolorki proszę jakieś dodać - nie pamiętam już co czytałam a co nie :( no i możnaby zmienić czcionkę na chudszą, wyższą, większą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.02, 10:41 no i zapomniałam dopisać - przywróćcie link do czata wrocław ! Odpowiedz Link Zgłoś
monstr Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 10.07.02, 10:56 ale o co chodzi z tym nowym formu, bo u mnie jest cały czas stare ...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 10.07.02, 14:14 monstr napisała: > ale o co chodzi z tym nowym formu, bo u mnie jest cały czas stare ...(?) A jakim linkiem wchodzisz na forum? Stare bedzie jeszcze tylko przez kilka dni. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.vogel.pl 10.07.02, 13:55 Przyglądam się nowemu Forum od kilku dni i muszę przyznać, że jestem prawie usatysfakcjonowany. Prawie, bo przychylam się do postulatu o bardziej kontrastowe rozróżnianie kolorystyczne wątków i postów przeczytanych i nieprzeczytanych. No i to nieszczęsne logowanie się na fora eksperckie, co mnie od nich odcina... Wiem, że tu się nie da nic zrobić, acz pozwolę sobie zauważyć, że w sobotę blokady loginowej nie było ;-))) Ale poza tym jest OK! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.magma-net.pl 10.07.02, 15:54 stare i nowe to kwestia czasu , za pare miesiecy nikt tego juz niebedzie pamietal , po co ta dyskusja , uznanie tworczosci gazetowej? ponoc to ma byc dla nas drobnych nieznanych forumowiczow i referendum po fakcie jest bez sensu , umarlo juz prawie stare niech zyje nowe , kirdy chrzciny , oblejemy pifkiem i bedzie po bolu pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... 10.07.02, 15:58 Gość portalu: kirkol napisał(a): > stare i nowe to kwestia czasu , za pare miesiecy nikt tego juz niebedzie > pamietal , po co ta dyskusja , uznanie tworczosci gazetowej? ponoc to ma byc > dla nas drobnych nieznanych forumowiczow i referendum po fakcie jest bez > sensu , umarlo juz prawie stare niech zyje nowe , kirdy chrzciny , oblejemy > pifkiem i bedzie po bolu To nie jest referendum. Przeciez nir pytamy czy wrocic stara wersje, tylko prosimy Was o opinie, uwagi, propozycje - zeby nowe forum udoskonalac. Dla Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Szukanie po nicku ...... 12.07.02, 15:36 Szanowna redakcjo, loguję się jako bea. (myślę, że zarówno wielkość liter jak i ta kropeczka na końcu są istotne), ale kiedy wwchodze w opcję "przejrzyj wszystkie wypowiedzi na forum" (jakos tak), wyswietla się szereg postów podpisanych Bea, bea, itp. Moje w tym wszystkim tez są, ale po co w takim razie logowanie????? A poczta chodzi jak żółw bardzo leniwy, któremu wszyscy rzucaja kłody pod nogi .... Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Szukanie po nicku ...... 12.07.02, 16:20 bea. napisała: > Szanowna redakcjo, > loguję się jako bea. (myślę, że zarówno wielkość liter jak i ta kropeczka na > końcu są istotne), ale kiedy wwchodze w opcję "przejrzyj wszystkie wypowiedzi n > a > forum" (jakos tak), wyswietla się szereg postów podpisanych Bea, bea, itp. > Moje w tym wszystkim tez są, ale po co w takim razie logowanie????? Wszystko wskazuje na to, ze ktos - nie logujac sie - wpisuje takie nicki. r. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Mi to wszystko .... 10.07.02, 18:23 cholernie wolno chodzi odkąd jest nowe, ciągle coś niefajnego się dzieje, a poza tym str. główna forum ma za małe literki, a ja jeszcze nie chcę nosić okularów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.02, 22:33 poszukiwałam czyjegoś wątku. kiedy ustawiłam sortowanie wg autora okazało się, że sortowanie zaczyna się od litery "P". sądziłam, że powinno być wg alfabetu. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Drogi Radku K. :) 12.07.02, 18:32 Mam kłopot. Od wczorja mam problemy z forum, gdyż po zalogowaniu się w 90proc przypadków mam po lewj stronie listę zawierającą nazwy for-ów:), a po prawej kompletnie nic. Zresztą lista też jest często niekompletna. Objawia się to w zasadzie tylko po zalogowaniu się. Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: a ja dalej nie wiem 13.07.02, 13:13 Ale to niemozliwe, zebys mogla wysylac listy tylko na adresy Gazety.pl. Sprawdzalem z kilku kont i bylo OK. Jezeli wciaz masz ten problem, to poprosze o interwencje technologow z Warszawy. r. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Drogi Radku K. :) 13.07.02, 13:11 W piatek mielismy powazniejsze klopoty techniczne. Mam nadzieje, ze problemu juz nie ma. r. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Drogi Radku K. :) 13.07.02, 13:38 red_rk napisał: > W piatek mielismy powazniejsze klopoty techniczne. Mam nadzieje, ze problemu ju > z nie ma. Już w porządku - dzięki za info, pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.i-one.at 12.07.02, 22:08 Gorsze od poprzedniego . Dwie górne listwy mają pogrzebowe tło , Różnice odcieni kolorów pism tematów jest beznadziejna . Między tenatem uaktywnionym we własnym PC i nie uaktywnionym powinien być większy kontrast . W moim PC przy ustawieniu kolorów na 32 Bit , znacznie lepiej prezentowała się poprzednia forma strony . Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Nowe forum - Wasze opinie, postulaty... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 23:04 Taka mała drobnostka :) Na całej stronie raz jest Arial, raz Verdana. Jestem za Verdaną jakoś ją lubię :) Ogólnie - zawsze było lepiej niż np. na onecie, a teraz jest chyba jeszcze lepiej, ale nie najlepiej... Może lepiej już skończę ... Lepsiejszy Stefan. Odpowiedz Link Zgłoś