Gość: anula IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.02, 14:03 Czy ktos moze mi polecic gabinet oferujacy depilacje laserem? Zalezy mi na fachowej opiece medycznej i trwalosci zabiegu. Jakie sa wasze doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
past Re: DEPILACJA-LASER 24.07.02, 15:53 podobno w Geancie I Carefure chyba sie tak to pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: DEPILACJA-LASER IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 24.07.02, 17:15 past napisał: > podobno w Geancie I Carefure chyba sie tak to pisze Chyba nie :) A co do meritum, jakies Centrum Terapii Laserowej jest tuz obok mnie, czyli na Jaracza. Z uslug nie korzystalem, wiec nie moge nic na ich temat powiedziec. W kazdym razie maja swoja stronke www: www.kom-net.pl/ctl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: DEPILACJA-LASER IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.02, 17:58 na przed wakacyjną depilację jest już za późno aby pozbyć się owłosienia na dobre trzeba kilku zabiegów i trwa ta ok. pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: DEPILACJA-LASER IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.02, 22:40 Zabieg planuje na pazdziernik. Dziekuje za wszelkie informacje. Jednak czy ktos przeszedl przez to wszystko osobiscie? Jaki jest to mniej wiecej koszt? Mozliwosc jakis powiklan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari To wierutna bzdura. IP: *.warszawa.ec.pl 24.07.02, 23:59 anula napisał(a): > Czy ktos moze mi polecic gabinet oferujacy depilacje laserem? Zalezy mi na > fachowej opiece medycznej i trwalosci zabiegu. Jakie sa wasze doswiadczenia? Daj sobie spokój. Mam sąsiada dermatologa, nawet laserem wypala pieprzyki itp. lecz o używaniu lasera do "trwałej" depilacji wypowiada się jednoznacznie: naciąganie. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Jak to? IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 25.07.02, 21:53 Gość portalu: Dari napisał(a): > Daj sobie spokój. Mam sąsiada dermatologa, nawet laserem wypala pieprzyki > itp. lecz o używaniu lasera do "trwałej" depilacji wypowiada się jednoznacznie: > naciąganie. > Jak to? Przeciez gazety donosza, ze Monika L. z Zawiercia po depilacji laserem nie musi juz ukrywac sie w lesie, Anna K. z Boleslawca po uzyciu lasera znalazla wreszcie mezczyzne swojego zycia, a Renata Z. z Kutna za zaoszczedzone na rajstopach pieniadze kupila sobie wymarzony samochod i pojechala w podroz dookola swiata! Takie przyklady mozna mnozyc! Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: DEPILACJA-LASER IP: *.cafe.wla.pl 28.07.02, 12:08 Korzystałam...i nie polecam...w każdym razie ja się zawiodłam. Chociaż są tacy, co idą raz i na całe życie mają święty spokój. Jak chcesz to podam adres itp. Odpowiedz Link Zgłoś