Gość: poeta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 02:13 kiedy w niej ostatnio byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MKK Re: FILHARMONIA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 14:30 Gość portalu: poeta napisał(a): > kiedy w niej ostatnio byłeś? Nie przyznam się nawet przed lampą błyskową. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: FILHARMONIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:13 Ja wybieram się w czwartek albo w piątek - gra moja koleżanka:)) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: FILHARMONIA 16.09.01, 10:25 niestety juz minął prawie rok jak tam byłam:( muszę nadrobić to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: FILHARMONIA IP: *.kom-net.pl 16.09.01, 16:23 Gość portalu: natasha napisał(a): > Ja wybieram się w czwartek albo w piątek - gra moja koleżanka:)) > Pozdr Moja tez gra regularnie, mimo to ostatnio bylem wczesna wiosna (wstyd!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: FILHARMONIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 14:42 > > Moja tez gra regularnie, mimo to ostatnio bylem wczesna wiosna (wstyd!). ano wstyd! Ja też się wstydzę, bo w końcu nie poszłam - wytłumaczyłam to sobie brakiem czasu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telimena Re: FILHARMONIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 19:56 ja byłam ostatnio w kwietniu i musze powiedzieć(często przebywam w warszawie i tam chodze do filharmonii),że wrocławska filharmonia jest znacznie lepsza od warszawskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: FILHARMONIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 20:55 Gość portalu: poeta napisał(a): > kiedy w niej ostatnio byłeś? Przed wakacjami. Regularnie chodzę z dziećmi i z żoną... ale jestem genetycznie skażony i po szkole muzycznej :-))) W niedzielę byliśmy na świetnym koncercie kwintetu akordeonistów w ogrodzie botanicznym. Było bosko! Pozdrawiam Rob-35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meta Re: FILHARMONIA IP: 192.168.2.* 07.11.01, 16:18 z radością chodzę do filharmonii, tak zjawiskowo grają, ludzie to gra na żywca. Ale jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: FILHARMONIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.01, 00:39 Popieram - jazda niesamowita i relaks zapewniony (w dodatku nie w domu oglądając Big B.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meta Re: FILHARMONIA IP: 192.168.2.* 08.11.01, 12:22 Hm, nie zadałem wcześniej pytania: kto wie, że zmieniła się osoba kierująca Filharmonią? Nie jest nią już Pan Marek Pijarowski. Sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: FILHARMONIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 23:03 wiem,wiem,straszna szkoda,wszystko przez konflikt z lidią geringer,cóż tak bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: FILHARMONIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 21:49 zaiste głębia słów Twych nieokiełznaną jest... Odpowiedz Link Zgłoś