Gość: magician IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.05, 11:32 czy to forma pośredniej obecności naszych aktorów we wrocławiu?niezależnie jednak od przyczyn - gratuluję, choć nie wiem czy reżysera odpowiedniego powołano :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: c h i n y IP: *.swipnet.se 19.07.05, 19:46 rezyser sie tobie nie podoba.Za to aktorka wybitna.Narzeczona Reczka w glownel roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: c h i n y IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.05, 21:08 > rezyser sie tobie nie podoba.Za to aktorka wybitna.Narzeczona Reczka > w glownel roli. narzeczona nie narzeczona, co to ma za znaczenie? A "Dialogi o zwierzętach" Rekowskiego były koszmarne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: c h i n y IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.08.05, 22:46 nie zgadzam się. To bardzo dobry spektakl! Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: c h i n y 07.09.05, 15:36 Dlatego chcę się na niego wybrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: c h i n y IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.05, 16:06 Powiem więcej - żona! Reczka żona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: c h i n y IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.05, 16:07 Inna sprawa, czy rola główna, ale... Żona Reczka! ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: c h i n y IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.05, 18:38 Gość portalu: stary napisał(a): > Inna sprawa, czy rola główna, ale... Żona Reczka! ;) Pozdrawiam! :DDD no tak, i dla niepoznaki ma inne nazwisko. daj Boże, żeby to w końcu była porządna premiera w Polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalisz Re: c h i n y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:14 Gość portalu: stary napisał(a): > Inna sprawa, czy rola główna, ale... Żona Reczka! ;) Pozdrawiam! czy ja wiem, czy to jest powód do dumy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latawiec Re: c h i n y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 01:00 przelec ja, a moze juz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: c h i n y IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.05, 16:12 Premiera podobno 9 października. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: c h i n y IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.05, 12:46 same smutne rzeczy przychodzą do głowy, kiedy próbuję połączyć tytuł dramatu z ogólnie ujęta przez autora treścią o poszukiwaniu miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: c h i n y 09.08.05, 14:04 No,gratulacje,zobaczymy,jakim Reczek jest dramaturgiem.Już zbieram kasę na bilety dla mnie i mojej rodzicielki :) Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: c h i n y 23.08.05, 14:06 A poza tym ponoć w Opolu będą wystawiać "Korkociąg". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: c h i n y IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.05, 15:11 Premiera jednak siódmego, w piątek. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Re: c h i n y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:44 Male spotkanko? Ilu z Was sie wybiera na premiere? Znacie temat sztuki? Co cwierkaja wrobelki? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: c h i n y IP: 81.219.224.* 06.10.05, 02:27 bedzie moze dzis (czwartek) jakas generalna?? Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: c h i n y 08.10.05, 15:21 Ja jeśli już się wybiorę,to dopiero w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albercik Re: c h i n y - nuda!!! nie warta 27 zlotych IP: 5.2.* / *.sap-ag.de 10.10.05, 16:37 odradzam kazdemu kto jeszcze na tym nie byl. nie warto!! bylismy we czworke i nikomu z nas sie nie podobalo. beznadziejna, nudna, naprawde szkoda 27 zl. pierwszy watek "snu" rozciagniety bezsensownie za dlugo. przejscie do watku "malzenstwa" budzi widza z hukiem z letargu wywolanego nuda i czesciowo zobojetnieniem na denerwujace juz po kilku minutach powtarzane sekwencje zdan, znane np. z doskonalego "Dnia Swira". Tu jednak juz po krotkim czasie ma sie tego powtarzania szczerze dosyc. Watek "Chin" w mediach tv czy tez przereklamowana "Chinszczyzna" nie mogacych sie niby porozumiec malzonkow wlasciwie gdzies zanikly. Sens tego krotkiego opowiadanka gdzies zanika. Jak sami bohaterowie zreszta w sztuce mowia, ze poco ludzie maja chodzic na taki spektakl jak maja to samo w domu. W domu jest bynajmniej na pewno lepiej i na pewno nie tak nudno. Nie polecam nikomu. Szkoda pieniedzy a przede wszystkim czasu, ktorego przeciez mamy tak malo, zeby go marnowac na takie cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parishilton Re: c h i n y - nuda!!! nie warta 27 zlotych IP: 81.219.224.* 10.10.05, 20:18 pozytywem tej sztuki moze byc na pewno gra zygmunta bielawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: c h i n y - nuda!!! nie warta 27 zlotych 15.10.05, 13:57 A czy przyczyną tej nudy jest zła realizacja czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś