hen Re: Ścierwniki na forum 18.09.01, 21:09 Nie wiem co planujesz, Hrabio. Twój post jest znacząco niemy, ale oczywiście wiem o co w nim chodzi. Zdecydowanie, trzeba coś z tym problemem zrobić. W tym miejscu składam prośbę do Admina o wycięcie i regularne wycinanie wszystkich wulgarnych postów nie tyczących się treści wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Ścierwniki na forum 18.09.01, 21:10 hen napisał(a): > Nie wiem co planujesz, Hrabio. Twój post jest znacząco niemy, ale oczywiście > wiem o co w nim chodzi. Zdecydowanie, trzeba coś z tym problemem zrobić. W tym > miejscu składam prośbę do Admina o wycięcie i regularne wycinanie wszystkich > wulgarnych postów nie tyczących się treści wątków. Scierwo zaczyna cuchnąć padliną. Jedyna rada, wyciąć jednym pociągnięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Ścierwniki na forum IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 19.09.01, 05:11 Obraza tych pozytecznych stworzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: Ścierwniki na forum IP: *.chem.uni.wroc.pl 19.09.01, 08:08 Jesli chodzi ci o - ograniczona - cenzure (czyli wycinanie wszystkich jawnie obrazliwych i wulgarnych postow), to jestem ZA. Choc mi przykro, ze glosuje za cenzura. Odpowiedz Link Zgłoś