Gość: anwil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:30 i dostana w dupke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: y Koszykarze Śląska jadą na zgrupowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:31 u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kto anwilu nie szanuje ten ma racje bo to... IP: *.magma-net.pl 01.09.05, 01:20 ch*** !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn aLtroskopia... IP: *.comarch.pl 01.09.05, 10:24 Ech te pismaki... ja słyszałem o aRtroskopii(wziernikowanie stawów).Z aLtroskopią się nie spotkałem... Pewnie pismak po tzw "studiach dziennikarskich" nie raczył sprawdzić o czym pisze. Wybiórcza na psy schodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: aLtroskopia... IP: *.wroclaw.mm.pl 01.09.05, 11:22 dokładnie, wątpię aby to byla tylko literówka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka Re: aLtroskopia... IP: *.net-serwis.pl 01.09.05, 12:07 Pewnie, a stronę Gazety odwiedzasz w poszukiwaniu masochistycznej przyjemności czy w celu dowartościowana się. A ponoć portali informacyjnych, w tym i koszykarskich w naszym kraju nie brakuje... Nie myli się ten co nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś