lilek6 20.10.05, 20:12 Już niedługo przeprowadzę się do Polanicy,czy któraś z mam mogłaby się wypowiedzieć na temat przedszkoli w tym mieście? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: Mamy z Polanicy 21.10.05, 08:00 Przedszkole jest jedno, na ulicy Wojska Polskiego. Kiedyś były dwa, ale z powodu niżu demograficznego, zostało jedno, więc nie ma wyboru. moje dziecko chodziło do tego zlikwidowanego i było ono fantastyczne( to przedszkole), o tym pozostałym nie mogę nic powiedzieć, poza tym,że jeżeli pracują w nim te panie, które opiekowały się moim dzieckiem, to dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilek6 Re: Mamy z Polanicy 21.10.05, 20:37 Dzidzia ,a nie wiesz czy przy tym przedszkolu jest też zerówka,zależy mi by dzieci chodziły w jedno miejsce?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
azir2k5 Re: Mamy z Polanicy 26.10.05, 20:37 witam - niestety nie ma tam zerówki, ale jest CHYBA niedaleko - w Gimnazjum (dawna SZK.PODST. NR 2) pozdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Mamy z Polanicy 27.10.05, 08:27 Na ulicy Wojska Polskiego jest Szkoła Podstawowa nr 2 oraz oddział zerówek i jest to bardzo blisko przedszkola. Gimnazjum jest teraz w dawnej "Jedynce". Odpowiedz Link Zgłoś