Gość: IKS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 10:11 tylko gdzie ,kiedy i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jureek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 62.8.156.* 30.10.01, 10:20 Gość portalu: IKS napisał(a): > tylko gdzie ,kiedy i co wy na to? Jestem za. W sobotę 3.11 będę we Wrocławiu. Proponuję lokal z kolumnami (ze względu na Tirsę) Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 10:58 ja się raczej (kwestia terminu i miejsca) piszę. pzdr lawok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 30.10.01, 11:12 Ale będziemy zgadywać who is who ?! Co to jest lokal z kolumnami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 62.8.156.* 30.10.01, 11:21 Gość portalu: nell napisał(a): > Ale będziemy zgadywać who is who ?! No, ja niektórych już znam, ale Ciebie chyba jeszcze nie, więc czemu by nie pozgadywać. > Co to jest lokal z kolumnami ? To była w związku z Tirsą. Zapowiedziała ona bowiem przed spotkaniem z aktorami, że będzie nas podglądać zza kolumny. Byłem na tym spotkaniu, ale ani Tirsy, ani kolumny nie widziałem. Stąd moja propozycja, żeby tym razem ułatwić Tirsie podglądanie zza kolumny i wybrać taki lokal, gdzie kolumny są. Nie wiem, czy są takie we Wrocławiu. Ktoś wie? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 30.10.01, 11:26 Gość portalu: Jureek napisał(a): > > No, ja niektórych już znam, ale Ciebie chyba jeszcze nie, więc czemu by nie poz > gadywać. > ie wiem, czy są takie we Wrocławiu. > Ktoś wie? > Jurek Pewnie jakiś jest, nic mi teraz nie przychodzi do głowy, ale lepiej jakiś lokal, gdzie nikt się nie będzie chował, a ze zgadywaniem może być fajna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 11:58 A moze "Pod papugami" w Sukiennicach? Nie byłem ale podobno jest ok. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 12:10 A co zrobicie, jak kilka osob sie przyzna do tego samego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
repo Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 12:31 Fajnie będzie, szkoda, że nie mogę być (będę w Sulistrowicach). Apeluję o obiektywne zdanie relacji na forum po spotkaniu i ustalić jakiś harmonogram następnych zlotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 30.10.01, 12:40 To pozostaje godzina, od razu prosze o popołudniową, bo w tę sobotę pracuję. Ale czy napewno PAPUGI są czynne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 62.8.156.* 30.10.01, 12:50 Gość portalu: nell napisał(a): > To pozostaje godzina, od razu prosze o popołudniową, bo w tę sobotę pracuję. O 17 nie będzie za wcześnie? Mogę być i wczeżniej i później (bo nie pracuję - hahaha) > Ale czy napewno PAPUGI są czynne ? Nie wiem. Może ktoś sprawdzi, żeby nie było jak na pierwszym spotkaniu, kiedy musieliśmy godzinę (no, niecałą) czekać w deszczu, aż otworzą Gumową Różę. Jako znak rozpoznawczy proponuję jak zwykle Gazetę Wyborczą (żeby Olo nie musiał się tak martwić spadkiem nakładu). Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 13:03 A może gumowa róża ,jest tam miło i przyjemnie a w sobotę jest na 100 procent czynne , tylko bardziej wieczorem niż popołudniu,pod papugami nigdy nie byłem i chyba mało ludzi zna to miejsce, co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 62.8.156.* 30.10.01, 13:05 W Gumowej Róży już się spotykaliśmy, to po pierwsze. A po drugie jest tam bardzo głośno i dość tłoczno, trudno pogadać - to po drugie. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 13:27 Papugi sa czynne w sobote - sprawadzałem i... nawet zarezerwowałem stolik....na 10 osób. Oczywiście bez zobowiązań pzdr lawok - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 62.8.156.* 30.10.01, 13:31 Dzięki Lawok. A na którą godzinę? I jeszcze jedno pytanie, żebym wiedział, czy przyjść najedzonym, czy głodnym. W tych papugach to raczej się je czy pije? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 13:31 Lawok, z całą sympatią, Papugi są beznadziejne. Proponuję Cafe de France przy Świdnickiej. Spokojnie, nastrojowo, można porozmawiać. A jak zechcemy się pobawić, to możemy później gdzieś pójść. Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 13:35 litosci !!! - w ten sposób nie dojdziemy do niczego! Ja już mam dość. Ale oczywiście jestem otwarty. Stolik zarezerwowałem na 21.00 na dziesięć osób - z możliwością powiększenia tej liczby. Jeść tam dają - przynajmniej tak jest napisane na stronie wrocław. pogodzinach.pl. pzdr lawok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 30.10.01, 14:03 Czyli po południu, to dobrze, PAPUGI magą być, bo inne lokale mogą byc w sobotę oblegane, doświadczyłam tego w ostatnią sobotę. Lepiej tam gdzie jest stosunkowo cicho, bo nie będziemy się przekrzykiwać, a poza tym forumowicze mają różne gusta jeżeli chodzi o music. pozdro nell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 14:10 dają jeść: dużo, tanio i byle jak. Zatem ja się z Wami spotkam innym razem. Pozdrawiam wszyskich - Żarłacz Niepospolity Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 14:14 zaczyna się...żarłaczka juz obrazona...w domu nie mozesz się najeść??? co to kolacja czy spotkanie towarzyskie... może więc poczekajmy aby więcej osób sie opowiedziało za organizacja tego typu imprezy a dopiero będziemy coś planować - w pięć osób to raczej bez sensu pzdr lawok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 14:26 lawoku, wcale nie jestem obrażona. (w Cafe de France nie ma kuchni, wiec i tak najadłabym się w domu). Nie wiem czy byłeś w "nowych" Papugach. Białe plastikowe krzesełka i stoły bez obrusów. Kompletna beznadzieja, ale jak chcecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 14:49 Bardzo śmiesznie to całe umawianie wygląda ,przypomina mi sie powiedzenie gdzie polaków kilku tam kilkanaście poglądów ,do jakiegoś konsensusu dojdziemy.Lepiej jednak poczekać aż wypowie się więcej osób a co za tym idzie propozycji lokalowych.A odnośnie Papug to wszedłem na recenzje o lokalach ,co sie dowiedziałem to to,że mają tam bardzo dobre jedzenie ,i dają go bardzo dużo w przystępnych cenach.Chyba nie spotykamy się po to by jeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: spotkanie - do ŻARŁACZKA ! IP: 213.77.49.* 30.10.01, 14:57 Jakby było cieplej i jaśniej wieczorem umówilibyśmy się np. w parku, Żarłaczku spotkać się można obojetnie gdzie, byle ciepło, dużo miejsca i atmosfera do rozmowy dobra, liczymy na więcej osób, w Cafe de France jest bardzo miło, ale tylko dla tych 5-6 osób, a jak się zgłosi więcej osób ? to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 14:58 Ja bym chętnie przyszła, choć jestem tu "nowa". Ale chyba nie macie nic przeciwko??W Papugach jeszcze nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 16:09 Gość portalu: Bunia napisał(a): > Ja bym chętnie przyszła, choć jestem tu "nowa". Ale chyba nie macie nic > przeciwko??W Papugach jeszcze nie byłam. My też kiedyś byliśmy NOWI. Przychodzi ten, kto ma czas i chęć. Pamiętam nasze spotkanie z panem Huskowskim: towarzystwo nas samych wypełniło nam brak lokalnych wygód. Było piwo, paluszki, wiatr i deszcz. I bynajmniej nikomu to nie przeszkadzało! Co tam, były i spotkania przy soku koloru pomarańczowego (!)- pamiętasz Rob-35? Reasumując: wolę paczkę paluszków, w którą wsadza palce paru forumowiczów (moich ulubionych), anieżeli ugięte zastawą stoły w pałacu ministerialnym. Amen. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 16:11 MKK ! Czy Ty w to wierzysz ? Paluszki, miast ministerialnych stołów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniel Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 18:01 Jestem za. Tylko tak jak koleżanka jestem nowa i trochę zielona. czy moge prosić o konkrety co, kiedy i gdzie i jak was poznać?? Odpowiedz Link Zgłoś
furia Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 18:13 wiec jestesmy ustawieni pod papugami, przychodze na pewno bo jak mozna by opuscic takie mile spotkanko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 30.10.01, 18:36 Ale ja przed kwietniem 2002 nie moge.:((To mam byc poszkodowany? Czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.01, 08:25 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > MKK ! Czy Ty w to wierzysz ? Paluszki, miast ministerialnych stołów ? Słowo honoru, wierzę! JNP Hrabio. I nie to, abym nie lubiła dobrze zjeść. Ale w bele jakim składzie przy stole to dostaje się: zgagi, wzdęć, ślepych kiszek i niestrawności ogólnych. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 19:36 Także jestem tu troszkę nowa, ale jak napisała MKK : > My też kiedyś byliśmy NOWI. Miłe słowa :)) Ja niestety mam już inne plany na sobotę. :( Życzę Wam dobrej zabawy i żeby frekwencja dopisała ! Czekam na relacje na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 18:44 oo w koncu cos sie rusza tylko o ktorej powiedzcie jasno by ujrzec wasze twarze :)) Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 19:01 Nawet nie wiecie, jak bardzo bym chciał spotkać się z Wami i porozmawiać w realu a nie przez forum. Szkoda, że to spotkanie nie odbyło się 2-3 tygodnie wcześniej. Czasu wolnego miałem wtedy sporo i Betty także. A teraz w weekendy od piątku do niedzieli wieczora mamy zajęte i tak aż do końca roku. Odwiedzamy naszych wspólnych znajomych w rożnych miastach. A za tydzień jadę na 2 tygodnie znów do Berlina... ...Jednak nic straconego, proponuję już teraz kolejne spotkanie Forumowiczek i Forumowicżów pomiędzy Świętami Bożego Narodzenia a Nowym Rokiem. Dokładna data i godzina do ustalenia... ...wszystkich , którzy będą się bawić w tą sobotę na spotkaniu pozdrawiam bardzo serdecznie i mam nadzieję, ze napiszecie coś o tej imprezie na łamach forum ! Pozdrowionka (uważajcie na Hrabiego - i jego buuuuutlę wina i Janka (jego koza gryzie))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 30.10.01, 19:12 A nie mozna do lata poczekac.Znam swietne miejsce do grillowania.Zadaszone w razie deszczu dzieci sie maja gdzie bawic.200 osob lekko sie miesci i luz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 19:43 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > A nie mozna do lata poczekac.Znam swietne miejsce do grillowania.Zadaszone w > razie deszczu dzieci sie maja gdzie bawic.200 osob lekko sie miesci i luz jest. Grill ? rzeczywiście, mogłaby to być niezła impreza... Podobne ponoć organizują forumowicze z bydgosko-toruńskiego NETBITu czyli Forum Bydgoszcz i Toruń Gazety... Co o tym myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la bella Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 22:30 Czy dobrze odnotowalam w pamiatniku.....sobota 3 listopada Pod Papugami(sic!) (gdzie to:)!!!! ..... godzina wyborna czy tez juz ustalona la bella tez jakby zainteresowana jesli dozwola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.prw.pl 31.10.01, 09:19 Jak widze dysputy trwają ale pare osób przyłączyło sie do sobotniego kółka .... dla przypomnienia - sobota - 3 listopada - 21.00 - Pod Papugami - Sukiennice 9a (wejście od strony placu Gołębiego) Oto lista osób, które wstępnie sie zdeklarowały (z góry przepraszam za błedy w nickach): IKS(prowodyr),NELL, BROMDEN(?),POUL(?),JUREK,ŻARŁACZ (?),BUNIA,MKK,HRABIAA,ANIEL,FURIA,OSIEK,LA BELLA plus nizej podpisany - zanaki zapytania w nawiasach dotyczącą osób "niepewnych" ktoś jeszcze? pzdr lawok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NELKA Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 31.10.01, 09:21 Przypominam, że lawok zarezerwował stolik na 21:00, sobota, Pod Papugami. Proponuję trzymać się tych ustaleń ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NELKA Re: do Lawoka IP: 213.77.49.* 31.10.01, 09:24 Prawie jednoczesnie wysłalismy ostatniego posta, a więc ustalone, zapraszamy oczywiście innych chętnych ! A co ze znakiem rozpoznawczym - GW ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 10:05 Koniec urlopu zmusza mnie do wyjazdu z Wrocławia 2 listopada, więc nie będę mógł być z Wami.Wrócę latem przyszłego roku.Dobrej zabawy bez rozczarowań ( był taki wątek około 2 miesięcy temu ). Specjalne pozdrowienia dla Nell od Stasia. On też na długo znika z forum. Pozrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 31.10.01, 10:47 Gość portalu: vic napisał(a): > Specjalne pozdrowienia dla Nell od Stasia. On też na długo znika z forum. > Pozrawiam wszystkich Jestem doprawdy wzruszona, i szczerze żałuję, że nie poznamy sie wkrótce, pozdrawiam, i do nastepnego nell Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Pod Papugami, 3 listopada, 21.00 31.10.01, 10:56 :)))) proszę mnie wpisać na listę, ale z malym znakiem zapytania :) Pozdrawiam - Bea Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: SPOTKANIE - Pod Papugami, 3 listopada, 21.00 31.10.01, 14:56 lista w dalszym ciągu otwarta - tyle ze jest prośba do wszystkich chętnych o w miare wyraźne opowiedzenie się do piątku... do godziny 13.00 gdyż do tego czasu muszę potwierdzić rezerwację w Papugach... przy okazji - czy kotos kto uczestniczył, w tego rodzaju meetingach, moze opowiedzieć jak to sie odbywa? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: SPOTKANIE - Pod Papugami, 3 listopada, 21.00 31.10.01, 20:02 gliwickie forum deklaruje współobecność duchem - boć to sezon na duchy, my też się spotykamy trzeciego, ale o 19.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 20:38 A nie lepiej w niedzielę w samo południe pod pręgierzem w rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: 213.195.155.* 31.10.01, 21:47 w sumie to jestem ciekaw jak takie spotkania wygladaja... moze zaprosimy jakies laski i wyjedziemy sobie w gory poimprezowac ? znam genialne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 22:40 Gość portalu: wroclawi napisał(a): > w sumie to jestem ciekaw jak takie spotkania wygladaja... > moze zaprosimy jakies laski i wyjedziemy sobie w gory poimprezowac ? > > znam genialne miejsce To mam przychodzić, czy nie ? :( Gosia (40-letnia!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.01, 22:45 ja już też nie wiem, wszyscy czy tylko mężczyźni? Żarłacz - 32 letnia kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.01, 23:30 A ja sobię pójdę poklepać kozę, tam gdzie przed wakacjami rozmawialiśmy o cudownych wynalazkach...kto był, ten wie. Będę w sobotę o godz. 14 - bo będzie jasno i znajdziemy sobie knajpkę, gdzie będzie cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 23:44 Gość portalu: efka napisał(a): > A ja sobię pójdę poklepać kozę, tam gdzie przed wakacjami rozmawialiśmy o > cudownych wynalazkach...kto był, ten wie. Będę w sobotę o godz. 14 - bo będzie > jasno i znajdziemy sobie knajpkę, gdzie będzie cicho. Ja wiem. :) świnia jest moja :) A propos kozy - chyba nie tą doi Janek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: 192.168.0.* 31.10.01, 23:55 panowie chcą się wyłamać? :)) "panienek" im się zachciewa... cóż... ...co panie Forumowiczki na to,aby kiedyś urządzić spotkanie TYLKO dla KOBIET ? (nie mówię o najbliższym omawianym terminie,lecz "kiedyś w przyszłości") Pod Papugami się nie stawię,bom chora,ale pozdrawiam wszystkich i udanej zabawy życzę! Marsha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 00:00 Gość portalu: marsha napisał(a): > panowie chcą się wyłamać? :)) "panienek" im się zachciewa... > cóż... > > ...co panie Forumowiczki na to,aby kiedyś urządzić spotkanie TYLKO dla KOBIET ? > > (nie mówię o najbliższym omawianym terminie,lecz "kiedyś w przyszłości") > > Pod Papugami się nie stawię,bom chora,ale pozdrawiam wszystkich i udanej zabawy > > życzę! > Marsha Dużo zdrówka Marsho! Muszę Ci częściej pisać, abyś rzuciła to pierońskie palenie! Gosia PS. moja Tosia ma zapalenie oskrzeli, choć nie pali. Choroba nie wybiera :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: 192.168.0.* 01.11.01, 00:12 > Dużo zdrówka Marsho! Muszę Ci częściej pisać, abyś rzuciła to pierońskie paleni > e! > Gosia już nie palę!!! serio!!! tak naprawdę całkowicie i ostatecznie przestałam! a choroba to - ból zęba,a raczej dziury, która po nim pozostała...(6 szwów) konam z bólu... pozdrawiam wszystkich "chorowatych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monil Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.nat.visnet.pl 01.11.01, 00:11 Gość portalu: marsha napisał(a): > panowie chcą się wyłamać? :)) "panienek" im się zachciewa... > cóż... > > ...co panie Forumowiczki na to,aby kiedyś urządzić spotkanie TYLKO dla KOBIET ? > > (nie mówię o najbliższym omawianym terminie,lecz "kiedyś w przyszłości") > Jestem jak najbardziej "za", bo na to i tak mąż mi nie pozwoli pójść :(, zazdrosny czy cuś? Ale spotkanie w babskim gronie, jak najbardziej :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.kom-net.pl 01.11.01, 00:29 Why not? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 11:03 ja też się piszę, na to późniejsze i - jeżeli zdążę wyzdrowieć- pod Papugi. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? 01.11.01, 16:34 w sobotę o 21 będę w pracy... Czy wszystko co fajne musi dziać się w sobotnie wieczory?? Może by tak jakąś niedzielę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.01, 23:38 Gość portalu: MKK napisał(a): > > A propos kozy - chyba nie tą doi Janek? ...kozę brązową doić - praca Syzyfa cię czeka z płatnością ad calendas graecas! Nowy sennik egipskich ciemności i nagłych objawień oraz wizji po przedzimowym sprzątaniu mieszkania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 10.40.65.* 01.11.01, 17:01 sobota, papugi, 21 - i ja będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.ras.SBG.AC.AT 01.11.01, 23:07 Mnie niestety nie bedzie ,ale bardzo cieplutko pozdrawiam wszystkich Forumowiczow!!!..moglibysmy sie rowniey spotkac jakos kolo Swiat Bozego Narodzenia?? Wtedy bede w koncu we Wrocku. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! SPOTKANIE może nie WSZYSTKICH FORUMICZAN 02.11.01, 00:27 Ale ja postaram się być. Właśnie wróciłam z zagranicznych wojaży i czegóz to się dowiaduję - spotkanie! Papugi, Żarłaczu faktycznie za marne jak na nasze gusta kulinarne i estetyczne (zwłaszcza teraz, po moich podniebiennych rozkoszach italiańsko - bodeńskich), ale przełkniemy to, OK? Chcę Cię poznać! Będziemy pić i przegryzać marnymi koreczkami, ale głównie rozpoznawac sie! Do zobaczenia - mam nadzieję, że mąż mnie puści, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piootr Będę na Jatkach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 03:49 Witam kochanych forumowiczów po zbyt długiej już nieobecności. Jak to dobrze że chociaż tutaj panuje spokój i wszyscy są w komplecie. W sobotę wieczorem niestety muszę już wyjeżdżać, ale stawię się na wszelki wypadek przy brązowym chlewiku. Nawet jeśli nikt nie przyjdzie, ja będę na warcie o 14:00 :-) Jureek, miło słyszeć że i Ty będziesz akurat we Wrocławiu! Efka i Gosia, czy minęły mnie jakieś spotkania forumowiczów? Boję się że już definitywnie nie dam rady nadrobić zaległości w czytaniu forum, dlatego wolę zapytać :-) Przykro mi słyszeć że nie będzie Marshy, specjalnie przemyciłem trochę cynamonu pod różnymi postaciami, lepiej zdrowiej Marsho jak najszybciej :-) W każdym bądź razie rozumiem Twoje położenie bo sam ostatnio spędziłem dużo czasu (żeby tylko!) u dentysty. Pozdrawiam wszystkich, Piootr. PS Słyszałem że ktoś się tu potrafi włamywać na konta forumowiczów. Jeśli można to poproszę o włamanie się na moje konto (piootr) i ustawienie jakiegoś łatwego hasła ponieważ tak dawno tam nie wchodziłem że już swojego zapomniałem, a łamigłówka którą sobie zadałem jako podpowiedź mało mi dzisiaj mówi, możliwe że z powodu późnej pory :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
piootr Hasło złamane, prośba odwołana :-) 02.11.01, 04:39 Właśnie rozgryzłem własną zagadkę i mam już hasło do swojego konta, chyba apel Marshy o pomoc mnie roztrzeźwił i umysł zaczął mi szybciej pracować. Jeżeli jednak ktoś to mimo wszystko również odgadnie to chylę czoła i w nagrodę stawiam, w sobotę - ale na tym spotkaniu na Jatkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Będę na Jatkach IP: 192.168.0.* 02.11.01, 17:43 Przykro mi > słyszeć że nie będzie Marshy, specjalnie przemyciłem trochę cynamonu pod > różnymi postaciami, no to teraz mnie dobiłeś- przez durnowatego zęba mam same straty: Wolimierz,Papugi,cynamon... buuu... bawcie się dobrze obolała M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: POTWIERDZENIE IP: 213.77.49.* 02.11.01, 08:18 Ja potwierdzam - sobota, 21:00, pod Papugami. Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: miłego spotkania 02.11.01, 11:49 Niniejszym potwierdzam rezerwację stolika w Papugach na sobotni wieczór na 21.00 na hasło forum - sorry ale nic orginalniejszego w moim pustym łbie się nie pojawiło. Zarezerwowany jest stolik na 15 osób, myślę że więcej nie będzie. Zycze miłego gaworzenie na realu, ja niestety w związku z sytuacją, które zaistniała między mną i Isis spędzam wieczór na modlitwie. pozdrawiam wszystkich lawok Mam nadzieję, że chociaż poczytam relacje ze zjazdu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: miłego spotkania IP: 213.77.49.* 02.11.01, 12:27 lawok napisał(a): ja niestety w związku z sytuacją, które > zaistniała między mną i Isis spędzam wieczór na modlitwie. > . wygłupiasz się, ISIS też nie wiadomo czy będzie, o dwie takie osoby mniej to o 2 za dużo, proponuję dajcie sobie po razie i kochamy się wszyscy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: miłego spotkania - nell i Lawok... 02.11.01, 12:58 Gość portalu: nell napisał(a): > wygłupiasz się, ISIS też nie wiadomo czy będzie, o dwie takie osoby mniej to o > 2 za dużo, proponuję dajcie sobie po razie i kochamy się wszyscy dalej. Słusznie, nell, lawok mile widziany. Jeśli mnie nie będzie - tym lepiej. Jeśli będę - wytłumaczymy sobie wsio. Lawok, bądź. Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: miłego spotkania 02.11.01, 13:18 do Nell - dzięki do Isis- miałem nadzieję ze juz sobie wyjaśniliśmy - jeśli nie to tym bardziej mi przykro... ja naprawdę już nie umie bawić sie tymi klockami...choć przyznam szczerze że właśnie z Tobą miałem tak naprawdę ochote się spotkac przede wszystkim. do wszystkich - przypominam: sobota (03.11) godzina 21.00, Pod Papugami (Sukiennice 9a) stolik zarezerwowany na hasło forum, no to miłego.... Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 02.11.01, 13:30 duszą i sercem na pewno.... ciało tradycyjnie wchłonie troche trunków różnych na Jatkach pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! A miałeś leżeć krzyżem! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:33 lawok napisał(a): > duszą i sercem na pewno.... ciało tradycyjnie wchłonie troche trunków różnych > na Jatkach > pzdr Więc się zastanów. Z Jatek niedaleko, więc wpadnij, pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: to fakt 02.11.01, 13:36 z Jatek jeden krok do Garnizonowego.... ale masz rację jeśli podjąłem się takiej właśnie kary za moje ....grzechy to musze być konsekwentny... będę leżał krzyżem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! Re: to fakt IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:38 lawok napisał(a): > z Jatek jeden krok do Garnizonowego.... ale masz rację jeśli podjąłem się > takiej właśnie kary za moje ....grzechy to musze być konsekwentny... będę leżał > krzyżem. Nie "wygupiaj sie" i przyjdź, bo ja już przygotowuję w domu grunt pod wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Lawok- brak mi już argumentów IP: 213.77.49.* 02.11.01, 13:38 lawok napisał(a): > duszą i sercem na pewno.... ciało tradycyjnie wchłonie troche trunków różnych > na Jatkach > pzdr Skoro bywasz na Jatkach, to możliwe że się znamy, ale nie dowiemy się tego jak Cię nie będzie pod Papugami . Nie znajduję więcej argumentów, a poza tym o 4 nad ranem to i tak wszyscy kończą na Jatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! Re: Lawok- brak mi już argumentów, nell.. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:39 Gość portalu: nell napisał(a): > Skoro bywasz na Jatkach, to możliwe że się znamy, ale nie dowiemy się tego jak > Cię nie będzie pod Papugami . > Nie znajduję więcej argumentów, a poza tym o 4 nad ranem to i tak wszyscy kończ > ą na Jatkach. Nell, fajnie, że będziesz. Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: dzięki... 02.11.01, 13:42 przepraszam, że się upieram jak osioł...znaczy jak baran...przecież jestem baranem...przynajmniej zodiakalnym.... będe ok.21.30....wcześniej będę w Hali Ludowej na Gali Tanecznej...ale zaraz potem biegnę do Papugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: dzięki... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 14:08 ludzie jestem genialny ! proponuję kompromis :spotkajmy się na FORUM pod hasłem SPOTKANIE ,każdy ma blisko i jedzenie i picie pod nosem.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lawok Re: do mario 02.11.01, 14:15 mario - jeśli nikt ci do tej pory tego nie mówił to ja powiem - JESTEŚ GENIALNY! przyjdź jutro do Papug Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Potwierdzam IP: *.planet.opole.pl 02.11.01, 16:20 Bede i o 14 na Jatkach (Gosiu, juz wiem gdzie to, ta koza wszystko mi wzjasnila) i o 21 pod Papugami. Do jutra Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Też potwierdzam 02.11.01, 23:23 Chyba sobie załatwiłam, że będę. Więc będę (21.00, Papugaje). Do jutra - isis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Blisko, coraz blizej... IP: 195.94.218.* 03.11.01, 11:45 ... jeszcze tylko fryzjer i ... Jurek (z kafejki internetowej niedaleko Papug) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Blisko, coraz blizej... IP: 192.168.0.* 03.11.01, 12:13 ciekawe,czy i tym razem ktoś z redaktorów na spotkaniu zawita... :) bardzo żałuję,że nie mogę się pojawić jeszcze raz pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Blisko, coraz blizej... IP: 213.77.49.* 03.11.01, 12:26 Gość portalu: Jureek napisał(a): > ... jeszcze tylko fryzjer i ... > Jurek (z kafejki internetowej niedaleko Papug) Cholewcia, a ja nie poszłam na maseczkę z alg i co tera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Blisko, coraz blizej... IP: 195.94.218.* 03.11.01, 13:47 Gość portalu: nell napisał(a): > Gość portalu: Jureek napisał(a): > > > ... jeszcze tylko fryzjer i ... > > Jurek (z kafejki internetowej niedaleko Papug) > > Cholewcia, a ja nie poszłam na maseczkę z alg i co tera ? Nic. Ty jestes w innej sytuacji - Tobie zona nie kazala, tak jak mi :)) Jurek (juz po fryzjerze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Blisko, coraz blizej... IP: 213.77.49.* 03.11.01, 13:50 Ponieważ będziemy zgadywać kto jest kto, Ciebie rozpoznam od razu po nowej fryzurze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Blisko, coraz blizej... IP: 192.168.0.* 03.11.01, 20:29 pamiętajcie,ze wszyscy chorzy i ci ,którzy z inszych powodów nie przybyli na spotkanie,czekają na relację!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Blisko, coraz blizej... IP: 195.94.218.* 03.11.01, 20:47 Gość portalu: marsha napisał(a): > pamiętajcie,ze wszyscy chorzy i ci ,którzy z inszych powodów nie przybyli na > spotkanie,czekają na relację!!!!!! :) No, ja już przedspotkaniowo relacjonuję prawie na bieżąco. 10 minut temu nie widziałem jeszcze żadnych podejrzanych osobników w okolicach Papug. Po spotkaniu będę miał dostęp do sieci dopiero w poniedziałek, więc może inni zrelacjonują. Wrocław jest piękny!!! Zdrowiej, marsho! Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senin Re: Blisko, coraz blizej... IP: *.prem.tmns.net.au 04.11.01, 09:19 Ale sie rozmarzylam. to chyba z 15 lat temu bylo jak niejaka Gosia ze staromiejskiego DK organizowala "pod papugami" . Bylo to piekne przedsiewziecie. i krzeselka byly zgoloa nie plastikowe, a rzezbione raczej w stylu renesansowej gdanskiej stolarki. Co to sie wiec porobilo??? Ja tu na tych antypodach wzdycham sobie do zaszlych , pieknych mlodych i gniewnych czasow a wy mi tu z plastikowymi krzeselkami. Nie dosc, ze od 6-ciu lat proboje sie odnalezc po bolesnym doswiadczeniu wielkiego POSTEPU w POLSKIEJ TV (mam na mysli przeswiety styl amerykanski, sale of the century, sit coms itp.) zazywajac antidepresants, probujac medytacji i czego tam mozna a wy mi tu z plastikowymi krzeselkami w Pod Papugami. Ja chyba tu umre na tych antypodach.Zawsze to lepiej niz wracac do plastikowyc... wiecie o co mi chodzi. Powiadomcie rodzine Pozdr Senin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Blisko, coraz blizej... IP: 195.94.218.* 03.11.01, 20:32 Gość portalu: nell napisał(a): > Ponieważ będziemy zgadywać kto jest kto, Ciebie rozpoznam od razu po nowej > fryzurze !!! Nie poznasz. Już się uleżała. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: Blisko, coraz blizej... IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.11.01, 21:12 Spotkanie chyba juz trwa..ciekawe czy Lawok przyszedl..?..:)) A niech to ..szkoda ze mnie nie ma..ale nastepnym razem na pewno sie stawie!! pozdrawiam choco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Blisko, coraz blizej... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 23:58 Zapewne spotkanie (znaczy spotkanie nr 2, bo nr 1 odbyło się na Jatkach) trwa - mam nadzieję, że jest wesoło. Jako matka-Polka nie mogę sobie pozwolić na całosobotnie balowanie, gdyż latorośl z zapaleniem oskrzeli (gdy nie przypilnuję) biega bez papci w skarpetkach. Życząc dobrej zabawy, pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania, a tych którym nie dane było z powodu chorób pneumatycznych zapraszam do wątku - zaraz wymyślę tytuł - przepis (wypróbowany na własnej "skórze") na podniesienie odporności. Mam nadzieję, że nie spadną na mnie słowa obelg ze strony lekarzy, którym mogę przysłowiowy chleb wytrącić z ręki. (Nawiasem mówiąc odbyło się trzecie, nieformalne spotkanie, której uczestniczkami były: FraMauro i MKK, z dziećmi). :) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Juz po 04.11.01, 01:00 Marsha, relacje niczego nie oddadza.... Ludzie OK, rozumki na miejscu, poczucie humoru w granicach 9 st. na 10 Jestem zachwycona, przyjde jeszcze, a jak bede miala koncert to zawiadomie cale forum - isis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwasek Re: To ile osób było w końcu na tym spotkaniu? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: 7 + 2 anioły IP: 62.8.156.* 05.11.01, 08:57 no i la bella zauważyła też takich, co bardzo nam się przyglądali. Nie wiem, czy można ich zaliczyć jako cichych uczestników spotkania. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: 7 + 2 anioły 05.11.01, 11:13 mnie niestety nie bylo... piatek okazal sie byc bardziej meczacym dniem a no dodatek te przyjaciolka grypa.. teraz juz lepiej wiec na nastepnym pewnie bede... P. ps pozdrowienia dla choco.. ilesmy sie juz nie widzieli? chyba od krasnala... P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: 7 + 2 anioły IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 11:16 Gość portalu: Jureek napisał(a): > no i la bella zauważyła też takich, co bardzo nam się przyglądali. Nie wiem, cz > y można ich zaliczyć jako > cichych uczestników spotkania. > Jurek ...moze to byli forumowicze, ktorzy wybrali opcje "invisible"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivorish Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.zagr.am.wroc.pl 27.11.01, 12:50 kiedy bedzie nastepne spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 27.11.01, 20:56 Gość portalu: ivorish napisał(a): > kiedy bedzie nastepne spotkanie? do wiadomości wszystkich chętnych: spotkanie planujemy na 9 grudnia -szczegóły w "specjalnym wątku spotkaniowym". do zobaczenia !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś