Dodaj do ulubionych

PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 10:11
tylko gdzie ,kiedy i co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jureek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 62.8.156.* 30.10.01, 10:20
      Gość portalu: IKS napisał(a):

> tylko gdzie ,kiedy i co wy na to?

Jestem za. W sobotę 3.11 będę we Wrocławiu. Proponuję lokal z kolumnami (ze względu na Tirsę)
      Jurek
      • lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 10:58
        ja się raczej (kwestia terminu i miejsca) piszę.
        pzdr
        lawok
    • Gość: nell Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 30.10.01, 11:12
      Ale będziemy zgadywać who is who ?!

Co to jest lokal z kolumnami ?
      • Gość: Jureek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 62.8.156.* 30.10.01, 11:21
        Gość portalu: nell napisał(a):

> Ale będziemy zgadywać who is who ?!

No, ja niektórych już znam, ale Ciebie chyba jeszcze nie, więc czemu by nie pozgadywać.

> Co to jest lokal z kolumnami ?

To była w związku z Tirsą. Zapowiedziała ona bowiem przed spotkaniem z aktorami, że będzie nas podglądać zza
        kolumny. Byłem na tym spotkaniu, ale ani Tirsy, ani kolumny nie widziałem. Stąd moja propozycja, żeby tym razem
        ułatwić Tirsie podglądanie zza kolumny i wybrać taki lokal, gdzie kolumny są. Nie wiem, czy są takie we Wrocławiu.
        Ktoś wie?
        Jurek
        • Gość: nell Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 30.10.01, 11:26
          Gość portalu: Jureek napisał(a):
          >
          > No, ja niektórych już znam, ale Ciebie chyba jeszcze nie, więc czemu by nie poz
          > gadywać.
          > ie wiem, czy są takie we Wrocławiu.
          > Ktoś wie?
          > Jurek

Pewnie jakiś jest, nic mi teraz nie przychodzi do głowy, ale lepiej jakiś lokal,
          gdzie nikt się nie będzie chował, a ze zgadywaniem może być fajna zabawa.
          • lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 11:58
            A moze "Pod papugami" w Sukiennicach?
            Nie byłem ale podobno jest ok.
            pzdr
    • Gość: bromden Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 12:10
      A co zrobicie, jak kilka osob sie przyzna do tego samego nicka?
      • repo Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 12:31
        Fajnie będzie, szkoda, że nie mogę być (będę w Sulistrowicach). Apeluję o
        obiektywne zdanie relacji na forum po spotkaniu i ustalić jakiś harmonogram
        następnych zlotów.
    • Gość: nell Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 30.10.01, 12:40
      To pozostaje godzina, od razu prosze o popołudniową, bo w tę sobotę pracuję.
      Ale czy napewno PAPUGI są czynne ?
      • Gość: Jureek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 62.8.156.* 30.10.01, 12:50

> To pozostaje godzina, od razu prosze o popołudniową, bo w tę sobotę pracuję.

O 17 nie będzie za wcześnie? Mogę być i wczeżniej i później (bo nie pracuję - hahaha)

> Ale czy napewno PAPUGI są czynne ?

Nie wiem. Może ktoś sprawdzi, żeby nie było jak na pierwszym spotkaniu, kiedy musieliśmy godzinę (no,
        niecałą) czekać w deszczu, aż otworzą Gumową Różę.
        Jako znak rozpoznawczy proponuję jak zwykle Gazetę Wyborczą (żeby Olo nie musiał się tak martwić spadkiem
        nakładu).
        Jurek
        • Gość: Paul Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 13:03
          A może gumowa róża ,jest tam miło i przyjemnie a w sobotę jest na 100 procent
          czynne , tylko bardziej wieczorem niż popołudniu,pod papugami nigdy nie byłem i
          chyba mało ludzi zna to miejsce, co wy na to?
          • Gość: Jureek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 62.8.156.* 30.10.01, 13:05
            W Gumowej Róży już się spotykaliśmy, to po pierwsze.
            A po drugie jest tam bardzo głośno i dość tłoczno, trudno pogadać - to po drugie.
            Jurek
            • lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 13:27
              Papugi sa czynne w sobote - sprawadzałem i... nawet zarezerwowałem stolik....na
              10 osób.
              Oczywiście bez zobowiązań

pzdr
              lawok
              -
              • Gość: Jureek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 62.8.156.* 30.10.01, 13:31
                Dzięki Lawok.
                A na którą godzinę? I jeszcze jedno pytanie, żebym wiedział, czy przyjść najedzonym, czy głodnym. W tych
                papugach to raczej się je czy pije?
                Jurek
              • Gość: Żarłacz Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 13:31
                Lawok, z całą sympatią, Papugi są beznadziejne. Proponuję Cafe de France przy
                Świdnickiej. Spokojnie, nastrojowo, można porozmawiać. A jak zechcemy się
                pobawić, to możemy później gdzieś pójść. Kto jest za?
                • lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 13:35
                  litosci !!! - w ten sposób nie dojdziemy do niczego!
                  Ja już mam dość. Ale oczywiście jestem otwarty.
                  Stolik zarezerwowałem na 21.00 na dziesięć osób - z możliwością powiększenia
                  tej liczby. Jeść tam dają - przynajmniej tak jest napisane na stronie wrocław.
                  pogodzinach.pl.
                  pzdr
                  lawok

• Gość: nell Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 30.10.01, 14:03
                    Czyli po południu, to dobrze, PAPUGI magą być, bo inne lokale mogą byc w sobotę
                    oblegane, doświadczyłam tego w ostatnią sobotę.
                    Lepiej tam gdzie jest stosunkowo cicho, bo nie będziemy się przekrzykiwać, a
                    poza tym forumowicze mają różne gusta jeżeli chodzi o music.
                    pozdro
                    nell
                  • Gość: Żarłacz Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 14:10
                    dają jeść: dużo, tanio i byle jak. Zatem ja się z Wami spotkam innym razem.
                    Pozdrawiam wszyskich - Żarłacz Niepospolity
                    • lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 14:14
                      zaczyna się...żarłaczka juz obrazona...w domu nie mozesz się najeść??? co to
                      kolacja czy spotkanie towarzyskie...
                      może więc poczekajmy aby więcej osób sie opowiedziało za organizacja tego typu
                      imprezy a dopiero będziemy coś planować - w pięć osób to raczej bez sensu

pzdr
                      lawok
                      • Gość: Żarłacz Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 14:26
                        lawoku, wcale nie jestem obrażona. (w Cafe de France nie ma kuchni, wiec i tak
                        najadłabym się w domu). Nie wiem czy byłeś w "nowych" Papugach. Białe
                        plastikowe krzesełka i stoły bez obrusów. Kompletna beznadzieja, ale jak
                        chcecie...
                        • Gość: Paul Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 14:49
                          Bardzo śmiesznie to całe umawianie wygląda ,przypomina mi sie powiedzenie gdzie
                          polaków kilku tam kilkanaście poglądów ,do jakiegoś konsensusu dojdziemy.Lepiej
                          jednak poczekać aż wypowie się więcej osób a co za tym idzie propozycji
                          lokalowych.A odnośnie Papug to wszedłem na recenzje o lokalach ,co sie
                          dowiedziałem to to,że mają tam bardzo dobre jedzenie ,i dają go bardzo dużo w
                          przystępnych cenach.Chyba nie spotykamy się po to by jeść
                          • Gość: nell Re: spotkanie - do ŻARŁACZKA ! IP: 213.77.49.* 30.10.01, 14:57
                            Jakby było cieplej i jaśniej wieczorem umówilibyśmy się np. w parku, Żarłaczku
                            spotkać się można obojetnie gdzie, byle ciepło, dużo miejsca i atmosfera do
                            rozmowy dobra, liczymy na więcej osób, w Cafe de France jest bardzo miło, ale
                            tylko dla tych 5-6 osób, a jak się zgłosi więcej osób ? to co ?
                          • Gość: Bunia Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 14:58
                            Ja bym chętnie przyszła, choć jestem tu "nowa". Ale chyba nie macie nic
                            przeciwko??W Papugach jeszcze nie byłam.
                            • Gość: MKK Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 16:09
                              Gość portalu: Bunia napisał(a):

> Ja bym chętnie przyszła, choć jestem tu "nowa". Ale chyba nie macie nic
                              > przeciwko??W Papugach jeszcze nie byłam.

My też kiedyś byliśmy NOWI. Przychodzi ten, kto ma czas i chęć.
                              Pamiętam nasze spotkanie z panem Huskowskim: towarzystwo nas samych wypełniło nam
                              brak lokalnych wygód. Było piwo, paluszki, wiatr i deszcz. I bynajmniej nikomu to
                              nie przeszkadzało! Co tam, były i spotkania przy soku koloru pomarańczowego (!)-
                              pamiętasz Rob-35?
                              Reasumując: wolę paczkę paluszków, w którą wsadza palce paru forumowiczów (moich
                              ulubionych), anieżeli ugięte zastawą stoły w pałacu ministerialnym.
                              Amen.
                              :)
                              • Gość: hrabiaa Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 16:11
                                MKK ! Czy Ty w to wierzysz ? Paluszki, miast ministerialnych stołów ?
                                • Gość: Aniel Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 18:01
                                  Jestem za. Tylko tak jak koleżanka jestem nowa i trochę zielona. czy moge
                                  prosić o konkrety co, kiedy i gdzie i jak was poznać??
                                  • furia Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 18:13
                                    wiec jestesmy ustawieni pod papugami, przychodze na pewno bo jak mozna by
                                    opuscic takie mile spotkanko.
                                    • Gość: Jajaccek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 30.10.01, 18:36
                                      Ale ja przed kwietniem 2002 nie moge.:((To mam byc poszkodowany? Czy jak?
                                • Gość: MKK Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.01, 08:25
                                  Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> MKK ! Czy Ty w to wierzysz ? Paluszki, miast ministerialnych stołów ?

Słowo honoru, wierzę! JNP Hrabio. I nie to, abym nie lubiła dobrze zjeść. Ale w
                                  bele jakim składzie przy stole to dostaje się: zgagi, wzdęć, ślepych kiszek i
                                  niestrawności ogólnych.
                              • ##wera## Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 19:36

Także jestem tu troszkę nowa, ale jak napisała MKK :

> My też kiedyś byliśmy NOWI.
                                Miłe słowa :))

Ja niestety mam już inne plany na sobotę. :( Życzę Wam dobrej zabawy i żeby
                                frekwencja dopisała ! Czekam na relacje na forum :))

• osiek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 18:44
      oo w koncu cos sie rusza tylko o ktorej powiedzcie jasno by ujrzec wasze twarze
      :))
      Pozdrawiam
      P.
      • #roberto65 Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 19:01
        Nawet nie wiecie, jak bardzo bym chciał spotkać się z Wami i porozmawiać w
        realu a nie przez forum. Szkoda, że to spotkanie nie odbyło się 2-3 tygodnie
        wcześniej. Czasu wolnego miałem wtedy sporo i Betty także. A teraz w weekendy
        od piątku do niedzieli wieczora mamy zajęte i tak aż do końca roku. Odwiedzamy
        naszych wspólnych znajomych w rożnych miastach. A za tydzień jadę na 2 tygodnie
        znów do Berlina...

...Jednak nic straconego, proponuję już teraz kolejne spotkanie Forumowiczek i
        Forumowicżów pomiędzy Świętami Bożego Narodzenia a Nowym Rokiem. Dokładna data
        i godzina do ustalenia...

...wszystkich , którzy będą się bawić w tą sobotę na spotkaniu pozdrawiam
        bardzo serdecznie i mam nadzieję, ze napiszecie coś o tej imprezie na łamach
        forum !

Pozdrowionka (uważajcie na Hrabiego - i jego buuuuutlę wina i Janka (jego koza
        gryzie))...
        • Gość: Jajaccek Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 30.10.01, 19:12
          A nie mozna do lata poczekac.Znam swietne miejsce do grillowania.Zadaszone w
          razie deszczu dzieci sie maja gdzie bawic.200 osob lekko sie miesci i luz jest.
          • #roberto65 Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 30.10.01, 19:43
            Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> A nie mozna do lata poczekac.Znam swietne miejsce do grillowania.Zadaszone w
            > razie deszczu dzieci sie maja gdzie bawic.200 osob lekko sie miesci i luz jest.

Grill ? rzeczywiście, mogłaby to być niezła impreza... Podobne ponoć organizują
            forumowicze z bydgosko-toruńskiego NETBITu czyli Forum Bydgoszcz i Toruń Gazety...

Co o tym myślicie ?

• Gość: la bella Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 22:30
      Czy dobrze odnotowalam w pamiatniku.....sobota 3 listopada Pod Papugami(sic!)
      (gdzie to:)!!!! ..... godzina wyborna czy tez juz ustalona

la bella tez jakby zainteresowana jesli dozwola
      • Gość: lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.prw.pl 31.10.01, 09:19
        Jak widze dysputy trwają ale pare osób przyłączyło sie do sobotniego kółka ....
        dla przypomnienia - sobota - 3 listopada - 21.00 - Pod Papugami - Sukiennice 9a
        (wejście od strony placu Gołębiego)
        Oto lista osób, które wstępnie sie zdeklarowały (z góry przepraszam za błedy w
        nickach):
        IKS(prowodyr),NELL, BROMDEN(?),POUL(?),JUREK,ŻARŁACZ
        (?),BUNIA,MKK,HRABIAA,ANIEL,FURIA,OSIEK,LA BELLA plus nizej podpisany - zanaki
        zapytania w nawiasach dotyczącą osób "niepewnych"
        ktoś jeszcze?
        pzdr
        lawok
    • Gość: NELKA Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 31.10.01, 09:21
      Przypominam, że lawok zarezerwował stolik na 21:00, sobota, Pod Papugami.
      Proponuję trzymać się tych ustaleń !
      • Gość: NELKA Re: do Lawoka IP: 213.77.49.* 31.10.01, 09:24
        Prawie jednoczesnie wysłalismy ostatniego posta, a więc ustalone,
        zapraszamy oczywiście innych chętnych !
        A co ze znakiem rozpoznawczym - GW ?
      • Gość: vic Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 10:05
        Koniec urlopu zmusza mnie do wyjazdu z Wrocławia 2 listopada, więc nie będę
        mógł być z Wami.Wrócę latem przyszłego roku.Dobrej zabawy bez rozczarowań ( był
        taki wątek około 2 miesięcy temu ).
        Specjalne pozdrowienia dla Nell od Stasia. On też na długo znika z forum.
        Pozrawiam wszystkich
        • Gość: nell Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 213.77.49.* 31.10.01, 10:47
          Gość portalu: vic napisał(a):
          > Specjalne pozdrowienia dla Nell od Stasia. On też na długo znika z forum.
          > Pozrawiam wszystkich

Jestem doprawdy wzruszona, i szczerze żałuję, że nie poznamy sie wkrótce,
          pozdrawiam, i do nastepnego
          nell
    • bea. Re: Pod Papugami, 3 listopada, 21.00 31.10.01, 10:56
      :))))
      proszę mnie wpisać na listę, ale z malym znakiem zapytania :)
      Pozdrawiam - Bea

• lawok Re: SPOTKANIE - Pod Papugami, 3 listopada, 21.00 31.10.01, 14:56
        lista w dalszym ciągu otwarta - tyle ze jest prośba do wszystkich chętnych o w
        miare wyraźne opowiedzenie się do piątku... do godziny 13.00 gdyż do tego czasu
        muszę potwierdzić rezerwację w Papugach...
        przy okazji - czy kotos kto uczestniczył, w tego rodzaju meetingach, moze
        opowiedzieć jak to sie odbywa?
        pzdr
        • meg_s Re: SPOTKANIE - Pod Papugami, 3 listopada, 21.00 31.10.01, 20:02
          gliwickie forum deklaruje współobecność duchem - boć to sezon na duchy, my też
          się spotykamy trzeciego, ale o 19.00
          • Gość: Marcin . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 20:38
            A nie lepiej w niedzielę w samo południe pod pręgierzem w rynku?
    • Gość: wroclawi CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: 213.195.155.* 31.10.01, 21:47
      w sumie to jestem ciekaw jak takie spotkania wygladaja...
      moze zaprosimy jakies laski i wyjedziemy sobie w gory poimprezowac ?

znam genialne miejsce
      • Gość: MKK Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 22:40
        Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> w sumie to jestem ciekaw jak takie spotkania wygladaja...
        > moze zaprosimy jakies laski i wyjedziemy sobie w gory poimprezowac ?
        >
        > znam genialne miejsce

To mam przychodzić, czy nie ?
        :(
        Gosia (40-letnia!)
        • Gość: Żarłacz Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.01, 22:45
          ja już też nie wiem, wszyscy czy tylko mężczyźni?
          Żarłacz - 32 letnia kobieta
          • Gość: efka Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.01, 23:30
            A ja sobię pójdę poklepać kozę, tam gdzie przed wakacjami rozmawialiśmy o
            cudownych wynalazkach...kto był, ten wie. Będę w sobotę o godz. 14 - bo będzie
            jasno i znajdziemy sobie knajpkę, gdzie będzie cicho.
            • Gość: MKK Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 23:44
              Gość portalu: efka napisał(a):

> A ja sobię pójdę poklepać kozę, tam gdzie przed wakacjami rozmawialiśmy o
              > cudownych wynalazkach...kto był, ten wie. Będę w sobotę o godz. 14 - bo będzie
              > jasno i znajdziemy sobie knajpkę, gdzie będzie cicho.

Ja wiem.
              świnia jest moja :)

A propos kozy - chyba nie tą doi Janek?
              • Gość: marsha Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: 192.168.0.* 31.10.01, 23:55
                panowie chcą się wyłamać? :)) "panienek" im się zachciewa...
                cóż...

...co panie Forumowiczki na to,aby kiedyś urządzić spotkanie TYLKO dla KOBIET ?
                (nie mówię o najbliższym omawianym terminie,lecz "kiedyś w przyszłości")

Pod Papugami się nie stawię,bom chora,ale pozdrawiam wszystkich i udanej zabawy
                życzę!
                Marsha
                • Gość: MKK Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 00:00
                  Gość portalu: marsha napisał(a):

> panowie chcą się wyłamać? :)) "panienek" im się zachciewa...
                  > cóż...
                  >
                  > ...co panie Forumowiczki na to,aby kiedyś urządzić spotkanie TYLKO dla KOBIET ?
                  >
                  > (nie mówię o najbliższym omawianym terminie,lecz "kiedyś w przyszłości")
                  >
                  > Pod Papugami się nie stawię,bom chora,ale pozdrawiam wszystkich i udanej zabawy
                  >
                  > życzę!
                  > Marsha

Dużo zdrówka Marsho! Muszę Ci częściej pisać, abyś rzuciła to pierońskie palenie!
                  Gosia
                  PS. moja Tosia ma zapalenie oskrzeli, choć nie pali. Choroba nie wybiera :(
                  • Gość: marsha Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: 192.168.0.* 01.11.01, 00:12

> Dużo zdrówka Marsho! Muszę Ci częściej pisać, abyś rzuciła to pierońskie paleni
                    > e!
                    > Gosia

już nie palę!!! serio!!! tak naprawdę całkowicie i ostatecznie przestałam!
                    a choroba to - ból zęba,a raczej dziury, która po nim pozostała...(6 szwów) konam
                    z bólu...
                    pozdrawiam wszystkich "chorowatych" :)

• Gość: monil Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.nat.visnet.pl 01.11.01, 00:11

> panowie chcą się wyłamać? :)) "panienek" im się zachciewa...
                  > cóż...
                  >
                  > ...co panie Forumowiczki na to,aby kiedyś urządzić spotkanie TYLKO dla KOBIET ?
                  >
                  > (nie mówię o najbliższym omawianym terminie,lecz "kiedyś w przyszłości")
                  >
                  Jestem jak najbardziej "za", bo na to i tak mąż mi nie pozwoli pójść :(,
                  zazdrosny czy cuś? Ale spotkanie w babskim gronie, jak najbardziej :)
                  Pzdr.

• Gość: kaktus Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.kom-net.pl 01.11.01, 00:29
                    Why not?
                    • Gość: natasha Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 11:03
                      ja też się piszę, na to późniejsze i - jeżeli zdążę wyzdrowieć- pod Papugi.
                      pozdr
                      • aniel Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? 01.11.01, 16:34
                        w sobotę o 21 będę w pracy...
                        Czy wszystko co fajne musi dziać się w sobotnie wieczory??
                        Może by tak jakąś niedzielę???
              • Gość: efka Re: CZY NA SPOTKANIACH SA TYLKO MEZCZYZNI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.01, 23:38
                Gość portalu: MKK napisał(a):

>
                > A propos kozy - chyba nie tą doi Janek?

...kozę brązową doić - praca Syzyfa cię czeka z płatnością ad calendas graecas!
                Nowy sennik egipskich ciemności i nagłych objawień oraz wizji po przedzimowym
                sprzątaniu mieszkania!
    • Gość: aneta Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: 10.40.65.* 01.11.01, 17:01
      sobota, papugi, 21 - i ja będę
      • Gość: choco Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.ras.SBG.AC.AT 01.11.01, 23:07
        Mnie niestety nie bedzie ,ale bardzo cieplutko pozdrawiam wszystkich
        Forumowiczow!!!..moglibysmy sie rowniey spotkac jakos kolo Swiat Bozego
        Narodzenia?? Wtedy bede w koncu we Wrocku.
        • isis! SPOTKANIE może nie WSZYSTKICH FORUMICZAN 02.11.01, 00:27
          Ale ja postaram się być. Właśnie wróciłam z zagranicznych wojaży i czegóz to
          się dowiaduję - spotkanie! Papugi, Żarłaczu faktycznie za marne jak na nasze
          gusta kulinarne i estetyczne (zwłaszcza teraz, po moich podniebiennych
          rozkoszach italiańsko - bodeńskich), ale przełkniemy to, OK? Chcę Cię poznać!
          Będziemy pić i przegryzać marnymi koreczkami, ale głównie rozpoznawac sie!
          Do zobaczenia - mam nadzieję, że mąż mnie puści, hehe!
    • Gość: piootr Będę na Jatkach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 03:49
      Witam kochanych forumowiczów po zbyt długiej już nieobecności. Jak to dobrze że
      chociaż tutaj panuje spokój i wszyscy są w komplecie. W sobotę wieczorem
      niestety muszę już wyjeżdżać, ale stawię się na wszelki wypadek przy brązowym
      chlewiku. Nawet jeśli nikt nie przyjdzie, ja będę na warcie o 14:00 :-)
      Jureek, miło słyszeć że i Ty będziesz akurat we Wrocławiu! Efka i Gosia, czy
      minęły mnie jakieś spotkania forumowiczów? Boję się że już definitywnie nie dam
      rady nadrobić zaległości w czytaniu forum, dlatego wolę zapytać :-) Przykro mi
      słyszeć że nie będzie Marshy, specjalnie przemyciłem trochę cynamonu pod
      różnymi postaciami, lepiej zdrowiej Marsho jak najszybciej :-) W każdym bądź
      razie rozumiem Twoje położenie bo sam ostatnio spędziłem dużo czasu (żeby
      tylko!) u dentysty.

Pozdrawiam wszystkich,
      Piootr.

PS
      Słyszałem że ktoś się tu potrafi włamywać na konta forumowiczów. Jeśli można to
      poproszę o włamanie się na moje konto (piootr) i ustawienie jakiegoś łatwego
      hasła ponieważ tak dawno tam nie wchodziłem że już swojego zapomniałem, a
      łamigłówka którą sobie zadałem jako podpowiedź mało mi dzisiaj mówi, możliwe że
      z powodu późnej pory :-))
      • piootr Hasło złamane, prośba odwołana :-) 02.11.01, 04:39
        Właśnie rozgryzłem własną zagadkę i mam już hasło do swojego konta, chyba apel
        Marshy o pomoc mnie roztrzeźwił i umysł zaczął mi szybciej pracować.
        Jeżeli jednak ktoś to mimo wszystko również odgadnie to chylę czoła i w nagrodę
        stawiam, w sobotę - ale na tym spotkaniu na Jatkach :-)
      • Gość: marsha Re: Będę na Jatkach IP: 192.168.0.* 02.11.01, 17:43
        Przykro mi
        > słyszeć że nie będzie Marshy, specjalnie przemyciłem trochę cynamonu pod
        > różnymi postaciami,

no to teraz mnie dobiłeś- przez durnowatego zęba mam same straty:
        Wolimierz,Papugi,cynamon... buuu...
        bawcie się dobrze
        obolała M.
    • Gość: nell Re: POTWIERDZENIE IP: 213.77.49.* 02.11.01, 08:18
      Ja potwierdzam - sobota, 21:00, pod Papugami.
      • lawok Re: miłego spotkania 02.11.01, 11:49
        Niniejszym potwierdzam rezerwację stolika w Papugach na sobotni wieczór na
        21.00 na hasło forum - sorry ale nic orginalniejszego w moim pustym łbie się
        nie pojawiło. Zarezerwowany jest stolik na 15 osób, myślę że więcej nie będzie.
        Zycze miłego gaworzenie na realu, ja niestety w związku z sytuacją, które
        zaistniała między mną i Isis spędzam wieczór na modlitwie.
        pozdrawiam wszystkich
        lawok
        Mam nadzieję, że chociaż poczytam relacje ze zjazdu na forum.
        • Gość: nell Re: miłego spotkania IP: 213.77.49.* 02.11.01, 12:27
          lawok napisał(a):
          ja niestety w związku z sytuacją, które
          > zaistniała między mną i Isis spędzam wieczór na modlitwie.
          > .

wygłupiasz się, ISIS też nie wiadomo czy będzie, o dwie takie osoby mniej to o 2
          za dużo, proponuję dajcie sobie po razie i kochamy się wszyscy dalej.
          • isis! Re: miłego spotkania - nell i Lawok... 02.11.01, 12:58

> wygłupiasz się, ISIS też nie wiadomo czy będzie, o dwie takie osoby mniej to o
            > 2 za dużo, proponuję dajcie sobie po razie i kochamy się wszyscy dalej.

Słusznie, nell, lawok mile widziany. Jeśli mnie nie będzie - tym lepiej. Jeśli
            będę - wytłumaczymy sobie wsio. Lawok, bądź.
            • lawok Re: miłego spotkania 02.11.01, 13:18
              do Nell - dzięki
              do Isis- miałem nadzieję ze juz sobie wyjaśniliśmy - jeśli nie to tym bardziej
              mi przykro... ja naprawdę już nie umie bawić sie tymi klockami...choć przyznam
              szczerze że właśnie z Tobą miałem tak naprawdę ochote się spotkac przede
              wszystkim.
              do wszystkich - przypominam: sobota (03.11) godzina 21.00, Pod Papugami
              (Sukiennice 9a) stolik zarezerwowany na hasło forum, no to miłego....
              • isis! Re: miłego spotkania, lawok... 02.11.01, 13:25
                ...ale będziesz?
    • lawok Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 02.11.01, 13:30
      duszą i sercem na pewno.... ciało tradycyjnie wchłonie troche trunków różnych
      na Jatkach
      pzdr
      • Gość: isis! A miałeś leżeć krzyżem! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:33
        lawok napisał(a):

> duszą i sercem na pewno.... ciało tradycyjnie wchłonie troche trunków różnych
        > na Jatkach
        > pzdr

Więc się zastanów. Z Jatek niedaleko, więc wpadnij, pogadamy.
        • lawok Re: to fakt 02.11.01, 13:36
          z Jatek jeden krok do Garnizonowego.... ale masz rację jeśli podjąłem się
          takiej właśnie kary za moje ....grzechy to musze być konsekwentny... będę leżał
          krzyżem.
          • Gość: isis! Re: to fakt IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:38
            lawok napisał(a):

> z Jatek jeden krok do Garnizonowego.... ale masz rację jeśli podjąłem się
            > takiej właśnie kary za moje ....grzechy to musze być konsekwentny... będę leżał
            > krzyżem.

Nie "wygupiaj sie" i przyjdź, bo ja już przygotowuję w domu grunt pod wyjście.
      • Gość: nell Re: Lawok- brak mi już argumentów IP: 213.77.49.* 02.11.01, 13:38
        lawok napisał(a):

> duszą i sercem na pewno.... ciało tradycyjnie wchłonie troche trunków różnych
        > na Jatkach
        > pzdr
        Skoro bywasz na Jatkach, to możliwe że się znamy, ale nie dowiemy się tego jak
        Cię nie będzie pod Papugami .
        Nie znajduję więcej argumentów, a poza tym o 4 nad ranem to i tak wszyscy kończą
        na Jatkach.

• Gość: isis! Re: Lawok- brak mi już argumentów, nell.. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 13:39

> Skoro bywasz na Jatkach, to możliwe że się znamy, ale nie dowiemy się tego jak
          > Cię nie będzie pod Papugami .
          > Nie znajduję więcej argumentów, a poza tym o 4 nad ranem to i tak wszyscy kończ
          > ą na Jatkach.

Nell, fajnie, że będziesz. Do jutra

• lawok Re: dzięki... 02.11.01, 13:42
          przepraszam, że się upieram jak osioł...znaczy jak baran...przecież jestem
          baranem...przynajmniej zodiakalnym.... będe ok.21.30....wcześniej będę w Hali
          Ludowej na Gali Tanecznej...ale zaraz potem biegnę do Papugi.
          • Gość: mario Re: dzięki... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 14:08
            ludzie jestem genialny ! proponuję kompromis :spotkajmy się na FORUM pod hasłem
            SPOTKANIE ,każdy ma blisko i jedzenie i picie pod nosem.. :-)
            • lawok Re: do mario 02.11.01, 14:15
              mario - jeśli nikt ci do tej pory tego nie mówił to ja powiem - JESTEŚ GENIALNY!
              przyjdź jutro do Papug
    • Gość: Jureek Re: Potwierdzam IP: *.planet.opole.pl 02.11.01, 16:20
      Bede i o 14 na Jatkach (Gosiu, juz wiem gdzie to, ta koza wszystko mi
      wzjasnila) i o 21 pod Papugami.
      Do jutra
      Jurek
      • isis! Też potwierdzam 02.11.01, 23:23
        Chyba sobie załatwiłam, że będę. Więc będę (21.00, Papugaje). Do jutra - isis
    • Gość: Jureek Re: Blisko, coraz blizej... IP: 195.94.218.* 03.11.01, 11:45
      ... jeszcze tylko fryzjer i ...
      Jurek (z kafejki internetowej niedaleko Papug)
      • Gość: marsha Re: Blisko, coraz blizej... IP: 192.168.0.* 03.11.01, 12:13
        ciekawe,czy i tym razem ktoś z redaktorów na spotkaniu zawita... :)
        bardzo żałuję,że nie mogę się pojawić
        jeszcze raz pozdrawiam
        M.

• Gość: nell Re: Blisko, coraz blizej... IP: 213.77.49.* 03.11.01, 12:26

> ... jeszcze tylko fryzjer i ...
        > Jurek (z kafejki internetowej niedaleko Papug)

Cholewcia, a ja nie poszłam na maseczkę z alg i co tera ?
        • Gość: Jureek Re: Blisko, coraz blizej... IP: 195.94.218.* 03.11.01, 13:47

> Gość portalu: Jureek napisał(a):
          >
          > > ... jeszcze tylko fryzjer i ...
          > > Jurek (z kafejki internetowej niedaleko Papug)
          >
          > Cholewcia, a ja nie poszłam na maseczkę z alg i co tera ?

Nic. Ty jestes w innej sytuacji - Tobie zona nie kazala, tak jak mi :))
          Jurek (juz po fryzjerze)
          • Gość: nell Re: Blisko, coraz blizej... IP: 213.77.49.* 03.11.01, 13:50
            Ponieważ będziemy zgadywać kto jest kto, Ciebie rozpoznam od razu po nowej
            fryzurze !!!
            • Gość: marsha Re: Blisko, coraz blizej... IP: 192.168.0.* 03.11.01, 20:29
              pamiętajcie,ze wszyscy chorzy i ci ,którzy z inszych powodów nie przybyli na
              spotkanie,czekają na relację!!!!!! :)
              • Gość: Jureek Re: Blisko, coraz blizej... IP: 195.94.218.* 03.11.01, 20:47

> pamiętajcie,ze wszyscy chorzy i ci ,którzy z inszych powodów nie przybyli na
                > spotkanie,czekają na relację!!!!!! :)

No, ja już przedspotkaniowo relacjonuję prawie na bieżąco. 10 minut temu nie
                widziałem jeszcze żadnych podejrzanych osobników w okolicach Papug.
                Po spotkaniu będę miał dostęp do sieci dopiero w poniedziałek, więc może inni
                zrelacjonują. Wrocław jest piękny!!!
                Zdrowiej, marsho!
                Jura
                • Gość: Senin Re: Blisko, coraz blizej... IP: *.prem.tmns.net.au 04.11.01, 09:19
                  Ale sie rozmarzylam. to chyba z 15 lat temu bylo jak niejaka Gosia ze
                  staromiejskiego DK organizowala "pod papugami" . Bylo to piekne
                  przedsiewziecie. i krzeselka byly zgoloa nie plastikowe, a rzezbione raczej w
                  stylu renesansowej gdanskiej stolarki. Co to sie wiec porobilo??? Ja tu na tych
                  antypodach wzdycham sobie do zaszlych , pieknych mlodych i gniewnych czasow a
                  wy mi tu z plastikowymi krzeselkami. Nie dosc, ze od 6-ciu lat proboje sie
                  odnalezc po bolesnym doswiadczeniu wielkiego POSTEPU w POLSKIEJ TV (mam na
                  mysli przeswiety styl amerykanski, sale of the century, sit coms itp.)
                  zazywajac antidepresants, probujac medytacji i czego tam mozna a wy mi tu z
                  plastikowymi krzeselkami w Pod Papugami. Ja chyba tu umre na tych
                  antypodach.Zawsze to lepiej niz wracac do plastikowyc... wiecie o co mi chodzi.

Powiadomcie rodzine

Pozdr

Senin
            • Gość: Jureek Re: Blisko, coraz blizej... IP: 195.94.218.* 03.11.01, 20:32

> Ponieważ będziemy zgadywać kto jest kto, Ciebie rozpoznam od razu po nowej
              > fryzurze !!!

Nie poznasz. Już się uleżała.
              J.
              • Gość: choco Re: Blisko, coraz blizej... IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.11.01, 21:12
                Spotkanie chyba juz trwa..ciekawe czy Lawok przyszedl..?..:))

A niech to ..szkoda ze mnie nie ma..ale nastepnym razem na pewno sie stawie!!

pozdrawiam
                choco
                • Gość: MKK Re: Blisko, coraz blizej... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 23:58
                  Zapewne spotkanie (znaczy spotkanie nr 2, bo nr 1 odbyło się na Jatkach) trwa -
                  mam nadzieję, że jest wesoło. Jako matka-Polka nie mogę sobie pozwolić na
                  całosobotnie balowanie, gdyż latorośl z zapaleniem oskrzeli (gdy nie
                  przypilnuję) biega bez papci w skarpetkach.

Życząc dobrej zabawy, pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania, a tych
                  którym nie dane było z powodu chorób pneumatycznych zapraszam do wątku - zaraz
                  wymyślę tytuł - przepis (wypróbowany na własnej "skórze") na podniesienie
                  odporności. Mam nadzieję, że nie spadną na mnie słowa obelg ze strony lekarzy,
                  którym mogę przysłowiowy chleb wytrącić z ręki.
                  (Nawiasem mówiąc odbyło się trzecie, nieformalne spotkanie, której
                  uczestniczkami były: FraMauro i MKK, z dziećmi).
                  • isis! Juz po 04.11.01, 01:00
                    Marsha, relacje niczego nie oddadza....
                    Ludzie OK, rozumki na miejscu, poczucie humoru w granicach 9 st. na 10
                    Jestem zachwycona, przyjde jeszcze, a jak bede miala koncert to zawiadomie cale
                    forum - isis
                    • Gość: kwasek Re: To ile osób było w końcu na tym spotkaniu? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:00
                      • Gość: Jureek Re: 7 + 2 anioły IP: 62.8.156.* 05.11.01, 08:57
                        no i la bella zauważyła też takich, co bardzo nam się przyglądali. Nie wiem, czy można ich zaliczyć jako
                        cichych uczestników spotkania.
                        Jurek
                        • osiek Re: 7 + 2 anioły 05.11.01, 11:13
                          mnie niestety nie bylo... piatek okazal sie byc bardziej meczacym dniem a no
                          dodatek te przyjaciolka grypa.. teraz juz lepiej wiec na nastepnym pewnie
                          bede...
                          P.
                          ps pozdrowienia dla choco.. ilesmy sie juz nie widzieli? chyba od krasnala...
                          P.
                        • Gość: tyrysek Re: 7 + 2 anioły IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 11:16
                          > no i la bella zauważyła też takich, co bardzo nam się przyglądali. Nie wiem, cz
                          > y można ich zaliczyć jako
                          > cichych uczestników spotkania.
                          > Jurek

...moze to byli forumowicze, ktorzy wybrali opcje "invisible"?
    • Gość: ivorish Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN IP: *.zagr.am.wroc.pl 27.11.01, 12:50
      kiedy bedzie nastepne spotkanie?
      • marsha Re: PROPONUJE SPOTKANIE WSZYSTKICH FORUMICZAN 27.11.01, 20:56
        Gość portalu: ivorish napisał(a):

> kiedy bedzie nastepne spotkanie?

do wiadomości wszystkich chętnych: spotkanie planujemy na 9 grudnia -szczegóły
        w "specjalnym wątku spotkaniowym". do zobaczenia !!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka