Gość: wrowro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:39 nie ma komentarzy - wszyscy sie boją - ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luks Każdy chce kiedyś postawić dom chociaż... IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 26.10.05, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borja PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:29 No to zaczęły się igrzyska. IV Rzeczpospolita nadchodzi. Bójcie się hamy TKM wracamy!!! Tylko kto was chce? Ja nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borja Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:51 Ale siara. "Chamy" przez "ch" ma się rozumieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 23:26 po napisaniu czegokolwiek zajrzyj do słownika ortograficznego bo dajesz złe świadectwo PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:34 Ale ortograf się znalazł:) Cierpię na dysleksję. Więcej szacunku dla chorego:)A tak na marginesie, to jakbym tak na przykład pisać nie potrafił wcale, to nie byłbym godny tego by głosować na PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borja Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:46 MS: czytasz maile? Złe świadectwo dają ci co popełniają błędy i nie potrafią się do nich przyznać. Przeczytaj wszystkie wiadomości zanim wystrzelisz z taką „celną” ripostą. Zibi: przez pomyłkę -kolejną:( mail o ortografie poszedł na Twoje konto. Sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.05, 20:19 ponieważ na po głosowała bardziej wykształcona i zamieszkała w większych miastach część naszego narodu /plus 98% kryminalistów/ to mój wpis był w tym sensie. Wyjaśniam dla kumatych inaczej czyli sympatyków i członków pajęczyny obywatelskiej i innych formacji okrągłostołowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: PIS działa!!! Zaczynamy igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:04 PiS jest także formacją "okrągłostołową". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi otoczenie donalda - dlaczego nie glosowalem na tus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:45 witam! nie poszedlem na druga ture wyborow. nie moglem glosowac na kaczora jak i na kaczke - kaczka nie odpowiada mi ideologicznie, a kaczor wlasnie przez to ze ma w swoim otoczeniu takich ludzi jak grzes. ciekawe dlaczego grzes starowal z legnicy.... taaak! pozdrawiam! a donald niech zasnie mysl4ec kto sie wokol niego kreci (.. ciekawe czy rzeczywiscie p5racoewal na tych wysokosciach ;o)!) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Sekretarz generalny PO pod lupą prokuratury IP: 81.219.217.* 26.10.05, 22:54 No najwyższy czas dobrać się gościowi do dupy i rozliczyć skąd ma tyle pieniędzy. Wrocławianie poznali się na tym gosciu, więc "zwiał" na listę wyborczą do Legnicy. Jego miejsce jest w domu z kratami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Będziesz rozliczał każdego, kto ma trochę kasy.... IP: *.magma-net.pl 26.10.05, 23:11 ... czy będzie jakiś klucz alfabetyczny? Rozumiem, że ci na "K" będą zwolnieni z rozliczenia? p.s. Nie lubię Scheta, szczególnie za to że pozwolił na to, że mój koszykarski Śląsk jest tam, gdzie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Będziesz rozliczał każdego, kto ma trochę kas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 23:28 na "K" pewnie tak, ale ci na "Q" nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Sekretarz generalny PO pod lupą prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:44 wreszcie ktoś tego skur........dorwał bo to co on wybrabioa to skandal największy złodziej w tym mieście no nie licząc Kaliny żony pana posła Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Schetyna & Jarochy do pierdla! 27.10.05, 04:37 Każdy widzi i wie, do kogo należy Rynek. To nie PO i nie PiS (jestem wyborcą Demokratów.pl i Donalda Tuska), a ta nasza mafia wrocławska. Schetyna pójdzie siedzieć jako pierwszy - to jasne - już wyprzedaje udziały "Śląska" :). Potem do pierdelka trafi Pan Prezydent Jaroch, następnie jego braciszek - prorok - jak prokuratura spoza Wrocławia przejmie śledztwo... Skąd żony i rodziny tych panów są takie bogate? Z pensyjek tych polityków-oszustów? Złodzieje won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzysiekJ Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 08:35 A ja moge tylko dodac, ze w wakacje syn znajomych wrocil z koloni, na ktorych synek Dutkiewicza (tego Dutkiewicza) chwalil sie, "ze tatus niedlugo bedzie mial milion na koncie" (zlotych oczywiscie)... Chociaz chalupe w Ramiszowie to ma marna (nie to, co mieszkajacy 100 metrow dalej Pan Rusko)... A wracajac do Schetyny - blagam niebiosa, zeby ten kradziej skonczyl w wiezieniu... Malo zaje**** z estakady Gądowskiej ??? Ech... chociaz w sumie jakby PO wygralo wybory, to Wroclaw prężniej by sie rozwijal. Czemu? A temu, ze przy okazji kradziezy pieniedzy przez Pana Grzegorza S. rowniez czesc poszlaby na Wroclaw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 09:15 Ale jaja! Piszcie, piszcie, ja czytam. Macza też w tym palce Rysio C., alias Kapciowy Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.10.05, 21:12 a mój znajomy mówił że jego syn mówił że widział jak kaczki wymieniały się czarnymi walizkami z Kluczykiem. Śmieszny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:33 A moja córka chwali się tym,że kupiłam jej słonia bujanego w butelce.Dno i trzy metry szlamu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marunio Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.10.05, 21:35 Na prawdę nie wiem dlaczego w Polsce i to we Wrocławiu panuje wśród internautów taki bolszewizm. Najchętniej to chcieliby aby Prezydent Wrocławia mieszkał w trójkącie bermudzkim alboi cygańskim osiedlu na Czajkowskiego. Dutkiewicz jest dobrym Prezydentem, dobrym człowiekiem. Za swoją pracę jest też odpowiednio wynagradzany comiesięczną pensją. Musiał by być totalnym nieudacznikiem aby nie zbudować domu. Wara od Dutkiewicza. Co do Schetyny - wystawił słynny Śląsk na sprzedaż i jakoś kupcy nie walą drzwiami i oknami. Panowie spróbujcie zrobić takie pieniądze jak on to wówczas bedziecie mogli dyskutować. Co wyście zrobili dla Śląska? Nic! Odpowiedz Link Zgłoś
manonthemon Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! 01.11.05, 09:45 > Skąd żony i rodziny tych panów są takie bogate? Z pensyjek tych polityków- oszus > tów? > Złodzieje won! Co do Jarocha to jeżeli m3 we wstrętnym bloku i stare auto po remoncie to bogactwo to ja z moim domkiem jednorodzinnym i 5 letnim samochodem jestem prawdziwym krezusem ! Dość mitów o obrzydliwym bogactwie polityków. Większość z nich żyje na stopie zupełnie przeciętnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Schetyna & Jarochy do pierdla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:04 Jaroch miał tyle, kiedy kilka lat temu startował w polityce. Teraz ma jeszcze dwa mieszkania na wynajem, o powierzchni 100m2 oraz 50m2(chyba we Wratislavia Center/ul. Rzeźnicza/ul.św. Mikołaja - tam są jedne z najdroższych mieszkań we Wrocławiu). To można przeczytać w jego aktualnym oświadczeniu majątkowym z Sejmiku Województwa Dolnośląskiego). Jeśli to jest wszystko, to jest oczywiście w porównaniu np. ze Schetyną marność. Trzeba jednak pamiętać, że Schetyna startował w polityce i w biznesie około 8 lat wcześniej niż Jaroch. Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 TO JEST TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA... 27.10.05, 21:57 Różne dziwne rzeczy dzieją się po skrzydłami wrocławskiej Platformy Obywatelskiej. A to Schetyna każe wpłacić na klub, a to któryś (...) wydaje dziwne zezwolenia na budowy, a to prezydent Zdrojewski planuje budowy rezydencji na Stadionie Olimpijskim, itd. Dalej głosujmy na Platformę we Wrocławiu, niech się kolesie wzbogacają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: TO JEST TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA... IP: *.pools.arcor-ip.net 28.10.05, 20:08 bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: TO JEST TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA... IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 22:33 >Różne dziwne rzeczy dzieją się po skrzydłami wrocławskiej Platformy Obywatelskiej. A to >Schetyna każe wpłacić >na klub, a to któryś (...) wydaje dziwne zezwolenia na budowy, a to >prezydent Zdrojewski planuje budowy >rezydencji na Stadionie Olimpijskim,itd. Dalej głosujmy >na Platformę we >Wrocławiu, niech się kolesie wzbogacają... Ktoś tu pisał też o jakimś lekarzu, który sprzedał za symboliczną złotówkę swojej konkubinie przychodnię, którą najpierw wyremontował nie za swoje, ciekawe czy to wszystko to prawda? Jeśli tak to, jakim cudem ci panowie są politykami? . I jeśli tak jest to, dlatego jest tak nerwowa atmosfera i nie chodzi o dobro kraju. PO- wcy boją się Kaczyńskich jak ognia, więc możecie się spodziewać nowych wyborów, a SLD im pomoże:)no i oczywista prezydent Kwaśniewski który PO wspiera dobrym słowem, przewiduje nowe wybory na 15 stycznia. Może od razu panowie od politycznego myślenia wyłożą nam kawę na ławę i powiedzą na kogo głosować a na kogo mamy nie głosować? Żeby nie było potem zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: TO JEST TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA... 01.11.05, 10:19 Gość portalu: Marunio napisał(a): > Na prawdę nie wiem dlaczego w Polsce i to we Wrocławiu panuje wśród internautów > > taki bolszewizm. Najchętniej to chcieliby aby Prezydent Wrocławia mieszkał w > trójkącie bermudzkim alboi cygańskim osiedlu na Czajkowskiego. Dutkiewicz jest > dobrym Prezydentem, dobrym człowiekiem. Za swoją pracę jest też odpowiednio > wynagradzany comiesięczną pensją. Musiał by być totalnym nieudacznikiem aby nie zbudować domu. Wara od Dutkiewicza. Co do Schetyny - wystawił słynny Śląsk na sprzedaż i jakoś kupcy nie walą drzwiami i oknami. > Panowie spróbujcie zrobić takie pieniądze jak on to wówczas bedziecie mogli > dyskutować. Co wyście zrobili dla Śląska? Nic! Choćbyś tysiąc takich postów napisał, słusznych, to i tak większość chce wierzyć w coś innego, bo to z łatwością tłumaczy ich niepowodzenia w życiu, ich lenistwo, ich nieudolność, niechęć do podjęcia wysiłku. I nie chodzi mi tu konkretnie o Schetynę, ale o pewną widoczną i silną tendencję w mentalności polskiego społeczeństwa: ten, kto bogaty, to złodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szambonurek Re: TO JEST TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:56 Ale jaja! Chętnie podzielę się zdobyczą śmietnikową z kolegami-bohaterami aferek polityczno-kolesiowo-finansowych. Niech od czegoś zaczną. Biedny polityk, to dupa, nie polityk. Pracują cieżko dla narodu i Wrocławia, i nie dorobili się niczego, oddając nawet krew w walce w stacji krwiodawstwa. Posiadanie 3-4 mieszkań, jak Jaroch, to nie grzech, to chluba i dowód na ludową mądrość takiej Jarochy. A, inni ? Też im się nie przelewa......gdy nalewają w gronie "politycznych przyjaciół" To się nazywa opanowanie. Odpowiedz Link Zgłoś