Dodaj do ulubionych

drogie klony!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 18:31
hmmmm jak mam to ująć żeby się nie zdenerwować?
Może tak.Nie było mnie na forum przez kilka dni.Dziś wchodze na nie a tu
moje wpisy w kilku wątkach.No no czyżbym lunatykował?
Wprawdzie Janek i Alen maja swego klona ale nigdy nie myślałem,że mnie to
spotka.

P.S.Z niektórymi poglądami klonów sie nie zgadzam. hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: Tirsa Re: drogie klony!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 19:35
      nawet klony nam się dzielą... na inteligentne i dowcipne - vide wątek z
      przeprosinami Janka... i najzwyklej chamskie, co widać w tym wątku...
      i chyba niestety czas będzie logować się :-(
      • Gość: Tirsa Re: drogie klony!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 19:37
        Chyba najwyższy czas... :-)
      • Gość: Rafis Re: drogie klony!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 22:43
        Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> nawet klony nam się dzielą... na inteligentne i dowcipne - vide wątek z
        > przeprosinami Janka... i najzwyklej chamskie, co widać w tym wątku...
        > i chyba niestety czas będzie logować się :-(

oj tak!!!
    • Gość: dfg Re: drogie klony!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.02, 13:14
      Gość portalu: Rafis napisał(a):

> hmmmm jak mam to ująć żeby się nie zdenerwować?
      > Może tak.Nie było mnie na forum przez kilka dni.Dziś wchodze na nie a tu
      > moje wpisy w kilku wątkach.No no czyżbym lunatykował?
      > Wprawdzie Janek i Alen maja swego klona ale nigdy nie myślałem,że mnie to
      > spotka.
      >
      > P.S.Z niektórymi poglądami klonów sie nie zgadzam. hehe

Rafis, olej tych klonow, to sa zwykli, zakomplesieni pedofile. psy nie zdolaly
      ich wszystkich wylapac podczas wspolnej z wprost akci przeciwko szajce
      pedofili, ktora niedawno rozbito m.in w ksiazu. czesc przycichla ale np taki
      waldek.s dalej kreci sie po parku poludniowym w poszukiwaniu 5 letnich chlopcow!
      • Gość: Platformers Re: drogie klony!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.02, 14:09
        Gość portalu: dfg napisał(a):

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
        >
        > > hmmmm jak mam to ująć żeby się nie zdenerwować?
        > > Może tak.Nie było mnie na forum przez kilka dni.Dziś wchodze na nie a tu
        > > moje wpisy w kilku wątkach.No no czyżbym lunatykował?
        > > Wprawdzie Janek i Alen maja swego klona ale nigdy nie myślałem,że mnie to
        > > spotka.
        > >
        > > P.S.Z niektórymi poglądami klonów sie nie zgadzam. hehe
        >
        > Rafis, olej tych klonow, to sa zwykli, zakomplesieni pedofile. psy nie
        zdolaly
        > ich wszystkich wylapac podczas wspolnej z wprost akci przeciwko szajce
        > pedofili, ktora niedawno rozbito m.in w ksiazu. czesc przycichla ale np taki
        > waldek.s dalej kreci sie po parku poludniowym w poszukiwaniu 5 letnich
        chlopcow
        > !

Dziękuję za zwrócenie uwagi na to niedociągniecie. Gdy wygramy będziemy
        dostarczac chłopców bezposrednio pod wskazany adres żeby nie było potrzeby
        szukania ich po parkach w taką pogodę.
    • Gość: Janek Re: drogie klony!!! IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 15:51
      Mnie też troszkę nie było.
      Nyłem w Szpitalu Psychiatrycznym.
      Nie biorę więc odpowiedziaolności za to co napisałem ani co jeszczę napiszę !
      Wszystko co piszę nie piszę ja tylko kto inny piszę, to co piszę ja, też pisze
      kto inny.
      Więć raz jeszcz Was bardzo przepraszam,
      Chcę być waszym przyjacielem.
      Dziękuje i proszę o tolerancję i zrouzmienie.
      Przepraszam i dziękuje za wszytsko
      dziękuje i bardzo przepraszam za wszystko wszyskich !

• Gość: Jasiek Re: drogie klony!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 17:03
        Widzę, że największy tuman tego Forum asd zmienił nicka na dfg. Brawo, głąbie!
        Możesz nazwać się Seneka ale smród megadurnoty zdradzi Cię z pięciu
        kilometrów!!!!
        • Gość: asd Re: drogie klony!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.02, 00:44
          Niczego nie zmieniałem , rygluj zamki.
        • Gość: sfsdf Re: drogie klony!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.02, 02:02
          Gość portalu: Jasiek napisał(a):

> Widzę, że największy tuman tego Forum asd zmienił nicka na dfg. Brawo,
          głąbie!
          > Możesz nazwać się Seneka ale smród megadurnoty zdradzi Cię z pięciu
          > kilometrów!!!!

znowu uprawiales sex z wlasnym ojczymem maly buraczku?
    • Gość: Rafis Re: Klonowanie nic wam nie pomoże IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.02, 14:35
      Aktualny sondaż OBOP-u: Poparcie dla koalicji SLD-Up maleje, wynosi już tylko
      32%. Wzrasta poparcie dla PO, aktualnie aż 20%. I jak zwykle bardzo mocna
      pozycja Samoobrony - 11%. Hehe.
      • Gość: islam Re: Klonowanie nic wam nie pomoże IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 14:44
        to zła wiadomość dla Janka małego czerwonego pajączka
        • Gość: Janek Re:Masz rację. Klonik sie zmartwi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.02, 14:52
          Poparcie dla PO wydatnie wzrosło bo ja zgodnie z zaleceniami w wątku, że jestem
          głupi zasiliłem Wasze szlachetne szeregi. Pisałem już o tym we wtorek w
          sprawozdaniu z festynu rodzinnego. Pozdrawiam serdecznie kolego. Niech sie
          teraz moje klony martwią. Chyba, że też do nas do POPiS-u przejdą. Będę ich do
          tego zachęcał.
          • Gość: Rafis Re:Masz rację. Klonik sie zmartwi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.02, 22:41
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Poparcie dla PO wydatnie wzrosło bo ja zgodnie z zaleceniami w wątku, że
            jestem
            >
            > głupi zasiliłem Wasze szlachetne szeregi. Pisałem już o tym we wtorek w
            > sprawozdaniu z festynu rodzinnego. Pozdrawiam serdecznie kolego. Niech sie
            > teraz moje klony martwią. Chyba, że też do nas do POPiS-u przejdą. Będę ich
            do
            > tego zachęcał.

Widze,że mój klon podaje nawet wyniki sondażów!
            • Gość: pejka Re:To nie ja :)))))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 00:22
              Rafis w taki sposób wytlumaczysz kazda głupote która napiszesz , a później
              przemyslisz :)
              • Gość: Rafis Re:To nie ja :))))))))))a jednak Ty he he IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 16:53
                Gość portalu: pejka napisał(a):

> Rafis w taki sposób wytlumaczysz kazda głupote która napiszesz , a później
                > przemyslisz :)

Jak na dzisiaj to Ty piszesz głupoty pod swoimi kilkoma nickami.
                To chyba Ty jestes m.in. moim klonem.:-)
                • Gość: Pejka Re:Ja to ja !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 22:28
                  Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Gość portalu: pejka napisał(a):
                  >
                  > > Rafis w taki sposób wytlumaczysz kazda głupote która napiszesz , a późnie
                  > j
                  > > przemyslisz :)
                  >
                  > Jak na dzisiaj to Ty piszesz głupoty pod swoimi kilkoma nickami.
                  > To chyba Ty jestes m.in. moim klonem.:-)
                  >> Mylisz sie kolego pisuje pod wieloma nikaami ale nigdy nie podszywam sie pod
                  kogoś !!!! jako klon ??? ( moze ktoś zdefiniuje to pojecie ???? ) mam swoje
                  zasady.
    • Gość: balanescu rada IP: *.media4.pl 17.10.02, 09:47
      Rafis - może spróbuj się logować.
      taką oto radę mam dla ciebie
      może i naiwną

• dziad_borowy Re: rada 17.10.02, 10:21
        zgadza sie!
        z cala ma dziadowa pewnoscia moge stwierdzic, ze jakbym nie zamykal nigdy
        samochodu, a jakis pajac codziennie podp..alalby mi z niego radio to bym
        przynajmniej nie plakal wszystkim dookola, tylko zamknal ten cholerny samochod.
        i basta.
        z dziadoborowymi pozdrowieniami
        dziad borowy

trwa ladowanie sygnaturki
        postep....43%
      • Gość: Rafis Re: rada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 16:55
        Gość portalu: balanescu napisał(a):

> Rafis - może spróbuj się logować.
        > taką oto radę mam dla ciebie
        > może i naiwną
        >
        chętnie ale mój nick:Rafis nie może istniec jako login :(
        mam nick rafis1 a to juz nie to samo
        pozdr.
        • Gość: Platformers Re: rada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 17:05
          Nie damy sie klonom. Jesteśmy zdecydowanie przeciwni klonowaniu. Nie udało sie
          sklonować Zdroja i musieliśmy wystawić Stacha ale to już nie to.
          • Gość: Rafis Re: Ole, ole nie damy się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 17:37
            Nas Rafisów jest tu więcej. Na każdą porę roku, na każdą okoliczność. Rano,
            wieczór we dnie w nocy będziem służyć ku pomocy. Nasze ugrupowanie musi wygrać.
          • Gość: Platformers Re: rada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 23:14
            Gość portalu: Platformers napisał(a):

> Nie damy sie klonom. Jesteśmy zdecydowanie przeciwni klonowaniu. Nie udało
            sie
            > sklonować Zdroja i musieliśmy wystawić Stacha ale to już nie to.

Mój szanowny imiennik złośliwie ale bardzo trafnie wyeksponował fakt, że
            takiego prezydenta jak pan Zdrojewski mieć już nigdy nie będziemy. Ludzie
            wielkiego formatu jak to udowodniła historia nie rodzą się w każdej epoce i w
            każdym kraju. Nie oznacza to, że Wrocławiowi grozi regres. Mamy doskonałego
            kandydata na to stanowisko, któremu nasz Zdrojo jak go pieszczotliwie nazywają
            mieszkańcy będzie służył na co dzień serdeczną poradą. Obiektywnie oceniamy
            roczną działalność pana HUskowskiego. Zdziałał bardzo dużo ale po wspaniałym
            poprzedniku jego gwiazda nie mogła rozbłysnąć mocnym światłem,
            • Gość: Platformers Re: rada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 23:57

> To miało być tak:
              >
              > Mój szanowny imiennik złośliwie ale bardzo trafnie wyeksponował fakt, że
              > takiego prezydenta jak pan Zdrojewski mieć już nigdy nie będziemy. Ludzie
              > wielkiego formatu jak to udowodniła historia nie rodzą się w każdej epoce i w
              > każdym kraju. Nie oznacza to, że Wrocławiowi grozi regres. Mamy doskonałego
              > kandydata na to stanowisko, któremu nasz Zdrojo jak go pieszczotliwie
              nazywają
              > mieszkańcy będzie służył na co dzień serdeczną poradą.

PORADĄ TO MU BĘDZIE SŁUŻYŁ SZEF KOSZYKARZY.

Obiektywnie oceniamy
              > roczną działalność pana HUskowskiego. ZJEBAŁ bardzo dużo ale po wspaniałym
              > poprzedniku jego gwiazda (CHYBA PIZDA) nie mogła rozbłysnąć mocnym światłem,
              • waldek.s Re: rada 06.11.02, 14:00
                Gość portalu: Platformers napisał(a):

>
                > > To miało być tak:
                > >
                > > Mój szanowny imiennik złośliwie ale bardzo trafnie wyeksponował fakt, że
                > > takiego prezydenta jak pan Zdrojewski mieć już nigdy nie będziemy. Ludzie
                > > wielkiego formatu jak to udowodniła historia nie rodzą się w każdej epoce
                > i w
                > > każdym kraju. Nie oznacza to, że Wrocławiowi grozi regres. Mamy doskonałeg
                > o
                > > kandydata na to stanowisko, któremu nasz Zdrojo jak go pieszczotliwie
                > nazywają
                > > mieszkańcy będzie służył na co dzień serdeczną poradą.
                >
                > PORADĄ TO MU BĘDZIE SŁUŻYŁ SZEF KOSZYKARZY.
                >
                >
                > Obiektywnie oceniamy
                > > roczną działalność pana HUskowskiego. ZJEBAŁ bardzo dużo ale po wspaniałym
                >
                > > poprzedniku jego gwiazda (CHYBA PIZDA) nie mogła rozbłysnąć mocnym światłe
                > m,

Ktos tu niedawno pisał o jego żonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka