Gość: marsha IP: 62.233.178.* 03.12.02, 14:47 rzucam hasło: spotkajmy się na "opłatku"-kto się na to pisze????? m* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nexus20 Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza 03.12.02, 14:54 Gość portalu: marsha napisał(a): > rzucam hasło: spotkajmy się na "opłatku"-kto się na to pisze????? > m* "Na opłatku", to jakaś nowa knajpa, gdzie to jest :)))). Myślę, że możemy uznać Marshę, Szefową Organizacji Niezmiernie Ważnego Spotkania Forumowiczów "Na Opłatku" - wybór jednomyślny :))). Ja byłbym zainteresowany :). Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza 03.12.02, 15:05 > "Na opłatku", to jakaś nowa knajpa, gdzie to jest :)))). a zgadnij w jakich "szklanicach" piwo tam podają...? :))) no dobra,koniec złośliwości-przed świętami miła nawet dla nexusa będę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk i ja 03.12.02, 15:17 Ja bardzo chetnie :-) . Wybierzmy jeszcze termin. Licze (liczymy z Marsha), ze bedzie komplet! r. Odpowiedz Link Zgłoś
marsha no to jest już nas trójka :) 03.12.02, 15:36 14 grudnia proponuję. [sobota] a gdzie? [ zależy ile osób zdeklaruje się do pojawienia na spotkaniu. jeśli będzie nas spora gromadka-to trzeba będzie wcześniej coś zamówić. zawsze zostają "Papugi",choć plastikowe krzesełka mnie niesmaczą :) ] czekamy zatem na zgłoszenia i propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: no to jest już nas trójka :) 03.12.02, 15:51 marsha napisała: > 14 grudnia proponuję. [sobota] 14 grudnia to dla mnie fatalna data (będę poza Wroc.), może tydzień później tj. 21 grudnia, albo w któryś dzień w tygodniu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marsha lista otwarta... 03.12.02, 16:08 no to 20.12 lub 21.12 ? [ja w tygodniu mogę,ale podejrzewam że pracujący mogą być na nie...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: no to jest już nas trójka :) IP: *.wroc.gazeta.pl 03.12.02, 16:30 Dziwnym zbiegiem okolicznosci :-) mam identyczny postulat nexus20 napisał: > marsha napisała: > > > 14 grudnia proponuję. [sobota] > > 14 grudnia to dla mnie fatalna data (będę poza Wroc.), może tydzień później tj. > > 21 grudnia, albo w któryś dzień w tygodniu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Może ktoś nas odwiedzi? 03.12.02, 15:38 20 grudnia spotykamy się w Łodzi. Szczegóły w linku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Może ktoś nas odwiedzi? IP: *.wroc.gazeta.pl 03.12.02, 16:32 Hej, a co Wy na te Lodz? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Może ktoś nas odwiedzi? 03.12.02, 16:36 Ja do Łodzi się nie wybiorę ale Wrocław chętnie odwiedzę:)))) Tylko zdecydujcie się na termin- mi to obojętne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik Re: Może ktoś nas odwiedzi? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 16:41 chetnie tesh sie pojawie na spotkanie poniewaz ostatnie mnie ominelo:( data moze byc obojetna, ale najlepiej w weekend bo w tygodniu wszyscy pracuja i takie tam, 14 lub 21 jest spoko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Może ktoś nas odwiedzi? 03.12.02, 17:05 Jestem za oczywiście:) Ale przyłączam się do prośby żeby to było w weekend. Może nie ten tylko następny? POzdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Może ktoś nas odwiedzi? 03.12.02, 17:13 zgłaszam sie na ochotnika do spotkania... ...być moze sie pojawię ;) tylko żeby to był weekand!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* skoro chcecie weekendu... IP: *.kask.net.pl 03.12.02, 17:34 ...to zatwierdzam datę: 21.12 !!!!!!!!!!! [sobota] Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: skoro chcecie weekendu... 03.12.02, 17:37 To ja się piszę:) Jeśli jakaś lista będzie robiona to dopisać mnie:) ps. Spotykamy się w Rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
bobopik Re: skoro chcecie weekendu... 03.12.02, 17:43 tesh chetnie sie spotkam z wami wszystkimi:) tylko zeby wypalilo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* lista... IP: *.kask.net.pl 03.12.02, 17:45 *arvena *kinga *nexus20 *red Radek *bobopik *mastat *peneloppa *marsha *... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: lista... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.02, 18:17 Gość portalu: m* napisał(a): > *arvena > *kinga > *nexus20 > *red Radek > *bobopik > *mastat > *peneloppa > *marsha > *marta (?) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: lista... 03.12.02, 18:30 i ja i ja się dopisuję na listę chętnych na spotkanie:))mam nadzieję że wypali, i dozobaczenia:))aga Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: lista... 03.12.02, 19:26 Gość portalu: magician napisał(a): > Gość portalu: m* napisał(a): > > > *arvena > > *kinga > > *nexus20 > > *red Radek > > *bobopik > > *mastat > > *peneloppa > > *marsha > > *marta (?) > > *is (?) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: lista... 03.12.02, 19:27 isis! napisała: Sorry, jeszcze przede mną był diabełek!!!!!!!!!! > Gość portalu: magician napisał(a): > > > Gość portalu: m* napisał(a): > > > > > *arvena > > > *kinga > > > *nexus20 > > > *red Radek > > > *bobopik > > > *mastat > > > *peneloppa > > > *marsha > > > *marta (?) > > > *diabełek > > > *is (?) Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: lista... 03.12.02, 19:33 isis! napisała: > isis! napisała: Sorry, jeszcze przede mną był diabełek!!!!!!!!!! > > > Gość portalu: magician napisał(a): > > > > > Gość portalu: m* napisał(a): > > > > > > > *arvena > > > > *kinga > > > > *nexus20 > > > > *red Radek > > > > *bobopik > > > > *mastat > > > > *peneloppa > > > > *marsha > > > > *marta (?) > > > > *diabełek > > > > *is (?) > > > > * nelka i odetchnełam z powidu tego teminu, bo grudzień mam już ausgebucht ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: lista... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.02, 22:22 nelka napisała: i sie dopisuję > > > > Gość portalu: m* napisał(a): > > > > > > > > > *arvena > > > > > *kinga > > > > > *nexus20 > > > > > *red Radek > > > > > *bobopik > > > > > *mastat > > > > > *peneloppa > > > > > *marsha > > > > > *marta (?) > > > > > *diabełek > > > > > *is (?) > > > > > * nelka terkas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* 21.12,godz. 18:00 Fredro IP: *.kask.net.pl 03.12.02, 23:50 *arvena *kinga *nexus20 *red Radek *bobopik *mastat *peneloppa *diabełek *marsha *is (?) * nelka * terkas *jarq * * * Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: 21.12,godz. 18:00 Fredro 03.12.02, 23:52 Gość portalu: m* napisał(a): > *arvena> *kinga> *nexus20> *red Radek> *bobopik> *mastat> *peneloppa> diabełek> *marsha> *is (?)> * nelka> * terkas> *jarq> A gdzie wyrzuciłaś magician (martę)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: 21.12,godz. 18:00 Fredro IP: *.kask.net.pl 03.12.02, 23:59 *arvena *kinga *nexus20 *red Radek *bobopik *mastat *peneloppa *diabełek *marsha *is (?) *magican * nelka * terkas *jarq * * * ...czekam na pozostałych Forumowiczów! czemu "stara kadra" się nie wpisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: 21.12,godz. 18:00 Fredro IP: 62.233.178.* 04.12.02, 13:05 > *arvena > *kinga > *nexus20 > *red Radek > *bobopik > *mastat > *peneloppa > *diabełek > *marsha > *is (?) > *magican > * nelka > * terkas > *jarq * ##wera## [?] * aniel [?] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: 21.12,godz. 18:00 Fredro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.02, 22:58 Ostatnio jakos na forum nie mam czasu :((( No i termin nie pasuje chyba juz wtedy bede na urlopie wiec moze w nowym roku na kolejnym spotkaniu ! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: lista... 03.12.02, 23:55 dzięki Isis że mnie dopisałaś na listę pozdrawiam i mam nadzieje ze sie spotakmy. aga Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: lista... 03.12.02, 23:57 Szkoda, że nie 14.12 - będzie bonk we Wrocku... Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: lista... 04.12.02, 00:03 > Szkoda, że nie 14.12 - będzie bonk we Wrocku... szkoda... ale ja i kilku inszych forumowiczów nie może w owym terminie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: lista... 04.12.02, 00:24 marsha napisała: > szkoda... ale ja i kilku inszych forumowiczów nie może w owym terminie... :( Wiem - ale mnie też bardziej pasował 14, bo 21 to już bliziutko Świąt - przygotowania, te sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: lista... 04.12.02, 12:46 'krok po kroczku krok po kroczku najpiękniejsze w całym roczku idą świeta idą świeta...' to bedzie spotkanie między kupowanie karpia a kupowaniem prazentów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko a o mnie to nikt nie pamięta, co?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.02, 17:53 ja sie z tobą grzywko policzę... ;P dopisac mnie i szarego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Kociątko - lepiej? :)) 04.12.02, 19:10 > * arvena > * kinga > * nexus20 > * red Radek > * bobopik > * mastat > * peneloppa > * diabełek > * marsha > * is (?) > * magican > * nelka > * terkas > * jarq > * kociątko > * szarykot * ##wera## [?] * ##aniel## [?] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* kociątko.. IP: *.kask.net.pl 04.12.02, 19:16 > dopisac mnie i szarego!!! ale każdy sam się dopisuje!!!!!!!!!!!!!! O! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociatko marsha... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.02, 22:16 Gość portalu: m* napisał(a): > ale każdy sam się dopisuje!!!!!!!!!!!!!! O! :) jak widac kilka postów wyżej, co? się podopisywali? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: skoro chcecie weekendu... 05.12.02, 00:38 jesli rzulwiowi wolno się pojawić, to rzulw zapytuje o której godzinie ma być to spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza 04.12.02, 19:30 JA JESZCZE:-) O ile mnie chcecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.12.02, 22:09 A będzie ideologiczne szkolenie w redakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umf Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.02, 23:21 Dla błękitnokrwistych? Na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph ...amoze tak, a moze nie...? IP: *.gaj.lanet.wroc.pl 05.12.02, 01:39 > * arvena > * kinga > * nexus20 > * red Radek > * bobopik > * mastat > * peneloppa > * diabełek > * marsha > * is (?) > * magican > * nelka > * terkas > * jarq > * kociątko > * szarykot * ##wera## [?] * ##aniel## [?] Jarq niestety nie jest pewnien (wlasciwie nieczgo), dlatego niech przy nim zostanie znak zapytania! > * arvena > * kinga > * nexus20 > * red Radek > * bobopik > * mastat > * peneloppa > * diabełek > * marsha > * is (?) > * magican > * nelka > * terkas > * jarq (????) > * kociątko > * szarykot * ##wera## [?] * ##aniel## [?] Pozdrawiam bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.12.02, 01:43 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > A będzie ideologiczne szkolenie w redakcji? na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza 05.12.02, 18:57 tak miło patrzeć na ilość nicków na liście a pewnie znowu przyjdzie 5 osób:( aha- może zaczniemy juz mysleć nad lokalem?bo pewnie ciężko będzie dojśc nam do consensusu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza IP: 62.233.178.* 06.12.02, 01:03 > aha- może zaczniemy juz mysleć nad lokalem? propozycje? może ktoś wie gdzie można zamówić miejsca bez kaucji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza IP: *.kask.net.pl 06.12.02, 12:50 tak dumam i dumam... -sporo nas... to może "Altana"-na dole? miłe miejsce. dowiem się o rezerwację... Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza 06.12.02, 14:05 > to może "Altana"-na dole? miłe miejsce. a jakie stężenie dymu nikotynowego... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza IP: *.kask.net.pl 06.12.02, 15:21 > > to może "Altana"-na dole? miłe miejsce. > > a jakie stężenie dymu nikotynowego... ;-P no jakie?... :) to zaproponuj coś inszego! O! Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza 09.12.02, 10:51 Gość portalu: m* napisał(a): > > aha- może zaczniemy juz mysleć nad lokalem? > propozycje? > może ktoś wie gdzie można zamówić miejsca bez kaucji... Proponujemy (ja i piegdoń) na miejsce spotkania naszą piwnicę i robienie składkowego grzańca według przepisu jajacka. Dajemy prąd, garnki i kuchenkę. Całość mamy zamiar podłączyć do sieci i wysłać w świat. Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza 06.12.02, 15:35 Ja się piszę!!!! Czzy ktoś wie gdzie spotkanie bo nie chce mi się całego wątku czytać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza IP: *.magma-net.pl 06.12.02, 17:07 > Czzy ktoś wie gdzie to jest dopiero ustalane. Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: ejże, Panie i Panowie!-spotkania nadszedł cza 09.12.02, 08:47 A kiedy będzie ustalone????:) Odpowiedz Link Zgłoś