Dodaj do ulubionych

Siedziba szatana w Radiu Maryja

• Gość: evinia Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 18.04.06, 20:27
      HA HA HA cos w tym musi być!!!!!! :D Też jestem chrześcijanką ale Ojcu
      Prowadzącemu mówie DOWIDZENIA, PRECZ OSZUŚCIE!!!!
    • Gość: Twoja Stara Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:23
      Radio Ma Ryja i to parszywego, banda moherów i pierdo*** przez psów
      fanatyków... co bardziej jeb*** obywatel qrewskiej nacji pracuje dla ojca
      Zrypa, wszystko dobrze dopóki kuta** nie założą turbanów i nie chwycą
      karabinów.... ogólnie ich ideologia jest zbliżona do gów** masdodonta, nic nie
      znaczy, ale ogarnia całkiem spory kawał(kaczego qrestwa, znaczy królestwa) no
      to qrwa na tyle jak mawiają dresy H** w D*** Rydzowi!!
    • Gość: emi Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:05
      Jestem absolutnie za tym stwierdzeniem!!! Jest to nie tylo siedziba szatana ale
      totalna sekta wykorzystująca biednych i niczemu nie winnych ludzi!
    • Gość: Marlboras Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:33
      Wg mnie to jest tanie i prostackie..nie na poziomie godnym inteligentnym
      ludziom..niektórzy już zapomnieli jak Papież Jan Paweł II powiedział "dzięki
      Bogu, że w Polsce jest takie radio jak "Radio Maryja"...
      • Gość: fakir Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.04.06, 14:59
        > Wg mnie to jest tanie i prostackie..nie na poziomie godnym inteligentnym
        > ludziom..niektórzy już zapomnieli jak Papież Jan Paweł II powiedział "dzięki
        > Bogu, że w Polsce jest takie radio jak "Radio Maryja"...
        Wielkim naduzyciem jest powoływanie sie na słowa papieza (które byc może są
        wydarte z głebszego kontekstu), który nawoływał do pojedniania między religiami,
        który jako pierwszy papież przekroczył bramy synanogi... - akurat RM I TW robią
        dokładnie na odwrót szerzac nienawiśc miedzy wyznawcami róznych religii -
        zapewne papież sie w grobie przewraca wiedząc co sie teraz dzieje ...
    • Gość: kaaarolcia248 Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:28
      hmm... co za debile tak ustawili strony... chyba im sie nudzi...
    • Gość: ktosik. Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:35
      smiać mi się chce z was! nie macie sobie z kogos kpin robic? co? smiejcie się z
      siebie bo wasza głupota tak nisko upadła, że szkoda mowić!:( własnie, że radio
      maryja jest akurat dla was byscie zeszli z tej drogi pelnej zła, chamstwa,
      obłudy, kłamstwa. szkoda mi was. jesteście załosni.
      • Gość: dZiKi Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.akron.net.pl 23.04.06, 23:53
        Na potęgę posępnego Moheru, OJCZE NADAWAJ !

Jestem kim jestem, nie będę publicznie mówił o swoich poglądach i swej filozofii. Aczkolwiek w boga nie wierzę. Ale patrząc na ludzi którzy są katolikami, chrześcijanami - ok, niech sobie wierzą, mi nie przeszkadzają. Jednego jestem pewien. Słuchanie radia Ma Ryja nie doprowadzi nikogo do zejścia z "tej drogi pelnej zła, chamstwa, obłudy, kłamstwa", co najwyżej doprowadzi do palpitacji serca ze śmiechu, ewentualnie w drugą stronę - zeświruje i zacznie ojcu prowadzącemu pieniądze na opony do Maybacha regularnie wysyłać. Jest pewna różnica między dobrym wierzącym katolikiem/dobrą wierzącą katoliczką uczęszczającą do kościoła, chodzącą do spowiedzi itp. a zdewociałym antysemickim zepsutym pseudokatolikiem sterowanym za pomocą radia. Amen.
        • Gość: fakir Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: 195.117.40.* 24.04.06, 07:41
          Jedno ale - skołowaceni ludzie budują imperium zła o ogromnych mozliwosciach
          politycznych i finansowych, z działaniami które chluby nam nie przynoszą...
    • Gość: jeszcze katolik Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: 82.177.118.* 22.04.06, 21:45
      trafne trafne trafne po stokroć
      trafne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !
    • Gość: feef Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:32
      czestochowa.toplista.pl/?we=jaskier
    • Gość: nieznajoma Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:11
      sądze że jedynym miejscem w toruniu gdzie przesiaduje szatan to rzeczywiście
      radio maryja
    • Gość: unu Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja ############## IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:30
      www.radiomaryja.pl/audycje.php?rodzaj=R&id=all
    • Gość: Jaś 52 Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.tktelekom.pl 25.04.06, 18:47
      Radio Maryja to naprawde siedziba szatan, a ty szatanem jast Ojciec Rydzyk i
      tego nie da sie ukryc!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Lukasz Zielinski Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.ad.ifm.liu.se 26.04.06, 15:44
      Adam Michnik, szef Gazety Wyborczej, zasiada w Lozy Zydowskiej w Nowym Yorku.
      Zydzi chca od polskiego rzadu wyludzic 60 mld USD za Jedwabne i "polskie" obozy
      koncentracyjne !!! Ich nie interesuje prawda historyczna a jedynie ta, ktora
      jest im na reke (chodzi oczywiscie o pieniadze - o nic wiecej).
      Jezeli polski rzad przeprosi Zydow za krzywdy, ktore doznali poczas II wojny
      swiatowej niby od nas - Polakow, to bedziemy musieli zaplacic.
      Ot cala tajemnica tej nagonki i nie tylko tej jednej i nie tylko ze strony
      Gazety Wyborczej. Po prtostu Masoni chca uciszyc tych, ktorzy mowia prawde
      slyszana na calym swiecie.
      Nie jestesmy - my, Polacy - jedynym celem Masonerii, oni tak robia od czasu
      zakonczenia II wojny, kiedy to Niemcy zaplacili Izraelowi 10 mld marek !!! i
      sie przez te lata wyspecjalizowali w okradaniu Bogu ducha winnych narodow. A
      caly ten ANTYSEMITYZM to tylko zaslona dymna. Malo tego, te pieniadze i tak nie
      trafia do poszkodowanych rodzin, tylko stana sie wlasnoscia masonskich
      korporacji.
      • Gość: fakir Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.04.06, 20:15
        spokojnie, wyłacz monitor, skieruj sie do apteczki (ewntualnie barku) i zazyj
        coś na skołatane nerwy...
    • Gość: Mocherek Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:05
      Nno tam jest siedlisko szatana Starego grzyba "RYDZYKA"
      • Gość: Lepperydzyk Głupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 01:26
        a wpiszcie sobie w goglach "głupek". Kilka linijek niżej będzie pytanie googli:

"Zobacz również: lepper"

No commentd :D
    • Gość: oto Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 08:11
      www.ipn.gov.pl/aparat_represji_Relacja_TW_Returna.pdf
    • Gość: Adela Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:07
      Świetne, już dawno się tak nie uśmiałam :D
    • Gość: leon p.p. Re: Siedziba szatana w Radiu Maryja IP: *.luk-a.promax-ck.pl 05.05.06, 14:24
      A ja bardzo lubię RM ponieważ mogę bardzo wiele uslyszec o otaczajacym nas
      swiecie.Szczególnie o tej masonerii z gazety wyborczej i fundacji batorego.
      jest niewielu którzy podzielaja moje zdanie ale ciesze sie ze sa tacy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka