Dodaj do ulubionych

kuchnie - Wrocław

26.04.06, 20:32
Witam, poszukuję kogoś kto zrobi meble kuchenne, niedrogo i solidnie. Nie
chcę wykonawców dużych firm robiących "masowo", może ktoś jest w stanie
polecić mi osobę lub małą firemkę z Wrocławia lub okolic wrocławskich.
Czekam na namiary,\pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gunia Re: kuchnie - Wrocław IP: *.media4.pl 19.05.06, 22:19
      Polecam Ci p.Tomka Gardułę.Też poznałam go przez te forum.Robił mi meble do
      kuchni(bez rachunku).Ale conajmniej 1000-1500 taniej niż inne firmy.Robi także z
      dobrych materiałów.BARDZO solidny,słowny,super dokładny i niedrogi.Z tym,że ma
      dużo zamówień,ale może jest szansa.Daj znać czy jeszcze aktualne Twoje poszukiwania.
      • aldona32 Re: kuchnie - Wrocław 23.05.06, 20:41
        witam,
        jeżeli masz namiary , zdjecia kuchni....byłoby bardzo miło
        czekam na sygnał na priv
        aldona32@gazeta.pl
        dziękuję
        • Gość: ola_225 Re: kuchnie - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:23
          Ja tez poproszę jeżeli to możliwe. ola_225@gazeta.pl
          • Gość: gunia Re: kuchnie - Wrocław IP: *.media4.pl 30.05.06, 17:29
            Dzisiaj udało mi się przesłać Wam zdjęcia.Nie wiem,czy oddają one ich wygląd,bo
            kuchnie mam niedużą a specjalistką od zdjęć nie jestem.Życzę powodzenia.Mnie się
            udało-aż przyjemnie posiedzieć w kuchni!
            • reniaszka Re: kuchnie - Wrocław 30.05.06, 18:02
              jesli mozna - to ja tez poprosze na maila gazetowego.
              z gory slicznie dziekuje :-)
              • Gość: gunia Re: kuchnie - Wrocław IP: *.media4.pl 30.05.06, 18:35
                Tobie też juz wysłałam zdjecia.Powodzenia!
                • reniaszka Re: kuchnie - Wrocław 31.05.06, 07:35
                  Dziekuje :-)
                  • Gość: magda Re: kuchnie - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.06, 11:35
                    Guniu, czy mogłabym również prosić o zdjęcia?? mój adres qlinek@gazeta.pl
                    pozdrawiam
                • Gość: mika Re: kuchnie - Wrocław IP: *.chello.pl 07.07.06, 13:03
                  gunia, prosze o zdjecia oczywiscie jak masz jeszcze ochote wysłac . zamierzam
                  za miesiąc remont + wyiana mebli kuchennych.
                  dzieki m_ika4@wp.pl
                • gawliki Re: kuchnie - Wrocław 14.09.06, 10:45
                  kaa_@vp.pl-tez tanio i fajnie!
      • karaboo Re: kuchnie - Wrocław 03.07.06, 17:01
        a czy jeszcze ja mogłabym prosić o fotki, też sie przymierzam do robienia
        kuchni i mam problem ze znalezieniem wykonawcy:-)karaboo@gazeta.pl
    • Gość: iza Re: kuchnie - Wrocław IP: *.profitdevelopment.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:47
      Witam,
      jest szansa byś przeslała mi również forki? Sama przymierzam się do zamówienia
      kuchni i nie jestem jeszcze zdecydowana... adres izax.p@interia.pl
      Jeśli czytasz jeszcze to forum, będę wdzięczna...
      • Gość: kamil Re: kuchnie - Wrocław IP: 88.156.93.* 24.06.06, 11:46
        Ja rowniez poprosze, chce wrescie nowe meble w kuchni, ale robione indywidualnie
        a nie masowo jak w poprzedniej epoce. Moj mail FARONek@interia.pl oprocz zdjec
        poprosze rowniez o nr telefonu do tego pana albo adres
        Dziekuje uprzejmie, pozdrawiam
        • Gość: karol Re: kuchnie - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:51
          A czy i ja mogę sie podpiąć i poprosić o namiary i fotki : karol261@gazeta.pl
          • Gość: gunia Re: kuchnie - Wrocław IP: *.media4.pl 04.07.06, 16:14
            Zdjęcia dzisiaj wysłałam.Pozdrawiam!
            • betty_julcia Re: kuchnie - Wrocław 07.07.06, 14:10
              Witaj, prześlij mi też proszę zdjęcia kuchni i namiary na pana. Na gwałt szukam wykonawcy.
              • Gość: massa Re: kuchnie - Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 10.09.06, 21:52
                Jeśli to możliwe to poproszę zdjęcia i kontakt do tego Pana iryda1@gazeta.pl
                • axamitka1 Re: kuchnie - Wrocław 12.09.06, 10:56
                  Niestety nie udało sie wysłać,bo adresat nie znany.Wyślę,ale podaj adres.Pozdrawiam.
                  • Gość: justyskaaa Re: kuchnie - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.06, 18:10
                    Jesli można prosić o namiary na p. Tomasza i zdjecia to ja rowieniz poprosze na
                    prv justyskaaa@DOWYCIECIAgmail.com (oczywiscie DOWYCIECIA wyciąć z adresu )
                    Z góry dzieki.
    • Gość: aloikos Re: kuchnie - Wrocław IP: 81.219.158.* 29.09.06, 19:20
      Witaj, jezeli jeszcze aktualne to polecam MEBLOPIAST z Oleśnicy. Bez problemu
      "robią" we Wrocławiu, a ja mam meble DOKŁADNIE takie jakie chcialem.
      Miła, spokojna obsługa. Cena najlepsza jaką znalazłem (w samym Wrocławiu o wiele
      drożej). Meble były gotowe w terminie. Chętnie prześlę fotki kuchni.
      Pozdrawiam
      • Gość: martulka79 do gunia i aloikos IP: *.os1.kn.pl 30.09.06, 19:09
        Poprosze o fotki i namiary.
        dziekuje!
        • Gość: aloikos Re: do gunia i aloikos IP: 81.219.158.* 03.10.06, 09:38
          martulka79, moze jakis adres mailowy?, bo tu nie widzę miejsca na załączniki:)
          Pozdrawiam
          aloikos
          • reniaszka Re: do aloikos 04.10.06, 07:10
            Czy również mogę poprosić o fotki na maila gazetowego?
            Z góry dziękuję i pozdrawiam - r.
          • martulka79 Re: do gunia i aloikos 06.11.06, 16:57
            martulka79@gazeta.pl
        • Gość: Elzbieta Re: do gunia i aloikos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:39
          Ja również, jezeli to jeszcze mozliwe, bardzo prosze o namiary i fotki,
          odbieram mieszkanie w grudniu i ......... . Dziekuje.
          em_pj@wp.pl
      • Gość: Nika Re: kuchnie - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.06, 20:12
        Będę ogromnie wdzięczna za zdjęcia i namiary.
        Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
        Mój mail: nika88@interia.pl
    • Gość: Jacenty Re: kuchnie - Wrocław IP: 81.219.158.* 17.10.06, 10:24
      Mama zamiar również zrobić kuchnię na wymiar. Mogę prosić o jakieś namiary i
      zdjęcia na jacenty7@gazeta.pl. Dzięki :)))
    • Gość: gunia Re: kuchnie - Wrocław IP: *.media4.pl 19.10.06, 15:34
      Zdjęcia wysłane!Pozdrawiam!
      • Gość: Jacenty Re: kuchnie - Wrocław IP: 81.219.158.* 20.10.06, 09:56
        dzięki wielkie :))) zaraz pooglądam
      • Gość: mika Re: kuchnie - Wrocław IP: *.chello.pl 23.10.06, 15:12
        gunia, prosze o zdjecia oczywiscie jak masz jeszcze ochote wysłac . zamierzam
        za miesiąc remont + wyiana mebli kuchennych.
        dzieki m_ika4@wp.pl

• Gość: Nika Re: kuchnie - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.06, 20:10
        Witaj,
        będę bardzo wdzięczna za zdjęcia i namiar na polecanego przez Ciebie wykonawcę.
        Z góry wielkie dzięki!
        Mój mail: nika88@interia.pl
        • axamitka1 Re: kuchnie - Wrocław 08.11.06, 17:05
          Zdjecia i namiary wysłałam 26.10.Nie doszły?
    • mini1418580659646konto Re: kuchnie - Wrocław 04.12.18, 19:38
      Stanowczo odradzam firmę Anna Wittich - Wrocław - DOMAR.
      Fatalna obsługa Klienta. Fatalna realizacja zamówienia.
      Zamówienie 2 mebli na wymiar złożone w czerwcu 2018, zostało zrealizowane wadliwie w październiku 2018, dziś - początek grudnia 2018 nadal czekam na realizację poprawek, a mebel nie może być użytkowany zgodnie ze swoim przeznaczeniem. Pani Anna ma jednego montażystę, który jest zawsze spóźniony i nie wyrabia się z robotą, ponieważ pracuje sam biorąc sobie jeszcze dodatkowe zlecenia w tym czasie. Pani Anna nie odbiera telefonów i zupełnie nie wywiązuje się z zawartej umowy, a za oba meble zapłaciłam nie mało, bo ponad 10 000 PLN. Obsługa fatalna. Czas realizacji zamówienia we Wrocławiu - 3 km od siedziby firmy (nie ma problemu z dostępnością) nieskończenie długi - na dwa meble czekam już pół roku. Zamówione meble wykonane wadliwie. Stanowczo NIE polecam!!! : ( Fatalna firma!!!
      • Gość: Adam Re: kuchnie - Wrocław IP: *.internetia.net.pl 27.05.20, 20:02
        Potwierdzam opinie, jednoczesnie tez
        NIE POLECAM FIRMY Wittich Studio. Zamówiłem szafe na wymiar w grudniu 2018 i do tej pory nie jest ukończona. Firma ma siedzibę we Wrocławiu, a meble sa produkowane w Elblągu. Zamówiona szafa przyszła niezgodna z projektem- kilka błędnych wymiarów, przez co nie dało się zmontować szafy. Po kilku miesiącach produkcji nowego boku i próbie kolejnego montażu, okazało się że kolor nowej ścianki jest nie taki jak w projekcie. Ostatecznie zgodziłem się na montaż boku w innym kolorze, nie chcąc czekac kolejnych miesięcy na produkcję nowego boku (części szafy cały czas były składowane u mnie w salonie). Zaprojektowane drzwi w plecach szafy, do dostepu do liczników energii w ogóle sie nie otwierają, bo blokuje je półka i za każdym razem aby odczytać liczniki nalezy demontowac drzwi szafy i półkę - jest to super innowacyjne i nowoczesne rozwiązanie "Made by WITTICH STUDIO" w szafie za 15.000 PLN. Brakuje również blendy szafy, przez co wygląda jak szafa nie na wymiar - modern concept "Made by WITTICH STUDIO". Właścicielka tłumaczy się ze nic nie moze zrobić, bo winni są projektantka, która źle zaprojektowała oraz montażyści, z którymi ma problemy, a pozatym to ona ma dosyć problemów z tą szafą, więc najlepiej żebym jej już nie niepokoił. Niestety zapłaciłem za szafę przed pierwszą próbą montażu i jest to lekcja na przyszłość. Nie dajcie się zwieść zdjęciami na facebooku lub w studiu, w rzeczywistości jak przyjdzie do realizacji to jest to masakra. Ciągłe obiecywanie zakończenia montażu, umawianie się na konkretny termin, który był odwoływany w ostatniej chwili, niespodzianki podczas montażu a na koniec ignorowanie wezwań do zakończenia projektu od kancelarii prawnej, którą poprosiłem o pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka