joanna.polska 31.05.06, 16:10 Czy ktos jeszcze pamieta super pania Pozniak uczyla polskiego w Chemiku na Skwierzynskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuk1951 Re: Pani profesor 31.05.06, 20:29 joanna.polska napisała: > Czy ktos jeszcze pamieta super pania Pozniak uczyla polskiego w Chemiku na > Skwierzynskiej? Nie tylko uczyła. Nadal uczy! Oby jak najdłużej, bo to wspaniały człowiek i świetna nauczycielka. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.polska Re: Pani profesor 31.05.06, 23:01 W sumie to ja jej niecierpialam ale z drugiej strony to w sumie jedyne z niewielu nazwisk nauczycieli jakie pamietam.I teraz 10 lat po skonczeniu chemika wiem ze tylko ona tak naprawde czegos mnie nauczyla a przedewszystkim dyscyplinytj.trzeba bylo sie uczyc z lekcji na lekcje bo nigdy nie wiadomo kiedy moglaby zapytac.Pamietam tez ze kazdy musialbyc przynajmiej dwa razy w polroczu przepytany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :MZ Re: Pani profesor IP: *.wroclaw.mm.pl 02.06.06, 18:42 ale ortografii to chyba nie uczyła tak dobitnie( przede wszystkim;) Ale już powaź=żnie czy to chodzi o Ewę Poźniak z EZN- u? czy zbieżność nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk1951 Re: Pani profesor 02.06.06, 20:45 Gość portalu: :MZ napisał(a): > czy to chodzi o Ewę Poźniak z EZN- u? czy zbieżność nazwisk. Jak wynika z wpisów Joanny, chodzi o panią Poźniak z Chemika na Skwierzyńskiej. Mamy więc przypadek zbieżności nazwisk (i pierwszych liter imion też). Odpowiedz Link Zgłoś