Dodaj do ulubionych

Radio RAM oszalalo!!!

06.02.03, 13:13
Przez 24 godziny leci na okraglo jedna piosenka Maryli Rodowicz ”Ale to juz
bylo”. Chca pobic rekord Guinessa. Lubie RAM, lubie Maryle ale zrzygac sie
mozna. Mimo wszystko zycze im powodzenia.
ps A propos radia. W Kolorze jest jakis gosc (przed chwila rozmawial z jakas
starsza sluchaczka), ktory przypomina mi Rydzyka - podobny ton, podobnie sie
powtarza. Bleeeeee...
Obserwuj wątek
    • Gość: seledynowa Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 13:21
      a może po cichutku, w tajemnicy radio RAM zmieniło się w Radio Antyateistów
      Marylijnych?!
      sel
      • k_rosenberg Re: Radio RAM oszalalo!!! 06.02.03, 13:26
        Nie!!!!!!!!!!!!
        DJ przypominajacy mi Rydzyka jest w Kolorze. Nie w RAM-ie!
        • Gość: seledynowa Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 13:35
          k_rosenberg napisał:

> Nie!!!!!!!!!!!!
          > DJ przypominajacy mi Rydzyka jest w Kolorze. Nie w RAM-ie!

a więc doszło do ..fuzji i będziemy mieli: RADIO KOLOROWYCH ANTYATEISTÓW
          MARYLIJNYCH !
          PS. Ja słucham płyt: Sade, Knopfler i Nightmares on Wax. Od rana, na okragło.To
          pomaga zapomnieć o absurdach jakie wciskaja się w mózg przy pomocy fal
          radiowych lub TV
          sel
          • Gość: m* Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: 62.233.178.* 06.02.03, 15:17
            prawdopodobnie większość słuchaczy radia RAM przestawiło dziś swoje odbiorniki
            na inną falę,bo mdło od tej pieśni co 3 minuty puszczanej się robi...
            • Gość: rk Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 06.02.03, 15:42
              Gość portalu: m* napisał(a):
              > prawdopodobnie większość słuchaczy radia RAM przestawiło dziś swoje
              odbiorniki
              > na inną falę,bo mdło od tej pieśni co 3 minuty puszczanej się robi...

Ja, wlasnie musialem tak zrobic, niestety ale mam nadzieje, ze uda im sie z tym
              rekordem.
              r.
            • Gość: Mona_ram Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.prw.pl 06.02.03, 15:46
              Kochani! Co nas nie zabije - to nas wzmocni! Jedną dobę - damy radę! :)
              Oczywiście - trudno jest słuchać wciąż tego samego kawałka, nam też nie jest
              lekko.. Ale dlaczego nikt nie protestuje, kiedy stacje radiowe - grają coraz
              mniej kawałków w ogóle? Idealna baza muzyczna sformatowanej stacji to 100
              utworów! Dostajecie je we właściwie idendycznych zestawach - a kazda z tych
              stacji krzyczy: Tylko MY gramy złote przeboje, kolorowe itp. TYLKO MY gramy
              same hity! Najlepiej dobrana muzyka w mieście! Słabo się od tego robi, prawda?
              Nawet Trójka zwariowała i ma jingla w stylu " kawałek za kawałkiem" - radio RAM
              dzisiejszą szaloną akcją chce też sprowokowac dyskusję - czy radio to tylko
              muzyka? Tak czy inaczej zaprogramowana? Co z ludzkim traktowaniem słuchacza - z
              informacją, dobrą rozrywką itd.? Przy okazji - oczywiście wybraliśmy
              najtrudniejszą formę szaleństwa - ale dzięki temu JEST o NAS wszędzie GŁOŚNO.
              Jutro będziemy normalnym radiem - które stać na dobry program i dobrą muzykę, a
              nie tylko 2 hity grane jeden po drugim :) - zawsze można to sprawdzić - na 89,8
              FM. Pozdrawiam! I rozumiem, jeśli dziś - sprawdzać nie dacie rady...:)
              • Gość: świr Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.03, 15:51
                Gość portalu: Mona_ram napisał(a):

> Kochani! Co nas nie zabije - to nas wzmocni!

buuuuuu cha cha
                • Gość: elakk Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.prw.pl 06.02.03, 16:03
                  Nie ma sie z czego śmiać! ja tam popieram takie akcje - jeden dzień mnie nie
                  zbawi - maja co chcieli! Choć sluchać nie moge :)
                  • Gość: świr Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.03, 16:23
                    Gość portalu: elakk napisał(a):

> Nie ma sie z czego śmiać! ja tam popieram takie akcje - jeden dzień mnie nie
                    > zbawi - maja co chcieli! Choć sluchać nie moge :)

szczęśliwie spędzam czas w absolutnej ciszy, więc mi też nie przeszkadza.
                    Śmieszy mnie natomiast to pierwsze zdanie.
                    Powodzenia!
              • red_rk Re: Radio RAM oszalalo!!! 06.02.03, 16:03
                Gazeta.pl pozdrawia Monike i caly RAM! Zyczymy Wam wytrwalosci i jak najmniej
                sluchaczy, ktorzy dzis przekrecaja galke z RAM-u na...!
                pzdr.
                Radek Krapiec
                • Gość: mona_ram Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.prw.pl 06.02.03, 16:23
                  Dzięki! Za dobre słowo! :) Leczymy sie dziś w Metropolis po 20-ej - oczywiście
                  przy dźwiekach ukochanej piosenki! Jeśli ktoś ma ochote spojrzec świrom prosto
                  oczęta - zapraszamy! I jak Boga kocham - od jutra żadnej kaszanki na antenie!
    • Gość: foczka_Ewa Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: w3cache:* / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.03, 16:09
      Mona ma rację, większość wrocławskich rozgłośni gra piosenki non-stop te same!
      Ram ma programy dzięki którym pokazuje praktycznie każdy rodzaj muzyki. RAM
      jest radiem, które powstało 2 lata temu i 3 miesiące, przed tem było pod nazwą
      polskie radio wrocław- program miejski.
      Radio RAM ma włąsny czat, na którym można się spotkać i porozmawiać o
      wszystkim, ludzie pracujący w ramie są normalnymi ludźmi, z któymi o wsyztskim
      można porozmawiać, radio szanuje swoich słuchaczy.
      A "dzień śistaka" jest bardzo miłym i śmiesnzym wydarzeniem, ale nic nie
      przebije gry w butelkę, czy karaoke, czy chociażby ramchatki :-)
      Warto słuchać radia ram na 89,8
      Pozdrawiam
      • Gość: m* Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: 62.233.178.* 06.02.03, 16:13
        nocne audycje muzyczne są rewelacyjne. ale ten dzisiejszy "dzień świstaka" to
        porażka i tyle. ale cóż-może kogoś to bawi i nie zanudzi na śmierć. dopiero
        jutro do słuchania RAM powrócę.
        pozdrawiam
      • Gość: Kostek Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.03, 17:29
        Gość portalu: foczka_Ewa napisał(a):
        > Radio RAM ma włąsny czat, na którym można się spotkać i porozmawiać o
        > wszystkim, ludzie pracujący w ramie są normalnymi ludźmi, z któymi o
        wsyztskim
        > można porozmawiać, radio szanuje swoich słuchaczy.

Jako pierwszy spamer RAMowskiej ekipy Fan Clubu chiauem dodac, ze Radio RAM
        jako prawdopodobnie jedyne w Polsce ma swoj Fan Club, ktorego strona www
        znajduje sie pod adresem: www.radioram.com !!! :)
    • Gość: foczka_Ewa Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: w3cache:* / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.03, 18:08
      A twórcą tego wszystkiego tzn. fanclubu radia RAM jest KOSTEK!!!!
      I pozdrawiam monę :-)
      • k_rosenberg Re: Radio RAM oszalalo!!! 07.02.03, 11:44
        A wiecie, ze im sie udalo?! Prawdopodobnie beda w ksiedze (juz drugi raz).
        pozdrawiam wszystkich
        • Gość: m* Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.kask.net.pl 07.02.03, 11:54
          to już naprawdę koniec >>Rodowicz non stop<< ?! uff.. ale jakoś zniechęciłam
          się chwilowo do RAM,choć gratuluję rekordu... Ciekawe ilu słuchaczy stracili
          przez ten "dzień świstaka"...
          • Gość: Neshi Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 12:37
            hihi a ja uniknelam sluchania w dzien swistaka- czasem sesja jak widac bywa
            zbawienna;))) a jesli chodzi o RAM to polecam jako moja ulubiona wroclawska
            stacje;)
            i pozdrawiam oczywiscie
            • Gość: mona_ram Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.prw.pl 07.02.03, 14:25
              Ogłoszenie duszpasterskie:

Dziś niestety - nic mądrego nie jestem w stanie z siebie
              wydobyć - głównie z powodu brzmiącej wciąż w umyśle, uszach i w każdej innej
              muzyce Maryli biesiadnej - którą zagraliśmy wczoraj 293 RAZY!!! Ale to już
              było.. - i na pewno nie wróci więcej :) - Na razie pozdrawiam i dziekuje za
              wyrozumiałośc w obliczu prowokacji radiowej. A także rzecz jasna zapraszam do
              weryfikowania radia RAM poprzez zwykłe słuchanie na 89,8 FM. Jednego bądźcie
              pewni - zero nagrań pani Rodowicz Maryli - dopóki nam nie przejdzie ogólne
              osłabienie :) Teraz RAM normalnie po ludzku se siedzi i zawija sreberka.. jak
              gdyby nigdy nic...
    • Gość: foczka_Ewa Re: Radio RAM oszalalo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.03, 15:22
      Mona, ale w szafie można zamówić marylę :-)
      Mi się tam podobało :-)
      I ogólnie RAM to takie dobre radio :P
      Pozdrawiam
      Ps. - Do któej siedzieliście w Metropolis?
      No 292 razy wow super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka