josip.brodsky 20.07.06, 11:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3495552.html?skad=rss smiac sie czy plakac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... 20.07.06, 11:31 josip.brodsky napisał: > smiac sie czy plakac... To jest żart różowych hien, komunistów i łże-elity mający na celu zdyskredytowanie jedynie słusznej wiary. Nie wież w to, to pewnie znowu jakaś prowokacja Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... 20.07.06, 11:33 map4 napisał: > Nie wież w to, nie wierzę, że słowo wiara napisałem przez "ż" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:34 To przez Urbana:) Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... 20.07.06, 11:34 Matko... jaki ciemnogród... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:43 Ciekawy jestem czy odbywaja sie w kaplisy sejmowej msze za zmniejszenie bezrobocia, wzrost inwestycji, budowe autostrad, zmniejszenie deficytu handlu zagranicznego i budzetowego, zatopienie PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notak ciekawe czy oni kwasy wrzucają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:49 czy też naprawdę w to wierzą, bez wspomagania lsd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak słów Re: ciekawe czy oni kwasy wrzucają IP: *.finemedia.pl 20.07.06, 11:56 Czy ktoś wie ile kosztuje bilet do UK ? Chyba czas emigrować z tego kraju :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierny Tomasz Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 20.07.06, 12:23 jak spadnie, to ci będzie głupio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś bób Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... IP: *.chello.pl 20.07.06, 12:36 od paru dni prognozy pogody podają, że spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dro Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.06, 13:36 u mnie w kompie pasek skrotow forecast weather podaje ze raczej w sobote dopiero jakas burza; to wrocław - gdzie indziej moze wczesniej wymodla ;-ppp PS weather.com podaje prawdopodobienstwo opadow na sobote - 40% Odpowiedz Link Zgłoś
kielczow2003 Jak indianie 20.07.06, 13:05 Szamanii z dzikiej prerii ameryki takze modlili sie o deszcz. A wiec nawiazujemy do najlepszych amerykanskich wzorcow polityki rolnej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropi Re: Jak indianie IP: *.crowley.pl 20.07.06, 13:44 tylko szkoda, że sprzed setek lat.. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ateista-onanista Re: Jak indianie 20.07.06, 13:45 Najskuteczniejszy jest Taniec Deszczu wykonany przez czarownika plemienia Tatamajaja [nazywa się Wielka Kopa]. Wystarczy rozpalić niewielkie ognisko i potańczyć wokół niego - przygrywając sobie na bębenku. Odpowiedz Link Zgłoś
kielczow2003 Re: Jak indianie 20.07.06, 15:39 No włąśnie Lepper juz wyglada jak sedziwy Indianin w garniturze biale zeby zjarana na zolto twarz plus wrodzone zamilowanie do przewodnictwa czynia z niego najlepszego kandydata na szamana IV RP. Ok ide odwalic dwie zdorwaski za prezydenta i premiera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przezorny Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:24 Niech taylko nie wymodla nam powodzi! Lepiej niech zasięgną porady staroegeipskich kapłanów i pomodlą się w przeddzień deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 ty niepird..l tylko na kolana i wal glowa o posadz 20.07.06, 20:11 ke.. Gdyzobrazasz goscia z podwojnym imieniem z gornej sejmowej mownicy.. Obrazasz tak jego jak innych tam bedacych i robisz sobie jaja z ich uczuc religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... IP: 195.117.40.* 20.07.06, 20:24 i tak nalepszy jest sondaż :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edico A jak prezydenta znowu zaboli brzuszek, to... 20.07.06, 23:37 sejmowy klecha po następnej zamówionej mszy intencyjnej wyznaczy egzorcystę??? ;o)) Chyba trzeba będzie s...ć z tego kraju, w którym zamiast za rzetelną pracę biorą się za modły licząc na mannę z kościelnego nieba ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Willow Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.07.06, 23:48 my muminki bardzo lubimy jak ciepły deszczyk pada z nieba i wszystko zrobimy aby zrosił nasze spocone czoła. Liberalne lenie które mieszkają w domach z klimą, jeżdzą klimatyzowanymi samochodami nie zrozumią pracowitych spoconych muminków. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... 21.07.06, 00:58 zlozmy ofiare aby poslowie PISdusie dostali wiecej rozumu. tylko ofiara nie z dziewicy bo szkoda (gatunek na wymarciu). moze jakis giertych? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pan.marcin Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... 21.07.06, 01:04 Potwory z PO i SLD. To ich wina. PiS jednak jest czujne i juz zalatwilo sprawe u Szefa wszystkich szefow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozum Re: Posłowie modla sie o.... IP: 139.48.149.* 21.07.06, 17:23 Niestety brak elit politycznych w Polsce prowadzi do takich anormalnych zachowan. Z drugiej strony takie akcje rozweselaja monotonie zycia. Komedia goni komedie. Zaklinanie deszczu i blizniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: No i wymodlili :) n/txt. IP: 195.117.40.* 21.07.06, 20:03 Jacy modlący - taki deszcz. Niezla oprawa i..... wielkie nic, chodnik za oknem juz suchy... Odpowiedz Link Zgłoś
elmumio Re: Powinni sie modlic o zbiorniki wodne.... 22.07.06, 22:12 Powini modlić się o szybka śmierć,bo na rozum już za pózno. Odpowiedz Link Zgłoś
xsatanistax Re: Posłowie modla sie o....deszcz - ja pier.... 22.07.06, 22:19 powinni się o rozum pomodlić. Odpowiedz Link Zgłoś