Dodaj do ulubionych

Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ???

23.08.06, 20:47
Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? Mamy we Wrocławiu wiele firm
instytucji, urzędów, partii politycznych itp. kto Waszym zdaniem jest
Najlepszym Rzecznikiem Prasowym w naszym mieście ???
Obserwuj wątek
    • Gość: monia sz. Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:00
      Na pewno nie jest nim pani z urzędu marszałkowskiego, nazwiska nie pamiętam
      ale bardzo mi się nie podobała w tv jakiś czas temu jakaś taka fałszywa.
    • Gość: simply a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:43
      a kogo to obchodzi? studentów dziennikarstwa co najwyżej. dla normalnego
      człowieka zupełnie nie ma znaczenia kto personalnie jest rzecznikiem danej
      instytucji. tymczasem u nas zamiast reprezentować instytucje w których pracują,
      państwo rzecznicy często promują własną skromną osobę. nie wiedzieć czemu zresztą.

a mogłoby być jak w cywilizowanych krajach, np. w Anglii, gdzie gazety piszą o
      nich spokesman czy spokeswoman, bez nazwisk - bo są one dla czytelnika
      nieistotne. ważna jest ich firma i na tym koniec.
    • robak_wroc Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? 23.08.06, 21:52
      zdecydowanie ewa mazur. potrafi takie kity wciskac politycznym wrecz jezykiem,
      ze wielu w to jest w stanie uwierzyc ;]

a najkonkretniejszy rzecznik jest w MPWIK. naprawde dobra osoba na ospowiednim
      miejscu.
      • Gość: kasia i Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:14
        Artur Falkiewicz z Komendy Miejskiej/Wojewódzkiej.przystojny.
        • lodzia007 Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? 24.08.06, 09:34
          kasiu !!! nie było pytania kto jest najładniejszy :))
          • Gość: kasia. Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:58
            i tak odpowiedziałam.przystojny było po kropce.a to tez ważne by rzecznik od
            kiedy mamy telewizje i przyzwoite foto w prasie nie straszył wyglądem.
            Falkiewicz mówi składnie.po polsku.bez akrobacji jezykowych i logicznych.
            • lodzia007 Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? 24.08.06, 10:13
              Przepraszam nie uważnie przeczytałam faktycznie było po kropce. Jednakże wtedy zaczyna sie od dużej liery ;))
    • Gość: tymoteusz Zdecydowanie Pani Agnieszka Majcher IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.06, 13:17
      Moim zdaniem najlepszym Rzecznikiem (tu problem z żeńskim odpowiednikiem: "Pani
      Rzecznik"? "Rzeczniczka"? jest Pani Agnieszka Majcher. Zdecydowanie skromna,
      pilna, dokładna i pracowita. Jest Rzecznikiem Wojewody Dolnośląskiego
      Krzysztofa Grzelczyka. Przez wiele lat pracowała wewrocławskiej telewizji jako
      reżyser (znów problem z odp. żeńskim) programów na żywo. Niewidzialna i
      niesłyszalna dla widzów prowadziła dziennikarzy. Być może to doświadczenie
      powoduje, że jest człowiekiem z drugiej linii. A swoją pracę wykonuje
      doskonale. Wojewoda ma świetny PR, czego nie omieszkał nawet zauważyć tygodnik
      POLITYKA w nrze z zeszłego roku, kiedy ppokusił się o ranking nowych wojewodów.
      Pozdrawiam Państwa!
      • Gość: hehhehehe Re: Zdecydowanie Pani Agnieszka Majcher IP: *.media4.pl 24.08.06, 13:20
        yeahhh!!!!!!!!!
        • Gość: tymoteusz Re: Zdecydowanie Pani Agnieszka Majcher IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.06, 02:34
          Dzięki! Rozumiemm, że to akceptacja mojej kandydatury
          • Gość: bibi Re: Zdecydowanie Pani Agnieszka Majcher IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.06, 06:37
            najlepszy był Ryszard Zaręba konkretny,zdecydowany, krótko i na temat.
            • Gość: juli Re: IP: *.pl 25.08.06, 08:44
              Najgorszy rzecznik - faktycznie w Urzędzie Marszałkowskim. Najlepszy rzecznik -
              Iwona Sługocka z Izby Skarbowej- bardzo profesjonalnie przygotowane wypowiedzi
              merytoryczne. Widać, że rozumie co mówi i umie to przekazać, używa określeń
              fachowych a nie populizmów, a to uważam za bardzo istotne, szczególnie przy
              przedstawianiu stanowiska TEJ instytucji;)Tylko coś dawno jej w mediach nie
              widziałam :(
            • Gość: ogórek Re: Zdecydowanie Pani Agnieszka Majcher IP: *.magma-net.pl 25.08.06, 11:30
              on się nazywa Zaremba, nie Zaręba :)
            • Gość: maczek p.Ryszard Zaremba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:53
              podpisuję się pod opinią-ilość wypowiedzi,przygotowanie warsztatowe tego pana
              oraz sposób, w jaki często ratował "skórę" instucji,którą reprezentował,były
              (są?-bo się nie orientuję)imponujące!pzdr
              • Gość: zimer Re: p.Ryszard Zaremba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:16
                Pani Zaleska z marszałkowskiego faktycznie cieniutka jak barszczyk, generalnie
                słyszałem że to raczej mało sympatyczna osoba. Mi się podoba pani Mirecka z
                muzeum z taki zaangazowaniem i znawstwem potrafi mówić o ich wystawach.
                • Gość: koleżka Re: najlepszy rzecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.06, 19:32
                  najlepsza to oczywiście Dagmara Turek - Samól, rzeczniczka wrocławskiej Straży
                  Miejskiej, zapytajcie wielu dziennikarzy !
    • Gość: ESTETKA Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? IP: *.madcomputers.pl 25.08.06, 22:26
      Zalewska z Urzedu Marszalkowskiego ... to beznadziejny przypadek - nie wiem
      czyja to protegowana ale musi miec wplywowego "opiekuna" skoro przez tyle lat
      udaje mu sie popychac tak niekompetenta osobe ... i malo urodziwa ....
    • Gość: Uzo Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:47
      najlepszy to był Urban!!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka