lost100 23.08.06, 20:47 Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? Mamy we Wrocławiu wiele firm instytucji, urzędów, partii politycznych itp. kto Waszym zdaniem jest Najlepszym Rzecznikiem Prasowym w naszym mieście ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia sz. Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:00 Na pewno nie jest nim pani z urzędu marszałkowskiego, nazwiska nie pamiętam ale bardzo mi się nie podobała w tv jakiś czas temu jakaś taka fałszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simply a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:43 a kogo to obchodzi? studentów dziennikarstwa co najwyżej. dla normalnego człowieka zupełnie nie ma znaczenia kto personalnie jest rzecznikiem danej instytucji. tymczasem u nas zamiast reprezentować instytucje w których pracują, państwo rzecznicy często promują własną skromną osobę. nie wiedzieć czemu zresztą. a mogłoby być jak w cywilizowanych krajach, np. w Anglii, gdzie gazety piszą o nich spokesman czy spokeswoman, bez nazwisk - bo są one dla czytelnika nieistotne. ważna jest ich firma i na tym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? 23.08.06, 21:52 zdecydowanie ewa mazur. potrafi takie kity wciskac politycznym wrecz jezykiem, ze wielu w to jest w stanie uwierzyc ;] a najkonkretniejszy rzecznik jest w MPWIK. naprawde dobra osoba na ospowiednim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia i Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:14 Artur Falkiewicz z Komendy Miejskiej/Wojewódzkiej.przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzia007 Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? 24.08.06, 09:34 kasiu !!! nie było pytania kto jest najładniejszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia. Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:58 i tak odpowiedziałam.przystojny było po kropce.a to tez ważne by rzecznik od kiedy mamy telewizje i przyzwoite foto w prasie nie straszył wyglądem. Falkiewicz mówi składnie.po polsku.bez akrobacji jezykowych i logicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzia007 Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? 24.08.06, 10:13 Przepraszam nie uważnie przeczytałam faktycznie było po kropce. Jednakże wtedy zaczyna sie od dużej liery ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymoteusz Zdecydowanie Pani Agnieszka Majcher IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.06, 13:17 Moim zdaniem najlepszym Rzecznikiem (tu problem z żeńskim odpowiednikiem: "Pani Rzecznik"? "Rzeczniczka"? jest Pani Agnieszka Majcher. Zdecydowanie skromna, pilna, dokładna i pracowita. Jest Rzecznikiem Wojewody Dolnośląskiego Krzysztofa Grzelczyka. Przez wiele lat pracowała wewrocławskiej telewizji jako reżyser (znów problem z odp. żeńskim) programów na żywo. Niewidzialna i niesłyszalna dla widzów prowadziła dziennikarzy. Być może to doświadczenie powoduje, że jest człowiekiem z drugiej linii. A swoją pracę wykonuje doskonale. Wojewoda ma świetny PR, czego nie omieszkał nawet zauważyć tygodnik POLITYKA w nrze z zeszłego roku, kiedy ppokusił się o ranking nowych wojewodów. Pozdrawiam Państwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehhehehe Re: Zdecydowanie Pani Agnieszka Majcher IP: *.media4.pl 24.08.06, 13:20 yeahhh!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymoteusz Re: Zdecydowanie Pani Agnieszka Majcher IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.06, 02:34 Dzięki! Rozumiemm, że to akceptacja mojej kandydatury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Zdecydowanie Pani Agnieszka Majcher IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.06, 06:37 najlepszy był Ryszard Zaręba konkretny,zdecydowany, krótko i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: IP: *.pl 25.08.06, 08:44 Najgorszy rzecznik - faktycznie w Urzędzie Marszałkowskim. Najlepszy rzecznik - Iwona Sługocka z Izby Skarbowej- bardzo profesjonalnie przygotowane wypowiedzi merytoryczne. Widać, że rozumie co mówi i umie to przekazać, używa określeń fachowych a nie populizmów, a to uważam za bardzo istotne, szczególnie przy przedstawianiu stanowiska TEJ instytucji;)Tylko coś dawno jej w mediach nie widziałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogórek Re: Zdecydowanie Pani Agnieszka Majcher IP: *.magma-net.pl 25.08.06, 11:30 on się nazywa Zaremba, nie Zaręba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczek p.Ryszard Zaremba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:53 podpisuję się pod opinią-ilość wypowiedzi,przygotowanie warsztatowe tego pana oraz sposób, w jaki często ratował "skórę" instucji,którą reprezentował,były (są?-bo się nie orientuję)imponujące!pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimer Re: p.Ryszard Zaremba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:16 Pani Zaleska z marszałkowskiego faktycznie cieniutka jak barszczyk, generalnie słyszałem że to raczej mało sympatyczna osoba. Mi się podoba pani Mirecka z muzeum z taki zaangazowaniem i znawstwem potrafi mówić o ich wystawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżka Re: najlepszy rzecznik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.06, 19:32 najlepsza to oczywiście Dagmara Turek - Samól, rzeczniczka wrocławskiej Straży Miejskiej, zapytajcie wielu dziennikarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTETKA Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? IP: *.madcomputers.pl 25.08.06, 22:26 Zalewska z Urzedu Marszalkowskiego ... to beznadziejny przypadek - nie wiem czyja to protegowana ale musi miec wplywowego "opiekuna" skoro przez tyle lat udaje mu sie popychac tak niekompetenta osobe ... i malo urodziwa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Najlepszy Rzecznik Prasowy ? Kto nim jest ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:47 najlepszy to był Urban!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś