Dodaj do ulubionych

Oddam labradora 10 m-cy

06.11.06, 17:20
Witam,
Mam do oddania labradora. 10 m-cy, czarny pies, po rodowodowych rodzicach. Ze
względu na moją pracę szukam dla niego właściciela z większą ilością czasu.
Zainteresowanym udzielę więcej informacji. Serdecznie zapraszam bo to
naprawdę fajny jest pies...
Obserwuj wątek
    • Gość: york a labradory długo się gotują? IP: *.e-wro.net.pl 06.11.06, 17:22
      a labradory długo się gotują?
      • Gość: yuo Re: a labradory długo się gotują? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:34
        to ładne pieski są.
        • Gość: york Re: a labradory długo się gotują? IP: *.e-wro.net.pl 06.11.06, 17:45
          ale słyszałem, że mają twarde mięso i trzeba długo gotować
          • Gość: jekdok Przezabawne, cóż za subtelny i wyszukany dowcip... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:40
            Gość portalu: york walnął jak gołąb na parapet:
            > a labradory długo się gotują?
            > ale słyszałem, że mają twarde mięso i trzeba długo gotować

Zobacz sobie jak się transportuje psy do restauracji na Filipinach, przy twoim poczuciu "humoru" i "inteligencji" będziesz miał ubaw po pachy, a może nawet i jeszcze wyżej łebka.

www.spiegel.de/panorama/0,1518,grossbild-718436-442633,00.html
    • wielki_czarownik Spytam się 06.11.06, 19:34
      To po cholerę brałeś psa jak nie masz na niego czasu? A teraz zabawka się znudziła i oddajesz?
      Nie to, żebym był zielonym ale wnerwiają mnie tacy nieodpowiedzialni ludzie.
      • Gość: qqq Re: Spytam się IP: *.media4.pl 06.11.06, 19:48
        przyznaj Czarownik, ze nie masz i nigdy nie miales dziewczyny ani chlopaka.
        • Gość: xyz Re: mam warunki IP: *.telsat.wroc.pl 06.11.06, 19:57
          podaj jakieś namiary
          • capik2 Re: mam warunki 07.11.06, 09:30
            Witam,

Jeżeli interesuje Pana/Panią ten pies to prosze o kontakt na cap45@wp.pl to
            ustalimy zasady przekazania psa... Zapraszam !
        • Gość: Ala Re: Spytam się IP: *.e-wro.net.pl 06.11.06, 23:05
          Gość portalu: qqq napisał(a):

> przyznaj Czarownik, ze nie masz i nigdy nie miales dziewczyny ani chlopaka.

Pewnie nie ale z pewnością ma kota
    • Gość: madzia Re: Oddam labradora 10 m-cy IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.06, 07:28
      czesc chetnie go przegarn bo to jest on prawda? ma szczepienia czy trzeba
      wszytko od nowa zaltwiac?
      • capik2 Re: Oddam labradora 10 m-cy 07.11.06, 09:28
        Witam,

Pies ma wszystkie szczepienia, ostatnio był odrobaczony. Je zasadniczo suchy
        pokarm, zna podstawowe komendy i lubi się bawić... Jeżeli pies Cię interesuje
        to proszę o kontakt na cap45@wp.pl to ustalimy zasady... Zapraszam!
        • blou1 Re: Oddam labradora 10 m-cy 07.11.06, 11:50
          Czy oddanie pieska aktualne? Jak pies reaguje na obecność dzieci?
          • capik2 Re: Oddam labradora 10 m-cy 07.11.06, 18:43
            Pies jest chowany z małymi dziećmi (5 i 8 lat). Nic im nie robi ale muszę
            uważać jak się z mniejszym synem bawi. Jest większy od niego i czasem go
            przewraca...:) Generalnie jest to pies, który lubi zabawę i to ze wszystkimi...
            • Gość: szmaja Re: Oddam labradora 10 m-cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:49
              Nie byłeś/byłaś odpowiedzialny/a, kiedy go brałaś/eś, to przynajmniej teraz
              zachowaj się porządnie - wykastruj psa przed oddaniem - nie wpadnie w ręce
              rozmnażaczy, ponadto zadbaj, aby trafił do osoby, która ma doświadczenie z
              psami, która ma dla niego wystarczająco dużo czasu. Jedno rozstanie to i tak za
              dużo jak na jednego psa...

Proszę, zachowaj się odpowiedzialnie, znajdź temu psu naprawdę dobry dom - nie
              taki, który weźmie go tylko dlatego, że labradory są w tej chwili tak modne...
              • Gość: hela Re: Oddam labradora 10 m-cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:59
                hejka dla wszystkich zwłaszcza dla york-debila do potęgi!!-nie ćpaj tyle!! a co
                do labladorów-sama mam jednego"blondyna" jak z kawałów ,nabyliśmy go
                spontanicznie od
                podobnego kretyna jakim jest "york" ale mniejsza z tym nie mam pojecia dlaczego
                ludzie decydują sie na zakup psa -bo jest taka moda-czysty snobizm! a jeśli
                chodzi o tą właśnie rasę to pomimo wychowania(nie profesjonalnego;)) lablador
                cały czas zachowuje sie ja szczeniak i wiecznie ma ochotę na zabawe bez względu
                czy sie bawi z 2 czy z 30 latkiem-może niechcący zrobić krzywdę.nasz"blondynek"
                właśnie taki jest;( pomimo tego kochamy go i po 1,5 roku nie wyobrażamy sobie
                żeby go nie było a tobie capik2 gratuluję odwagi i serca nie jest ważne z
                jakiego powodu go oddajesz ważne że zależy ci na tym żeby trafił "w odpowiednie
                rece"-pozdrawiam;)
                • Gość: Łukasz Re: Oddam labradora 10 m-cy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:55
                  Jezeli jeszcze masz do oddania LAbradora bardzo chetnie przygarnę prosze o
                  kontakt 0668089248 lub smsem przesłac numer pod jakim mozna sie skontaktowac z
                  Tpba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka