Dodaj do ulubionych

Dostarczyć kanapki wiceminister

22.12.06, 21:48
Miała być odnowa moralna a jest bagno i prywata bez precedensu!
Obserwuj wątek
    • yvesl Re: Dostarczyć kanapki wiceminister 22.12.06, 23:11
      wielki_czarownik napisał:

> Miała być odnowa moralna a jest bagno i prywata bez precedensu!

O tym bagnie to oczywiście mowisz o swoim domu?
      • Gość: xyz Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.core.lanet.net.pl 22.12.06, 23:16
        Wy naprawdę naiwnie myślicie, że wcześniej, przed rządami Pisu takie akcje ( i
        o wiele, wiele gorsze) nie miały miejsca? Taaaaaa.
        • jjjnjankowski Re: Dostarczyć kanapki wiceminister 23.12.06, 05:20
          PRZEDTEM NIE BYLO IVtej!!! Tylko zgnila moralnie IIIcia w ktorej politykow scigano smiglowcami po morzu, sadzono i wsadzano! IIIcia moze byc wzorem dla IVtej i Vtej (francuskiej, w ktora K. patrza jak w obrazek, gdzie prezydent, niezaleznie czy prawy czy lewy, nie da skrzywdzic kaplanow swietej wladzy i obdarzy amnestia).
        • Gość: b Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 02:35
          Mam w d... to co było wcześniej, ale po zapowiedziach PIS, mam prawo oczekiwać,
          że będzie inaczej i co? Znowu to samo, a nawet gorzej, więc nie pisz takich
          bzdur w stylu "a co wy myślicie, że kiedyś nie było takich rzeczy?..."
      • koloratura1 Re: Dostarczyć kanapki wiceminister 23.12.06, 12:27
        yvesl napisał:

> wielki_czarownik napisał:
        >
        > > Miała być odnowa moralna a jest bagno i prywata bez precedensu!
        >
        > O tym bagnie to oczywiście mowisz o swoim domu?

Nie.
        On mówi o NASZYM WSPÓLNYM DOMU, niestety...
        • Gość: ircha Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 14:20
          wspólny dom? To jakieś pierdoły komunistyczne. Kązdy sobie rzepkę skrobie a o
          wspólnym domu zagaduje wtedy jak mu się władza nie podoba
      • czasopodwajacz baba, a kanapek sobie sama zrobić nie umie?! 23.12.06, 13:47
        toż to nawet każdy chłop potrafi. WSTYD!!
    • Gość: Wiem co piszę Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 01:07
      Ta Rafalska kłamie i to widać dobrze. Mówi, że wyszła na peron i podeszli do
      niej policjanci z hamburgerami. A skąd oni wiedzieli jak ona wygląda? Tak sobie
      podeszli? To jest bardzo dziwne ale najbardziej przykre jest to że policjanci
      sie nie potrafią przeciwstawić. Robią co im każą i siedzą cicho to jest
      naprawdę przykre i dla mnie policja traci na tym najbardziej. Teraz rozumie co
      to znaczy ze nei ma ludzi niewinnych sa tylko zle przesluchiwani. Policja co
      trzeba zrobi i nie pisnie .....
      • vratislaviak Re: Dostarczyć kanapki wiceminister 23.12.06, 01:26
        To były piękne czasy jak premierem był L.Miller
        prezydentem Aleksander Średni
        a marszałkiem Olin
        ministrem zdrowia łAPIńSKI

był ład i porządek
        a wszyscy byli zadowoleni
        i nikt kanapek nie dostarczał lub czasopisma :P

ps. cała scena polityczna w kraju kffitnącego buraka
        Do wymiany!!
        • jjjnjankowski Re: Dostarczyć kanapki wiceminister 23.12.06, 05:39
          A czym sie ROZNI Lapinski, ktory rozwalil sluzbe zdrowia, od Fatygi, ktora rozwalila sluzbe dyplomatyczna?
          Olina wywalali z roboty za samo podejrzenie.
          A Lapinski (spad z AWSu do SLDe) co robi za rzadow p.p. K.? Siedzi?
          Media publiczne sa (byly) w Polsce wolniejsze i bezstronniejsze za Wildsztajna (a przedtem Walendziaka) niz Kwiatkowskiego?
          Ze tak bylo? Ze o co wam chodzi?

A jak MIALO BYC teraz?
          To najpiew sie startuje do wyborow zeby przeciac ten wrzod a potem mowi, ze jestesmy tak samo owrzodzeni jak ci przedtem? No to nie-do-widzenia-sie-wreszcie-po-nastepnych-wyborach! Wesolego Farmusa Wam Moi Niewspoltowarzysze Na Prawicy!
    • Gość: J.G. Brawo,panie ministrze IP: *.e-wro.net.pl 23.12.06, 04:14
      Tym razem dziennikarze zeszli poniżej kratki ściekowej.
      Cóż w tym złego?Policjanci mają nie tylko strzelać do przestępców,czy wypisywać
      mandaty,ale przede wszystkim pomagać:czy to przejśc staruszce przez ulicę,czy
      podać kanapkę,czy udzielić informacji.
      • Gość: wrowro Re: Brawo,panie ministrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:19
        ten surmacz to moralne dno - za nasze podatników pieniądze rżnie panisko - a
        złapany za rękę mówi: nie moja ręka
      • paradoksa Re: Brawo,panie ministrze 27.12.06, 22:46
        no to się ubawiłam:) dziennikarze mówisz? ja rozumiem, że moge do pana surmacza
        zadzwonić i zamówić pizzę albo chińszczyznę, no od biedy 2 hamburgery - i mi
        jakis dwóch niebieskich to dostarczy bez problemu?
        no żebym ja wiedziała wcześniej:)

przytoczę wam wczorajszą akcję policyjną: - powrót ze swiąt -tak? wracam więc,
        zatrzymuję się na leśnym parkingu - nikogo oprócz mnie i męża, wypuszczam psa -
        schorowany 12-letni nieduży mieszaniec - pies leniwie baraszkuje w zieleni,
        nagle zajeżdża patrol policyjny w radiowozie i przez okno szepce do mnie coś
        jeden z nich, więc się nachylam domyślając się że to ważne (a może nawet i
        poufne skoro tak cichaczem) i co? no jak to co? pan glina do mnie że mam
        natychmiast złapać tego psa bo inaczej mi 200 zeta mandat wystawi, na co ja, ze
        nikogo tu nie ma więc pies hasa by się załatwić bo od kliku godzin jedzie
        zamkniety w samochodzie na co pan glina przestaje szeptać i zaczyna krzyczeć że
        mi wypisze ten mandat
        ugięłam się pod presją i psisko zgarnęłam do samochodu i zakułam w kaganiec -
        policjanci dopiero wtedy odjechali
        w tym czasie obok przemknęło drogą być może kilku kierowców na podwójnym gazie,
        a już na pewno kilku z przyciężką nogą
        i żal że nadal nie wiem o co cała sprawa - bo mnie pan Super-Glina nie
        poinformował w czym rzecz, wiec podejrzewam ze ponownie to coś nieświadomie popełnię

no i nie poczestowali mnie hot-dogiem - a mogliby bo bar przy parkingu był
        świątecznie zamknięty, ja po długiej podróży i zimno dokoła......
    • jjjnjankowski Dostarczyć kanapki wiceminister 23.12.06, 05:13
      Marek Surmacz jest wzburzony: - Co? Postępowanie w prokuraturze? To gruba przesada. Przecież oni patrolują dworzec i nigdzie nie musieli odchodzić. Sami przecież kupują sobie coś do jedzenia albo zanoszą kolegom.

Tlumaczac z polskiego na nasze Surmacz powiedzial: Ale o co chodzi? Kazalem leniom ruszyc dupe! I tak nic nie robili! Przeciez JA im (wiesnia... kraweznikom) za to place? (Moja uwaga; ON im placi? JA im place!)

Ja: A czegoscie sie spodziewali oddajac wladze ludziom, ktorzy sie czuli odrzuceni? Odnowy moralnej? Juz od starozytnego Egiptu wiadomo, ze rzady odrzuconych wprowadzaja tyranie a nie odnowe moralna (nie ucza juz w szkole, w ramach wprowadzenia do historii Polski,historii POWSZECHNEJ?)!
    • maruda.r Postępowanie w sprawie "inteligencji" Surmacza 23.12.06, 08:02

Marek Surmacz jest wzburzony: - Co? Postępowanie w prokuraturze? To gruba przesada.

W normalnym kraju, wiceminister już podałby się do dymisji. Ale skoro tego nie
      rozumie, to oznacza, że jest inteligentny inaczej i niezbędne jest postępowanie.

• Gość: wrowro Re: Postępowanie w sprawie "inteligencji" Surmacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:33
        ale czego się spodziewać po zakale MO i potem Policji -były sierżancie Surmaczu
    • Gość: am Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.wssk.wroc.pl 23.12.06, 08:38
      Nie rozumiem jak ludzie pełniący takie stanowiska nie mogą zrozumieć swojej
      wpadki. Zamiast mętnego plątania się powinni poprostu powiedzieć "PRZEPRASZAM".

A czy admin może przesłać korespondencję do Premiera i Ministra ??
      • Gość: XXXY Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 09:58

"Rzeczypospolita to postaw sukna..." - skąd ten cytat?
        • o.beyzyma Re: Dostarczyć kanapki wiceminister 27.12.06, 21:29
          Tak mówił Bogusław Radziwiłł i nie rozumiał, dlkaczego pana Andrzeja Kmicica to
          tak wzburzyło. Pan Surmacz też nie rozumie, dlaczego jesateśmy wzburzeni,
          niestety...
    • Gość: Piotrus508 Jestem policjantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:14
      Jestem policjantem i wstyd mi jak nas traktuje "PiS-uarska" wladza. Czym wy sie
      roznicie od "tyszow"? Niektorym jeszcze pewnie sie myli jak mowii wychodzi mu
      "Tyszu Komendancie"
    • 1410_tenrok i tu sie do Ciebie przyłączam WIELKI Czarowniku 23.12.06, 11:33
      a zwolenników pissa, ktorzy piszą, że kiedys było podobnie i co z tego - to
      chiba pokreciło z powodu mocznicy umysłowej, ktora aktualnie jest głównym
      schorzeniem politycznym w Polsce.

Miała być IVRP, a wyszedł guzik i jest dosyś źle!!!
    • Gość: hehehe Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:42
      bylo bagno i jest bagno
    • Gość: wer Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 13:13
      A ten Surmacz to agresywny, beszczelny i arogancki typ - tak go odbieram !
    • cierpliwy Dostarczyć kanapki wiceminister 23.12.06, 18:57
      Ludzie czy wy sumienia nie macie atakując niewinną panią minister? Czy ta baba
      miała jechać dalej na głodniaka? Nie potrafi rządzić w ministerstwie, nie
      potrafi prowadzić gospodarstwa domowego; gdyby umiała to śniadanie
      przyrządziłaby sobie sama. A tak psy mogli się wykazać.
      • kokosowydzem Re: Dostarczyć kanapki wiceminister 23.12.06, 20:26
        ehhh... totalne przegięcie...
        policja ma chyba ważniejsze zlecenia :/
        • mapi7 Re: Dostarczyć kanapki wiceminister 23.12.06, 21:05
          Pisiory są beznadziejne!!!!!
          Dobrze chociaż, że ci policjanci nie musieli jechać samochodem po te hamburgery.
    • rumburak0001 "Wielki Naiwniaku", i wielu innych .Widzę że .. 24.12.06, 19:19
      "Parszywa" i tym razem zrobiła wam z mózgu wodę,pokazując jakaż ta obecna władza
      jest Fe...Że prywata na potęgę.Wiec przypominam ze poprzedni rząd miał duzo
      wieksze osiagniacia na tym polu,jakby ktos zapomniał..

Aha Czy to prawda?- i tu zadanie dla Gazety i jej dziennikarzy:

- że za Rzadów Leszka Milerra ,gdy Olejniczak był "ministerem" rolnctwa
      pracownicy wrocławskiej ARiMR jeździli(podobno w czasie pracy,może w ramach
      obowiazków służbowych??)i rozlepiali plakaty wyborcze jednego pana- R.B(ich
      dyrektora)w/zw ze zbliżającymi sie wyborami samorządowymi...????
    • Gość: vcv Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.e-wro.net.pl 25.12.06, 11:58
      Czemu nikt nie myśli o odczuciach samych policjantów. Takie polecenie jest na
      pewno dla nich upokarzające. Ja też w pierwszej pracy jako stażysta biegałem po
      batoniki dla szefa i czułem się podle, dlatego dzisiaj nikogo z podwładnych nie
      wysyłam po kanapki itp i wręcz nie potrafie wydac takiego polecenia. Jak podle
      musi się czuć policjant, człowiek po szkoleniu i z bronią przy pasie gdy się go
      wysyła po hamburgery.
    • Gość: W drugi dzień Świą Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.06, 09:20
      A dziennikarze powinni sie zastanowić czy naprawdę jest to sprawa godna takiego
      rozgłosu. Nie macie umiaru. Wasze zachowanie jest żenujace. Od ilu dni sprawa
      nie schodzi z pierwszych stron.Żałosna sfora.
      • Gość: Roman Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.korbank.pl 27.12.06, 15:54
        Żałosny to ty jesteś jesli nie widzisz w zachowaniu wiceministrów i ich
        podwładnych nic niestosownego natomiast obwiniasz dziennikarzy. Widać
        bolszewicka filozofia prezesa jak najbardziej ci odpowiada. A głosi ona -
        władzy raz zdobytej nie oddamy, i mozecie sobie szczekać pismaki.
    • Gość: tft Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:44
      Smiechu warte, czym sie zajmuje rzad i prokuratora - kanapkami. Jak tak patrzec to tylko modlic się, żeby im się nie zachcialo ekonomia i prawem zajmowac,bo to juz bedzie katastrofa.
      • Gość: Minister Re: Dostarczyć kanapki wiceminister IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:19
        zostawcie ich, czepiacie sie. Przeciez to władza. Władza wszystko moze, odwozic
        zwierzchnikow, kupowac kanapki.
        • o.beyzyma Re: Dostarczyć kanapki wiceminister 27.12.06, 21:32
          Tak też dziś oficjalnie stwierdzono: nie będzie dochodzenia w tej sprawie -
          powiedział Dorn (hawk)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka