s-k-i-n 23.03.07, 23:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okha Re: Można odmówić,bo... IP: *.magma-net.pl 24.03.07, 09:10 monokukurydzaslonecznika.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Można odmówić,bo... 24.03.07, 17:05 zwłaszca żydowskim rasistom i nacjonalistom prześladujacych Palestyńczyków Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok czyli co? 26.03.07, 21:58 bowiem w świetle ustaw norymberskich jestem najczystszym aryjczykiem! I to od dobrych kilkuset lat. A ty jak tam mój mały? Nie przewinoł się przez sienniczek przodków jakiś Tatar, Zyd, Ruski, Niemiec, Szwed, Ormianin, Turek czy Ukrainiec? No nie wiem! Masz w sobie szalenstwo - jakby pogrzebac w Twoim sztambuchu to ho, ho, ho! Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 24.03.07, 17:15 Nie trzeba odmawiać, ale na miejscu manifestacji była policja - wznoszono rasistowskie okrzyki (zakazane art. 256 i 257 KK, art. 13 Konstytucji RP), więc należało te osoby spisać i skierować wnioski do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: 25.03.07, 22:03 Taaak.. I rozpocząć wielką bijatykę w centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Nie mogliśmy odmówić NOP 24.03.07, 23:18 Pan prezydent zapomniał o swoich obowiązkach. Faszyści to Pana opcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scenic Re: Nie mogliśmy odmówić NOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 22:44 To nie byli faszyści tylko narodowi socjaliści. taka Lewica co chce socjalizmu tylko dla swojego narodu a nie dla calego świata. Niewiadomo dlaczego nazywana skrajną prawicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -> Re: Nie mogliśmy odmówić NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 23:12 Bo są durni jak prawdziwi prawicowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Nie mogliśmy odmówić NOP IP: *.chello.pl 26.03.07, 00:39 > To nie byli faszyści tylko narodowi socjaliści. taka Lewica co chce socjalizmu > tylko dla swojego narodu a nie dla calego świata. Jeśli chodzi o system społeczno-gospodarczy ,to oni odrzucają liberalizm,socjalizm .Wyznają korporacjonizm. Odpowiedz Link Zgłoś