conti 04.06.03, 12:41 Drogie forumowiczki z Wrocławia i okolic może Wy wiecie gdzie, w naszym pięknym mieście mogłabym kupić espadrill'e (bawełniane buty na podeszwach ze sznurka)? Liczę na Waszą wiedzę... pozdrawiam, Conti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabelek2 Re: Espadrill'e 04.06.03, 13:14 witam!! chyba będzie Ci ciężko dostać espedryle, ja ostatni raz kupowałam je jakies 3 lata temu i to nawet nie we wrocku,tylko gdzieś nad morzem chyba. myślę poprostu że okres świtność tych wygodnych bucików już minął... ale spróbuj jeszcze podejść na pl.Zielińskiego, może tam. albo w jakiś takich małych sklepach osiedlowych z butami, też jakaś szansa, pozdrawiam ciepło fankę espedryli aga Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: Espadrill'e 05.06.03, 09:15 Dziękuję Wam za informację. Wiedziałam, ze na wrocławskie forumowiczki mozna liczyć. Pójdę we wskazane miejsca. Moze uda mi się kupić jakieś espadrylki. pozdrawiam, conti Odpowiedz Link Zgłoś
evac Re: Espadrill'e 04.06.03, 16:13 Wersja droższa - Jackpot&Cottonfield (Swidnicka, Galeria Dominikańska) Wersja tańsza - niedobitki w Solpolu 1 (sklep Prima Moda na parterze) i targowisko przy Zielińskiego. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś