Dodaj do ulubionych

karkowka z tesco

07.07.07, 20:42
kupilem dzisiaj karczek w tesco na bielanach. Po dotarciu do domu i rozpakowaniu stwierdzilismy ze mieso jest mocno nieswieze po prostu strasznie smierdzialo. Odiozlem z powrotem do sklepu i tam dwie panie powiedzialy ze wcale nie smierdzi ale jak chce zwrocic to pieniazki oddadza. Powachala to przechodzaca obok osoba i stwierdzila ze mieso smierdzi i jest nieswieze.Napiszcie czy moglem jakos z nimi walczyc za moj stracony czas [powrot do sklepu]jakbyscie postapili na moim miejscu.W koncu oddali mi kase.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: karkowka z tesco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.07, 21:43
      Kasę oddali bo sie bali, ale nie jestem zdziwiony, nigdy nie kupuje mięsa w
      hipermarketach, a na artykułach zapakowanych zawsze sprawdzam datę ważności.
      Dziś w realu w Koronie widziałem jogurty z datą 30. 06. 07... Nawet tego nie
      zgłaszałem bo i tak nic z tym nie zrobią, a jak ktoś jest naiwny i nie patrzy
      co kupuje to juz jego problem. W realu często mozna znależć przeterminowane
      produkty, celowo wymieszane ze świerzymi, a wędliny tam juz z wyglądu sa
      nieświerze.
      • Gość: T. Re: karkowka z tesco IP: *.elektrosat.pl 10.07.07, 10:09
        Sprawdzanie daty ważności też za wiele nie da, bo jak się kończy, to potrafią i
        nową wstawić.
    • membrum_virile Re: karkowka z tesco 07.07.07, 22:00
      Real to chyba najgorszy hipermarket we Wrocławiu. Krewetki tak silnie tam
      śmierdzą, że czuć je już na stoisku warzywnym.
      • Gość: AntyHiper Re: karkowka z tesco IP: *.as.kn.pl 08.07.07, 17:42
        Trzeba być debilem zeby kupować mieso w hiperze. Skonczonym debilem.
        • Gość: nie jest tak zle Re: karkowka z tesco IP: *.icm.edu.pl 08.07.07, 17:54
          Ale i tak nic nie przebije Reala w Opolu. Ludzie stoją po 2 godziny w kolejce.
          Są i tacy co porzucają wózki.
        • czarek75 Re: karkowka z tesco 08.07.07, 19:52
          antyhiper wez sobie jakies kolo idz nad jakas rzeke i puknij sie ze trzy razy w czolo
          • Gość: AntyHiper Re: karkowka z tesco IP: *.as.kn.pl 09.07.07, 20:27
            Twoje argumenty mnie powaliły. Zapewne jestes z jakiejs wioski z okolic
            wrocławia, tak?
            • Gość: ltc Re: karkowka z tesco IP: 193.109.212.* 10.07.07, 10:19
              debil - osobnik ograniczony, niedorozwinięty umysłowo.
              a kim jest "debil skończony" aglomeracyjny kmiocie? tysiące wrocławian kupuje
              codziennie mięso w hieprmarketach. wg ciebie są to osoby niedorozwinietę
              umysłowo, w jakiś tam sposób - znany tylko tobie (gnoza?) - skończone. czy
              dzielenie przestrzeni zyciowej z taką masą ograniczonych hieprmarketowych
              mięsożerców nie sprawia ci dyskomfortu psychicznego?
              twój przykład pokazuje, że nie trzeba być z wioski aby być dumnym posiadaczem
              agrarnej umysłowości :)
              • Gość: gosc Re: karkowka z tesco IP: *.as.kn.pl 10.07.07, 10:37
                Ja sie przychylam do opinii, ze najlepsze mieso zawsze bedzie z osiedlowego
                miesnego, a nie z hipermarketu. Od lat omijam stoiska miesne w hipermarketach,
                gdzie mieso lezy nie wiadomo jak dlugo. A osiedlowy sklepik, szczegolnie taki w
                ktorym za miesem (zwlaszcza w soboty) sa dlugasne kolejki, zawsze gwarantuje mi
                swiezosc produktow. A gdy jest sie stalym klientem, to nawet panie sklepowe
                wybiora ladniejsze miesko (mniej tluste, z mniejsza iloscia kosci) bez
                przypominania im o tym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka