Gość: sebe IP: 213.150.54.* 17.07.03, 02:28 fajny karabin jestem ciekaw ilu kolesi mozna nim zastrzelic naraz:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrocławianin Jak Polak z Czechem IP: *.int.pan.wroc.pl 17.07.03, 14:22 Inny sposób wprowadzania demokracji w Iraku w wykonaniu czeskim: www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1581236.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRAKIJCZYK Re: Jak Polak z Czechem IP: *.126-200-80.adsl.skynet.be 17.07.03, 22:00 I tak bedziemy zelatwic was i bedziecze ryczyc jak baby jak waszych panow amrykanje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Jak Polak z Czechem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.07.03, 22:09 alterglobal.w.interia.pl/CimoszPowell.html pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudoshooter Re: Przed wyjazdem do Iraku IP: *.wp.shawcable.net 18.07.03, 09:52 Imponuje mi jego uniform,czy to oby napewno polski wojak? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Przed wyjazdem do Iraku 18.07.03, 10:24 Gość portalu: pseudoshooter napisał(a): > Imponuje mi jego uniform,czy to oby napewno polski wojak? Jak wróci w trumnie, to zrobimy mu analizę DNA i wtedy dopiero będziemy to wiedzieć na pewno. Z innej beczki: Sako to ręcznie wykańczana, pod każdego strzelca indywidualnie wyważana fińska giwera dla snajperów. To snajperzy też lecą do Iraku ? A kogo będą nasi dzielni chłopcy w Iraku z ukrycia mordować ? Jeszcze jedno pytanie : Irak to raczej pustynia, przeważnie piaskowa, czyli żółta. Jak zatem ma się ten nasz dzielny wojak ukryć, będąc ubranym w zielony mundur ? Chyba, że nasi snajperzy zajmą się wsparciem miejscowych sił powstańczych ... a to co innego. To ja jestem jak najbardziej za. Tyle, że wspierając powstańców nasze oddziały znajdą się od samego początku w okrążeniu. Kolejna genialna decyzja kierownictwa naszego ministerstwa wojny. Pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś