a_figa 14.11.07, 18:56 Zawsze będę bardzo ciepło wspominać Pana Jana. Przypomnijcie sobie, z jaką czułością śpiewał "Do serca przytul psa ..... " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek 14.11.07, 18:59 żegnaj, panie Janku :( <'> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makak Re: Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:05 smutno... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Duża strata dla nas wszystkich. 14.11.07, 19:08 Duża strata dla nas wszystkich. Jestem pewien że uśmiechnięty spogląda na nas z Góry. Żegnaj, zostawiłeś nam dużo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: ['] ['] ['] IP: *.kolonianet.pl 14.11.07, 19:06 Znałam Go. Znałam całą Elitę dawno temu, kiedy byli na fali wznoszącej. Przemili, sympatyczni, z daleka od sodówy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw.Patryk Re: ['] ['] ['] IP: *.ipt.aol.com 14.11.07, 19:11 Odchodza wspaniali ludzie, skromni, zdolni . Nie ma juz Wasowskiego i Przybory, nie ma Osieckiej , Kofty, Grechuty , Waligorskiego, Stanislawskiego, Jacka Janczarskiego, Adama Kreczmara, Markuszewskiego .Prawie nie ma juz dawnego zespolu ITR - u , ktory dla wiekszosci obecnych wyksztalciuchow byl latarnia , wskazujaca , co istotnie smieszne , ale tez i madre . To nie byl humor " 60 minut na godzine " , gdzie rej wiodl pan Wolski. Takich ludzi teraz nie ma . Pozostali z tej starej gwardii , to chyba juz tylko Mlynarski . Odpowiedz Link Zgłoś
opodal_krzaczka Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek 14.11.07, 19:06 [']['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smut Re: Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek IP: *.bb.sky.com 14.11.07, 19:07 Smutno mi się zrobiło, tak go lubiłem. Był naprawdę sympatycznym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Post Re: Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek IP: *.acn.waw.pl 14.11.07, 19:07 To bardzo smutna wiadomość, ale niestety spodziewana. Pan Jan cierpiał od wielu lat na ciężką chorobę. Oby na tamtym świecie było Panu lepiej niż na naszym ziemskim padole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wahlrich Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek IP: *.olsztyn.mm.pl 14.11.07, 19:10 ....A kiedy ciemno już i wszyscy śpią, Matka śpi, ciotka śpi, wujek śpi... Dobranoc Panie Janku..... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek 14.11.07, 19:10 Szkoda chłopa fajny gość ;( Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek 14.11.07, 19:11 Blues panie Janek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyt. Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek IP: 89.174.8.* 14.11.07, 19:15 spoczywaj w pokoju.zabawiaj tamtych jak zabawiales nas. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9610 Re: Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek 14.11.07, 19:18 Niedziela godzina 10 zaczynało się "60 minut na godzinę" dobra zabawa i wspaniałe piosenki w wykonaniu Jana Kaczmarka [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.07, 19:19 To był CZŁOWIEK,niewielu juz takich:(smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay [ ' ] Wspanialy czlowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:20 Swietny satyryk, artysta i bardzo sympatyczny, madry czlowiek. Moje kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek IP: *.mdacorporation.com 14.11.07, 19:23 To byl jeden z najlepszych artystow kabaretu jakich Polska miala. Zegnaj Janku, zawsze byles podziwiany za dowcip, takt i bezpretensjonalny styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay Re: Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:31 Pamietacie z pamietnika mlodej lekarki? Kaczmarek jako pacjent byl rownie rewelacyjny jak Ewa Szumanska! Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Zmarł wrocławski satyryk Jan Kaczmarek 14.11.07, 19:27 ['] ['] ['] Mistrzowi Polskiej Satyry na zawsze wdzięczna M. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Zapowiedź Zenona Laskowika w opolskim kabaretonie: 14.11.07, 19:28 "Teraz wystąpi Jan Kaczmarek. Prosimy nie regulować odbiorników, ten pan naprawdę tak wygląda. " I takim bede pamietac Jana Kaczmarka ;artyste kabaretowego, ktory rozbawial publike cala swoja osoba... A jego piosenke "Czego sie boisz glupia" nuce juz ponad 30 lat... :))) Posluchajcie mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/18432,utwor,86941.html Odpowiedz Link Zgłoś