Gość: Ajrisz IP: *.ntlworld.ie 08.02.08, 21:40 No zaraz.... Mialo nie byc ANI SLOWA w Gazecie Wybirczej o Śląsku.. a jednak.. Nie zagladam na Gazetę zbyt często ale jak mi kolega powiedział że sie wyborcza przełamala to musiałem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: Koszykarskie derby Dolnego Śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.08, 23:49 Ale GW nie może przemilczeń meczu Turowa. To, że Turow gra ze Sląskiem jest w tym wypadku bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mulat zmieńcie lepiej prezesa IP: *.wroclaw.mm.pl 09.02.08, 00:25 bo jak na razie to dla mnie Ślask jest tylko jeden - klub piłkarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mulata Re: zmieńcie lepiej prezesa IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.08, 01:46 pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zmieńcie lepiej prezesa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.08, 11:49 to Ptak jako szef Śląska pilkarskiego Ci odpowiadal? Czy przez czas jego rzadow nie bylo dla Ciebie Śląska? :) Sieminski moze sie wyrobi... Schetyna lepszy nie byl, zapuscil finansowo klub w ostatnich latach. Momentami Sieminski jest jak dzialacz sportowy z innej epoki (jak Ryszard Ochocki z Misia), ale uczy sie powoli i nie wyskakuje wiecej z haslami "jak pracujemy" :) Organizacyjnie i finansowo klub sprawia wrazenie lepszego niz przed 2-3 sezonami. I po rosnacej frekwencji mozna wnioskowac, ze zaczyna to byc dostrzezone. Mam tylko nadzieje, ze budowa nowej siedziby i hali klubu, nie jest podyktowana wartoscia dzialki, na ktorej lezy Kosynierka. Dla mnie Śląsk to wiecej jak sekcja pilkarska czy koszykarska, wiec Ty widac jestes troche ubozszy. Pretekst do odwrocenia sie od klubu latwo znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Koszykarskie derby Dolnego Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 15:13 Pisza tylko i wylacznie dlatego ze Turow gra :)... Co nie zmienia faktu iz malostkowosc dzienikarzy wyborczej jest baznadziejna... Dorosli ludzi, a zachowuja sie gorzej od dzieci... No ale ja rozumiem... Jakbym nie mogl ogladac na zywo meczu slaska z Prokomem (i to w jakim pieknym stylu wygranego) to tez bym strzelil foszka... Smiechu warte... za lopate sie wezcie a nie dziennikarstwo. Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ajrisz Re: Koszykarskie derby Dolnego Śląska IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.08, 11:41 Widac Śląsk bez GW moze istniec, a GW bez Śląska nie. Zawsze mogli zamiast Śląsk napisać druzyna z Wrocławia i nie rozpisywac sie o zawodnikach oraz meczach Śląska:) Zalosna GW, myslala ze jak napusci ludzi przeciwko Sieminskiemu to ten sie ugnie i padnie przed nia na kolana... A teraz sami zaluja calej afery, bo ludzie kupuja Wroclawska zamiast Wyborcza, zeby poczytac o meczu z Prokomem :D A niedlugo bedzie mecz z Anwilem, wiec znowu wielki naklad bedzie szedl do ludu :D Hala bedzie pelna, impreza przednia. Nie bedzie tam jedynie GW :) Odpowiedz Link Zgłoś