Gość: Ktos Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.10, 23:22 Polecam do Innowacji Fryzur na Ołtaszynie -do Kasi .Jest tam nowa ale naprawde pomimo mlodego pozornie wygladu polecam.Sympatyczna usmiechnieta i nienachalna dziewczyna o talencie doboru fryzury.Potrafi sluchac ze zrozumieniem klienta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 09:37 Kasia?Pracowała u Hose na Krzyckiej...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolyna Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 16:46 Skorzystałam z ofert na grupon i kupiłam bon do candy studio. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, zawsze robiłam pasemka a fryzjerka przekonała mnie do farbowania jednolitym kolorem. Wyszedł pięknie, naturalnie. Jestem bardzo zadowolona, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...?... Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 22:23 Tak to jest ta sama dziewczyna .Pracowala u Hose... A i Innowacja teraz puscila promocje na Grouponie... A Katarzyne naprawde polecam...Potrafila dobrac mi kolor a to co chcialam uzyskac w strzyzeniu zrozumiala w dwoch slowach...jest niesamowicie dokladna i skupiona na pracy.Fakt ze to ciut wydluza czas tak o 10-15 minut ale mimo wszystko warto go jej poswiecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 23:23 widze ze grupery i grupony w modzie;)) a pasemek juz sie od dawna nie robi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Setrgiusz Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.technologpark.net 24.05.13, 14:43 salon-expert-loreal.pl - Salon Exopert L'Oreal, źle wykonana fryzura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 03.08.13, 22:02 Wszystkich ktorzy poszukuja p.Kasi znajdziecie ja w Tim Studio na Krynickiej poki co.... Pracowala pozniej takze w Qualitte i Denique oraz miala swoj salonie na potebni na sepolnie Love and Passion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.214.38.84.otvk.pl 21.06.14, 10:17 Najgorszy salon w jakim do tej pory byłam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salon Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.10, 23:06 www.salonfryzjerskiforyou.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eFKA105 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 89.79.246.* 30.11.10, 19:54 a czy ktoś z Was wie może gdzie obecnie pracuje Mariusz z Carlo Biani?, dzień przed wizytą odwołali mi ją mówiąc, ze Mariusza już nie ma. Niestety Pani nie chciała powiedzieć gdzie obcenie pracuje, proszę o info osoby, które coś wiedzą, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.10, 22:49 a ja szukam adriana ktory w ubieglym roku pracowal w Salonie Expert LoREAL W Auchan.taki z ciemnymi wlosami,w okularach.bardzo prosze o jakies informacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 19:00 Jestem koleżanką Mariusza tu masz jego numer 726375636 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eFKA105 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.10, 19:06 Kochana dziękuję CI bardzo, super, bałam się, że nikt nie odpisze :):) dziex Odpowiedz Link Zgłoś
august_e Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 24.04.12, 12:37 witam a czy ktoś może kojarzy fryzjera Grzegorza Augustynowicz? Gdzie on pracuje i czy jest dobry? słyszałam różne opinie...?! będę wdzięczna za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina507 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 28.09.12, 22:24 Jestem podekscytowana i i niebiańsko szczęśliwa :D Od lat szukałam dobrego fryzjera po całym Wrocławiu i właściwie nigdy mnie nikt nie zaskoczył pozytywnie oczywiście, Dostałam od mojej znajomej tel. do jej fryzjerki,zawsze namawiała mnie bym spróbowała ,ale ja jakoś nie bardzo byłam chętna ,tak sobie myślałam " taka zwykła fryzjerka osiedlowa?" phi co ona mi może zaproponować?,ale zadzwoniłam i umówiłam się :) miły ciepły głos przez telefon i jakoś zachęcająco brzmiał :)zanim zajechałam na Biskupin 50 razy zmieniałam zdanie i chciałam się wycofać ,ale chyba jakaś tajemnicza siła kazała mi jednak spróbować.Salonik znajdował się w fitness clubie na ul.Jackowskiego ,miejsce takie sobie ,ale gabinet ciepły i przytulny ,spotkałam się ze zrozumieniem mojej potrzeby zmiany iiiiiiii poddałam się z oczywiście walącym sercem,a efekt był niesamowity!!!! nikt nigdy mi nie zrobił takiej fryzury!!!! wyglądam i czuje się świetnie jak nigdy dotąd!!!,patrze na siebie w lustrze i jestem zachwycona włosy same się układają bez żadnych problemów i śliczny naturalny z jakimiś drobnymi jaśniejszymi muśnięciami,mój facet tez stwierdził że wyglądam bosko !!!! pani Julia jest GENIUSZEM!!!!!!!!!!!!!!tak jestem pod wielkim wrażeniem , a jak by ktoś był zainteresowany to podam tel do p. Juli 503-077-035 Odpowiedz Link Zgłoś
2mik Re: dobry fryzjer we Wrocławiu- czyżby??????? 05.04.13, 11:09 o matko, co za autoreklama:) fryzjerko z przypadku, zapomniałaś jeszcze podać numer buta, wzrost i znaki szczególne, coby omijać cię szerokim łukiem...hehehehe Sądząc po ilości tej autoreklamy Julii, Juleczki....nudzi się strasznie z braku klientów, spędza 2/3 dnia przy kompie pisząc o sobie te brednie! Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
2mik Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 17.06.13, 10:10 nie polecam, żadna rewelacja AUTOREKLAMA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
macumi Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 29.07.13, 09:31 Wiesz co, niekoniecznie. "Julka" ma doskonałą opinię na osiedlu. Mi też się zdarza do niej zajrzeć i za każdym razem byłam zadowolona. Świetnie tnie, bardzo pięknie dobiera kolory do farbowania, a raz nawet dokonała cudu ratując mi na dzień przed ślubem ufarbowaną na kanarkowo fryzurę (miał być platynowy blond, ale okazało się, ze mam nietypowe włosy i po odbarwianiu wychodzi żółty jak piłka tenisowa). Chadzałam też do Jana Louisa Davida i byłam mniej zadowolona - ona zresztą wtedy mi uratowała fryzurę poprawiając nietwarzowe cięcie. Chadza do niej również regularnie mój mąż i sobie chwali, bo dobrze go strzyże, a przy okazji sterylizuje nożyczki i końcówki golarki, co u fryzjera jest niestety rzadkością. Odpowiedz Link Zgłoś
2mik Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 28.10.13, 22:31 macumi piszesz:"chadza do niej mój mąż i sobie chwali"...hmm, tuż po ślubie? Widocznie ta twoja "uratowana fryzura z twarzowym cięciem" - niewiele dała. Sprawdź, dobrze ci radzę, czy mąż chadza tylko po strzyżenie?..to tak na marginesie, dlatego bo "Julka" ma "doskonałą opinię" nie tylko na osiedlu. No ale skoro sterylizuje narzędzia, to chyba nie masz się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.13, 19:41 zgadzam się w 100% Żenada! Zainteresowana opinią zapisałam się na wizytę. Poszłam. Gabinet okropny! Kącik w fitnessie, tandetnie urządzony. Od razu pomyślałam sobie, że chyba nie trafiłam dobrze, że zaszła pomyłka, że to nie ta pani z polecenia... Ale nie uciekłam. Poprosiłam o koloryzację i cięcie. Wyraziłam chęć zmiany. Fryzjerka nic nie mówiąc zabrała się za koloryzację. Byłam lekko poddenerwowana, ale myślałam o tych wspaniałych komentarzach i "zadowolonych klientkach". Potem szybkie cięcie - wyłącznie końcówek. Po wysuszeniu nie umiałam wyjść z przerażenia!!! Włosy były czaaaaarne! Zupełnie czarne! Przyznała, że może trochę za długo przytrzymała, ale nie jest źle ;/ A po tym wszystkim uznała, że mogłyśmy jednak zrobić rude - bardziej korzystne... I następnym razem po prostu zrobi się dekoloryzację! Długo nie mogłam się przyzwyczaić do takiego niekorzystnego looku. Dodam, że cena usługi była wysoka. Po raz pierwszy w życiu piszę komentarz na jakimkolwiek forum. Ale chciałabym na własnym przykładzie przestrzec wszystkich przed ufaniem w takie polecenia. Zapewne wiele z Was chce pomóc sobie nawzajem i wskazać faktycznie dobrego fryzjera. Jednak część z tych postów to zwyczajna, tania komercja rzemieślników bez wzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
2mik Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 01.08.13, 09:27 Katastrofa, autoreklama...byłam, skorzystałam, więcej tam nie pójdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy S. Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.10, 22:17 Polecam baaardddzo Kasię Tarkowską w Innowacji. Ma zasadniczo jedną wadę, strzyże tak, że strasznie szybko mi po tym strzyżeniu włosy odrastają, ale ma to swoje plusy:D odrastający fryz nadal jest ciekawy, więc mnie muszę chodzić w czapce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu Qualite IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.12.10, 22:16 po przeczytaniu wieelu postów poszłam do Qualite na Więziennej i rzeczywiście było warto naprawdę mam super kolor jasny blond NIE ŻÓŁTY nareszcie i ekstra fryzurkę a fryzjerka i recepcjonistka naprawdę równe babki można porozmawiać, pośmiać się i odpocząć NAPRAWDĘ POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bal Re: dobry fryzjer we Wrocławiu Qualite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:30 Nienawidzę fryzjerów. Dlatego zapuściłam włosy. Ale i tak co jakiś czas muszę je podcinać. Zazwyczaj robiłam to w Le Grande Salon, ale ostatnio poszłam do Machnicki Studio przy Czystej (vis a vis tyłu Renomy, w nowym budynku za małą galerią). I objawienie! Dwoje fryzjerów - pan i pani. Byłam u pani - Pauliny. Wyszłam naprawdę zadowolona. Dobra długość, fajnie podcieniowane, układają się same. 80 zł. Szybko, spokojnie i bez zadęcia. Byłam zadziwiona, że tak można. Odpowiedz Link Zgłoś
laurijka A dokad poszla pani Iwona z Qualite? 06.12.10, 14:13 Jak ktos wie, bede wdzieczna za kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patikaras1 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.147.185.143.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.10, 12:10 Mariposa & My Hair studio urody i stylizacji.Zaprasza do nowo otwaretego salonu przy ulicy Kościuszki 23 .Posiadamy wykfalifikowany zespół stylistów-fryzjerów z bogatym doświadczeniem oraz wieloletnim stażem nabytym na rozmaitych szkoleniach i kongresach międzynarodowych.Nasi fryzjerzy zadbają o państwa wizerunek z największą precyzją i dbałością.W skład naszej kadry wchodzą styliści : - Małgorzata Wójcik-Radecka, - Estera Kulej, - Mateusz Siarka - Mariusz Chmielnicki, - Maciej Majcher, - Cezary Starczewski, "Niepowtarzalne miejsce dla wyjątkowych ludzi" Mariposa & My Hair studio urody i stylizacji. Ul. Kościuszki 23 50-027 WROCŁAW tel 717259142 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 15:49 Salon Mariposa we Wrocławiu, to totalna pomyłka. Miałam do czynienia z naburmuszoną i zarozumiałą Panią Basią. Przerost formy nad treścią. Najpierw stwierdziła, że ze względu na długość włosów muszę dopłacić 50zł, mino że na kuponie wyraźnie było napisane, że cena niezależna od długości włosów. Pani wpadła na genialny pomysł, że najpierw zafarbuje mi część włosów a za 30 minut kolejną. Porażka na którą oczywiście się nie zgodziłam. Po położeniu farby Pani zniknęła na przeszło godzinę. Od pracy co chwilę odrywały ją sms-y. Chociaż od pamiętnej wizyty minął już dobry miesiąc do tej pory swędzi mnie głowa a po farbowaniu nie ma już śladu. Odradzam wszystkim. Jedno wielkie oszustwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.156.114.116.mortin.pl 12.05.12, 09:02 Ja również zdecydowanie odradzam salon Mariposa we Wrocławiu, a przynajmniej korzystanie z ich kuponów. Wykupiłam kupon warty niby ponad 200 pln na "pakiet SUPER USŁUG FRYZJERSKICH Strzyżenie, modelowanie, masaż głowy i inne W Studio Urody i Stylizacji we WROCŁAWIU" mający obejmować strzyżenie modelowanie masaż głowy kapsułkę regenerującą i poradę stylisty. Już kilka minut po wejściu do salonu wiedziałam, że ten pakiet nie jest wart 200pln a najwyżej tyle, ile za niego zapłaciłam, czyli około 50 pln, bo nie różni się niczym od zwykłego strzyżenia włosów. Na wstępie fryzjer zapytał "to co robimy" (eeee...porada stylisty???) jak zasugerowałam, że ktoś miał mi doradzić to usłyszałam "mogę obciąć grzywkę i przyciąć końcówki". Więc sama opisałam jaką fryzurę chcę licząc, że chociaż tyle z tego będzie. Fryzjer strzygąc mnie ani słowem się nie odezwał, o nic się nie zapytał, wyglądał jak po imprezie i trzęsły mu się ręce tak, że się bałam gdy mi obcinał grzywkę. Po skończonym strzyżeniu sama musiałam się upomnieć, że chciałabym obejrzeć fryzurę nie tylko z przodu ale i z tyłu. Nie dostałam lusterka, musiałam się obrócić i przyjrzeć (niestety, o ile z przodu było ok, o tyle z tyłu - porażka). No i pozostałości włosów z twarzy zmyłam po przyjściu do domu. Wreszie efekt końcowy - chciałam włosy półdługie, mam krótkie i jutro umawiam się do innego fryzjera na poprawkę. Niech już będą ktrótkie jak muszą, ale niech jakoś chociaż wyglądają. Zaznaczałam, że najczęściej spinam włosy, żeby mi nie przeszkadzały, a teraz mam włosy takiej długości, że nie nadają się ani do związania (za krótkie) ani do noszenia rozpuszczonych (za długie). Odpowiedz Link Zgłoś
nimportequi999 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 22.05.12, 20:20 Niestety również miałam do czynienia z salonem Mariposa my hair we Wrocławiu. Myślałam że wydając 200 zł na fryzjera mogę liczyć na fachowe podejście do sprawy, jednak bardzo się rozczarowałam. Miałam mieć ROZJAŚNIANE włosy. Pan Mateusz stwierdził, że żeby nie niszczyć włosów użyje pół-farby. Włosy miały być rozjaśnione, w chłodniejszym odcieniu blondu. Z salonu wyszłam z żółtą czapką na głowie koloru kurczaka wielkanocnego. Żeby tego było mało po powrocie do domu odkryłam że miałam posklejane kawałki farby tuż przy nasadzie włosów, które zeszły dopiero po tygodniu. Nazajutrz, po farbowaniu umyłam włosy jednak były one tak suche i sianowate, że nawet po użyciu odżywki nie mogłam ich rozczesać. Gdy wróciłam do salonu pan Mateusz powiedział mi, że użyłam złej odżywki i że to wina moich włosów bo jestem blondynką... Szkoda tylko, że po poprzednich farbowaniach nigdy nie miałam problemów z włosami i zawsze były ładne i zadbane. Zaproponowano mi regenerację włosów jako formę zadośćuczynienia, ale straconych pieniędzy i nerwów już nikt mi nie zwróci. To jest jakaś kompletna porażka. 200 zł za zniszczenie sobie włosów... Zwykły przerost formy nad treścią. Salon piękny, ładne meble, kawusia itp, ale umiejętności fryzjerskich i profesjonalizmu brak. Stanowczo odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.13, 19:23 Również podpisuję się pod negatywną opinią salonu Mariposa we Wrocławiu.Jakiś czas temu umówiłam się na strzyżenie do Pana Pawła,którego poleciła mi znajoma,wizytę umówiłam tydzień wcześniej.Po przekroczeniu progu,usłyszałam że Pana Pawła nie ma i zostanę przekazana P.Radkowi(totalna katastrofa) bez cienia wyjaśnienia.Zdecydowałam się,a raczej zaryzykowałam co było błędem.Poza słowem"dzień dobry" przez bite 35min. nikt nie zamienił ze mna zdania,nie zaproponował kawy,czasopisma czegokolwiek by umilić mi czas.Czułam się tak jakbym przebywała tam za karę i z wielką łaską ktoś ścinał mi włosy! Strzyżenie do tego fatalne,włosy po umyciu kompletnie się nie układały,a zdążyłam podkreślić iż nie przepadam za modelowaniem i proszę o dobre strzyżenie.Nigdy więcej nie odwiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyku Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 89.72.186.* 15.12.12, 13:14 W Pasażu Grunwaldzim pracuje pan Rafał w salonie Denique. Bardzo dobry i kompetentny fryzjer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocklau [...] IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.13, 17:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 30.04.12, 20:58 I najważniejszy !!!!PAN HENRYK!!!! Uwielbiam go <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.195.wb.wifirst.net 25.11.12, 15:43 ahahah nie ma to jak darmowa reklama ;D pozdrawiam beznadziejnych fryzjerow z rownie beznadziejnego salonu! oszustwo i tyle. Odradzam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klamka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.12.10, 10:39 Naprawde polecam,pani Gosia na Horbaczewskiego21 po prostu robi cuda na glowie. JA mam malo wlosow i cienkie i zniszczone od farbowania,tak mnie ladnie ostrzygla,odzywila wlosy:) jestem bardzo zadowolona. POLECAM A i ceny zachecajace:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joy Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 46.113.178.* 18.12.10, 22:56 A ja polecam salon urody Marilyn na Bielanach Wrocławskich. Jestem pod wrażeniem farb, na których tam pracują. Mają super połysk nie zmywają sie tak jak każde inne - a jestem bardzo wymagajacą klientka- poza tym za kazdym razem szefowa salonu robi mi inna awangardową fryzurkę i bez układania włosów mam super włosy.. ostatnio tez namówiły mnie dziewczyny na rzęsy i mezoterapię - wzięłam sobi w serii, bo ponoc tylko tak to działa i efekt jest niesamowity- naprężona, nawilżona cera. A rzęsy trzymają się trzeci tydzień bez dopełniania i mój chłopak powiedział,że od teraz bez rzęs mam się nie pokazywać w domu - o chyba ładnie wyglądam.. pozdrwawiam forum i podaj nr telefonu jakby ktos chciał skorzystać, bo dziewczyny sa na prawdę z dużą wiedzą i doświadczeniem.790 566 332 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 04:15 Qualitum Hair Spa- Przystankowa na Wojszycach dla mnie super,byłam trzy razy,super warunki i super fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elewina123 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.generacja.net. / 10.0.37.* 28.12.10, 00:56 Ja niezmiennie polecam Malgosię z Carlo Biani w Rynku. Jestem tam klientką od 8 lat i salon naprawdę spełnia wszelkie oczekiwania. Ostatnio wprowadzili nową firmę, która posiada w skladzie wodę termalną. Super jakość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an70 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.centertel.pl 29.12.10, 09:02 Czy to Pani Gosia jeszcze pracuje w CB na rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \Nix Re: dobry fryzjer we Wrocławiu- Damian z Glamour?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 21:40 W Glamour na Hallera 9 raz ścinał mi włosy Damian Bednarczyk, byłam zachwycona,niestety teraz podobno już tam nie pracuje, czy wie ktoś, gdzie się podziewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 46.113.95.* 15.01.11, 15:15 p. Gosia pracuje teraz w salonie Mariposa na ul. Kościuszki. odeszła z carlo biani, bo tam nie szanuje się fryzjerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.11, 21:05 Rozwiąże wszystkie wasze bolączki związane z wlosami i prolemem znalezienia najlepszego fryzjera, a moze myślicie ze macie tego najlepszego?:) Ta kobieta jest swietnym wizazysta fryzjerem jak i trenerem fryzjerstwa, wyszkolila większość topowych fryzjerow Wroclawia i nie tylko. Dla najbardziej wymagajacych i dla tych niezdecydowanych, ja osobiscie naleze do tych pierwszych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.182.65.15.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.11, 19:45 Ja jakies dwa lata temu wybralam z tego forum salon da vinci przy ul.pradzynskiego i nie zawiodlam sie wiec wszystkim polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamalinka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.217.146.194.generacja.pl 09.01.11, 23:28 małgosia z Carlo pracuje w Rynku od 8 lat. Była na macierzynskim, ale wróciła. Nie mylić z inną Gośką , która pracowała przez 2 lata też w Carlo w Rynku. Moja Gosia wróciła, więc ta nowa musiała ustąpić jej miejsca :) Dodam, że była uczestniczką szkoleń Toni&Guy, dla znawców tematu to naprawdę wyznacznik! Odpowiedz Link Zgłoś
rosa250 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 12.01.11, 10:18 Ja jestem zadowolona z salonu Ines, chodzę do nich od ok. 2 lat. Teraz chciałabym sobie w tym salonie zrobić trwałę, czy wiecie może który z pracowników zrobi ją najlepiej i za jaką kwotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.146.127.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.11, 18:42 p. Agatę z salonu Doris na Boya-Żeleńskiego, bardzo dobrze dobrany kolor i fryzura, włosy odżyły po poprzednim fryzjerze i nie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.greenlan.pl 13.02.11, 13:49 Ja polecam p.Mariusza z salonu Mariposa obecnie, wcześniej pracował w salonie Carlo biani w rynku. chłopak naprawdę umie dobierać fryzury i ścinać włosy, nie będę więcej tu koloryzować po prostu umówcie się na wizytę a sami się przekonacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 193.0.242.* 17.05.13, 15:37 potwierdzam, rewelacja!!! Niestety dzisiaj jak zadzwoniłam okazało się, ze juz nie pracuje w Mariposa i oczywiscie nie chcieli mi powiedziec gdzie sie przeniosl. Ktos wie gdzie teraz pracuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia33 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.13, 10:51 Też szukałam Mariusza, i dopiero wyżej na forum ktoś podał do niego numer tel 726375636 teraz pracuje na Kazimierza wielkiego tak mi powiedział przez telefon, więc się umowilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geodetta :) Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 16:47 salon redox we wrocławiu (pasaż grunwaldzki)- Patryk. Nie ma się co rozpisywać....na pewno nie pożałujesz. Po prostu spróbuj- rewelacja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta waz Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.04.11, 11:38 ja natomiast polecam Qualite skłodowska pan Łukasz super gość i świetny fryzjer!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 15:14 Zdecydowanie popieram ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.12, 13:41 Witam:) masz moze jakies namiery na Patryka z salonu Redox w pasazu grunwaldzkim? chodzilem do niego od dawna i chciałem sie zapisac na wizyte a niestety on tam juz nie pracuje:( z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ha.pwr.wroc.pl 28.04.13, 19:27 Też poszukuję Patryka, ale nie wiem gdzie się przeniósł maproszę o informacje na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.cdma.centertel.pl 17.07.13, 00:29 Patryk pracuje obecnie w budynku TIMES we wroclawiu, na Kazimierza Wielkiego. Salon Kublin&Berendowicz. Polecam jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.11, 12:59 Ja polecam Ci New Look Studio na Biskupinie. Profesjonalna i miła obsługa. Mają teraz nawet promocje :www.dealpeck.com/polska/wroclaw/9869-piekna-fryzura-dlonie-i-makijaz-tylko-w-new-look-studio-skorzystaj-z-darmowego-bonu-rabatowego-i-zaoszczedz-20-ceny-zabiegow-fryzjerskich-i-kosmetycznych- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 15:56 Odradzam szczerze to miejsce. Kompletny brak podejścia, brak stylu, brak wszystkiego. Wysoka cena za tragedię na głowie, słabe farby. Fryzjerka kompletnie zrobiła co chciała, mówiąc,że zrobi to co sobie zażyczyłam. Miał być lond, wyszłam z ciemnym beżem. Włosy uklepane na piankę, wycieniowane, zniszczone, wyglądałam jak stara bezgustna baba. Dodatkowo usłyszałam,że skoro jestem wysoka, to nigdy nie mogę nosić długich włosów. Kompletna żenada. Poza tym fryzjerka chodzi w kufajce, bo salonie jest po prostu bardzo zimno. Głupio zrobiłam,że tam poszłam, niestety potrzebowałam na szybko poprawić włosy, a tam było pusto i termin od ręki. Dziewczyny, jeśli w salonie fryzjerskim nie ma klientek i łatwo się umówić na termin, uciekajcie!!!!! Niestety ja nie byłam taka sprytna;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 15:57 Odradzam szczerze to miejsce. Kompletny brak podejścia, brak stylu, brak wszystkiego. Wysoka cena za tragedię na głowie, słabe farby. Fryzjerka kompletnie zrobiła co chciała, mówiąc,że zrobi to co sobie zażyczyłam. Miał być blond, wyszłam z ciemnym beżem. Włosy uklepane na piankę, wycieniowane, zniszczone, wyglądałam jak stara bezgustna baba. Dodatkowo usłyszałam,że skoro jestem wysoka, to nigdy nie mogę nosić długich włosów. Kompletna żenada. Poza tym fryzjerka chodzi w kufajce, bo salonie jest po prostu bardzo zimno. Głupio zrobiłam,że tam poszłam, niestety potrzebowałam na szybko poprawić włosy, a tam było pusto i termin od ręki. Dziewczyny, jeśli w salonie fryzjerskim nie ma klientek i łatwo się umówić na termin, uciekajcie!!!!! Niestety ja nie byłam taka sprytna;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monik Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.11, 15:21 Witam Polecam Qualite na Więziennej, bardzo fajni fryzjerzy z doświadczeniem, chodzę tam od dwóch lat i nigdy się nie zawiodłam. Jest tez salon Qualiteum , który się pod nich podszywa gdzieś na Krzykach, koleżanka, której poleciłam Qualite, kiedys tam trafiła przez pomyłkę :), ale nic nie wiem więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monik Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.11, 15:21 Witam Polecam Qualite na Więziennej, bardzo fajni fryzjerzy z doświadczeniem, chodzę tam od dwóch lat i nigdy się nie zawiodłam. Jest tez salon Qualiteum , który się pod nich podszywa gdzieś na Krzykach, koleżanka, której poleciłam Qualite, kiedyś tam trafiła przez pomyłkę :), ale nic nie wiem więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anudakis Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.11, 22:24 Kenia na Zaporoskiej róg Grabiszyńskiej - Wroclaw- nie polecam. Żenada. CZekałam 1/2 godz. mimo ze byłam umówiona na konkretna godzinę, umyto mi głowę zimną woda tłumacząc ze bojler sie nie zdążył nagrzać- była godzina 14. Ścięcie włosów trwało 15 min. Po czym zarządano ode mnie 50 zł pomimo tego że wczeniej rozmawiałam o kwocie 35-40 zł. Fryzjer Krzysztof bardzo lekceważy klientki, ale chwali sie że w ciągu 4 lat ściął juz pół miliona głów. Po 5 dziennie. Łatwo policzyć :-) ze to wielka bzdura tak samo jak istnienie tego rodzaju zakładów nastawionych wyłącznie na wycyckanie klienteli. Fryzura nie zmieniła mi sie zbyt wiele, co mozna zrobic w ciagu 15 min? Ale fryzjer krzysztof przekonywał, że dokona cudów fryzurowych gdy siadlam na fotel. Niezadowolenie i dysonans pousługowy to wszysko co wyniosłam z salonu KENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza_M Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 16:04 Na babskie wrocławskie pogaduchy zapraszam serdecznie na nowo otwarty po przebudowie NETKOBIETY.PL - portal dla nowoczesnych, aktywnych i uśmiechniętych kobiet z klasą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziu dla faceta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 19:15 szukam dobrego fryzjera/fryzjerki dla faceta nie chodzi o ekstrawagancje, ale o dokladne zestrzyzenie tak jak klient sobie tego zyczy no i oczywiscie urzejmosc/komunikatywnosc rowniez sa wazne cena nie taka wazna ale jednak nie z tej najwyzszej polki prosze Odpowiedz Link Zgłoś
kynu Re: dla faceta ? 26.04.11, 10:34 Salon naprzeciwko Starostwa Powiatowego Kościuszki 134 - Callas. Do 13.00 masz rabat 40% na strzyżenie męskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: dla faceta ? IP: *.internetia.net.pl 25.05.11, 18:11 świetna jest pani Beata w Salonie Urody 'DARIUS' :) Chodzę do niej od prawie 3 lat i zawsze było jak chciałem. Cena za strzyżenie męskie: 40zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siiivula ranking wrocławskich fryzjerów IP: *.home.aster.pl 24.05.11, 21:52 hejka tu jest ranking topfryzjer.pl/?a=szukaj&szukaj=simple&miasto=Wroc%C5%82aw czy ci fryzjerzy są warci polecenia, znacie ich? proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
bratstrach Re: ranking wrocławskich fryzjerów 20.07.11, 22:13 Nie czytałem wszystkich postów ale może zapytać w Cechu Rzemiosł Różnych o najlepszego fryzjera? Ja się strzygę przy FAT przy szkole sztuki walki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARMOLADA DANCING Re: ranking wrocławskich fryzjerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.13, 14:01 Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie na imprezę z cyklu Fryzjer Party już 8.06.2013 i pobawcie się razem z nami przy rytmach DISCO z lat 70, 80, 90 i polskiej muzyce. Serdecznie zapraszamy Więcej info na stronie www.marmolada.com.pl www.facebook.com/MarmoladaDancingPara dise?ref=tn_tnmn# !/events/141741666015947/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryś [...] IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.13, 14:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: ranking wrocławskich fryzjerów IP: *.wroclaw.mm.pl 22.10.13, 19:49 A wlasnie, gdzie ten salon sie teraz przeniósł i gdzie te fryzjerki? Tam byla taka fajna, ladniutka blondyneczka w półdługich wlosach, rewelacyjnie strzygla mojego syna, on teraz do zadnej innej fryzjerki nie chce chodzic i wcale mu sie nie dziwie! Gdzie ja znajde ta fajna fryzjerke, co my teraz mamy zrobic, tylko ona potrafila zrobic synowi wystrzalowy fryz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: ranking wrocławskich fryzjerów IP: *.tktelekom.pl 12.08.14, 09:11 Szczerze polecam salon Atelier Fryzur ul. Ofiar Oświęcimskich 15 www.salon-atelier.pl, pełen profesjonalizm, miła obsługa. Najprościej rzecz ujmując nigdy nie była tak zadowolona z tego co miałam zrobione ze swoich włosów jak po wyjściu z salonu od Pani Iwony. Gorąco polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: ranking wrocławskich fryzjerów IP: *.tktelekom.pl 12.08.14, 17:19 Szczerze polecam salon Atelier Fryzur ul. Ofiar Oświęcimskich 15 www.salon-atelier.pl , pełen profesjonalizm, miła obsługa. Najprościej rzecz ujmując nigdy nie była tak zadowolona z tego co miałam zrobione ze swoich włosów jak po wyjściu z salonu od Pani Iwony. Gorąco polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kredka90 Re: ranking wrocławskich fryzjerów 20.08.15, 18:35 Odradzam JOANNĘ ZADOROŻNĄ. Ta fryzjerka potrafi jedynie robic ombre i pasemka o pięknym jajecznym kolorze.... taki sam żółty odcień niezależnie od tego czy jesteś blondynką, szatynką czy brunetką... 0 wyobraźni czy dopasowania do klienta, do jego typu urody, karynacji itd. Jak w fabryce wszystko na jedno kopyto... A moje włosy po wizycie i tym nieszczęsnym rozjaśniaczu wątpliwej jakości są niesamowicie zniszczone.. Poza tym poziom kultury tej pani pozostawia wiele do życzenia, gdy chciałam reklamować usługe, wydzwaniała do mnie, pisała wulgarne smsy, gdy na jej stronie na facebooku wystawiłam opinię(która szybko skasowała, a moje konto zablokowała) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.11, 16:20 Od nie dawna mieszkam we Wrocławiu, ciężko było znaleźć naprawde dobrego fryzjera, który by zrobił mi na głowie to co mówiłam. Cięcie, które ładnie wygląda tylko wtedy jak się wyjdzie z salonu mnie satysfakcjonowało. Chciałam mieć wyjątkową fryzurę, która nie znika zaraz po pierwszym umyciu włosów. Koleżanka poleciła mi kiedyś fryzjera Tomka To był strzał w dziesiątkę. Zawsze znajdzie czas, nawet kiedy jest bardzo zajęty gdzieś mnie tam wciśnie, a efekt jest wspaniały. Doradza, proponuje oraz pokazuje fajne triki dzięki, którym w 5 min mam fajną fryzurkę. Dodatkowo nie jest bardzo drogi jak na wrocław, ale praca na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 17:14 Zapraszam do Salonu Urody Studio Fryzur. Kosmetyka KDM Studio pl. Tadeusza Kościuszki 5 50-029 Wrocław 71 341 09 11 Fryzjerzy styliści z dużym doświadczeniem 3 gabinety kosmetyczne stanowisko manikiurzystki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.static.korbank.pl 12.09.11, 22:11 Zdecydowanie nie polecam zakładu fryzjerskiego 100art przy ulicy Kosmonautów we Wrocławiu! Salon jest zadbany, czyściutki, pachnie nowością – pomyślałam więc „raz się żyje” i postanowiłam go wypróbować. W najgorszych koszmarach nie spodziewałam się, że moja wizyta potoczy się w ten sposób… Trafiłam tam z mamą wieczorem, niedługo przez zamknięciem. W środku nie było nikogo, już chciałyśmy uciekać (wielka szkoda, że tego nie zrobiłyśmy), kiedy z zaplecza wyszedł łysawy pan w średnim wieku. Nie wyglądał na fryzjera, ale w myśl zasady, że ludzi po pozorach oceniać nie należy, zdecydowałam się zaryzykować. W zakładzie panowała przejmująca cisza, więc pan włączył nastrojową muzyczkę i zaczął myć mi włosy. Robił to dosyć nieporadnie i powoli, zupełnie nie jak fryzjer, jednak nie mogłam już się wycofać. Poza tym moja fryzura nie należała do skomplikowanych, zakładałam, że mimo wszystko sobie poradzi. Nałożył mi jakąś dziwną odżywkę na włosy, poinformował, że trzeba ją trzymać przez dziesięć do piętnastu minut (spieszyłyśmy się, no ale trudno) i przeszedł do drugiego pomieszczenia. Gdy na niego czekałyśmy, śmiałyśmy się, czy pan fryzjer aby na pewno da radę. Kiedy wrócił, widząc naszą wesołość, zapytał, o co chodzi, ja powiedziałam z uśmiechem, że zastanawiamy się, czy podoła. „Zobaczymy. Parę razy to robiłem, tylko skoczę zajrzeć do podręcznika”, powiedział i poszedł na zaplecze. Oczywiście, cały czas myślałyśmy, że żartuje. Przy okazji pan wspomniał, że zakład należy tak naprawdę do jego żony, ale że w czwartek nie mają zazwyczaj wielu klientów i żona bierze sobie wolne. Pełna wątpliwości usiadłam na fotelu. Mój oprawca (w tym wypadku to chyba najwłaściwsze słowo) wziął do ręki nożyczki i… prawie zaczął działać, nie zapytawszy wcześniej, co ma zrobić. Przejęłam inicjatywę i zaczęłam mu nieskładnie tłumaczyć, czego oczekuję. Żeby trochę podciąć końcówki, nie za dużo i zrobić tak, żeby było trochę mniej pocieniowane, że grzywka ma być asymetryczna, taka jak teraz. Wydawało mi się, że nie ma pojęcia, co do niego mówię. Rzucał jakimiś profesjonalnymi (?) pojęciami (panie, mnie nie interesuje teoria, to pan ma ją znać, nie ja!). W końcu rozpoczął cięcie – do końca łudziłam się, że mnie przesadnie nie okaleczy (o ja, naiwna!). Niezdarne mycie włosów w jego wykonaniu to przy tym pikuś. Był wolny, chwytał włosy w bardzo dziwny sposób, jak kompletny laik. Moja przyjaciółka, która lubi bawić się we fryzjerkę, robi to bardziej profesjonalnie niż on. Ale nieprofesjonalne ruchy to nic! Pan „fryzjer” ściął mi tylko te włosy na dole, a że miałam je wcześniej dosyć mocno wycieniowane, wyglądało to bardzo dziwacznie. Z jednej strony były krótsze niż z drugiej, w pewnym miejscu wystawał też długi kikut. Z grzywką także zrobił coś nieokreślonego. Dzięki Bogu, że nie ściął tych włosów dużo, bo musiałabym chyba zaopatrzyć się w perukę. Należało mu mu nawtykać i stamtąd uciec, ale do ludzi asertywnych nie należę i zapłaciłam… 40 złotych! To spora kwota za takie minimalne cięcie nawet u prawdziwego fryzjera. Nie wiem, jak ze strzyżeniem radzi sobie jego żona, jednak… czy można ufać komuś, kto zostawia swojego nieogarniętego męża w zakładzie i pozwala mu przyjmować klientki? Dobrze radzę, trzymajcie się z daleka od 100art! Odpowiedz Link Zgłoś
nata107 nie polecam 12.09.11, 22:20 Zdecydowanie nie polecam zakładu fryzjerskiego 100art przy ulicy Kosmonautów we Wrocławiu! Salon jest zadbany, czyściutki, pachnie nowością – pomyślałam więc „raz się żyje” i postanowiłam go wypróbować. W najgorszych koszmarach nie spodziewałam się, że moja wizyta potoczy się w ten sposób… Trafiłam tam z mamą wieczorem, niedługo przez zamknięciem. W środku nie było nikogo, już chciałyśmy uciekać (wielka szkoda, że tego nie zrobiłyśmy), kiedy z zaplecza wyszedł łysawy pan w średnim wieku. Nie wyglądał na fryzjera, ale w myśl zasady, że ludzi po pozorach oceniać nie należy, zdecydowałam się zaryzykować. W zakładzie panowała przejmująca cisza, więc pan włączył nastrojową muzyczkę i zaczął myć mi włosy. Robił to dosyć nieporadnie i powoli, zupełnie nie jak fryzjer, jednak nie mogłam już się wycofać. Poza tym moja fryzura nie należała do skomplikowanych, zakładałam, że mimo wszystko sobie poradzi. Nałożył mi jakąś dziwną odżywkę na włosy, poinformował, że trzeba ją trzymać przez dziesięć do piętnastu minut (spieszyłyśmy się, no ale trudno) i przeszedł do drugiego pomieszczenia. Gdy na niego czekałyśmy, śmiałyśmy się, czy pan fryzjer aby na pewno da radę. Kiedy wrócił, widząc naszą wesołość, zapytał, o co chodzi, ja powiedziałam z uśmiechem, że zastanawiamy się, czy podoła. „Zobaczymy. Parę razy to robiłem, tylko skoczę zajrzeć do podręcznika”, powiedział i poszedł na zaplecze. Oczywiście, cały czas myślałyśmy, że żartuje. Przy okazji pan wspomniał, że zakład należy tak naprawdę do jego żony, ale że w czwartek nie mają zazwyczaj wielu klientów i żona bierze sobie wolne. Pełna wątpliwości usiadłam na fotelu. Mój oprawca (w tym wypadku to chyba najwłaściwsze słowo) wziął do ręki nożyczki i… prawie zaczął działać, nie zapytawszy wcześniej, co ma zrobić. Przejęłam inicjatywę i zaczęłam mu nieskładnie tłumaczyć, czego oczekuję. Żeby trochę podciąć końcówki, nie za dużo i zrobić tak, żeby było trochę mniej pocieniowane, że grzywka ma być asymetryczna, taka jak teraz. Wydawało mi się, że nie ma pojęcia, co do niego mówię. Rzucał jakimiś profesjonalnymi (?) pojęciami (panie, mnie nie interesuje teoria, to pan ma ją znać, nie ja!). W końcu rozpoczął cięcie – do końca łudziłam się, że mnie przesadnie nie okaleczy (o ja, naiwna!). Niezdarne mycie włosów w jego wykonaniu to przy tym pikuś. Był wolny, chwytał włosy w bardzo dziwny sposób, jak kompletny laik. Moja przyjaciółka, która lubi bawić się we fryzjerkę, robi to bardziej profesjonalnie niż on. Ale nieprofesjonalne ruchy to nic! Pan „fryzjer” ściął mi tylko te włosy na dole, a że miałam je wcześniej dosyć mocno wycieniowane, wyglądało to bardzo dziwacznie. Z jednej strony były krótsze niż z drugiej, w pewnym miejscu wystawał też długi kikut. Z grzywką także zrobił coś nieokreślonego. Dzięki Bogu, że nie ściął tych włosów dużo, bo musiałabym chyba zaopatrzyć się w perukę. Należało mu mu nawtykać i stamtąd uciec, ale do ludzi asertywnych nie należę i zapłaciłam… 40 złotych! To spora kwota za takie minimalne cięcie nawet u prawdziwego fryzjera. Nie wiem, jak ze strzyżeniem radzi sobie jego żona, jednak… czy można ufać komuś, kto zostawia swojego nieogarniętego męża w zakładzie i pozwala mu przyjmować klientki? Dobrze radzę, trzymajcie się z daleka od 100art! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia K.K. EXTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 16:44 Polecam Studio KDM na pl. Kościuszki! Jestem bardzo zadowolona z efektu- naprawdę warto! Dla mnie na 6!!! :)))) www.facebook.com/pages/Studio-Fryzur-Kosmetyka-KDM-STUDIO/210581898998762 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: nie polecam IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.09.11, 22:42 NIE POLECAM SALONY CALLAS NA KOŚCIUSZKI. Przede wszystkim dlatego, że W OGÓLE NIE TRZYMAJĄ SIĘ CENNIKA! Zapłaciłam dużo więcej niż się spodziewałam. Nie prosiłam o modelowanie a cena, którą zapłaciłam była nawet wyższa niż w cenniku za "strzyżenie+modelowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: nie polecam IP: *.mobile.project4.pl 26.09.11, 10:06 Megi. Anna czy jak Ci tam (ten sam adres ip) wiesz co to reklamacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alim najgorszy fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.13, 09:21 ostrzegam przed salonem elle na Legnickiej. Byłam tam 2 dni temu. Chciałam skrócić sobie włosy, coś na wzór boba. W pewnym momencie z przerażeniem zauważyłam, że fryzjerka nie wie co robi, skończyło się na poszarpanych, nierówno ściętych włosach. wyglądałam fatalnie, czego fryzjerka chyba nie widziała, nawet nie sprawdziła czy są równe po obu stronach (a nie były). wyszłam stamtąd i od razu umówiłam się do mojego starego fryzjera, który na szczęscie wszystko naprawił. Nie reklamowałam tej fuszerki w salonie elle, bo nie chciałam się denerwować ( jestem tydzień przed porodem), ale w innych okolicznościach bym tego tak nie zostawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: najgorszy fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 12:13 Potwierdzam niestety fatalną opinię nt salonu Elle na legnickiej. Byłam tam 2gi raz z uwagi na dobre jakościowo farby, ale była to moja ostatnia wizyta. Panie nie mają zielonego pojęcia o farbach, jak je mieszać i czego można się spodziewać w efekcie końcowym. Zamiast koloru ciepłego brązu, jaki chciałam, zrobiły mi mahoń. O cięciu nie będę się już wypowiadać, bo jest w poprzednim wpisie. Umiejętności i wiedza Pań pracujących tam jest na poziomie praktykantek. Nie potrafią nawet płynnie posługiwać się suszarką do włosów. Wizyta w takim salonie to żenujące i niesamowicie frustrujące przeżycie, efekty tragiczne. Myślę, że znacząco lepszych rezultatów można się spodziewać po osiedlowych fryzjerach. Bardzo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.tktelekom.pl 10.10.11, 09:23 Hej. Ja ze swojej strony chcę Wam polecić fryzjera we Wrocławiu. Czasem warto się przejechać do innego miasta. Jest taki zakład fryzjerski we Wrocławiu, który poleciła mi znajoma, której robił fryzurę ślubną i to w dodatku przyjechał do niej w dzień ślubu rano. Zrobił włosy pannie młodej, jej mamie i siostrom. Panie wyglądały rewelacyjnie!!!! Fryzjer nazywa się Andrzej Wierzbicki i pracuje, np. z Rubikiem, na pokazach mody, robi sesje zdjęciowe. Ja u niego chciałam tylko zafarbować włosy (kolor świetny i długo się trzyma), ale jak wziął mnie w obroty, to zrobił mi prawdziwą rewolucję na głowie! Wszystko trwało parę godzin, ale z salonu wyszłam, jak nowo narodzona! Ten fryzjer to prawdziwy magik, a po za tym równy koleś. Szczerze, to spodziewałam się zmanierowanego fryzjera, który czesze gwiazdy, a to świetny facet. Po za tym moje drogie Panie… Fryzjerzy w tym salonie, to same ciacha… Spokojnie mogę powiedzieć, że to najlepszy fryzjer we Wrocławiu. Zainteresowany wrzucam link do galerii, to sobie pooglądacie foty, jak to wszystko wygląda. www.wierzbicki-pracownia-fryzur.pl/galeria/z-salonu.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 22:01 a ile kosztuję ścięcie włosów u Wierzbickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.buraczynska dobry fryzjer we Wrocławiu- Callas 17.11.11, 13:45 po ponad dwuletnich poszukiwaniach, kończących się nie raz porażką, wreszcie trafiłam gdzie trzeba. Pan który mnie strzygł bardzo się spisał. Moje włosy są cienkie i rzadkie- nie wybaczają błędów. Widać na nich każdy niepewny ruch nożyczek. Cięcie było radykalne bo chciałam skrócić włosy na zimę i bałam się, że to może być kiepski pomysł, ale Fryzjer świetnie sobie poradził- mam ładną, lekką i nowoczesną (jak mówią dzisiaj koleżanki) fryzurkę. Do tego zamienił mój niemodny, blond balejaż w jednolity naturalny kolor. Zastrzeżenia mogłabym mieć wyłącznie co do ceny- zapłaciłam 170 zł ale domyślam się, że to dlatego, że zostały użyte dwa kolory farby (na balejaż i odrosty). Jestem zachwycona i polecam. We Wrocławiu to w tej chwili mój numer 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu- Callas IP: *.man.tk-internet.pl 24.03.12, 13:24 zdradź jeszcze gdzie ten pan pracuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Fryzjer męski Wrocław IP: *.swidnica.mm.pl 01.01.12, 22:42 Witam, szukam dobrego męskiego fryzjera, który będzie potrafił strzyc nowocześnie i z pomysłem. Usługa ma być wykonana w pełni profesjonalnie! Nic na tzw. "odwal się ". Najlepiej jakby sam potrafił zaproponować odpowiednią fryzurę lub umiał dopasować się do preferencji stylistycznych klienta. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 18:52 Polecam pana Grzegorza z Deux Garcons, pracuje na dobrych i trwałych farbach, umie doradzić i dobrać odpowiednią fryzurę, która odmłodziła mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HISZPAn Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.12, 19:31 polecam Marcina ze Szęśliwej 40 a, poradzi, pogada i do tego zrobi wszystko czego oczekujesz - za przystępną cenę... wypróbuj go... Odpowiedz Link Zgłoś