Gość: kibicWKS IP: *.pop.e-wro.net.pl 07.09.03, 21:13 A kibice Śląska mają to do siebie, że kochają swój klub nawet gdy drużyna przegrywa ;) HEJ ŚLĄSK! A te kartki to jakieś przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Coperfild Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.03, 22:39 Jebać czarną mafie, pierdolonych sędziów, i Michała Listkiewicza, który z kurwami nie potrafi sobie poradzić, bo sam był czarną kurwą.Jebać PZPN i frajerów w czarnych strojach, powiem krótko CHUJ WAM W DUPE, a na 3 lidze sędzia może nie zdążyć spierdoić do budynku klubowego i zostanie zajebany.Szkoda jego rodziny, która będzie musiała iść na pogrzeb CHUJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.pop.e-wro.net.pl 07.09.03, 23:31 Gość portalu: Coperfild napisał(a): > Jebać czarną mafie, ... Ostro ale prawdziwie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.09.03, 06:02 ojej oszukali slask!!!!kartki byly z kapelusza ojej biedny slask!ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eljan_k Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: 80.51.36.* 08.09.03, 07:41 Chociaż jestem mieszkańcem Katowic i byłem na tym meczu,to muszę obiektywnie przyznać rację p.Kowalskiemu.Sędzia mylił się jakoś zawsze w jednym kierunku Karał wrocławian natomiast przymykał oczy na takie same faule miejscowych.Nawet miejscowi kibice przyznawali w czasie meczu ,że sędzia nie musi aż tak pomagać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurator Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: 80.48.97.* 08.09.03, 08:17 Cóż ... wydało siękto rządzi 3 ligą i to nie tylko "piłkarsko". Sosnowiec chce być pewien awansu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OXY Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 08:52 Gość portalu: kurator napisał(a): > Cóż ... wydało siękto rządzi 3 ligą i to nie tylko "piłkarsko". > Sosnowiec chce być pewien awansu... PRZYPOMINAM,WSZYSTKIM JESZCZE RAZ !!!!!!!!!!!!!!TYLKO ZAGL.SOSNOW. BEZPOSREDNIO WEJDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!! SLASK MOZE TYLKO W BARAZACH WYWALCZYC AWANS !!!!OCZYWISCIE JAK PRZESKOCZY SULME ZIELONA GORE[ I ROZLICZY DLUGI Z CZARNA SOTNIA-ONI CZEKAJA I NIE ODPUSZCZAJA-CO WIDAC I CZUC ???? ,BO M0OZE OKAZAC SIE,ZE 3LIGA NA OPOROWSKIEJ TO TEZ ZA DUZO I 4LIGA W POLU WIDZENIA] . DLUGI ZA 1 I 2 LIGE TRZEBA SPLACIC-CZ.SOT.- HOWK !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.erazmus Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 08.09.03, 09:38 Gość portalu: OXY napisał(a): > Gość portalu: kurator napisał(a): > > > Cóż ... wydało siękto rządzi 3 ligą i to nie > tylko "piłkarsko". > > Sosnowiec chce być pewien awansu... > PRZYPOMINAM,WSZYSTKIM JESZCZE RAZ !!!!!!!!!!!!!!TYLKO > ZAGL.SOSNOW. BEZPOSREDNIO WEJDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!! SLASK MOZE > TYLKO W BARAZACH WYWALCZYC AWANS !!!!OCZYWISCIE JAK PRZESKOCZY > SULME ZIELONA GORE[ I ROZLICZY DLUGI Z CZARNA SOTNIA-ONI > CZEKAJA I NIE ODPUSZCZAJA-CO WIDAC I CZUC ???? ,BO M0OZE OKAZAC > SIE,ZE 3LIGA NA OPOROWSKIEJ TO TEZ ZA DUZO I 4LIGA W POLU > WIDZENIA] . DLUGI ZA 1 I 2 LIGE TRZEBA SPLACIC-CZ.SOT.- > HOWK !!!!!! Nie dosyć, że capslocka wyłączyć nie potrafisz to głupoty piszesz. Widzewowi, Poloni , Legi oraz większości drużyn w I lidze długi nie przeszkadzają. Legia nie zapłaciła jeszcze za zdobycie mistrza w sezonie 2001-2002 a mimo to gra w I lidze i wcale nie tak źle. Jeśli chodzi o mecz to Śląsk nie wykorzystał że miał rywala na łopatkach w I połowie a że w II sędziemu odbiło to niestety fakt. Na układy nie ma rady - trzeba teraz pilnować 2 miejsca i grać swoje. Podziękowania dla trenera Kowalskiego za umożliwienie kibicom powrotu do domu klubowym autokarem Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię. W sercu moim to Śląsk najwspanialszym klubem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxy Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 08:55 Gość portalu: eljan_k napisał(a): > Chociaż jestem mieszkańcem Katowic i byłem na tym meczu,to > muszę obiektywnie przyznać rację p.Kowalskiemu.Sędzia mylił się > jakoś zawsze w jednym kierunku Karał wrocławian natomiast > przymykał oczy na takie same faule miejscowych.Nawet miejscowi > kibice przyznawali w czasie meczu ,że sędzia nie musi aż tak > pomagać . CHLOPIE !!! BZDURY KOCOPOLISZ !!! , ZE BYLES NA MECZU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eljan_k Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: 80.51.36.* 09.09.03, 19:38 Gość portalu: oxy napisał(a): > Gość portalu: eljan_k napisał(a): > > > Chociaż jestem mieszkańcem Katowic i byłem na tym meczu,to > > muszę obiektywnie przyznać rację p.Kowalskiemu.Sędzia mylił > się > > jakoś zawsze w jednym kierunku Karał wrocławian natomiast > > przymykał oczy na takie same faule miejscowych.Nawet > miejscowi > > kibice przyznawali w czasie meczu ,że sędzia nie musi aż tak > > pomagać . CHLOPIE !!! BZDURY KOCOPOLISZ !!! , ZE BYLES NA > MECZU !!! Nie mam zamiaru z tobą dyletancie dyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinowe nosy malinowy klub he Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.chocianow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 14:10 pajace 4 liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4a Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.library.ucsf.edu 08.09.03, 19:40 Znowu niesprawiedliwa porazka, znow Slask lepszy na boisku, choc sedziowie znowu po raz kolejny 4 rok z rzedu naszego Slaska krzywdza. Czyzby szykowal sie spadek do 4 ligi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.pop.e-wro.net.pl 08.09.03, 20:34 Gość portalu: 4a napisał(a): > > Znowu niesprawiedliwa porazka, znow Slask lepszy na boisku, choc > sedziowie znowu po raz kolejny 4 rok z rzedu naszego Slaska > krzywdza. Czyzby szykowal sie spadek do 4 ligi ? 4a czy ty jesteś antykibicem Śląska? Bo tylko widzę twoje wpisy na forum w wątkach o Śląsku i zawsze piszesz o nim negatywnie. Jakieś kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4a Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.library.ucsf.edu 09.09.03, 19:23 Kompleksy ?? do kogo ?? nieee, po prostu mnie to smieszy wasze wroclawskie bayer(n)owanie. tutaj pokazane jest praktycznie wasz talent, kiedy nie ma waszych ludzi przy korycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.pop.e-wro.net.pl 09.09.03, 19:41 Gość portalu: 4a napisał(a): > Kompleksy ?? do kogo ?? To po co się czepiasz? Czy w Twoim regionie kraju nie ma problemów do rozwiązania? > nieee, po prostu mnie to smieszy wasze wroclawskie bayer(n)owanie. To się śmiej ale u siebie. Czy ja wchodzę na Twoje podwórko aby śmiać się z Ciebie? > tutaj pokazane jest praktycznie wasz talent, kiedy nie ma waszych ludzi przy > korycie. Nie rozumiem Wprowadzasz tylko nerwowy nastrój wśród kibiców a później mordują się po ulicach. Po co jątrzyć? Że inni też tak robią? Bierz przykład z tych mądrzejszych. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4a Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.library.ucsf.edu 09.09.03, 21:24 reagujesz typowo po wroclawsku: butnie i bez pomyslunku - spokrzenia na wlasne dokonania. tlumaczylem jednemu z twoich krajan, dlaczego tak slabo przedzie "wroclawski" sport po wyborach 2001. coz, slaby jest odzew, bo fakty sa niestety nie do ukrycia. wymieniam panow Grzegorza W. i Wladyslawa J. jako te osoby ktore wtlaczly duze pienidze w kabzy wroclawskich pseudosportowych bonzow. kasa sie skonczyla i jak reka odjal wyniki sie skonczyly. smieszne to, ale jakiez prawdziwe. ale przeciez cala polska w cieniu slaska hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.pop.e-wro.net.pl 10.09.03, 16:52 Gość portalu: 4a napisał(a): > cala polska w cieniu slaska hehe ;) A mi się jedank wydaje, że chyba tak(cala polska w cieniu slaska) skoro tacy jak ty wchodzą do wątków o III-ligowym klubie i wpisują komentarze. Skąd takie zainteresowanie III-ligowym klubem? Śląsk jest chyba jednak ważnym klubem dla reszty Polski skoro wzbudza takie zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4a Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.library.ucsf.edu 10.09.03, 18:47 wiesz, 3 liga to dla mnie klasa podworkowa. moje zainteresowanie przejawia sie z powodow ktore wymienilem powyzej. jak widac nie ma zainteresowania nawet z twojej strony, to wnioskuje jakie jest zainteresowanie innych kibicow. jest zalosnie mizernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.pop.e-wro.net.pl 10.09.03, 19:12 Gość portalu: 4a napisał(a): > jak widac nie ma zainteresowania nawet z > twojej strony, Fajnie się gada ale gdybyś mógł trochę precyzyjniej się wyrażać bo nie wiem o co chodzi z tym brakiem zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4a Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: 64.161.220.* 11.09.03, 05:48 Ja mowie o przekretach na lini spolka panstwowa - pseudosportowi dzialacze z Wroclawia bedacy rownoczesnie politykami. Te przekrety wiwindowaly czyjes mniemanie o sobie.Tylko tyle i juz. Te same osoby lub osoby z tego towarzystwa reprezentowaly nasz kraj w plebiscycie pod nazwa Expo Wroclaw zdaje sie 2010. Jasno sie chyba wyrazam. Jest ktos tutaj na tym forum kto podejmie rzeczowo rekawice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.pop.e-wro.net.pl 11.09.03, 16:19 Jeśli już coś wymyśliłeś to podaj nazwiska, na forum można. Ja nie znam żadnego działacza Śląska, który brałby udział w przygotowaniach EXPO. Może nikt nie podjął rozmowy, bo piszesz bez sensu? Jeśli znasz takiego działacza to podaj jego nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DG Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 19:58 Ciekawe do której ligi ?sędziowie? chcą zdegradować Śląsk?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenad Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 IP: *.kom / 10.104.36.* 08.09.03, 21:26 a czemu tak krotko gral Struzik? Przeciez strzelil juz 5 bramek... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.erazmus Re: Rozwój Katowice - Śląsk Wrocław 2:1 08.09.03, 22:01 Gość portalu: nenad napisał(a): > a czemu tak krotko gral Struzik? Przeciez strzelil juz 5 > bramek... Michał jest bez formy . To młody zawodnik i takie rzeczy się zdarzają ... Odpowiedz Link Zgłoś