libra.alicja 10.10.03, 13:24 Gdzie we Wrocławiu jest duży wybór zabawek, szczególnie chodzi mi o wózki dla lalek? Znacie jakis dobrze zaopatrzony sklep, albo hurtownię, w której można kupować detalicznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorusia Re: Gdzie wózki dla lalek? 12.10.03, 23:49 Na Swiebodzkim ,na stoiskach z prawdziwymi wózkami są takie zabawkowe,superowe,takie prawdziwe tylko małe,jak Karolcia podrośnie to jej kupię,bo mi się podobają! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
belara Re: Gdzie wózki dla lalek? 13.10.03, 21:39 W "Feniksie" na pierwszym pietrze tez widzialam sporo wozkow Odpowiedz Link Zgłoś
libra.alicja Re: Gdzie wózki dla lalek? - do Dorusi 14.10.03, 09:33 dorusia napisała: > Na Swiebodzkim ,na stoiskach z prawdziwymi wózkami są takie > zabawkowe,superowe,takie prawdziwe tylko małe, Gdzie tam są stoiska z wózkami? Chodzi Ci o ten targ, który odbywa się w niedziele? (raz byłam i nigdy więcej nie zamierzam) Odpowiedz Link Zgłoś
dorusia Re: Gdzie wózki dla lalek? - do Dorusi 14.10.03, 20:59 Skoro nie zamierzasz iść,to po co mam pisać gdzie są stoiska? ;)) ale może innym się przyda: wchodzi się głównym wejściem i idzie przed siebie,aż do takiego pomostu ze schodami,i trzeba pod nim przejsć i jeszcze kawałek prosto,stoiska są z prawej i z lewej strony. Ale byłam dziś w galerii dominikańskiej tam też jest spory wybór wózeczków i też śliczne tylko duuużo droższe Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
libra.alicja Re: Gdzie wózki dla lalek? - do Dorusi 14.10.03, 22:30 dorusia napisała: > Skoro nie zamierzasz iść,to po co mam pisać gdzie są stoiska? ;)) Dlatego pytam, czy to jest stały sklep (wtedy pójdę), czy targ tylko w niedzielę (wtedy nie, bo są straszne tłumy). Ale bardzo dziękuje za podpowiedź. > Ale byłam dziś w galerii dominikańskiej tam też jest spory wybór wózeczków i > też śliczne tylko duuużo droższe Też byłam, ale widziałam tylko spacerowe i parasolki, a ja szukam klasycznego głębokiego z poduszką i kołderką. Odpowiedz Link Zgłoś
haneczkaz Re: Gdzie wózki dla lalek? 21.10.03, 13:12 Spróbuj w Urwisie na Gajowej. Ja znalazłam tam wózek dużo porządniejszy i o połowę tańszy niż w Dominikańskiej. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
libra.alicja Re: Gdzie wózki dla lalek? 22.10.03, 22:09 haneczkaz napisała: > Spróbuj w Urwisie na Gajowej. Ja znalazłam tam wózek dużo porządniejszy i o > połowę tańszy niż w Dominikańskiej. Dziękuję za podpowiedź, sprawdziłam na ich stronie WWW i mają takie wózki jakich szukam, pojadę tam w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś