Dodaj do ulubionych

Przed derbami Wrocławia

IP: *.finemedia.pl 13.10.04, 21:28
Wielgus jesteś takim samym szowinistą jak ta hołota, co ciągle rozrabia i
urządza burdy na stadionach. Nie ma się co dziwić, że macie takich kibiców,
skoro zawodnik drużyny wypowiada takie słowa. Bardzo bym się cieszył, gdyby
Polar wygrał i udowodnił, kto rządzi we Wrocławiu. Jesteści zadufanymi
pajacami, żadnej skromności, zapomnijcie o potędze Śląska. Mam nadzieję, że
Polar wskaże wam miejsce w szeregu.
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocek Gonzo frajerze Śląsk jest klubem Wrocławia IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:31
      Gonzo jesteś frajerem myśląc że ten klubik z zakrzowa coś znaczy we Wrocławiu
      on powinien się nazywać polar zakrzów aby nie kalać Wrocławia.Banda
      sprzedawczyków.Taki jesteś gość a w niedzielę b aedziesz krzyczał Śląsk bo kupe
      masz w gaciach aby wyjść i ujawnić się jako kibic polary jesteś frajerem i
      kibicujesz frajerskiej drużynie.Drużyny w 5 lidze mają bogatrzą historię niż
      ten zasrany polar.Cały Wrocław jest za Śląskiem.
      • Gość: turez Re: Gonzo frajerze Śląsk jest klubem Wrocławia IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.10.04, 23:47
        bredzisz synu, ja bede kibicowal obu druzynom i nie ma znaczenia czy Śląsk ma
        długa historię a Polar krotką. Obie rużyny są z Wrocławia a ja bede obiektywny i
        mam nadzieje ze zobacze dobry mecz:) a z Ciebie drogi kolego bije szowinizmem
      • Gość: les Re: Gonzo frajerze Śląsk jest klubem Wrocławia IP: *.wrzos.wroc.pl 13.10.04, 23:50
        wrocek! jesteś żałosny,kibicuj komu chcesz ale chluby swojej drużynie nie
        przynośisz takimi prymitywnymi tekstami!
        • kibicwks KTO TU JEST NIEOBIEKTYWNY????????????????????? 16.10.04, 08:13
          Gość portalu: les napisał(a):

> wrocek! jesteś żałosny,kibicuj komu chcesz ale chluby swojej drużynie nie
          > przynośisz takimi prymitywnymi tekstami!

A Gonzo nie jest żałosny i przynosi chlubę Polarowi wyzywając Śląsk w
          internecie?????? I koto tu jest szowinistą i kto tu jest obiektywny?????
      • Gość: kast Re: Gonzo frajerze Śląsk jest klubem Wrocławia IP: *.magma / *.magma-net.pl 14.10.04, 08:23
        "Caly wroclaw jest za Slaskiem"?, chlopcze z calym szacunkiem dla klubu jakim
        jest Slask Wroclaw musze powiedziec ze jesli ma wiekszosc takich kibicow jak TY
        to to jest wlasnie kalanie dobrego imienia miasta i jego zla wizytowka na
        zewnatrz.Zarowno Polar jak i Slask sa wizytowkami Wroclawia i tylko z
        rywalizacji ich miedzy soba cos pozytywnego dla pilkarskiego wroclawia moze
        wyniknac, a dazyc do tego trzeba min. eliminujac takich pustoglowych kolesiow
        jak TY.
        • kibicwks Re: Gonzo frajerze Śląsk jest klubem Wrocławia 16.10.04, 08:16
          Gość portalu: kast napisał(a):

> a dazyc do tego trzeba min. eliminujac takich pustoglowych kolesiow
          > jak TY.

A co powiesz o Gonzo który wyzywa innych od pajaców na forum? To jest przykład
          prawdziwego kibica?
      • Gość: Cytryna Re: Gonzo frajerze Śląsk jest klubem Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:56
        Ale ty jestes pusty "Wrocek", jak Zakrzow nie jest czescia Wroclawia to moze
        Zerniki albo tez Ksiaze Male tez nie, co? Powinnismy sie cieszyc, ze mamy dwie
        druzyny na tym samym poziomie, ktore moge ze soba rywalizowac jak rowny z
        rownym i stworzyc mecz, ktory bedzie wzbudzal wiele emocji. Jestes zwyklym
        szowinista. Ja jestem z Grabiszynskiej, kibicuje Slaskowi, ale co piszesz na
        Polar jest zalosne! A moze takich jak ty ten niby "niewroclawski" Zakrzow
        powinnien sprowadzic na ziemie!
    • Gość: Misiek M Obaj jesteście frajerzy !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 13.10.04, 23:59
      Gonzo-nie przesadzaj ,Wielgus nikogo nie obraził ani nic szczególnego nie powiedział.Polar niewątpliwie ma swoje miejsce we Wrocławiu, ale to jednak Śląsk ma większe zainteresowanie-choć życzę Polarowi jak najlepiej.Często chodzę na mecze zarówno Śląska jak i Polaru.Wielu prawdziwych kibiców tak robi.Ale to jednak Ślask bez obrazy dla innych klubów ma szansę zaistnieć w futbolu z górnej półki.Podziwiam Polar w tym sezonie,za wyniki mimo tak trudnej sytuacji ale trzymam kciuki za Śląsk. A szowinistycznych bzdur,które wypisuje Wrocek szkoda nawet komentować. Co ty wiesz szczylu o Śląsku i jego tradycjach.Jak Śląsk budował swój wizerunek -nawet w w Europie- to pewnie srałeś jeszcze w pieluchę a pewnie i dalej srasz pod siebie.Więc nie nazywaj się kibicem Śląska albo noś swój szalik dumnie gnojku bo wielkie czasy wielkiego Śląska wrócą już wkrótce.
    • Gość: VVV Re: Przed derbami Wrocławia IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.10.04, 01:34
      a ja jestem fanatykiem Slaska widze ze tu sa jakies szowinistyczne okazy z
      polaru - wszystkich fanow WKSu traktujecie jak bandytow i idiotow, a sami
      takimi wypowiedziami sie blaznicie, szkoda ze nie macie tyle honoru zeby sie
      ujawnic a u nas juz byly takie ekipy jak 1 z Zar i 5 z Dobrzenia, nie macie tez
      pojecia w jaki sposob wytwarza sie psychiczna przewage swojej druzyny, znacie
      takie pojecia jak "jakinia lwa"? to zobaczycie jak sie polarowcy poczuja w
      niedziele, jestesmy w Europie i nie musimy "kibicowac" jak te marionetki np na
      halach NBA z ich zalosnym "defence", w niedziele bedzie goraco!!!
      • Gość: DD Re: Przed derbami Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:01
        Nie mam wątpliwości że na trybunach wygrają "kibice" Śląska. Takimi tępymi
        bandziorami nie mogą pochwalić się żadne kluby I czy II ligi. No może w A
        klasie coś by się znalazło. Nie mam również wątpliwości że na boisku wygrają
        zawodnicy POLARU. I to jest najważniejsze, znajdzie swoje odbicie w tabeli.
        • kibicwks Re: Przed derbami Wrocławia 16.10.04, 08:22
          Gość portalu: DD napisał(a):

> Nie mam wątpliwości że na trybunach wygrają "kibice" Śląska. Takimi tępymi
          > bandziorami nie mogą pochwalić się żadne kluby I czy II ligi.

Kolejny przykład INTERNETOWEGO SZOWINISTY któremu się wydaje że jest lepszym
          kibicem niż kibice Śląska i potrafi obrażać tylko na forum. Zajebiści są ci
          wspaniali kibice Polaru! Na pewno nie są szowinistami! O nie!
    • Gość: TYLKO ZAGŁĘBIE LUB i tak na Dolnym Śląsku rządzi ZAGŁĘBIE LUBIN... IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.10.04, 08:16
      i...nie ma mocnych
    • Gość: k. Re: Przed derbami Wrocławia IP: 195.20.110.* 14.10.04, 08:53
      Gonzo czy czytałeś chociaż wypowiedź Wielgusa????. Widze, że łatwo się
      posługujesz stereotypami "hołota", "burdy" itp. To co napisałeś niewiele ma
      wspólnego z rzeczywistością.
      Ja wierzę, że ukochany klub tego miasta - Śląsk, pokaże dobrą piłkę i
      zdobędzie na Olimpijskim 3 punkty. Polar to dobra drużyna, mecz powinien być
      zacięty, więc derby Wrocławia zapowiadają się na nieźle.
      Do boju WKS!!!
      • Gość: tom Re: Przed derbami Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 10:07
        Wystarczy popatrzeć na średnią frekfencję na meczech i już wiadomo, że we
        Wrocławiu jest właściwie jeden klub - ŚLĄSK. Polar(kibice) istnieje głównie tu
        na forum. Rozumiem, że garstka dziadków i pijaczków z Zakrzowa z nudów czasem
        wpadnie na mecz, ale tak naprawdę Polar kibiców nie ma. Cały Wrocław jest za
        ŚLĄSKIEM!!!
        • Gość: Xabi Kolejny "inteligent" sie odezwał IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.10.04, 10:32
          Dresik nie za duży???
          • Gość: k. Re: Kolejny "inteligent" sie odezwał IP: 195.20.110.* 14.10.04, 10:57
            Widzę, że i Lubin interesuje się naszymi derbami.
          • Gość: tom Xabi prawdziwy "inteligent" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.04, 19:07
            Tylko móżdżek chyba nie za duży bo niewiele z niego wypłynęło. Spróbój napisać
            jeszcze chociaż ze 2 zdania. Skup się napewno ci się uda, wierze w
            ciebie.Powodzenia
    • Gość: VVV Re: Przed derbami Wrocławia IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.10.04, 11:01
      tu w imieniu polaru wypowiadaja sie lubinianie i opolanie a nie polarowcy,
      ktorych przeciez nie ma
      • Gość: lolo Re: Przed derbami Wrocławia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 12:28
        Jest jeden Polarowiec GONZO niejaki.Udaje kulturalnego kibica Polaru i zarzuca
        wszedzie chamstwo i brak kultury kibicom Śląska.A tu prosze burak z niego
        wyszedł.Zarzucanie Wielgusowi szowinizmu to głupota.
        • Gość: darek Re: Przed derbami Wrocławia IP: 212.160.183.* 14.10.04, 15:33
        • Gość: Shrek Re: Przed derbami Wrocławia IP: 156.17.3.* 14.10.04, 15:35
          No prosze, Polar ma tylu kibicow i zwolennikow we Wroclawiu... a na mecze
          chodzi maksymalnie 200 osob, z czego co najmniej polowa nie wie gdzie sie
          dokladnie znajduje... A co do kibicow Polaru - poziom ich wypowiedzi,
          generalizowanie i obrazanie kibicow Slaska swiadczy samo o sobue...
          • Gość: tom1 Re: Przed derbami Wrocławia IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 14.10.04, 16:10
            Nie wiem dlaczego ludzie , ktorzy mieszkaja w jednym miescie sa kibicami
            obrazaja jeden drugiego?. Miejsce kazdy znajdzie dla siebie Slask, Polar ,
            Sleza i inne kluby tego miasta. Popatrzcie na Krakow, Warszawe ile tam jest
            klubow wystepujcych na szczeblach III ligi i wyzej. U nas we weoclawiu mamy dwa
            kluby na poziomie trzeciej ligi i co dalej ... Dlatego wszyscy powinni
            kibicowac klubom z wroclawia , nie patrzac sie czy to jest Slask , Sleza Polar
            ( inne kluby z wroclawia) Nie obrazajmy sie sami czy wina klubu z Zakrzowa sa
            niepowodzenia Slaska, nie .. Bardzo mnie cieszy , ze we wroclawiu ponownie
            powstaja odradzaja sie kluby , ktore moze wystepuja w nizszych klasach ale sa ,
            Sa ludzie ktorzy chca dzialac i zrobic cos dla swoich pociech, im wiecej klubow
            bedzie we wroclawiu w tedy bedzie wiecej zawodnikow i bedzie mozna tworzyc
            mocniejsze druzyny.
            • kibicwks Re: Przed derbami Wrocławia 16.10.04, 08:26
              Gość portalu: tom1 napisał(a):

> Nie wiem dlaczego ludzie , ktorzy mieszkaja w jednym miescie sa kibicami
              > obrazaja jeden drugiego?.

Zapytaj o to Gonzo któremu się wydaje że jest lepszym od innych.
        • Gość: janek Re: Przed derbami Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:07
          ja jestem polarowcem !!!! znam sklad na pamiec, mam szalik, kibicuje !!!!
    • kibicwks Re: Przed derbami Wrocławia 16.10.04, 08:10
      Gość portalu: Gonzo napisał(a):

> Jesteści zadufanymi pajacami,

Zapraszam na mecz. Obraź któregoś z kibiców stojąc z nim twarzą w twarz. Masz
      odwagę? Jeśli nie to nie obrażaj również w internecie.
      • Gość: ddt Re: Przed derbami Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 13:36
        Znalazł się odważny (w tłumie sobie podobnych szowinistów). A może
        powiedziałbys coś na Legię w ich sektorze stojac twarzą w twarz z ich
        bandziorem? Jesteś żałosny z tym twoim napinaniem muskułów!
        • kibicwks Re: Przed derbami Wrocławia 16.10.04, 14:08
          Zauważ że ja nikogo nie obrażam na forum(POD WARUNKIEM ŻE KTOŚ SAM NIE ZACZNIE
          TAK JAK W TYM WYPADKU GONZO) Nie stanę twarzą w twarz z kibicem Legii i nie
          obrażę go i jeśli nie zauważyłeś to również NIE ROBIĘ tego w internecie w
          przeciwieństwie do kibiców Polaru, którzy obrażają na forum innych a sami boją
          się to komuś powtórzyć to w oczy.

Ja nie ubliżam nikomu jeśli ktoś mi nie ubliża i mnie nie obraża. Tym się
          różnię jako kibic Śląska od kibiców Polaru którzy ponoć są święci.
    • Gość: dziadek Re: Przed derbami Wrocławia IP: *.proxy.aol.com 16.10.04, 14:00
      Dajcie sobie spokuj z tym napinaniem.Szacunek dla kibicow,szacunek dla obu
      klubow bo to sa wroclawscy kibice i wroclawskie kluby.A tacy jak Gonzo sa moze
      chozy a moze sa z Lubinia albo z Opola a wy dajecie sie prowokowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka