Dodaj do ulubionych

kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek

21.11.08, 19:39
masakra - od osiedla jaracza do pasażu grunwaldzkiego 1,5 h!
APOKALIPSA!
Obserwuj wątek
    • Gość: zdegustowany Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.chello.pl 21.11.08, 19:46
      Psary -> Wrocław - Borowska: 3h
      • 2w Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek 21.11.08, 21:35
        Gość portalu: zdegustowany napisał(a):

> Psary -> Wrocław - Borowska: 3h
        Chyba szybciej, a już na pewno ekonomiczniej, byłoby objechać w kierunku Brzegu
        Dolnego, Lubiąż, do A4, Wrocław Wschodni, Buforową i Świeradowską do Borowskiej.
    • Gość: misiek Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.ok.ae.wroc.pl 21.11.08, 19:49
      Psie Pole - Powstańców 2 godziny
      :/
      • Gość: cheers Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 19:51
        bielany kromera 2g45m
    • gosiasamosia3 Głosujcie nadal na Dutkiewicz i jego ekipę 21.11.08, 19:55
      Plac Grunwaldzki - Klecina, 3 godziny
      • tak_rzecze_don Re: Głosujcie nadal na Dutkiewicz i jego ekipę 21.11.08, 19:57
        qrde ale czegoś takiego to jeszcze w tym mieście nie przeżyłem- a myślałem że korki mi już nie straszne bo się przyzwyczaiłem
        • Gość: ... Re: Głosujcie nadal na Dutkiewicz i jego ekipę IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.08, 19:58
          Od Słowiańskiej do Jedności Narodowej (1km) 1,5 h...
          • tak_rzecze_don Re: Głosujcie nadal na Dutkiewicz i jego ekipę 21.11.08, 20:03
            pomijając deszcz/śnieg/remonty wydaje mi się że w dużej mierze jest to też wina półgłówków, którzy licząc na to że jeszcze na danym cyklu świetlnym przeskoczą przez skrzyżowanie, powodują zaklinowanie się na tym skrzyżowaniu wielu aut, przez co wszyscy stoją
            • bahn Zastawiającym skrzyżowania odbierać prawo jazdy... 21.11.08, 21:41
              ...konfiskować samochody, albo taranować tramwajami :>
              A tak poważnie, to masz w pełni rację. Przez takich kretynów co to im się
              bardziej śpieszy od innych, stoją nie tylko wszystkie samochody na skrzyżowaniu,
              ale też tramwaje. Miałem dziś wątpliwą przyjemność w zawalonym po dach wagonie
              przestać trzy cykle. Moglibyśmy poturlać się dalej, ale non stop jakieś bezmózgi
              zajeżdżały torowisko. Na miejscu motorniczego bym chyba po prostu ruszył,
              przejechał i pozbierał za skrzyżowaniem co odpadło wręczając kierowcy.
    • Gość: dupas wyjazd z galerii dominikanskiej 1 godzina IP: *.wroclaw.mm.pl 21.11.08, 20:09
      25 minut na poziomie, 35 minut w ślimaku
      • Gość: mj Re: wyjazd z galerii dominikanskiej 1 godzina IP: *.lanet.net.pl 21.11.08, 21:06
        Gość portalu: dupas napisał(a):

> 25 minut na poziomie, 35 minut w ślimaku

Że co??? w galerii nawet? Co to już szał przedswiąteczny się zaczął?
        Szajba jakaś.
        • Gość: Shopping-Man Re: wyjazd z galerii dominikanskiej 1 godzina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.08, 21:19
          a może po prostu nie sposób było wyjechać z Galerii na ulicę? :-)
    • czuszkaa Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek 21.11.08, 20:10
      od korony do dworca glownego 2 godziny!!!! masakra!!!!
      • Gość: qw na przystanku IP: *.media4.pl 21.11.08, 20:20
        czekalem 1h 10min
        Przy Magnolia Park bus 103 i 403 zaden nie przyjechal
        • Gość: teresa Szok!! Korona-Borek 3h autobusem MPK IP: *.as.kn.pl 21.11.08, 20:27
          Centrum Handlowe Korona-Centrum Handlowe Borek/Carrfur/ 3godziny
          autobusami MPK.Szokkkkkkkkk.Maaasakraaaa.Obłęęęddddd !!!
          • quonio Re: Szok!! Korona-Borek 3h autobusem MPK 21.11.08, 20:31
            Jak ja się cieszę, że nie musiałem dzisiaj ruszać tyłka z domu, a już tym
            bardziej nie autem. Współczuje Wam wszystkim bo tylko z wiadomości wiem co się
            we Wrocławiu dzieje.
        • Gość: Pitekantrop Bo nogi są od tego, by ... IP: *.chello.pl 21.11.08, 20:32
          Świdnicka-Nowowiejska - 25 minut. Na piechotę.

Podobno najprostsze rozwiązania są najlepsze.

• Gość: Bart Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.media4.pl 21.11.08, 20:31
      Czy my kierowcy musimy sami sobie drogę na skrzyżowaniach
      zajeżdżać?? I blokować całkowicie ruch?
      • tak_rzecze_don Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek 21.11.08, 20:34
        spieszą sie. mysla ze jak przeskoczą to skrzyżowanie ten cykl wcześniej to
        oszczędzą a to guzik prawda. poza tym naprawdę NIEWIELU jeździ "na suwak" wiec
        czasem człowiek stoi jak jełop aż w końcu się wk*** i wbije na chama bo inaczej
        się nie da.
        • Gość: Krzysztof Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.wroclaw.mm.pl 21.11.08, 21:02
          Z Racławickiej do Dworca Gł. ok. godziny.
          Z tym suwakiem to różnie bywa. Gość grzał dziś po lewym pasie
          wymijając kolejkę a potem się wp... no bo jemu się śpieszy.
          Na skrzyżowaniu Komandorskiej i Swobodnej pinda w białym mikrobusie
          z nr rej DSR ...X.. (pełnego nie podaję) wp... się na skrzyżowanie i
          klapa. Skrzyżowanie zaczęło się kiblować. Gdy się przecisnąłem na
          swoim zielonym już wszyscy na nią trąbili. A ta zuła gumę kręcąc jak
          krowa w kropki bordo....
          Generalnie to ciul a nie pogoda. Na powstańców można by jechać
          szybciej. To efekt "remontowy".
          EURO się wójtowi Dutkiewiczowi zachciało.
          • Gość: Krzysztof Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.wroclaw.mm.pl 21.11.08, 21:08
            Zamknięte lub zwężone drogi:
            Hallera
            Grabiszyńska
            Podwale
            Krakowska
            zafajdany most Szczytnicki

dodawajcie dalej...
    • Gość: arch05 Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.08, 20:51
      Plac Grunwaldzki - Poltegor 3h!!!!

kiedy wkońcu ta obwodnica??????????????????????????????? :(
    • tocqueville Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek 21.11.08, 20:53
      Magnolia-Legnicka-Kazimierza-Dominikański-plac społeczny-wyszyńskiego-kromera -
      3 godziny
      • Gość: gosc Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.chello.pl 21.11.08, 22:50
        pl. strzegomski poznanska inowroclawska pomorska olbin 30min. dalej pieszo;)
    • Gość: hfgh Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.08, 20:54
      Dworcowa - dworzec Świebodzki - 1,5 h
      • Gość: ` Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.router.finemedia.pl 21.11.08, 20:57
        Korki korkami, a wrocławscy kierowcy MPK świętowali dzień życzliwości po
        swojemu. Dziś taki jeden, na przystanku na Krzykach o dokładnie 15.26 zamknął mi
        przed nosem drzwi od autobusu i odjechał zadowolony. Padało. Nie widzieć mnie
        nie mógł.
    • liton jak słodko 21.11.08, 21:04
      dobrze wiedzieć, ze w domu wszystko po staremu ;))

tak z ciekawości - ile jeszcze ulic chcą rozkopać w tym roku? :)
    • tocqueville Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek 21.11.08, 21:09
      miałem trochę nerwów bo jechałem na maksymalnej rezerwie paliwa, oczywiście
      żadne szanse żeby gdzieś zjechać do stacji - jakby mi tak stanął gdzieś pod
      placem dominikańskim albo na wiadukcie placu społęcznego to by dopiero było :)
      Ale dojechałem
      • Gość: mm Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.chello.pl 21.11.08, 21:29
        traugutta- psie pole (przez grunwald, szczytnicki, kochanowskiego)
        16.20 - 17.10 więc 50min - chyba miałam szczęście??
        • Gość: mj Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.lanet.net.pl 21.11.08, 21:30
          Gość portalu: mm napisał(a):

> traugutta- psie pole (przez grunwald, szczytnicki, kochanowskiego)
          > 16.20 - 17.10 więc 50min - chyba miałam szczęście??

Chyba tak, to najgorsze rozpętąlo się chyba po 17.
          • Gość: gość Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 22:05
            Strachocińska od kościoła do Strumykowej 55 minut a to zaledwie jakieś 500
            metrów........KOSZMAR
            • Gość: Damian Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.static.korbank.pl 21.11.08, 23:37
              Trzeba być totalnym idiotą żeby jechać samochodem 500 metrów... tym bardziej że
              są korki.
              Człowieku, ten odcinek spokojnym tempem przeszedł byś w 5 - 10 minut. Rusz
              czasem głową to nie boli
              • Gość: pozdrawiam Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 02:21
                Czyli mówisz, że wystarczy być tobą.
              • Gość: zoya Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeee IP: *.217.146.194.generacja.pl 22.11.08, 08:20
                trzeba być totalnym idiotą żeby zakładać, że ktoś chce przejechać tylko 500 m w
                takich korkach. to był przykład jak długo na pewnych odcinkach się stało.
    • Gość: Obserwator Bielany-Kielczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 21:53
      1:45
      Bielany - 18:05
      Karkonoska pusta az do TV Klecina. Cala Powstancow zawalona. Objechalem
      Januszowicka, przecialem Sztabowa, do Wielkiej na Komandorska - w sumie 25
      minut, czyli 18:30. Skrzyzowanie Komandorska-Swobodna zawalone cale, wiec
      wrocilem na Powstancow na wysokosci Hotelu Wroclaw. Spod swiatel dla pieszych do
      skrzyzowania kolo Arkad Wroclawskich jechalem ... 20 MINUT, czyli byla juz
      18:50. 300 metrow w eo minut.
      Potem jeszcze 25 minut przez Widok do Kazimierza Wlk., i za placem Spolecznym
      ... koniec korkow! (w strone Biskupina, bo do miasta cala Os Grunwaldzka stala
      ciasno).

Wygaldalo na to, ze zapchane totalnie bylo tylko centrum naszej europejskiej
      wioski spotkan. Nie daj Bog Euro 2012 odbedzie sie jednak tutaj i trzeba bedzie
      emigrowac. Gdziekolwiek, bo nigdzie nie ma takiego syfu jak we Wroclawiu.

Rafal, jestes nieudolnym i niekompetentnym urzedasem. Podobno masz ambicje
      zostania Prezydentem RP. W zyciu, koles!!! Poza Wroclawiem ten kraj jeszcze
      jakos funkcjonuje, wiec nie rob nam wiochy z calej Polski i nie pchaj sie na ten
      urzad.
    • Gość: armagedon Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.206.112.108.static.telsat.wroc.pl 22.11.08, 06:42
      pętla krzyki - arkady: 1h 50 minut
    • Gość: Taka jedna Re: kooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeee eeeeeek IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.08, 07:51
      Łowiecka - Podawle - wszystko w centrum a jazda trwała 2 godziny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka