Gość: marsha IP: *.kask.net.pl 04.08.01, 23:20 Skoro sezon ogórkowy trwa,to możemy wakacyjne wątki kontynuować! :)) było o najładniejszych imionach kobiecych,czas na panów... moje "typy": Szymon,Sandryk,Noan,Antek,Sambor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BARTOSZ Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.01, 23:41 BARTOSZ BARTOSZ BARTOSZ BARTOSZ BARTOSZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 01:40 Co w tym towarzystwie robi swoiski Antek? Rozbawiłaś mnie i ujęłaś, to imię mojego śp. taty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 01:41 Errata: Antek jest swojski, a nie "swoiski"... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:11 A imię Robert Wam się podoba, czy nie. Tylko obiektywnie i bez wazeliniarstwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.01, 16:30 Dawid... Marcel... swojski Michał... Geralt ;-)... no i Shrek :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:55 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > Dawid... Marcel... swojski Michał... Geralt ;-)... no i Shrek :-))) Shrek - a co to za imię? Z jakiego kraju pochodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: 10.40.65.* 05.08.01, 16:48 A ja jestem walnięty na punkcie Irlandii i mi się podoba Patryk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:56 Gość portalu: acho napisał(a): > A ja jestem walnięty na punkcie Irlandii > i mi się podoba Patryk. Uciekając na moment od wątku o imionach...a Acho piwo Irlandzkie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: 10.40.65.* 05.08.01, 17:22 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Uciekając na moment od wątku o imionach...a Acho piwo Irlandzkie lubisz? No jasne! Guinness Draught i Murphy''s. A Kilkenny już trochę mniej. A w ogóle to najbardziej lubię whiskey - Bushmills Black Bush i Jamesona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefas Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.ok.wroc.pl 05.08.01, 19:58 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Gość portalu: acho napisał(a): > > > A ja jestem walnięty na punkcie Irlandii > > i mi się podoba Patryk. > Uciekając na moment od wątku o imionach...a Acho piwo Irlandzkie lubisz? św. Patryk od 413 r. chrystianizował Irlandię i za to cześć mu i chwała, ale naprawdę piękne imię to PIOTR (hebrajskie KEFAS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:59 Marek i Marek, i ...ostatecznie Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 19:33 Michał, Marek ...Sambor... Miłogost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 19:41 Gość portalu: kinga napisał(a): > Michał, Marek ...Sambor... Miłogost Miłgost... Skąd własciwie wywodzi się geneza tego imienia. Wie ktoś? A może napisze nam o tym sam Miłgost R... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: IMIONA MĘSKIE... :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 19:42 Miłogost naturalnie....sorewicz (chochliki komputerowe zadziałały). Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: IMIONA MĘSKIE... :) 20.06.02, 15:11 Gość portalu: marsha napisał(a): > Skoro sezon ogórkowy trwa,to możemy wakacyjne wątki kontynuować! :)) > było o najładniejszych imionach kobiecych,czas na panów... > moje "typy": > > Szymon,Sandryk,Noan,Antek,Sambor Odpowiedz Link Zgłoś