Gość: Imax IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.01, 12:15 Nareszcie z holu dworca zniknęły obskórne i śmierdzące budy, ulokowano je w przejściu które prowadzi do wind(zresztą nieczynnych). Gospodarzom dworca należą się wielkie brawa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borsuck Re: Porządki na Dworcu Głównym IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 05.08.01, 15:04 We Wrocławiu jestem dość często. Ale nie tylko z tymi budami musicie zrobić porządek. Strach usiąść na krzesełkach na peronie. Co chwile przelatuje jakiś gołąb i kto wie czy akurat na mnie nie trafi... Poza tym strasznie obsrany (dosłownie) ten dworzec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Porządki na Dworcu Głównym IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:35 Gość portalu: Borsuck napisał(a): > We Wrocławiu jestem dość często. Ale nie tylko z tymi budami musicie zrobić > porządek. Strach usiąść na krzesełkach na peronie. Co chwile przelatuje jakiś > gołąb i kto wie czy akurat na mnie nie trafi... Poza tym strasznie obsrany > (dosłownie) ten dworzec... Problem gołębi, to nie tylko problem wrocławskiego dworca PKSP, ale też wszystkich innych większych dworców PKP w Polsce (no może w wyjątkiem Centralnego w Stolicy, bo on jest pod ziemią i przypomina stację metra). Odpowiedz Link Zgłoś