Dodaj do ulubionych

ankieta - praca mgr

05.04.09, 16:55
Witam,

Zachęcam do wypełnienia ankiety pt:"Wpływ niekonwencjonalnych form reklamy na
konsumenta" która jest mi niezbędna do mojej pracy. Potrzebuję jak najwięcej
osób bo muszę prace oddać już do końca kwietnia. Ankieta jest anonimowa.

link do ankiety:
www.ankietka.pl/survey/show/id/23071/wplyw-niekonwencjonalnych-form-reklamy-na-konsumenta.html
Z góry dziękuję za pomoc !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aasd Re: ankieta - praca mgr IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.09, 23:44
      Po odpowiedzeniu w pytaniu 9 "nie" nie można - zgodnie z instrukcją - zakończyć ankiety,
    • prorok21 Re: ankieta - praca mgr 06.04.09, 13:43
      Następny absolwent(n-tka) jakieś wyższej szkoły lansu i bansu co to badania ? źródłowe do he he pracy dyplomowej w na forum robi. i to z terminem do końca kwietnia szkoda czasu już lepiej kup sobie ten dyplom na targu i nie spamuj forum
    • Gość: drabinka raczej ściema ponad połowa pytań o piwo desperados IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 13:57
      i tyle
      • Gość: Piotr Re: raczej ściema ponad połowa pytań o piwo despe IP: *.joanitow.finemedia.pl 06.04.09, 18:36
        Nie byliście geniusze na studiach to nie wypowiadajcie się tu chociaż, większość
        prac pisze się "...na przykładzie.." Pewnie praca pisana jest na przykładzie
        marki piwa stad takie pytania.
        Swoją drogą jest to forma spammingu, ale z drugiej strony w jaki inny sposób
        zebrać dane do badań?? Wywiady oko w oko, listy pocztowe z ankietami??
        Zawsze jednak mozemy poszukać czegoś dobrego, wypełniasz - masz wkład w rozwój
        nauk ekonomicznych:D
        (choć akurat do prac mgr mało kto póżniej zagląda, chyba ze wybitnych)
        • tomek854 Re: raczej ściema ponad połowa pytań o piwo despe 06.04.09, 20:08
          Ja byłem na studiach. I ode mnnie wymagano badań na miarodajnej próbie a nie na
          przypadkowych ludziach z forum... Owszem, trzeba się było nachodzić i osobiście
          podostarczać ankiety do wytypowanych ludzi i potem poodbierać, no ale cóż...
          Moze po prostu dlatego dyplom z tej uczelni jest coś wart...
          • Gość: Az z Barcelony do roboyx, a nie smigac sie po forum IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.09, 20:31
            a moze bys sie wzial do roboty, frajerze!
            Zenujucy wpis z blaganiem ! Niebywale. Potem bedzie z ciebie taki
            magistrant, jak z koziej dooopy trOMba!
          • Gość: a Re: raczej ściema ponad połowa pytań o piwo despe IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.09, 21:37
            oczywiście masz rację zestawienie prawidłowej grupy badanych w badaiach ankietowych to postawa rzetelności takich badań. Robienie badania na przypadkowych internautach można z punktu nauwego rozbic o kant doopy
            • Gość: ccc Re: raczej ściema ponad połowa pytań o piwo despe IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 00:49
              ot jak to leniuszki i głuptaski po dyplomy idą
            • kolejar Głupoty wypisujecie, błąd katasrofalny ankiety 09.04.09, 03:43
              Gość portalu: a napisał(a):

> oczywiście masz rację zestawienie prawidłowej grupy badanych w badaiach
              ankietowych to postawa rzetelności takich badań. Robienie badania na
              przypadkowych internautach można z punktu nauwego rozbic o kant doopy

Tu się częściowo NIE ZGADZAM!
              Jeśli chodzi o przypadkowość, to kant doopy rozbić Twój zarzut. W badaniach
              ankietowych właśnie CHODZI O PRZYPADKOWOŚĆ respondentów. Twoje i innych tu
              "mędrców" dywagacje świadczą o totalnej indolencji i na siłę kreowanej
              przemądrzałości.
              W drugiej części zgadzam się o tyle, że przypadkowość netowa nie jest żadną
              przypadkowością. Grupa użytkowników netu nie jest reprezentatywna (poz
              przypadkiem badania użytkowników netu oczywiście). Badacz/ka powinien/na ruszyć
              swoją szacowną d...pę i pojechać też na wieś. Z tego olewajstwa wychodzą np.
              katastrofalne wyniki sondażowe dla PSL, a oni i tak zawsze w Sejmie...
              • tomek854 Re: Głupoty wypisujecie, błąd katasrofalny ankie 09.04.09, 03:48
                > Jeśli chodzi o przypadkowość, to kant doopy rozbić Twój zarzut. W badaniach
                > ankietowych właśnie CHODZI O PRZYPADKOWOŚĆ respondentów.

To po grzyba komu takie wyniki, które są przypadkowe a nie reprezentatywne?

Tak się składa, że niedawno podejmowałem pracę ankietera, z której
                zrezygnowałem, bo była do dupy, a znalazłem lepszą, ale co się nauczyłem na
                4-dniowym szkoleniu to moje (i w sumie niczego rewolucyjnego tam nie było).
                Nawet ankiety do ludzi na ulicy kierowane są do pewnej grupy osób, nie do
                każdego podejdą (o ile to są prawdziwe, sensowne badania).
        • Gość: drabinka Re: raczej ściema ponad połowa pytań o piwo despe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:37
          > Nie byliście geniusze na studiach to nie wypowiadajcie się tu
          > chociaż, większość

Nie bądź śmieszny, są kierunki gdzie tego typu prac się nie pisze. Widzę jednak,
          że duma rozpiera kolegę - był studentem haha.
          Ja stawiam, że to badanie marketingowe.
          • nastyyy Re: raczej ściema ponad połowa pytań o piwo despe 09.04.09, 11:40
            Próbowałam wypełnić.. tylko ankieta błędna..
          • Gość: drabinka Re: raczej ściema ponad połowa pytań o piwo despe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:51
            a stawiam, że to badanie marketingowe desperados, coby było jasne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka