Gość: karol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 19:34 Czy ktoś może podzielić się swoimi odczuciami po wizytach u dr Bełżka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Patrycja B Re: dr Bełżek IP: 212.106.24.* 23.11.10, 21:03 Witam!!! Jestem pacjentką doktora Artura Bełżka. Otóż powiem krótko!!! Dzięki temu lekarzowi chodzę!!! Miałam poważną kontuzję kolana!! Przez 3 lata chodziłąm po lekarzach i każdy leczył mnie na cos innego. Każdy wymyslal rzeczy- jakies nienormalne!!!albo jeden z lekarzy u których byłam specjalizujacy sie w kregoslupach "leczyl" mnie na kolano--->a raczej na kasę(kazal mi przychodzic prywatnie)!! Nie bede juz pisac jaki to lekarz ale az sie gotuje we mnie!!! Otóż do A.Bełżka trafiłam przypadkiem!! Od razu znał się na rzeczy. Zaopiekował sie mna a nie zbywał!!! Miałam mieć operacje w Kolejowym niestety inny lekarz nie chcial operować z nim ,uzasadniajac to tak- cyt" Bo i tak nic z tego nie bedzie" . Ale dr.Bełżek tego tak nie zostawił , swoimi siłami (CHECIA I DANA OBIETNICĄ) zrobił tak że miałam operacje tego kolana-ale to juz nie w Kolejowy. UFAM TYLKO TEMU LEKARZOWI!!!!NIGDY NIE ZAWIODL MNIE CO DO MOICH KOLAN!!!!WIEC MOWIE SZCZERZE-SWIETNY ORTOPEDA I PROSZE UWIERZYC-WCALE GO NIE PRZECHWALAM!!! To jest czlowiek ktory leczy -bo chce leczyc i to jego pasja a nie dodatkowy zarobek. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: dr Bełżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 16:18 Dzięki za informację. Skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś