fer9 05.11.06, 18:52 Jedyny merytoryczny kandydat, przeglądałem jego stronkę i myślę że na niego zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imerr Re: Program Jasiakiewicza 05.11.06, 19:44 też na niego zagłosuję szczególnie liczę na sprawne pozyskiwanie funduszy z UE, bo za Dombrowicza, który skłócił się ze wszystkimi, w ogóle nie dostawalismy kazsy z UE i cofalismy sie w rozwoju. Wszystko przez nieudolność Dombrowicza :/ Jak wygra Jasiakiewicz, powinno być lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Program Jasiakiewicza 05.11.06, 19:54 Mój głos ma również. Mojej rodziny też. Odpowiedz Link Zgłoś
djdel Re: Program Jasiakiewicza 05.11.06, 20:15 jakas paranoja....ten pan juz byl prezydentem naszego mista i co w tedy zrobil nie zawiele w jego programie bylapolowa tych hasel co teraz ale nie zostaly wogole zrealizowane np. tramwaj do 4donu....to te same bajki...nie jest to tak ze jestem za panem kd wrecz odwrotnie chyba czas na kogos nowego ...byle nie zwiazanego z L(e)P(e)R(em) Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Program Jasiakiewicza 05.11.06, 20:26 Dombrowicz też obiecywał tramwaj do fordonu 4 lata temu. A Roman zrobił dla miasta więcej dobrego niż obecny nieudacznik. Odpowiedz Link Zgłoś
ht Re: Program Jasiakiewicza 05.11.06, 21:08 Dombrowicz to chciał zlikwidować tramwaj. Na szczęście mądrzy mu to uniemożliwili. Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Program Jasiakiewicza 05.11.06, 21:13 Oddajac glos na Jasiakiewicza zlikwidujmy Dombrowicza. A tak na marginesie Dombrowicz za brak pozyskiwania a raczej poziom pozyskiwania srodkow z UE powinien odpowiadac przed sadem za dzialanie na szkode miasta i jego mieszkancow Odpowiedz Link Zgłoś
clough Re: Program Jasiakiewicza 05.11.06, 20:27 djdel napisał: > jakas paranoja....ten pan juz byl prezydentem naszego mista i co w tedy zrobil > nie zawiele w jego programie bylapolowa tych hasel co teraz ale nie zostaly > wogole zrealizowane np. tramwaj do 4donu....to te same bajki...nie jest to tak > ze jestem za panem kd wrecz odwrotnie chyba czas na kogos nowego ...byle nie > zwiazanego z L(e)P(e)R(em) Pokaż takiego nowego kandydata, bo na razie go nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekr1 Re: Program Jasiakiewicza 05.11.06, 20:57 Romek ma mój głos, 4 lata temu nie poszedłem na wybory i Kon-Dom wygrał. Teraz tego błędu nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.koszerna Nie żaden program tylko pospolita kiełbasa wyborcz 05.11.06, 21:07 a! Dość już ludzi, którzy obiecują złote góry! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator_kulisy Re: Nie żaden program tylko pospolita kiełbasa wy 05.11.06, 21:14 Czyscie powariowali?! Jak ten gosc ma czelnosc wracac i w kampani zwac sie gospodarzem. Wstyd. Tylko nie Jasiek i Dombrowicz. Moze Teresa Piotrowska. Czas na nowe!!! Opanujcie sie i nie wybierajcie JAsiakiewicza...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.koszerna To się nazywa merytoryczny argument, hehe // ntxt 05.11.06, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
kotonek Re: To się nazywa merytoryczny argument, hehe // 06.11.06, 00:51 Ludzie, nie kłóćcie się! Kto Was czyta??? Wciąż tych samych 10, no może 20 nicków na okrągło. Merytorycznej dyskusji niewiele, kalumnii coraz więcej. Sami coraz bardziej rozpaleni kandydaci do samorządu i ich sztabowcy, prawda? A LUDZIE czyli wyborcy tego nie śledzą! Oni patrzą w TV, co robi PIS i PO, i na te drętwe deklaracje kandydatów,nieznośnie jednakowe: "wiem jak to zrobić". Wasze swary nic już nie zmienią. Tracicie tylko czas, lepiej idźcie na basen albo do Myślęcinka z dzieckiem czy wnuczkiem. Prawda jest taka, że jest 7 (no, powiedzmy 6) kandydatów, którzy mają poparcie już to partyjne, już to kościelne, lub jeszcze inne; 100:6= 16,66. Więc w pierwszej turze nikt nie wygra, a w drugiej znajdą się dwie osoby, z których jedna będzie niespodzianką, pewnie również dla samego kandydata. Potem będzie bieganina, zwieranie szeregów, szybkie koalicje i próby targów (poprzemy w zamian za...) a potem może byc jeszcze śmieszniej, bo zawiedziony kawałek elektoratu to jeszcze jedna potencjalna niespodzianka. Juz wszystko zaostało powiedziane, grzechy wyciągnięte, a wiedza ludzi o kandydatach na prezydenta(z których czterech do sześciu wiekszość nie zna!)i ich sympatie już się bardzo nie zmienią. Dlatego nie warto wieszać psów, robić zadym, rwać w strzępy plakatów, oblewać się pomyjami i powarkiwać na forum internetowym do garstki powarkiwaczy. Ja mam dość wymądrzania się własnego i cudzego, więc żegnam Państwa serdecznie, życzę spełnienia marzeń i do zobaczenia po wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś
saul_bydgoszcz II tura: Walkowiak - Jasiakiewicz 05.11.06, 21:22 Osobiście radzę głosować na Walkowiaka i PiS. W wyborach trzeba stawiać na osoby które posiadają silne zaplecze parlamentarne i rządowe. Czyli - Walkowiak. Tak naprawdę polityka regionalna realizowana jest w dużym stopniu w Warszawie: Ministerstwo Rozwoju Regionalnego, Min. Transportu. Na stanowisku prezydenta potrzeba osoby, która będzie rozumiana na szczeblach rządowych, a ponad wszystko z którą będą podejmowane rozmowy. Wystarczy spojrzeć na działania ministra Sikorskiego. Walkowiak jest zdecydowanie najlepszym kandydatem. Pamiętajcie, że kadencja Sejmu 2001-2005 i samorządu 2002-2006 to były rządy SLD fatalne w skutkach dla Bydgoszczy. Nie zapominajcie, że Rada Miasta to nieudolne rządy postkomunistów. Rada jest równie odpowiedzialna i nieudolna jak Dombrowicz. Ani Dombrowicz, ani postkomuniści, ani Jasiakiewicz nie potrafili zablokować polityki toruńskiego postkomunisty Achramowicza. Pominięto kluczowe inwestycje dla Bydgoszczy w upadłym na szczęście NPR. Ale fakty są faktami. Myślicie, że teraz nagle Jasiakiewicz będzie skuteczny? Nie będzie. Dzisiaj rządy sprawuje PiS-LPR-Samoobrona. Najlepszą pozycję w kontaktach z Rządem RP będzie miał Walkowiak. Silna pozycja bydgoskiego PiS opłaci się Bydgoszczy. ---- Do 2013 r. za pieniądze pochodzące z programu "Infrastruktura i środowisko" (pieniądze z UE) drogowcy wybudują w Wielkopolsce odcinek drogi ekspresowej S- 5, od węzła autostradowego pod Kleszczewem do wschodniej granicy województwa i dalej, przez Gniezno i Żnin, (przyp. przez Bydgoszcz) do miejscowości Nowe Marzy z węzłem autostrady A1. Polaczek zapewnił też, że rząd chce do końca roku zakończyć negocjacje z Autostradą Wielkopolską SA, by spółka ta w przyszłym roku mogła zacząć budowę autostrady A2 z Nowego Tomyśla do granicy z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
jotteem Walkowiak to były Dombrowicza 05.11.06, 22:06 ...współpracownik. koleś przecież to na pierwszy rzut oka widać że jesteś z PiS. poza tym walkowiak nie ma najmniejszych szans. w ogóle przynależność do partii nie powinna być żadnym atutem w wyborach samorządowych. tylko że obecny UKŁAD rządzący - SamoPisoLiga jest chory i nie rozumie co to samorządność. Patrz mi na usta saul: SAMO-rządność Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re:układy ,układziki i własne interesy 05.11.06, 22:22 Wiem na kogo nie będę głosował przynajmniej w pierwszej turze. Kogo poprę jeszcze nie wiem.Przypominam jednak że przed czterema laty Jasiakiewicz bardzo liczył na poparcie układu rządzącego. W całym mieście wisiały jego foto z tow. Milerem.Ta opcja polityczna SLD w Urzędzie Marszałkowskim już pokazała gdzie ma interes naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
saul_bydgoszcz Re: Walkowiak to były Dombrowicza 05.11.06, 22:23 Prawica w Bydgoszczy ma duże poparcie. Elektorat PiS to min. 25%. To wystarczy żeby Andrzej Walkowiak wszedł do II tury. Po eksperymentach z prezydentem spod toruńskiej wsi oraz łódzkim poskomunistą warto postawić na bydgoszcanina - Andrzeja Walkowiaka. Okręg bydgoski (wyboru parlamentarne 2005) 1. Prawo i Sprawiedliwość - 24.71% + Samoobrona 11%, +LPR ok. 7% PiS ma wielką szansę wygrania wyborów w Bydgoszczy. Silna reprezentacja bydgoskich parlamentarzystów PiS (także ministrów) dobrze wróży Bydgoszczy. Prawo i Sprawiedliwość to najlepszy wybór dla Bydgoszczy! Nie popełniajcie kolejnych błędów. Głosujcie na Prawo i Sprawiedliwość oraz Andrzeja Walkowiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Walkowiak to były Dombrowicza 05.11.06, 22:26 > warto postawić na bydgoszcanina Który nie mieszka w Bydgoszczy, jak już takie rasistowskie argumenty chcesz wyciągać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Walkowiak to były Dombrowicza 05.11.06, 22:34 Co konkretnego [zalatwilo nam PiS]? Odpowiedz Link Zgłoś
saul_bydgoszcz Re: Walkowiak to były Dombrowicza 05.11.06, 22:56 Póki co to samorząd woj. jest postkomunistyczny, w Bydgoszczy prezydent spod toruńskiej wsi i rada miasta zdominowana przez postkomunistów... Ty teraz pytasz co PiS zrobił dla Bydgoszczy..? Zastanów się. Krótkie rządy PiS skutkują narazie decyzjami ministra obrony o ulokowaniu w Bydgoszczy dowództw WP, udało się Sikorskiemu uporządkować kwestie związane z budową hotelu przy JFTC, udało się parlamentarzystom PiS skutecznie zabiegać o środki na inwestycje w Juraszu (300mln.), wcześniej nowela do ust. budżetowej: renowacja i adaptacja budynku przy pl. Weyssenhoffa na Centrum Inforamtyczne UKW. Prowadzona jest przebudowa DK5 do standardu drogi ekspresowej. Minister Polaczek zapewnił w Poznaniu o budowie drogi ekspresowej S5 do roku 2013. Silna pozycja PiS w Bydgoszczy (prezydent, RM) oraz samorządzie województwa może skutkować wzmocnieniem pozycji miasta. Warto głosować na PiS. PiS to szansa na rozwój Bydgoszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Walkowiak to były Dombrowicza 05.11.06, 23:55 malo ktore miasto tak bardzo wydymali jak nas... bez drog predzej czy pozniej zaczniemy usychac Odpowiedz Link Zgłoś
xbiegacz Re: II tura: Walkowiak - Jasiakiewicz 06.11.06, 11:08 Widac że jesteś "maniakalnym" zwolennikiem prawicy (być może nawet działaczem tej "faszystowskiej" (skoro całą lewicę nazywasz "komunistyczną", to zniże się do twojego poziomu)pseudo koalicji! Twój argument, iż warto popierac w regionie patrie, które "rządą" na szczeblu centralnym jest zupełnie nietrafiony z kilku powodów: 1. Rzadko takie poparcie przekłada się na konkretne korzyści 2. Nie wiadomo jak długo twój wspaniały rząd wytrzyma (pewnie rozpadnie się koalicja niedługo po wyborach listopadowych) 3. Nieudolność ukazany na szczeblu centralnym przez ludzi prawicy poraża tak istotnie że człowiek o zdrowych zmysłach nie powinnien przenosić go do samorządów. A tak na marginesie to nie rozumiesz istoty samorządności! Jasiakiewicz to lepszy kandydat ! Dlatego na niego warto głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
pumekss2 jasiakiewicz...niee dziekuje 05.11.06, 22:13 ponad polowa jego obietnic oczywiscie sie nie sprawdzi cwaniaczek liczy, ze jak wygra to znowu zalatwi swoim kolesiom kase na inwestycjach ustawionych po nich program oczywoscie w stylu: "chcecie igrzysk?-beda igrzyska! jesli wygra ( w co nie wierze) zadluzy sie tradycyjnie jak w poprzedniej swojej kadencji tak, ze kolejny prezydent po nim bedzie spalacal jego dlugi i nie bedsie mogl wydawac kase na lewo i prawo popatrzmy na szegoly programu: Budowa tramwaju do Fordonu - obiecywal to w swojej poprzedniej kadencji i guzik z tego wyszlo) przeciwdziałać agresji wśród uczniów - nooo temat na czasie, wiec trzeba cos wcisnac do programu Obiecuje również, że miasto wyposaży policyjne radiowozy w GPS - temat jak na razie nie do rozwazania od 8 lat (czyli rowniez w poprzedniej kadencji), bo monitorowanie policji??? hehe bez jaj! przypominam, ze jasiakiewicz cofnal pieniadze przeznaczone na CPR, ktory dopiero w kolejnej kadencji sie rozwinal i nie bylo to zasluga Dombrowicza pozyskiwanie przez nasze miasto funduszy europejskich - to nie jest zaden punkt programu, to jest obowiazek kazdego prezydenta miasta i pewnie powstanie jeszcze jedna hala luczniczki zbudowana w pospiechu przed koncem kadencji z setka bledow zastanowcie sie dobrze, ten gosc juz byl i co konkretnego dobrego dla miasta zrobil ??? wprowadzil swojego kolezke boksera z wojewodzkiego na salony trzeba wybrac kogos innego, jakas swieza krew Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: jasiakiewicz...niee dziekuje 05.11.06, 22:17 > zadluzy sie tradycyjnie jak w poprzedniej swojej kadencji Tak z ciekawości, jakie było zadłużenie miasta na koniec 1998, jakie na koniec 2002 i jakie jest planowane na koniec 2006? Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: jasiakiewicz...niee dziekuje 05.11.06, 22:21 Swiezej krwi u nas nie ma.Podaj miasto ktore sie rozwija i nie ma zadluzenia? Jezeli obowiazkiem prezydenta jest pozyskiwanie pieniedzy zUE to dlaczego Dombrowicztego nie robil? Odpowiedz Link Zgłoś
artur.czyzak Program Jasiakiewicza 05.11.06, 22:20 JASIAKIEICZ ROMAN JEST NAJLEPSZY!!! MUSI ON WYGRAĆ !! BĘDĘ NA NIEGO GŁOSOWAĆ!! ZRÓBMY MIEJSCE KOMUŚ PORZĄDNEMU, KOMUŚ KTO NAJLEPIEJ UMIE RZĄDZIĆ A NIE GAMONIOWI---PRECZ Z NIEUDACZNIKIEM!! Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Czekajcie pieroony jedne!!! 05.11.06, 23:38 to ja startuje na prezydenta wtedy... obiecuje wam tak...hmm czekajcie.. no to jadziem! - obiecuje wam tramwaj tam gdzie bedziecie chcieli - z UE pozyskam 5 mld ORJO...aalbo niee....50 mld!! - w miescie za moich rzadow powstanie 20 trzystumetrowych drapaczy!!! powaznie...mam takie plany...obiecuje! u mnie merytoryka jest na pierwszym miejscu...jesli idzie o moj program - co tam ja wam jeszcze obiecuje...oczywiscie A1 bedzie przebiegalo przez bydgoszcz nie przez torun i ta cala reszta autostrad tez..a4 a5 itd - cargo tez bedzie oczywisicie...pierwsza lopate robotnicy wbija w ziemie w momencie gdy obejme urzad!! - co tam jeszcze chcecie?? piszcie drodzy forumowicze...to SE wpisze do mojego programu aa. zapomnialem..jeszcze stadion mam w planach na 80 tys ludzi... ...noo moje haslo wyborcze... spelnie wszsytkie obietnice...BEZ JAJ! glosujcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Czekajcie pieroony jedne!!! 05.11.06, 23:48 Za malo.A wyprowadzisz nam uczelnie do Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Czekajcie pieroony jedne!!! 05.11.06, 23:50 Koniecznie wiecej kwiatow na rondach Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Czekajcie pieroony jedne!!! 05.11.06, 23:53 widzialem na rynku takie plastikowe biale donice... to kupe wtedy pare i zasadze zonkile albo tulipany Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Czekajcie pieroony jedne!!! 05.11.06, 23:51 >Za malo.A wyprowadzisz nam uczelnie do Torunia? "do" czy "z"...co ma wpisac do mojego programu? Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Czekajcie pieroony jedne!!! 05.11.06, 23:58 Do Torunia.No ale nie zapomnij ufundowac SKM dla sasiadow w imie dobrej wspolpracy Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Czekajcie pieroony jedne!!! 06.11.06, 00:04 niee... -z torunia przeniose UMK! -starowke tez przeniose do bydgoszczy aa...SKM oczywiscie zapomnialem.. skm to przezytek bedzie metro oczywiscie a nie tam skmy zadne Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Czekajcie pieroony jedne!!! 05.11.06, 23:57 czekam na propozycje!! ludzie spieszcie sie bo zaraz na ksero ide Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:01 -obiecuje wam darmowa komunikacje miejska!!! -zbuduje 5 aklaparkow! kazdy za bagatela 200mln...znajde inwestorow -PRZENIESE!!! wam tego krola waszego na koniu...tegoo...chrobrego.. na stary rynek...pasuje?? czy wolicie inna lokalizacje? Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:05 - tego kiczowatego konia zastapie zywym! staniemy sie przez to atrakcje turystyczna!! Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:09 Ale to musi byc kon mutant. A jestes fotogeniczny? Do twarzy ci z bizuteria tzn pierscienie ite sprawy.Bedziesz zaciecie walczyl o nasze dobro jak o szczotke klozetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:12 bede rozdawal Rolexy ktore kupie za wasze nedzne podatki!!!...bedee...!!oleksy kwasniewksi, kalisz, olejniczak, iwinski ...masa naszych autorytetow jeszcze takowych nie otrzymala... ale to sie zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:13 naszych,...znaczy Romanowych oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:14 E no to teraz przepadles no przynajmiej u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:36 czemu? miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35596,1899397.html Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:48 No i co udowodniono w prokuraturze?A pan Obremski to wg ciebie to jaki typ ludzi?Kogo to czlowiek?Ile dostal i za co?Jakich Kostek mial albo jeszcze ma wspolpracownikow? Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:41 nie wierzysz, ze bede rozdawal zegarki czy nie wierzysz ze beda to rolexy? Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:51 Nie wierze ludziom Domrowicza bo te zegarki to beda podroby albo byle jakie tak jak on ojego wspolpracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:13 Od kiedy Pan Roman ma prawo decydować, że spółka będzie z PESĄ??? Bez przetargu tak??? Po znajomości, czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:17 Zonc a kto dobieral kwiaty na rondach Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 08:11 nazwa Zieleń Miejska cos ci mówi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis ivica, znowu urlop?? dziwny przypadek. 06.11.06, 12:12 ale chyba za spamowanie na forum nie bierzesz publicznych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ivica, znowu urlop?? dziwny przypadek. 06.11.06, 12:50 a wyobraz sobie ze urlop... i co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: ivica, znowu urlop?? dziwny przypadek. 06.11.06, 13:52 urlop-jasne, kondomowi możesz tą bajeczkę wciskać. Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 12:38 Skoro jego glowne zaslugi to dbanie i troska o zielen miejska to niech stara sie ostanowisko pracy w tejze ZIELENI MIEJSKIEJ a nie prezydenta miasta Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 00:34 E tam on woli nic nie robic jak to mialo miejsce do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 09:12 > Od kiedy Pan Roman ma prawo decydować, że spółka będzie z PESĄ? Od kiedy jest prezydentem. > Bez przetargu tak? Na co miałby być ten przetarg? Na założenie spółki z miastem? > Po znajomości, czy jak? Normalnie. Pewnie znasz kilka przykładów takich działań za Dombrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 12:35 > Od kiedy jest prezydentem. sfera marzen u zegarkowego Romka Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 14:15 > > Od kiedy jest prezydentem. > sfera marzen u zegarkowego Romka Jeśli nie będzie prezydentem, to nie założy spółki miasta z Pesą, to chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
pit1233 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 17:02 Wizyta R.J w PESIE jasiakiewicz.pl/sys/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=14 Odpowiedz Link Zgłoś
jackblackbmw Program Jasiakiewicza 06.11.06, 10:10 OBIECYWAŁ JUŻ NAM ZŁOTE GÓRY CO WYSZŁO CIEKNĄCY DACH ŁUCZNICZKI I PEŁNO DŁUGÓW A AFERA Z POLONIĄ ?????????? TO TRZEBA UKRÓCIĆ TACY LUDZIE NIE POWINNI JUZ KANDYDOWAĆ I MAMIĆ LUDZI SZKLANYMI DOMAMI Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 11:11 A co zrobil dla Bydgoszczy Dombrowicz????????!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 12:37 wyjal baterie z Romkowego roleksa?? Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 17:24 Ja mam juz dosc rzadow Dombrowicza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
facet.36 Re: Program Jasiakiewicza 06.11.06, 20:39 obejrzałem sobie stronke RJ i musze powiedziec że o lata swietlne wyprzedza kontrkandydatów! Oczywiście RJ ma na sumieniu takie sprawy jak kwestia sprzedazy pakietu większościowego KPEC czy sprawa Polonii ale faktem jest że tez sporo pozytywnego za jego kadencji się działo. OBECNY PREZYDENT rózni się pod tym względem - wpadek inwestycyjnych nie ma - BO PRAKTYCZNIE NIC NIE ZROBIŁ W ZAKRESIE INWESTYCJI STRATEGICZNYCH! / nie zaliczam do tego budowy dróg osiedlowych czy "ukwiecania" rond bo to nijak ma się do tych kwestii / Na tle KD RJ wydaje sie zdecydowanie lepszym kandydatem! Bardzo dobrym rozwiązaniem w kontekście wizyty RJ w Pesie i WZL - jest współpraca ojca miasta z firmami - w końcu miasto ubożeje jak miejscowe firmy plajtują! Tak się składa że w zeszłym tygodniu byłem świadkiem dyskusji E.Krzyzanowskiej i R.Jasiakiewicza w Radiu Gra - dyskusji dość ostrej i pełnej uszczypliwości z obydwu stron - zapytany przez dziennikarza dlaczego przegrał wybory w 2002 roku odpowiedział cytuję "przez SLD" i to chyba najlepiej oddaje przyczyny kleski a także obecne jego relacje z SLD i jego miejscowymi prominentami! Odpowiedz Link Zgłoś