chesterek184
14.10.10, 13:59
Witam, przedstawiam listę stron na których łatwo dorobić parę groszy.
Podaje tylko strony które są pewne i wypłacają zarobione u nich pieniądze. Sam naciąłem się na kilka stron na których zarobiłem sporo $$$ ale co z tego skoro nic z tego nie dostałem.
Dlatego polecam tylko 100% wypłacalne firmy!!!
Żeby zwiększyć zyski możesz zarejestrować się na kilku takich stronach.
Sam tak dorabiam i wyklikanie wszystkich reklam dziennie nie zajmuje mi więcej niż 15 min dziennie. Warto również polecać strony innym ludziom. Link polecający, jest sednem zarabiania dzięki poleconym. Każda osoba zapisana z tego linku stanie się Twoim poleconym. Od każdego poleconego dostajesz % od jego zarobków (oczywiście bez uszczerbku na jego zarobkach).
Kolejność pozycji w mojej liście nie jest przypadkowa, począwszy od góry znajdują się serwisy które najwięcej płacą za każdy klik a z drugiej strony najmniej się na nich napracujesz:)
Zagraniczne:
*od 4 do 8 klików płatne ok 0,01$ (przy koncie premium więcej reklam i płatne ok 0,02$)*
Neobux
On bux
Cashium
IncraseBux
MyCubie
ifBux
PaidToClick.co
*od 4 do 12 klików płatne średnio od 0,001$ - do 0,01$*
Fox-bux
Vip Clix
DuilClix
AdvertsThatPay
ipptc
CashVievs
Cliksia
Incentria
*od 10 do 25 klików płatne od 0,0003$ - do 0,01$*
PaidToClick
Cashtream
CashnHits
Smileycliks
Polskie:
Zielony Mail
Sejfik
Dodatkowym sposobem dorobienia jest Płacą Ci za to że zainstalujesz z ich strony program który podczas gdy masz włączony komputer i korzystasz z internetu nalicza ci $ na twoje konto. W ogóle nie zwraca się na nie uwagi a po pewnym czasie miło się zaskoczysz jak zasilą Ci konto 10$ :)
Ca$h Gopher
Gomez Peer
Nie obiecuje kokosów na początku, ale przy odrobinie cierpliwości i zdobyciu trochu poleconych można bardzo przyzwoicie zarobić! Przy praktycznie minimalnym nakładzie pracy.
Zresztą spróbuj sam, to nic nie kosztuje.