Dodaj do ulubionych

zaproszenie do mysurvey

03.07.12, 15:07
witajcie, jeżeli macie trochę czasu i ochotę na zdobycie bonów zakupowych (25 i 50 zł) do c&a, euro rtv agd, empik, carrefour, tesco, sephora itp., podajcie swój adres - wyślę zaproszenie. Praca polega na wypełnianiu ankiet - kilka tygodniowo, po ok 50-150 punktów, wypłata następuje po zgromadzeniu 750 punktów (25 zł) lub 1400 (50 zł) w formie bonów zakupowych. Proszę o podanie maili tylko osoby, które rzeczywiście zainteresowane są rejestracją
Obserwuj wątek
    • andrew815 Re: zaproszenie do mysurvey 12.09.12, 22:44
      andrew1181@wp.pl
      • mucha301 Re: zaproszenie do mysurvey 19.09.12, 21:16
        andrew815 napisał:

> andrew1181@wp.pl
        hej,jestem zainteresowana tymi ankietami. Podeślij mi coś na próbę.dzięki,pozdrawiam
        • sylwi_78 Re: zaproszenie do mysurvey 26.09.12, 23:26
          nie mam jak przesłać próbki, podaj maila, prześlę ci zaproszenie z tej strony i wówczas zobaczysz po pierwszej ankiecie, czy cię to interesuje. jak dla mnie w miarę szybko zbiera się na 50-złotowe bony, a wybór miejsc, do których można je zamówić, jest naprawdę duży, począwszy od hipermarketów a na ekskluzywnych sklepach skończywszy Jeżeli nie chcesz podawać publicznie, wpisz na moim profilu\
    • empatycznie Re: zaproszenie do mysurvey 02.10.12, 22:13
      Witam,czy oferta nadal aktualna?
    • mapaskandynawii Re: zaproszenie do mysurvey 05.11.12, 12:21
      Witam,

Bardzo poproszę o zaproszenie do mysurvey. Moj adres mapaskandynawii@o2.pl

Pozdrawiam,
      Lidka
    • edziaziuta Re: zaproszenie do mysurvey 06.11.12, 12:42
      Bardzo poproszę o zaproszenie do mysurvey. Moj adres edzia69@o2.pl
      Dziękuję edzia
    • indiacksrav Re: zaproszenie do mysurvey 17.03.14, 18:43
      żadna praca nie hańbi...

india_rav@wp.pl
      • milusiaw Re: zaproszenie do mysurvey 05.12.14, 14:14
        jestem u nich zarejstrowana ponad pół roku iżadnej ankiety!
    • winterguest Re: zaproszenie do mysurvey 14.07.16, 14:22
      ---------------------------------------------------Badanie-opinii.pl---------------------------------------------------
      ankiety pomagają utrzymać kontakt pomiędzy tymi, którzy decydują i społeczeństwem. Pomóż światu dobrze się zmieniać - wyrażaj swoją opinię i angażuj się w otaczającą rzeczywistość.
      Firmy badawcze płacą za ankiety - wypełniasz 1 i na twoje konto wpada 1 zł - dzieje się to na koncie w panelu badawczym. Wypłatę w rzeczywistej walucie możesz sobie przelać przez pay pal po osiągnięciu progu 50 zł. To nie jest trudne, a samo wyrażanie opinii to przyjemność.
      ---------------------------------------------------Badanie-opinii.pl---------------------------------------------------
      Rozważ rejestrację - kompletnie nic nie masz tu do stracenia, w końcu i tak rozwiązujesz ankiety ;)
    • raasad Re: zaproszenie do mysurvey 21.07.16, 12:20
      różne są te ankiety, najfajniej współpracuje mi się z Badanie-opinii.pl
    • gwiazdkaznieba80 Re: zaproszenie do mysurvey 06.02.23, 17:36
      Kiedy potrzebujesz dodatkowego dochodu, większość ludzi radziłaby ci znaleźć pracę w niepełnym wymiarze godzin. Ale jeśli masz już pracę w pełnym wymiarze godzin, która po prostu nie jest wystarczająco płatna i nie masz czasu na pracę w niepełnym wymiarze godzin, zarabianie pasywnego dochodu online może być dla Ciebie idealne.
      Teraz pamiętaj, że większość pasywnych źródeł dochodu nie pomoże ci przejść na wcześniejszą emeryturę, ale jest świetnym sposobem na przyniesienie dodatkowej gotówki.
      www.ysense.com/?rb=59706194

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka