Dodaj do ulubionych

Poszukuje osób do pisania artykułów

18.10.10, 13:32
Poszukuję osób do pisania artykułów na różne tematy po kierunkach humanistycznych lub z łatwością pisania. Artykuły powinny być pisane poprawnie gramatycznie i stylistycznie.
Zainteresowane osoby, proszę o kontakt na emaila wraz z informacją na swój temat.
Obserwuj wątek
    • ninet1988 Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 18.10.10, 16:04
      Witam jestem zainteresowana ta propozycja,jesli jest jeszcze aktualna, skonczylam liceum oraz studia licencjackie o kierunku humanistycznym mysle wiec ze praca w tym charakterze nie sprawila by mi wiekszego trudu.
      Pozdrawiam
    • inte-ligo Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 18.10.10, 16:27
      Proszę o więcej szczegółów.Jestem zainteresowana.Proszę pisać gogo19@buziaczek.pl
    • wol-ack Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 18.10.10, 22:37
      Witam,

Jestem absolwentem dziennikarstwa UWM. Aktualnie pracuję w branży telekomunikacyjnej, jednak wolne popołudnia powodują ze mógłbym zająć się dodatkowych zajęciem. Posiadam lekkość pisania, swoją prace magisterską napisałem w zaledwie 2 tygodnie i obroniłem ją na 5. Dużo czytam, to z kolei przekłada się na łatwość konstruowania jasnych i logicznych zdań.
      Ps: jeśli jest Pan/Pani zainteresowany/a ewentualną współpracą proszę wszelkie zapytania kierować na mój prywatny adres: wolakko@gmail.com

Pozdrawiam
      • beaok Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 19.10.10, 19:21
        Witam
        Proszę o więcej danych
        bea@poczta.onet.eu
    • 23leszczu Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 20.10.10, 11:17
      Witam!
      Jestem zainteresowany proszę o więcej szczegółów na e-mail: ratm1@o2.pl
      Jestem magistrem politologii, pisałem artykuły oraz pomagałem przy redagowaniu pism dla modelarzy.
      Pozdrawiam
      • spiryna Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 20.10.10, 12:06
        Witam, jestem bardzo zainteresowana. Kontakt:agusiaaa80@o2.pl
      • spiryna Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 20.10.10, 12:10
        Witam! ja równiez jestem zaintersowana. Ma doświadczenie w pisaniu, lekkie pióro i jestem po studiach humanistycznych. Kontakt:agusiaaa80@o2.pl
    • miras1910 Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 20.10.10, 13:57
      Witam. Mam na imię Mirosław. Jestem tegorocznym absolwentem prawa, posiadającym obecnie trochę wolnego czasu, który chciałbym pożytecznie wykorzystać.
      Za ewentualną odpowiedź z góry dziękuję.
    • harveypl Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 22.10.10, 00:35
      Witam
      Jestem zainteresowana wspolpraca z Pania.
      Nie ukonczylam filologii polskiej,lecz uwazam,ze mam predyspozycje
      do podjecia pracy,ktora Pani oferuje.
      Mam 29 lat.Wyksztalcenie srednie-informatyczne.Po maturze studiowalam
      na trzech kierunkach,ale niestety nie ukonczylam szkol dyplomem.
      Jednak sadze,ze posiadanie dyplomow nic by nie pomoglo,
      jesli ktos nie ma latwosci wyrazania mysli czy kreatywnosci
      jezykowej.
    • hepini Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 23.10.10, 12:34
      Witam
      Jestem zainteresowana, posiadam wykształcenie wyższe z zakresu administracji oraz politologii. Interesuję się różnymi dziedzinami życia, np. budownictwem i mieszkaniami. Proszę o więcej info jeśli byłaby Pani zainteresowana moją ofertą na: septembre1@wp.pl
      oraz o warunki współpracy, tzn jaką cenę oferuje Pani za pisanie artykułów
      Pozdrawiam, Iza
    • namitomba Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 23.10.10, 13:30
      Witam, jestem studentką 3 roku dziennikarstwa na UMK i jestem zainteresowana ofertą pracy, proszę o więcej danych na maila: m.andzia89@gmail.com
    • lukasz99925 Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 24.10.10, 19:05
      lukasz99925@gmail.com
    • agnieszkalodzbaluty Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 25.10.10, 08:49
      Witam! Jestem zainteresowana podjęciem współpracy w zakresie tworzenia tekstów.Samo pisanie,jak i poprawność stylistyczna i językowa nie sprawiają mi trudności.Aktualnie nie pracuję zawodowo,ponieważ sprawuję opiekę nad niepełnosprawnym dzieckiem.Chętnie zaprezentuję swoje umiejętności w próbnym temacie,zaproponowanym przez Panią.Na propozycje i bliższe informacje oczekuję pod adresem: agnieszkalodzbaluty@gazeta.pl Pozdrawiam!
    • aska.99 Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 25.10.10, 15:43
      aska.99@interia.pl
    • lenka-2000 Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 26.10.10, 07:40
      Witam,

proszę o przesłanie szczegółów oferty na adres lenka2000@wp.pl

pozdrawiam
      Agnieszka
    • agalam Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 26.10.10, 12:52
      Witam!
      Jestem zainteresowana podjęciem współpracy. Lubię pisać. Obecnie zajmuję się małym dzieckiem w domu więc każdy grosz się przyda. Ukończyłam pedagogikę i jestem specjalistą w zakresie pedagogiki terapeutycznej oraz oligofrenopedagogiki. Mam również studia logopedyczne.
      Chętnie podzielę się swoją wiedzą, ale oczekuję uczciwej oferty (zbyt wiele oszustów krąży w sieci).
      Mój adres: mmg2473@gmail.com
    • magdacy Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 27.10.10, 14:38
      Witam. Proszę o szczegóły na maila: magdacy@o2.pl - nadmieniam, że lubię i potrafię pisać. Nie mam problemów ze stylistyką, czy gramatyką. Posiadam stały dostęp do internetu.
    • lenkach Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 31.01.11, 09:31
      Witam, szukam pracy zdalnej, pisanie tekstów,zależy mi na pracy, jestem osobą sumienną, rzetelnie wykonuję powierzone mi zadania, chciałabym przedstawić swój punkt widzenia by zachęcić czytelników. sylwia222@onet.eu
    • gosiulka151 Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 08.11.13, 13:15
      jestem zainteresowana współpracą malgorzata100892@wp.pl
    • janwawa2013 Witam Panią 02.01.14, 10:15
      Witam , chętnie podejmę się pisania artykułów na wiele tematów życiowych.

Mam 40 lat , jestem samotnym ojcem , mam doświadczenie życiowe , znajomość "problematyki zwykłej codzienności " , ukazanej przez "pryzmat zwykłej osoby".

Pozdrawiam
    • kubi_ag Re: Poszukuje osób do pisania artykułów 03.01.19, 00:51
      Dzień dobry, ukończyłam psychologię, ale mam też liczne poboczne zainteresowania. Uwielbiam pisać i potrzebuję pracy dodatkowej, którą mogłabym wykonywać wieczorami w domu. Jestem zainteresowana Pani ofertą; mój adres: kubi_ag@wp.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka