janka377 05.06.13, 22:15 Chyba wszyscy w tym programie już są i cieszą się z kasy,chcesz wiedzieć jak mieć taką kasę? zostaw kontakt,nauczę od podstaw jak zarabiać w jeden dzień Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zizou84 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 05.06.13, 23:01 miroslaw.jakubczak@o2.pl Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 16:41 Bezpieczny i Długoterminowy Program AdHitProfits Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom. Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami. AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków. Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie. Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu. - Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25) - Zyski naliczane są co 30 minut - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek. Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund. Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf Na życzenie mogę przesłać skan moich wypłat z tego programu. Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1 Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku. Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo. Odpowiedz Link
monikaf235 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 08:21 prosze o informacje Odpowiedz Link
ananasek77 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 09:17 jak taki cudowny to go tu opisz a nie , po cholere kazdemu z osobna tłumaczyc o co chodzi skoro mozna raz a dobrze nierealne te twoje 300dolarów cos mi sie wydaje Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 10:50 Bezpieczny i Długoterminowy Program AdHitProfits Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom. Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami. AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków. Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie. Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu. - Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25) - Zyski naliczane są co 30 minut - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek. Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund. Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf Na życzenie mogę przesłać skan moich wypłat z tego programu. Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1 Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku. Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo. Odpowiedz Link
ananasek77 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 12:58 Marta znam ten program , oki daje cos zarobic , tylko czemu oszukujesz ze 300 dolarów dziennie , musiałabyc zainwestowac tam okolo 10000dolarów co jest wielce ryzykowne w tego typu programach , W programach typu hyip inwestuje sie najpierw niewielkie pieniadze zeby sprawdzic czy działa , czy wypłaca a potem dopiero jakies wieksze ale takie zeby móc robic codzienna reinwestycje , natomiast nigdy nie inwestuje sie wiekszych pieniedzy w taki program chocby w celu dywersyfikacji ryzyka zeby nei okazał sie tzw scamem poza tym kwota 300 dolarów zarobku dziennie jest nierealna chyab ze wrzuciłąs tam okolo 10000dolarów w co watpie prosze poczytac forum :www.hyipforum.pl/index.php?/topic/7956-ad-hit-profits-125-przychodu-wwwadhitprofitscom/?hl=adhitprofits zapraszam do adsa , firma daje na start od 100 punktów które nam pracują: wiecej info na www.adsprofitrewardpolska.pl z tym ze ja nie mówie głupot ze wypracowuje 300 dolarów dziennie , owszem mozliwosci zarabiania przy rozbudowie strukrury sa spore i mozna dojsc nawet do kilkuset dolarow miesiecznie a nie dziennie, badz powazna nawet w twoim programie , nie mydl ludziom oczu bo to bzdury Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 14:17 Witam to bardzo mało wiesz o tym programie tyle wypracowały mi pakiety przez trzy tygodnie.nazywam się Janina Kasprzyk.promuje link córki.zauważ że na tym koncie mam zero polecinych i wcale fortuny nie wpłaciłam.są ludzie w programie którzy 10 paczek mają dziennie a nawet 20.to sobie policz Your Account ID: janina Your Level: Paid Active Shares: 0 Total Earned: $1293.75 Odpowiedz Link
ananasek77 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 14:28 no to jakie dziennie zarobiłas , przeciez wyraznie piszez dzisz zarobiłam 300 dolarów , swoja droga jesli wpłaciłas do takiego programu ponad 1000 dolarów to winszuje , nigdy w takei programy sie eni wchodzi kwota wieksza niz 100 klika dolarów wiec juz nei dzienne te zarobki ? , o kurcze jestem zawiedziony Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 14:38 znaczy się że nie znasz programu,hmm. Odpowiedz Link
ananasek77 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 14:49 znam , tylko dziwie sie dlatego czemu takie bzdury tu piszesz o 300 dolarowych dziennych zarobkach , czy to ma byc rekalma taka , poza tym nie sadze zeby tu ktos był skłonny wyłozyc kilkaset dolarów w ciemno w cos co działa od niedawna i jest raczej niepewna inwestycja Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 15:15 zauważ że nie piszę że dzienny zarobek,tylko że dziś zarobiłam a to różnica Odpowiedz Link
ananasek77 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 15:27 oki ale i tak wprowadzasz w bład bo to stwierdzenie roznie mozna interpretowac a rekalam i tak jest nieprawdaz , zreszta kiepskodziała tem program , jesli ty z 1200dolarów w 3 tygodnie zarobiłas 300 to kiepski interes , ja imwestujac 100 zarobiłem w miesiac 200 Odpowiedz Link
syne.k123 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 13:39 mkrawczyk90@gmail.com Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 14:35 Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom. Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami. AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków. Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie. Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu. - Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25) - Zyski naliczane są co 30 minut - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek. Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund. Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf Na życzenie mogę przesłać skan moich wypłat z tego programu. Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1 Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku. Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo.pozdrawiam Janina Kasprzyk Odpowiedz Link
moniczka1104 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 15:55 wypelniamankiety999@onet.pl Odpowiedz Link
mojapraca4 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 17:00 mojapraca885@interia.pl Odpowiedz Link
martinez81 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 18:02 marcin.margaz@poczta.onet.eu Odpowiedz Link
wlodek77777 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 19:36 wwlodek77@gmail.com Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 21:27 Bezpieczny i Długoterminowy Program AdHitProfits Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom. Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami. AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków. Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie. Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu. - Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25) - Zyski naliczane są co 30 minut - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek. Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund. Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf Na życzenie mogę przesłać skan moich wypłat z tego programu. Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1 Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku. Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo,ja też już byłam w wielu programach ale tutaj tak naprawdę zarabiam.pozdrawiam.Janina Kasprzyk Odpowiedz Link
lucy_s2 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 20:28 Witam Proszę o informację na czym polega program i jeżeli można to o dowody zarobionych pieniędzy. Już na kilku programach się wprowadziłam w błąd więc wole zobaczyć ze wypłacają pieniążki. Pozdrawiam Lucyna Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 21:20 Bezpieczny i Długoterminowy Program AdHitProfits Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom. Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami. AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków. Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie. Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu. - Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25) - Zyski naliczane są co 30 minut - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek. Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund. Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf Na życzenie mogę przesłać skan moich wypłat z tego programu. Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1 Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku. Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo,ja też już byłam w wielu programach ale tutaj tak naprawdę zarabiam.pozdrawiam.Janina Kasprzyk Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 21:26 lucy_s2 napisał(a): > Witam > > Proszę o informację na czym polega program i jeżeli można to o dowody zarobiony > ch pieniędzy. Już na kilku programach się wprowadziłam w błąd więc wole zobaczy > ć ze wypłacają pieniążki. > > Pozdrawiam > Lucyna podaj e-maila to wyślę Ci wypłaty Odpowiedz Link
diank_a Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 06.06.13, 21:40 dzień dobry to jest mój kontakt diank_a@wp.pl Odpowiedz Link
martynagawlak Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 07.06.13, 00:08 martynagawlak1@wp.pl Odpowiedz Link
poker1978 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 07.06.13, 20:02 aleksandra-gradziel@wp.pl Odpowiedz Link
peter794152 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 07.06.13, 22:37 piotrek29.06@interia.pl Odpowiedz Link
guraz.olka Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 10.06.13, 11:27 gurazolka@interia.pl Odpowiedz Link
stokrotka106 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 12.06.13, 12:55 podaj informacje oczko761@wp.pl Odpowiedz Link
tusieczka1992 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 13:03 tusieczka1992 Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 14:24 Bezpieczny i Długoterminowy Program AdHitProfits Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom. Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami. AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków. Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie. Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu. - Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25) - Zyski naliczane są co 30 minut - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek. Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund. Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf Na życzenie mogę przesłać skan moich wypłat z tego programu. Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1 Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku. Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo.pozdrawiam.Janina Kasprzyk Odpowiedz Link
alutek_143 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 13:34 alutek_143@wp.pl Odpowiedz Link
annachrapek Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 14:23 annachrapek16@gmail.com Odpowiedz Link
mario499 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 14:48 proszę o kontakt-mariobros4@onet.eu Odpowiedz Link
krystyna1371 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 15:39 Proszę o więcej informacji Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 17:19 Bezpieczny i Długoterminowy Program AdHitProfits Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom. Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami. AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków. Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie. Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu. - Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25) - Zyski naliczane są co 30 minut - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek. Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund. Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1 Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku. Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo.pozdrawiam.Janina Kasprzyk Odpowiedz Link
krystyna1371 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 14.06.13, 15:22 jakoś nie wierze czemu strona jest nie tłumaczona Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 14.06.13, 16:14 Zapraszam Dziś na konferencję o godz.21.00 będzie wszystko wiadomo.pozdrawiam link do pokoju login.meetcheap.com/conference,skuteczne-systemy-zarabiania Odpowiedz Link