dariusz.gozdziejewski Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 19:55 dariusz.gozdziejewski@gmail.com Odpowiedz Link
gangsta884 Re: dziĹ? zarobiĹ?am 300$ sprawdzony program 13.06.13, 21:06 Witam, pilnie szukam szybkiego i nie trudnego zarobku przez i internet. Czy tu otrzymam pomoc w tym jak to zrobiÄ?? Prosze o odpowiedĹş. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
janka377 Re: dziĹ? zarobiĹ?am 300$ sprawdzony program 14.06.13, 09:09 gangsta884 napisał(a): > Witam, pilnie szukam szybkiego i nie trudnego zarobku przez i internet. Czy tu > otrzymam pomoc w tym jak to zrobiÄ?? Prosze o odpowiedĹş. Pozdrawiam. Bezpieczny i Długoterminowy Program AdHitProfits Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom. Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami. AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków. Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie. Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu. - Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25) - Zyski naliczane są co 30 minut - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek. Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund. Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf Na życzenie mogę przesłać skan moich wypłat z tego programu. Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1 Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku. Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo.pozdrawiam.Janina Kasprzyk Odpowiedz Link
sinithal Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 22:02 proszę o więcej informacji na maila sinithal@wp.pl Odpowiedz Link
bartekwn Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 22:17 bartek.wn@gmail.com Odpowiedz Link
ryszard_c444 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 14.06.13, 00:15 koniec34@gmail.com Odpowiedz Link
klaudusia1729 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 16.06.13, 20:46 chcialam dowiedziec sie wiecej na temat tej pracy klaudusia1729@interia.pl Odpowiedz Link
ryszard_c444 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 16.06.13, 23:07 koniec34@gmail.com Odpowiedz Link
karotkabis Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 17.06.13, 00:19 karotkabis@gazeta.pl Odpowiedz Link
madzia87 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 22.06.13, 20:01 www.madzia1987sz1987@wp.pl Odpowiedz Link
kasiakowalczyk4 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 25.06.13, 07:15 witam prosze napisac wiecej na temat pracy jestem zainteresowana Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 25.06.13, 22:31 Bezpieczny i Długoterminowy Program AdHitProfits Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom. Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami. AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków. Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie. Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu. - Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25) - Zyski naliczane są co 30 minut - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek. Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund. Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf Na życzenie mogę przesłać skan moich wypłat z tego programu. Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1 Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku. Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo.pozdrawiam.Janina Kasprzyk Odpowiedz Link
andrzej32103210 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 28.06.13, 08:51 Witam. Proszę o wysłanie instrukcji: andrzej32103210@gmail.com Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link
kasiakowalczyk4 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 28.06.13, 09:03 prosze napisz mi jak zarobilas 3000 na k.kowalczykk@wp.pl Odpowiedz Link
gosiulka151 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 28.06.13, 23:53 malgorzata100892@wp.pl Odpowiedz Link
solangelica1522 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 30.06.13, 09:29 sol.angelica15@interia.eu Odpowiedz Link
justyna.four Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 02.07.13, 23:30 hiacynt91@onet.pl Odpowiedz Link
ewa22121994 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 03.07.13, 23:21 podaje moj e-mail: ewa942212@wp.pl :) Odpowiedz Link
janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 04.07.13, 17:09 Bezpieczny i Długoterminowy Program AdHitProfits Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom. Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami. AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków. Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie. Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu. - Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25) - Zyski naliczane są co 30 minut - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek. Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund. Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf Na życzenie mogę przesłać skan moich wypłat z tego programu. Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1 Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku. Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo.pozdrawiam.Janina Kasprzyk Odpowiedz Link
kajman9 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 04.07.13, 17:11 krzysztofik955@o2.pl Odpowiedz Link
karol27829 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 04.07.13, 17:20 karol27829@gmail.com Odpowiedz Link
domi_4 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 05.07.13, 01:24 dominika_brzakala@o2.pl Odpowiedz Link
madzia87 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 05.07.13, 11:05 www.madzia1987sz1987@wp.pl Odpowiedz Link