Dodaj do ulubionych

dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program

• dariusz.gozdziejewski Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 19:55
      dariusz.gozdziejewski@gmail.com
    • gangsta884 Re: dziĹ? zarobiĹ?am 300$ sprawdzony program 13.06.13, 21:06
      Witam, pilnie szukam szybkiego i nie trudnego zarobku przez i internet. Czy tu otrzymam pomoc w tym jak to zrobiÄ?? Prosze o odpowiedĹş. Pozdrawiam.
      • janka377 Re: dziĹ? zarobiĹ?am 300$ sprawdzony program 14.06.13, 09:09
        gangsta884 napisał(a):

> Witam, pilnie szukam szybkiego i nie trudnego zarobku przez i internet. Czy tu
        > otrzymam pomoc w tym jak to zrobiÄ?? Prosze o odpowiedĹş. Pozdrawiam.
        Bezpieczny i Długoterminowy Program AdHitProfits

Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom.
        Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami.

AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków.
        Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie.

Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu.

- Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25)
        - Zyski naliczane są co 30 minut
        - Możliwa reinwestycja zarobionych środków co 30 minut
        Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek.
        Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund.

Instrukcja rejestracji: allego.nazwa.pl/AHP/Rejestracja%20w%20AdHitProfits.pdf

Na życzenie mogę przesłać skan moich wypłat z tego programu.

Link rejestracyjny: adhitprofits.com/?ref=marta1

Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku.
        Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo.pozdrawiam.Janina Kasprzyk
    • sinithal Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 22:02
      proszę o więcej informacji na maila sinithal@wp.pl
    • bartekwn Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 13.06.13, 22:17
      bartek.wn@gmail.com
    • ryszard_c444 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 14.06.13, 00:15
      koniec34@gmail.com
    • mariad01 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 16.06.13, 18:00
      mariad0@vp.pl
    • klaudusia1729 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 16.06.13, 20:46
      chcialam dowiedziec sie wiecej na temat tej pracy klaudusia1729@interia.pl
    • ryszard_c444 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 16.06.13, 23:07
      koniec34@gmail.com
    • karotkabis Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 17.06.13, 00:19
      karotkabis@gazeta.pl
    • madzia87 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 22.06.13, 20:01
      www.madzia1987sz1987@wp.pl
    • kasiakowalczyk4 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 25.06.13, 07:15
      witam prosze napisac wiecej na temat pracy jestem zainteresowana
      • janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 25.06.13, 22:31

Budowa i Zasady Działania AdHitProfits (AHP) są zbliżone do większości programów (dzielących się zyskami) działających na rynku reklamy internetowej. Jednak w przeciwieństwie do wielu AHP nie określa stałej dziennej stawki zysku jaki jest wypłacany użytownikom.
        Dzienny procentowy dochód jest zależny od tego jaki przychód generuje serwis AdHitProfits (ze sprzedaży reklam w różnej postaci) w danym dniu i jest on w 100% rozdzielany pomiędzy użytkownikami.

AHP plasuje się w gronie programów długoterminowych z minimalnym ryzykiem utraty ulokowanych w programie środków.
        Dodatkowo AdHitProfits administrowany jest przez uczciwego i godnego zaufania Charles’a Scoville’a co dodatkowo zachęca do uczestnictwa w tym programie.

Trzeba zaznaczyć, że AHP jest obsługiwany przez Payzę, co dla wielu osób jest dodatkowym zabezpieczeniem i potwierdzeniem pewności programu z uwagi na możliwość zgłaszania sporów w przypadku niewypłacalności programu.

- Każdy udział reklamowy (Ad Share) kosztuje $45 i wypracowuje dla nas do 125% (czyli $56,25)
        Codziennie nalezy obejrzeć 10 reklam żeby mieć naliczenia. W sumie zajmuje to troche ponad pięć minut. Jest to warunek naliczania prowizji z zakupionych paczek.
        Obecnie jest to jeden z najlepiej płacących programów w sieci. Wypłaty przechodzą na wybrany procesor w ciągu kilku sekund.

Proszę o kontakt na skype lub mailowo w razie jakiś pytań. Wszyscy uczestnicy programu dodawani są do grupy na facebooku.
        Preferowany jest skype, ale mogę pomóc również mailowo.pozdrawiam.Janina Kasprzyk
    • andrzej32103210 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 28.06.13, 08:51
      Witam. Proszę o wysłanie instrukcji: andrzej32103210@gmail.com
      Pozdrawiam
      Andrzej
    • kasiakowalczyk4 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 28.06.13, 09:03
      prosze napisz mi jak zarobilas 3000 na k.kowalczykk@wp.pl
    • gosiulka151 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 28.06.13, 23:53
      malgorzata100892@wp.pl
    • pawel19t Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 30.06.13, 07:57
      pawel19t@vp.pl
    • kardoulla Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 30.06.13, 08:43
      kardoulla@wp.pl
    • solangelica1522 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 30.06.13, 09:29
      sol.angelica15@interia.eu
    • justyna.four Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 02.07.13, 23:30
      hiacynt91@onet.pl
    • holst777 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 03.07.13, 00:55
      jacobin_77@o2.pl
    • ewa22121994 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 03.07.13, 23:21
      podaje moj e-mail: ewa942212@wp.pl :)
    • janka377 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 04.07.13, 17:09

• kajman9 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 04.07.13, 17:11
      krzysztofik955@o2.pl
    • karol27829 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 04.07.13, 17:20
      karol27829@gmail.com
    • domi_4 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 05.07.13, 01:24
      dominika_brzakala@o2.pl
    • madzia87 Re: dziś zarobiłam 300$ sprawdzony program 05.07.13, 11:05
      www.madzia1987sz1987@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka