patrice7 17.10.09, 21:50 Polecam serdecznie swqietna komednia :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia83m Re: 22 TVN Norbit 18.10.09, 00:14 jak dla mnie masakra:(( zmarnowalam tylko czas, a nie przelaczylam kanalu, bo mam zasade, jak zaczynam film to go koncze.. musze zmienic ta zasade Odpowiedz Link
sierpniowa27 Re: 22 TVN Norbit 18.10.09, 07:22 a ja sie usmialam:)czasem fajnie obejrzec cos lekkiego,"glupkowatego":) Odpowiedz Link
babajagaa Re: 22 TVN Norbit 18.10.09, 09:03 Fajny byl,ja sie usmialam,zreszta lubie komedie. Odpowiedz Link
patrice7 Re: 22 TVN Norbit 18.10.09, 10:33 dokładnei:) zapomniałam dodac lekka/przyjemna/głupkowata :)) czasami trzeba sie odmóżdżyć ;) Odpowiedz Link
paris4 Re: 22 TVN Norbit 18.10.09, 12:09 zgadzam się, że czasem trzeba sie odmóżdzyć, ale jednak po półgodzinie przelączyłam się na inny kanał;) Odpowiedz Link
mareszka Re: 22 TVN Norbit 18.10.09, 18:50 Ja bym jeszcze dodała, że nieśmieszna Wybaczcie, ale kiedy kobieta mówi do swojego męża puszczając bąka "to jest twoje dziecko", a facet przy tym traktuje sprawę serio, albo rozjeżdżanie psa samochodem, czy facet który zrobi wszystko dla klubu go go itd - to dla mnie po prostu nie jest śmieszne, ale raczej żałosne. Odpowiedz Link
metanira Re: 22 TVN Norbit 18.10.09, 19:12 To tak jak dla mnie, fragment mi wystarczył, żenada :/ Odpowiedz Link
alcea3 Re: mareszka,metanira 18.10.09, 20:14 ale TEN fragment był w połowie filmu :) wiec jak widac dotrwałycie do polowy :)) Odpowiedz Link
metanira Re: mareszka,metanira 19.10.09, 09:27 Nigdy w życiu ;) Mnie wystarczyły zapowiedzi, tego typu amerykański humor mnie nie bawi, więc z definicji nie oglądam. A pod mareszką się dopisałam, bo się z nią zgadzam, a jej opis fragmentu filmu tylko mnie utwierdził w przekonaniu, że dobrze zrobiłam, że nie oglądałam ;P Raz widziałam "Sposób na blondynkę" - picie moczu z butelki po piwie przez policjanta albo wyobrażenia Carrey'a, jak to zabawia towarzystwo puszczaniem bąków - wybaczcie, ale dla mnie to jest żart poniżej wszelkiego poziomu :/ Co nie znaczy, że w ogóle komedii nie lubię, lubię humor, nawet głupawy, ale nie żenujący ;) Odpowiedz Link
asiak_83 Re: mareszka,metanira 19.10.09, 09:55 Podpisuję się pod mareszką i metanirą. Widziałam ok. 15 minut filmu i stwierdzam, że zabawny to on nie był (nie wiem jak było dalej, ale po tym fragmencie mogę powiedzieć że chyba nie lepeij) ŻENADA! Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: mareszka,metanira 19.10.09, 12:35 nie oglądałam nie lubię takich komedii Odpowiedz Link