Dodaj do ulubionych

Praca online ;)

12.04.20, 19:48
Cześć ;)
Może interesujesz się zdrowym trybem życia albo zdrowymi, naturalnymi produktami, a przy okazji chciałabyś zarobić jakieś dodatkowe pieniądze? Szukam do mojego zespołu osób konkretnych, zdecydowanych i chętnych do pracy w soft marketingu. ;) Współpracuję z firmą DuoLife. Zajmuję się promowaniem suplementów diety/witamin/kosmetyków i budowaniem zespołu. Jeżeli jesteś otwarta na ten sposób zarabiania, odezwij sie. :)
Przesyłam dodatkowo linka naszej firmy:  juust.myduolife.com/shop.html
Jeśli chciałabyś zobaczyć wiecej zapraszam na mój instagram: juust_life_

Pozdrawiam serdecznie ;)
Obserwuj wątek
    • mirunia41 Re: Praca online ;) 15.04.20, 17:18
      Panel badawczy poszukuje osób zainteresowanych wypełnianiem płatnych ankiet!

Zarejestruj się w jednym z największych portali dających możliwość dorabiania przez internet poprzez wypełnianie ankiet na ciekawy tematy. Będziesz brać udział w kreowaniu nowych produktów, wypowiadać się na tematy społeczne i polityczne!

Ankiety będziesz otrzymywać naprawdę często dzięki czemu szybko osiągniesz próg do wypłaty, a jako wynagrodzenie za Twój czas otrzymasz do wyboru m.in. przelewy min. 50 zł, doładowania tel., gadżety reklamowe i in.

Zarejestrować się mogą wszystkie chętne osoby w różnym wieku - wystarczy wypełnić formularz na poniższej stronie internetowej!

www.opinie-rejestracja.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka