rankings 14.08.09, 00:51 bez oszustw i polskich "bux-ów", same sprawdzone firmy. Forum dla wytrwałych. To nowa stronka dopiero startuje! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rankings zaklikanie.pl - za samo klikanie, bez zależności.. 15.08.09, 17:40 ...od szefa, sponsora, lidera. Zarabiasz sam lub polecasz innym jeśli chcesz większych pieniędzy. zapraszam! Piotr --- zaklikanie.pl Odpowiedz Link
janusz366 Re: zaklikanie.pl - za klikanie pieniędzy branie. 15.08.09, 22:35 Najlepszą, najpewniejszą, najdłużej działającą, a zarazem największą polską firmą reklamową do zarabiania w internecie jest firma POLSKIE CENTRUM REKLAMY(wiem bo miałem konta prawie w każdej polskiej firmie), gdzie każdy klik i każdy mail wart jest minimum 1 gr Dziennie możemy dostać nawet do 20 reklam i około 5 maili co daje nam 25 gr dziennie. Możemy również polecać tę stronę za co dostajemy % od zarobków poleconych. Co sprawi, że jeszcze szybciej uzbieramy minimum -30zł. Dużym plusem tej firmy jest to, że realizują wypłaty w ciągu 3 dni.Mój dzienny zarobek z tej firmy to ponad 2 zł (w sumie nic nie robię a wiadomo, że 60 zł po każdym miesiącu cieszy ;D) Tutaj zamieszczam link abyście mogli się zarejestrować w tej firmie: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Odpowiedz Link
rankings neobux 05.09.09, 08:59 polskie ptc jest słabsze od takiej firmy jak np. neobux. www.neobux.com/?r=rankings tu zapiszecie się za darmo, mam konto golden i ponad 100 wynajętych poleconych, czysty zysk. więcej szczegółów na zaklikanie.pl Odpowiedz Link
janusz366 SPRAWDZONE LINKI DO ZARABIANIA 07.09.09, 09:20 www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=janusz366</a> > wejdz w ten link,zarejestruj sie i kliknij w kilka reklam,na koncie bedziesz > miał 27 dolarów. > a oto druga sprawdzona metoda zarabiania: > Najlepszą, najpewniejszą, najdłużej działającą, a zarazem największą polską > firmą reklamową do zarabiania w internecie jest firma POLSKIE CENTRUM > REKLAMY(wiem bo miałem konta prawie w każdej polskiej firmie), > gdzie każdy klik i każdy mail wart jest minimum 1 gr > Dziennie możemy dostać nawet do 20 reklam i około 5 maili co daje nam 25 gr > dziennie. > Możemy również polecać tę stronę za co dostajemy % od zarobków poleconych. Co > sprawi, że jeszcze szybciej uzbieramy minimum -30zł. Dużym plusem tej firmy > jest to, że realizują wypłaty w ciągu 3 dni.Mój dzienny zarobek z tej firmy to > ponad 2 zł (w sumie nic nie robię a wiadomo, że 60 zł po każdym miesiącu > cieszy ;D) > Tutaj zamieszczam link abyście mogli się zarejestrować w tej firmie: > centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 i kolejny link na anglojezyczna strone,zapisałem sie tam 3 tyg temu,własnie dostałem pierwsze pieniadze 30 dolarów,wiec warto za klikanie,jest duzo maili i klików,aha niech cie nie podnieca widok zarobków bo np za klik dostajesz 10000 centów w rzeczywistosci to 10 centów,ale i tak wypada to lepiej niz za polskie kliki warte 1 grosz!!podaje link cashmails.org/scripts/runner.php?AS=c517f7a0janusz366&ID=1&SF=1 Odpowiedz Link
janusz366 SPRAWDZONE LINKI DO ZARABIANIA 10.09.09, 20:25 i kolejny link na anglojezyczna strone,zapisałem sie tam 3 tyg temu,własnie > dostałem pierwsze pieniadze 30 dolarów,wiec warto za klikanie,jest duzo maili i > klików,aha niech cie nie podnieca widok zarobków bo np za klik dostajesz 10000 > centów w rzeczywistosci to 10 centów,ale i tak wypada to lepiej niz za polskie > kliki warte 1 grosz!!podaje link > cashmails.org/scripts/runner.php?AS=c517f7a0janusz366&ID=1&SF=1 Odpowiedz Link
janusz366 Re: SPRAWDZONE LINKI DO ZARABIANIA 10.09.09, 20:26 cashmails.org/scripts/runner.php?AS=c517f7a0janusz366&ID=1&SF=1 POLECAM W 3DNI UZBIERAŁEM 6DOLARÓW Odpowiedz Link
janusz366 SPRAWDZONE LINKI DO ZARABIANIA 11.09.09, 06:10 janusz366 napisał: i kolejny link na anglojezyczna strone,zapisałem sie tam 3 tyg temu,własnie > > dostałem pierwsze pieniadze 30 dolarów,wiec warto za klikanie,jest duzo m > aili i > > klików,aha niech cie nie podnieca widok zarobków bo np za klik dostajesz > 10000 > > centów w rzeczywistosci to 10 centów,ale i tak wypada to lepiej niz za po > lskie > > kliki warte 1 grosz!!podaje link > > cashmails.org/scripts/runner.php?AS=c517f7a0janusz366&ID=1&SF=1 Odpowiedz Link
janusz366 SPRAWDZONE LINKI DO ZARABIANIA 13.09.09, 16:23 KOLEJNE SPRAWDZONE STRONY ANGLOJEZYCZNA GDZIE ZARABIA SIE PRAWDZIWE PIENIADZE: cashmails.org/pages/index.php?refid=janusz366 www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=janusz366 payingptr.com/pages/index.php?refid=janusz366 WEJDZ W TE LINKI,ZAREJESTRUJ SIE,PODAJ SWOJE KONTO NA PAYPAL I ZGARNIAJ KASE ZA KLIKANIE W MAILE I BANNERY,PROSTY SPOSÓB NA ZGARNIECIE 30 DOLAROW Z KAZDEJ STRONY MIESIECZNIE PLUS ZA KAZDEGO POLECONEGO DOSTAJESZ PREMIE I PROCENT Z JEGO ZAROBKÓW Odpowiedz Link
janusz366 . SPRAWDZONE LINKI DO ZARABIANIA 14.09.09, 09:40 KOLEJNE SPRAWDZONE STRONY ANGLOJEZYCZNA GDZIE ZARABIA SIE PRAWDZIWE PIENIADZE: cashmails.org/pages/index.php?refid=janusz366 www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=janusz366 payingptr.com/pages/index.php?refid=janusz366 WEJDZ W TE LINKI,ZAREJESTRUJ SIE,PODAJ SWOJE KONTO NA PAYPAL I ZGARNIAJ KASE ZA KLIKANIE W MAILE I BANNERY,PROSTY SPOSÓB NA ZGARNIECIE 30 DOLAROW Z KAZDEJ STRONY MIESIECZNIE PLUS ZA KAZDEGO POLECONEGO DOSTAJESZ PREMIE I PROCENT Z JEGO ZAROBKÓW Odpowiedz Link
janusz366 SPRAWDZONE LINKI DO ZARABIANIA 17.09.09, 12:52 KOLEJNE SPRAWDZONE STRONY ANGLOJEZYCZNA GDZIE ZARABIA SIE PRAWDZIWE PIENIADZE: cashmails.org/pages/index.php?refid=janusz366 www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=janusz366 payingptr.com/pages/index.php?refid=janusz366 WEJDZ W TE LINKI,ZAREJESTRUJ SIE,PODAJ SWOJE KONTO NA PAYPAL I ZGARNIAJ KASE ZA KLIKANIE W MAILE I BANNERY,PROSTY SPOSÓB NA ZGARNIECIE 30 DOLAROW Z KAZDEJ STRONY MIESIECZNIE PLUS ZA KAZDEGO POLECONEGO DOSTAJESZ PREMIE I PROCENT Z JEGO ZAROBKÓW Odpowiedz Link
janusz366 Re: zaklikanie.pl - za klikanie pieniędzy branie. 13.09.09, 16:49 KOLEJNE SPRAWDZONE STRONY ANGLOJEZYCZNA GDZIE ZARABIA SIE PRAWDZIWE PIENIADZE: cashmails.org/pages/index.php?refid=janusz366 www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=janusz366 payingptr.com/pages/index.php?refid=janusz366 WEJDZ W TE LINKI,ZAREJESTRUJ SIE,PODAJ SWOJE KONTO NA PAYPAL I ZGARNIAJ KASE ZA KLIKANIE W MAILE I BANNERY,PROSTY SPOSÓB NA ZGARNIECIE 30 DOLAROW Z KAZDEJ STRONY MIESIECZNIE PLUS ZA KAZDEGO POLECONEGO DOSTAJESZ PREMIE I PROCENT Z JEGO ZAROBKÓW Odpowiedz Link
janusz366 KLIKANIE W REKLAMY,NA START DOSTAJESZ 1dolara 15.09.09, 15:04 cashmails.org/pages/index.php?refid=janusz366 Odpowiedz Link