spedytorposzukiwany 07.09.16, 21:27 Witam , pilnie poszukiwany spedytor do nowo otwartego oddziału w Poznaniu . wiecej informacji na e-mail . radek0609@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: artur Re: praca -spedytor od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.16, 19:01 żeby znależć dobra firme w ktorej nie beda Cie oszukiwac to trzeba sie troche rozejrzeć, MW Spedition ma dobre warunki to Ci mogę polecić, ale musisz miec jezyk angielski i niemiecki, zawsze jakies wczesniejsze doswiadczenie by sie przydalo ale nie wiem czy wymagają, praca jest dobra, bardzo dobra, ciekawa, rozwojowa no i masz normalne warunki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kacper Re: praca -spedytor od zaraz IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.02.17, 11:28 Sporo znajomych ode mnie ze studiów poszło do pracy do MW Spedition, ale wymagają jezyk niemiecki i angielski, wykształcenie logistyczne niekoniecznie, bo duzo osob pracuje tez bez studiow, na podstawie wlasnej wiedzy i umiejetnosci, ale jezyki to podstawa, bo skoro firma w wiekszosci ma klientów niemieckich to ktos musi ich pozniej operacyjnie obslugiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek praca kierowca tir IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.06.17, 12:25 kierowcy maja dobre zarobki poniewaz jest bardzo duzo zlecen i duze zapotrzebowanie ogolnie w branzy, zarowno do transportu i do spedycji, np w MW Spedition duzo kierowców zostaje na stale bo maja bardzo dobre warunki, auta nie maja przestojów, kasa dobra, z wypłatami nie ma problemów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tir Re: praca kierowca tir IP: *.toya.net.pl 07.08.17, 10:07 Zapotrzebowanie na kierowców C+E jest bardzo duze, w wielkopolsce koło Poznania firma M&W Spedition ciągle szuka wiecej przewoznikow do wspolpracy wiec jezeli pracujesz w jakiejs firmie transportowej albo sam masz jednoosobową firme i masz auto to uderzaj do nich Odpowiedz Link Zgłoś