Gość: o.n.a IP: *.96.243.139.tvksmp.pl 21.07.12, 19:49 Pranie dywanów i tapicerki meblowej na terenie Częstochowy i okolic Usługa wykonywana profesjonalnym sprzętem oraz środkami firmy Karcher tel. 519 560 619 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tedis Re: Pranie dywanów IP: *.mmj.pl 10.09.12, 22:44 A nie wiesz może czy każdy dywan się do tego nadaje? Ja kupowałem kiedyś dywan u dealera i mówił, że nie każdy dywan znosi pranie. Nie wiem, jak ma się to w kwestii wykładziny, ale z dywanem tak słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
energia30 Re: Pranie dywanów 24.09.12, 20:23 Ja mogę polecić inną firmę, której specjalnością jest czyszczenie dywanów. Wrocław i okolice to miejsce, gdzie oferują swoje usługi. Mają profesjonalny sprzęt i środki firmy karcher, a także dużą wiedzę dotyczącą usuwania plam z różnych materiałów i tkanin. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WhiteGreen Re: Pranie dywanów IP: *.internetia.net.pl 28.10.13, 21:37 Zapraszam na www.white-green.pl Nasze możliwości: - pranie dywanów, wykładzin - pranie tapicerek meblowych - pranie tapicerki samochodowej - pranie sof i narożników - pranie materacy - skuteczne odplamianie - impregnacja Odpowiedz Link Zgłoś
szybkibil9999 Re: Pranie dywanów 26.08.16, 15:33 Mi ostatnio nasikał pies, ale nie wiedziałem jak to usunąć , szukałem i szukałem sposobów, aż natrafiłem na klinikę dywanów. klinikadywanow.pl/pl/strona-glowna/ Pozdrawiam Krystian Odpowiedz Link Zgłoś