marijola1 04.12.09, 09:35 Zobaczcie co robi ten pan. Ciekawe czy by mi sie udalo www.mkcafe.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Mlekiem malowane 04.12.09, 13:08 Trzeba tak wstawiac linki zeby mozna bylo na nie naciskac.Nie myslisz chyba ze tym leniwcom chcialo sie ten adrs kopiowac lub wpisywac recznie...Mnie tez nie Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Mlekiem malowane 04.12.09, 13:10 leziox napisał: > Trzeba tak wstawiac linki zeby mozna bylo na nie naciskac.Nie myslisz chyba ze tym leniwcom chcialo sie ten adrs kopiowac lub wpisywac recznie...Mnie tez nie www.mkcafe.pl/ ps. Coby Tubiś nie mówił, że nie ma we mnie nic z altruizmu Odpowiedz Link
teletoobis Re: Mlekiem malowane 04.12.09, 13:20 ja znam te obrazki z reklam TV. Kawy nie pijam, wiec watek jakby nie dla mnie Odpowiedz Link
rudka.a Re: Mlekiem malowane 04.12.09, 20:30 marijola1 napisała: > Zobaczcie co robi ten pan. Ciekawe czy by mi sie udalo Niezły mistrzu z niego wygląda apetycznie! Odpowiedz Link
kam_ea Re: Mlekiem malowane 04.12.09, 23:03 taki fajny pan mógłby zaparzyc mi jutro kawe Odpowiedz Link
leziox Re: Mlekiem malowane 05.12.09, 11:35 Nie jestem kelnerem wiec uczyc sie tego nie musze.A dla siebie samego wystarczy mnie zwykla Neska rozpuszczalna z Aldika.I tez smakuje. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Mlekiem malowane 05.12.09, 12:08 Jesli to nie musi byc koniecznie Lezio to ja Ci zrobie Starunia Odpowiedz Link
leziox Re: Mlekiem malowane 05.12.09, 12:10 Mnie tez robisz zawsze rozpuszczalnom,bez zadnych extras.I co to niby ja nie mam wzgledow a Starowinka i owszem,tak?! Odpowiedz Link
marijola1 Re: Mlekiem malowane 05.12.09, 12:20 Przede wszystkim nie opowiadaj takich rzeczy bo ludzie se pomysla ze zadomowiony u mnie jezdes Po drugie sam chcesz rozpuszczalna a takie ozdobniki sie do niej nie nadaja! A po trzecie ja sie dopiero ucze :p Odpowiedz Link
leziox Re: Mlekiem malowane 05.12.09, 12:21 No jezeli kawa w piwnicy na lozku polowym jest czyms w sensie udomowienia to ja sie nie pytam jak to luksusowo u ciebie w mieszkanku byc musi Odpowiedz Link
marijola1 Re: Mlekiem malowane 05.12.09, 12:26 Mam nadzieje ze Tobie ludzie z zasady nie wierza Odpowiedz Link
marijola1 Re: Mlekiem malowane 05.12.09, 12:25 Nie umiem wstawiac obrazkow bo bym Ci pokazala jaka ladna mi wyszla Odpowiedz Link