zegor Re: A ja mam 27.03.14, 22:07 Gdzie żeś głowę wsadziła ????????? Dawaj zaraz fotkę Odpowiedz Link
zegor Re: A ja mam 28.03.14, 22:42 Rybciu.....młoda jesteś My to już stare forumowe wraki Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A ja mam 29.03.14, 08:50 zegor napisał: > Co jo pisza,co jo pisza......... _____________________________ Rozumiem, że był gin+tonic?) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A ja mam 29.03.14, 12:43 Ja jestem lepsza od najlepszego policyjnego alkomatu ))) Odpowiedz Link
maly.jasio ale ... 04.04.14, 10:40 rybka.11 napisała: > Ja jestem lepsza od najlepszego policyjnego alkomatu ))) ale sprawdzasz na niuch ? - bo u mnie to sie nie da, zawsze mam cukierki mietowe pod reka... - chyba , ze metoda usta-usta, czyli prywatnym alkomatem ? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: ale ... 05.04.14, 16:46 ...ja to "wizualnie", bądź "osłuchowo" stwierdzic mogę a czasami nawet ... czytając literkę po literce ) Odpowiedz Link
maly.jasio Re: ale ... 07.04.14, 14:36 rybka.11 napisała: > ...ja to "wizualnie", bądź "osłuchowo" stwierdzic mogę a czasami nawet ... c > zytając literkę po literce ) no to vidzisz, Slubna twierdzi, ze bredze nie tylko po pijanemu, ale na trzezwo tez - tak, ze trudno odroznic Odpowiedz Link
maly.jasio A ja... 04.04.14, 10:41 rybka.11 napisała: > ...czerwone włosy! a ja szpakowate... (tez musialem dlugo dobierac wlasciwy kolor ) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A ja... 05.04.14, 16:47 lvova napisał: > Ooooooooooooooo!!!! > > A ja zgoliłem się na *ZERO* _____________________________________ To ... nic tam nie masz na głowie już? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A ja... 05.04.14, 16:46 maly.jasio napisał: > rybka.11 napisała: > > ...czerwone włosy! > > a ja szpakowate... > (tez musialem dlugo dobierac wlasciwy kolor ) _________________________________________________- raczej natura go za Ciebie dobrała Odpowiedz Link
zegor Re: A ja... 05.04.14, 22:29 O,jak nam miło, że nam Rybką się odbiło!............................................................................................................................................................................................................................. Odpowiedz Link
maly.jasio Re: A ja... 07.04.14, 14:39 rybka.11 napisała: > raczej natura go za Ciebie dobrała gorzej, rybko... natura to mi (od niedawna) dobrala je biale - jak snieg... a szpakowatymi, to dopiero ja je robie, coby ludzi nie straszyc... Odpowiedz Link