tamaryszek44 08.06.14, 14:10 No to się mamy.......żaluzje szczelnie pozasłaniane, zgrzewka wody w zapasie i uwięzieni w domu. Na dworze patelnia, obecnie jest 34 stopnie w cieniu. Co w takie dni na obiadek? U nas ryż polany truskawkami z jogurtem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Upał! 08.06.14, 14:13 U mnie bylo spaghetti ktorego nie dojadlem. Na slonce jakos tez takp kolo 34 stopni albo nawet i wiecej. Bylem w piwnicy. Alez tam jest zajebiscie. Jeszcze tylko wstawic stolik,krzeselka,zabrac tv i mozna sie delektowac. Odpowiedz Link
zegor Re: Upał! 08.06.14, 19:54 A ja relaksowałem się......plewiąc A o jedenastej zostałem wygoniony ze słońca, bo brzydsza połowa orzekła,że nie będzie się w nocy po szpitalach włóczyć Nie,to nie ! Za to na obiad była grzybowa z maślaków, schabowy z ziemniakami i kapustą a nawet sałata ze śmietaną, tak na działce to ja się mogę odżywiać A teraz zaczynam śpiewać sześciopak żubra Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Upał! 08.06.14, 19:58 Oj, Zegorku! pojadłeś dobrego i sytego jak na królewskim dworze. Skąd mieliście maślaczki? Narobiłeś mi apetytu bo uwielbiam grzyby w każdej postaci. Odpowiedz Link
leziox Re: Upał! 08.06.14, 20:01 Zegarek ma tam swoje kontakty z puszcza zapewne.I bór darzy. Grzybki, swiezo uzbierane i usmazone:mniam! Odpowiedz Link
zegor Re: Upał! 08.06.14, 20:06 Kocham zupy grzybowe i sosy też ! Bo.....żarłok ze mnie Odpowiedz Link
zegor Re: Upał! 08.06.14, 20:12 Działkę mam,jaka ona jest,taka jest, "budę: też mam,jako taką a w niej płytę indukcyjną,jakby co to kuchenkę elektryczną a w razie "W" kuchenkę na małą butlę gazową, opiekacz, toster i rożen elektryczny bo przyroda przyrodą a jeść się chce Na fotoforum do obejrzenia pod moim nickiem Odpowiedz Link
leziox Re: Upał! 08.06.14, 20:13 A u Ciebie nie kradna? Znam okolice w ktorych nawet kwiaty z dzialki potrafia w ciagu nocy wystrzyc do golej grzádki, nie mowiac o zaopatrzeniu altanki. Odpowiedz Link
zegor Re: Upał! 08.06.14, 20:17 W zeszłym roku miałem wybitą szybę przez którą mogło wczołgać się małe dziecko wynieśli czajnik elektryczny i........latawiec wnuczki. za dwa dni facet,który ma działkę o pięć numerów dalej przyszedł zapytać,czy to nie moje ....... Wynieśli z budy i wyrzucili na innej działce Odpowiedz Link
leziox Re: Upał! 08.06.14, 20:25 Widocznie brali po ciemku co popadnie i potem dopiero zorientowali sie ze to nie bylo to czego oczekiwali.Tylko roboty przy wybitej szybie szkoda. Odpowiedz Link
zegor Re: Upał! 08.06.14, 20:31 To po prostu musieli być gówniarze, chcieli tylko zrobić na złość. W budzie mam okna 120 na 80, wybity był dolny róg,jakieś 40 na 40 a na szczęście udało mi się załatwić całe okno do wymiany Odpowiedz Link
zegor Re: Upał! 08.06.14, 20:40 Jeszcze była kosiarka,podkaszarka,dwie wiertarki,wkrętarka,wyżynarka...... i tego nie ruszyli Odpowiedz Link